desdemona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 tak tu pusto i cicho... podnosze! Quote
mycha101 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dziś się dowiedziałam, że Lotka pojechała w weekend do nowego domku. Wspaniała wiadomość, mam nadzieję, że jest bezpieczna i w dobrych rękach. Dziękuję wszystkim pamiętającym o suni:loveu: Quote
plamka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Po Lotkę przyjechali ludzie z pobliskiego miasta. Jak mi powiedzieli w schronisku nowi właściciele suczki powiedzieli, że wypatrzyli ją w internecie. Niestety nie wiem ,,na czym,, ale grunt, że ją zabrali. Miała szczegółowy opis więc wierzę, że to jest trafiony dom. Powodzenia Lotko z kąpieliska Dzięki dla wszystkich wspierających Proszę o przeniesienie wątku do już w nowym domu Quote
mycha101 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 plamka napisał(a): Proszę o przeniesienie wątku do już w nowym domu Plamka zmień tytuł, to wtedy przeniosą:lol: Quote
malagos Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Baaardzo sie cieszę!! Tak sie naczekała malenka, ale warto bylo :loveu: Quote
Recommended Posts