pati1033 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jesli dzien wczesniej to tak. Ale ja zrozumialam, ze on wygral i klubowke i europejska i na podstawie tego zakonczyl Ch. Wegier. Ale jesli ja zle zrozumialam i zakonczyl dzien przed ta wystawa- to powinno przechodzic Quote
Dream Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='pati1033']jesli dzien wczesniej to tak. Ale ja zrozumialam, ze on wygral i klubowke i europejska i na podstawie tego zakonczyl Ch. Wegier. Ale jesli ja zle zrozumialam i zakonczyl dzien przed ta wystawa- to powinno przechodzic[/quote] Jeżeli u nich obowiązują te same zasady co dla CACIBów (powinny obowiązywać) to nawet jeśli zakończył na tej samej wystawie, na której Ty zdobyłaś Resa to Twój Res powinien przejść w pełnego CACa Quote
marider Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Dream']Jeżeli u nich obowiązują te same zasady co dla CACIBów (powinny obowiązywać) to nawet jeśli zakończył na tej samej wystawie, na której Ty zdobyłaś Resa to Twój Res powinien przejść w pełnego CACa[/quote] Chyba napisze do nich maila zeby mi wyjasnili jak to jest z tym res-CAC'kiem do konca... :roll: Quote
Recommended Posts