Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stella widocznie musiała trafić na dobry moment :cool3:
Kilka dni wcześniej z zupelnie innego ogłoszenia zadzwonił do mnie człowiek który chciał może parkę, może wysterylizoaną sukę na podwórko .....

Upoważnił swoje dorosłe już dzieci do wyboru psa, a właściwie docelowo wysterylizowanej suki i z tak mi przyszło do głowy, że pomiędzy oglądaniem tych wysterylizowanych suk pokazać Stellę .... pokazałam .... i się ..... zakochali ! :loveu:
Siuka pojechała od razu z gabinetu z nimi !

Jak dotąd wszystko bez problemu przebiegło ! W nowym domku Stella zachowuje się bez zastrzeżeń !

Posted

klusek04 napisał(a):
To wielka radość bo doświadczenie pokazuje że czarne suczki długo czekają na adopcje: np Maśka.

A tu znowu wczoraj przywiezione czarne pies i suka oraz ruda suka, a przed chwilą kolejne 3 znalezione czarne podpalane suczki

Posted

mrs.ka napisał(a):
noo,ta sunia u mnie identyczna,ma chyba ok 7 miesięcy

Mrs.ka dlatego póki nie bedzie wątku suńki u Ciebie (a właśnie jak ją nazwałaś?) nie zdejmiemy żadnych nie zdjętych ogłoszeń Stelli i Maśki bo toż to prawie klony są :cool3:
Poza tym - pomyśl o szczepieniach i sterylce suki - mam na myśli termin To już chyba najwyższa pora na pozbawienie suńki troszkę wnętrzności dla Jej dobra !

Posted

Majaa napisał(a):
Mrs.ka dlatego póki nie bedzie wątku suńki u Ciebie (a właśnie jak ją nazwałaś?) nie zdejmiemy żadnych nie zdjętych ogłoszeń Stelli i Maśki bo toż to prawie klony są :cool3:
Poza tym - pomyśl o szczepieniach i sterylce suki - mam na myśli termin To już chyba najwyższa pora na pozbawienie suńki troszkę wnętrzności dla Jej dobra !

To ja na stronie schroniskowej ją umieszczę jak tylko będzie foto i opis.

Posted

sunia ma imie NICOLETTA:) w skrócie reaguje na KOLA,na szczepienia jestem umówiona w środe,a co do sterylki to jeszcze muszę się umówić,chodzi troche o finanse,bo powiedziałam przecież ,że będę sama pokrywać koszty,i nie wiem czy uda mi się jeszcze w tym miesącu ale napewno w najbliższym czasie.A co myślicie żeby jej narazie zastrzyk hormonalny dać?bo ona może w każdej chwili dostać cieczke a nie umie chodzić na smyczy?

Posted

mrs.ka napisał(a):
A co myślicie żeby jej narazie zastrzyk hormonalny dać?bo ona może w każdej chwili dostać cieczke a nie umie chodzić na smyczy?

Wg mnie szkoda kasy na zastryk - to jest aż 1/4 kosztów zabiegu. Lepiej zostaw pieniadze u weta te, które masz na zastrzyk i skupmy się na zbieraniu pieniędzy własnie u wetów na sterylki!
(ekonomista się we mnie odzywa, ale pytałaś o zdanie)

Posted

ekonomicznie masz racje,tylko ja się boję ,że ona w kazdej chwili może zacząć ciekać,ale przemyśle ,acha i nie wiem znów do którego wet, bo ja zawsze tylko chodziłam do jednego ,a ostatnio było mówione żeby go odciążyć od sterylek

Posted

mrs.ka napisał(a):
ekonomicznie masz racje,tylko ja się boję ,że ona w kazdej chwili może zacząć ciekać,ale przemyśle ,acha i nie wiem znów do którego wet, bo ja zawsze tylko chodziłam do jednego ,a ostatnio było mówione żeby go odciążyć od sterylek

To się nie zastanawiaj tylko ciachnij sucz od razu
Co do odciążenia weta naszego ulubionego ......... dziecko trzecie Mu się urodziło ! :multi:Nie zarabia na tych naszych sterylkach, więc litości!!!! dajmy Mu odetchnąć , tym bardziej, że drugi wet oferuje takie samo serce. takie samo podejście i taką samą cenę dla bezdomniaków