andzia69 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 proszę zadzwonić pod podany namiar, który podalam i proszę najlepiej podać jakiś nr tel. Czy Rakowska to 1 dom?przecież tam gdzieś są jakieś numery...czy to Bogoria koło Sandomierza? to ile tam jest w sumie psów? Quote
Nassshka Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Koło Rakowskiej 17 chyba. Ale psy się przemieszczają..bywają poniżej tej ulicy koło stawu. Ulica jest jedną z głównych, jeśli nie jedyną.... Psy widać z drogi. Quote
Nassshka Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Koło Rakowskiej 17 chyba. Ale psy się przemieszczają..bywają poniżej tej ulicy koło stawu. Ulica jest jedną z głównych, jeśli nie jedyną.... Psy widać z drogi. Quote
andzia69 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 ciężko się dogadać...:( czy to Bogoria koło Sandomierza??? tu jest tel. do dziewczyny, która może podjechac i porobić zdjęcia - 660781387 - dogadaj się z nią. Jak będą zdjęcia to można założyć wydarzenie na FB - tam jest więcej ludzi. Nic innego nie wymyślę Quote
andzia69 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 w tych okolicach działa Fundacja Zwierząt Bez Domu VENDI VIGILAS, 28-236 Rtywiany tel. 728396084, [email protected] Quote
andzia69 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Soema pojechała do tej BOgorii. mówi,ze 1szczyl jest w stanie masakrycznym,same strupy,łysy :( suka też ma nużycę. Dzwoniła do gminy, a paniusia jej mówi,ze przecież ona je dokarmia ! Czeka na kogoś z gminy Quote
Nadziejka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Zagladalam juz wczesniej z nadzieja zagladam i dzis bideadctwa matko jedyno ... :( gdyby bylo trzeba chiociaz bazareczkiem pomoge sciskam za psie serdunka Quote
wtatara Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 jestem za daleko fizycznie, a jeśli będę mogła pomóc jakoś komputerowo to pomogę Quote
Nassshka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Co dalej z pieskami???? Soema odezwij się proszę!! Masz jakieś zdjęcia??? Jak mogę pomóc??? Podobno Soema była na miejscu...czekam na newsy. Quote
Nassshka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Witajcie..czy Soema moze przesłać jakieś zdjęcia???? Jak można pomóc???? Quote
beataczl Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 wspomogę fantami na bazarek , przesle Ewie paczke jak się zgodzi... czekamy na dalsze info :( Quote
andzia69 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nassshka- trzeba bylo zadzwonić(telefony podawałam nawet 3! ), odpisać na emaila - ...wkurza mnie coś takiego...ktoś napisze, poda w przybliżeniu i czeka, az się samo zrobi - to tak nie działa. Gdyby nie to, ze Karina mieszka w ok. Sandomierza i miała z kim jechać to nikt by tego nie załatwił! Tak, była, ma mi wysłać zdjecia albo wstawi tu. Zabrała jednego szczyla - tego w najgorszym stanie. Była w gminie i dążyła do tego, by gmina podpisała jednorazową umowę ze schroniskiem.Nic więcej na razie nie wiem Dzięki Karina,dzięki Patrycja! za wszystko!:) Quote
Perełka1 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nassshka- trzeba bylo zadzwonić(telefony podawałam nawet 3! ), odpisać na emaila - ...wkurza mnie coś takiego...ktoś napisze, poda w przybliżeniu i czeka, az się samo zrobi - to tak nie działa. Gdyby nie to, ze Karina mieszka w ok. Sandomierza i miała z kim jechać to nikt by tego nie załatwił! Tak, była, ma mi wysłać zdjecia albo wstawi tu. Zabrała jednego szczyla - tego w najgorszym stanie. Była w gminie i dążyła do tego, by gmina podpisała jednorazową umowę ze schroniskiem.Nic więcej na razie nie wiem Dzięki Karina,dzięki Patrycja! za wszystko! :) przecież wszystko się samo robi i samo finansuje 1 Quote
Nassshka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Proszę o nie sprzeczanie się kto jest pomocny, kto nie był....od lipca dopiero teraz jest odzew.....przywiozłam z tej wioski jedzonego żywcem przez robale kociaka...nie potrzeba mi było forum bo miałam miejsce w sercu i w domu...teraz już miejsca nie ma w domu bo mam zoo...dlatego napisałam o pomoc na forum. Wykonałam kilka telefonów po powrocie stamtąd...prosili abym była tam na miejscu.....teraz jest to nie ważne... Proszę o informacje jak mogę pomóc i czego potrzeba???? Quote
wtatara Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 czy na Dogo nie może być spokojnie? Zamiast skupić się na pomocy zadaję sobie pytanie czy potrzebne te wyrzuty, oskarżenia? Dziewczyny jestem na Dogo długo, od jakiegoś czasu wchodziłam rzadko, miałam dość takiej atmosfery. Teraz postanowiłam znów zacząć się angażować ale na pewno nie tak. Masę dziewczyn odeszło własnie z powodu żalów, oskarżeń i ciągłego oceniania. Quote
andzia69 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 psy prawdopodobnie trafią do schroniska,muszą być leczone Maluch zabrany - suczka szuka domu tymczasowego albo stałego, bo u Soemy zostać nie może- ma całe stado do opieki a od lipca to mozna było naprawdę wiele zrobic,a nie tylko napisać posta! Ja od wpisu Beatyczl na innym wątku (2 dni temu?) mogłam wykonać parę telefonów, podesłać wątek komu trzeba - dało się? Jak będę więcej wiedziała, gdzie trafiły i kiedy to napiszę Quote
Nassshka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Dało się...proszę mnie nie oceniać.... Quote
Nassshka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Wtatara...masz racje....lepiej by było żebym nie dała głosu...po co dałam głos skoro nie załatwiłam sprawy i tak w koło....ludzie....opamiętajcie się....mam 2 psy i 3 koty.....każdy miał ciężkie przeżycia....sorki ze tu napisałam Quote
Perełka1 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Wtatara...masz racje....lepiej by było żebym nie dała głosu...po co dałam głos skoro nie załatwiłam sprawy i tak w koło....ludzie....opamiętajcie się....mam 2 psy i 3 koty.....każdy miał ciężkie przeżycia....sorki ze tu napisałam Nassshka, jak się powiedziało A to trzeba i B Potrzebne będą środki, duże środki na leczenie suczki małej i dużych, łyse są jak kojaki. Ja mam 10 psów, starych i chorych. Najbardziej lubię takie wpisy na dogomanii "przejeżdżałam samochodem i widziałam pieska biegającego na ruchliwej ulicy, pomóżcie mu, on umrze' Nikt Cię nie ocenia, ale trzeba wziąć się do roboty. 1 Quote
andzia69 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 "Niunka została w lecznicy. Zeskrobina wykazała "tylko" nuzenca. Poza tym masa pchel i ostre zapalenie skóry. Jest Kochana. Grzeczna, jak ja wynosze siusia na trawie i wraca się tulic. Czeka ją długie leczenie. Dziś dostała advocate, antybiotyk i coś jeszcze. W przyszłym tygodniu kąpiel Trzymajcie kciuki Mała waży zaledwie 2.2 kg..." Quote
mdk8 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 ile jest psiaków ? Ewentualnie do jakiego schronu trafią? Quote
Recommended Posts