Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']Rany...nerwy straszne, o Emilce nie wspomnę :evil_lol: grubsze niż wyższe...

Emilka w ciąży, na dniach rodzić będzie, leży w miejscu.. a ja mam przez nią syndrom wicia gniazda :roll::evil_lol: dzisiaj umyłam pralkę we wszystkich zakamarkach :stupid: o reszcie nie wspomnę[/QUOTE]

:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Gioco']Może ;-) A jak z temperaturką?[/QUOTE]
wiesz co , teraz jest 36,6 .. znaczy było godzinę temu
[quote name='Tengusia']myslalam ze to juz :roll:

Alicja daj no jedno piwko bo przeciez ja nie zniose takiego stresu :diabloti:[/QUOTE]
ja mam piwo , ale musze o suchym pysku ... w razie jak by coś ...

swoją drogą , jakby "cuś" .... to ja mam auto wypchane po dach drzewem :) bo nie miałam dziś suły wypakować .... tak ze 2 tony drzewka :grins:

ktoś chętny ?

aaaa i troszkę węgla

Posted

[quote name='Gioco']Czyli jakby spadek...a jak się zachowuje?[/QUOTE]
śpi , cały czas śpi .. nie je , śpi w porodówce , na spacer poszła siłą na smyczy ... troszkę pije
jest taka bez życia jakby .. brzuch tylko żyje ;)

noc zakładam będzie spokojna , jutro 60 dzień ... więc zapasik czasu jest ... ale jak do piątku nic się nie wykluje , to jadę z nią do weta

oczywiście beka i pierdzi , prócz tego że śpi

kocham czekać :grins:

nowość to taka , że kocha swoją porodówkę i wcale nie chce z niej wychodzić :)

PS nie umiem być rozsądna , denerwuje się strasznie .... temu siedzę z dala od psów , by im się nie udzielało

Posted

Wygląda, że jeszcze spoko. Powinna stać się deko nerwowa, tzn. kopać w porodówce, ziajać, szukać miejsca. Na moje oko nocka faktycznie zapowiada się ok.
Będzie ok Vectra :-)

Posted

[quote name='Gioco']Wygląda, że jeszcze spoko. Powinna stać się deko nerwowa, tzn. kopać w porodówce, ziajać, szukać miejsca. Na moje oko nocka faktycznie zapowiada się ok.
Będzie ok Vectra :-)[/QUOTE]
wiem że będzie OK , powiedz to mojemu środkowi :evil_lol: rozum wie że będzie OK .. wnętrzności się stresują mimo to :)

Jest spokojna , śpi sobie

więc ja też idę spać , jutro mam dużo pracy ..... drzewienko poskładać :placz: posprzątać troszkę ... i czekać , czekać :mdleje:

Posted

[quote name='Tengusia']o jacie a ja musze isc do pracy i nie bede mogla kontrolowac rozwoju sytuacji :mdleje: Alicja masz moj numer daj mi znaka jakby cus prooooooszem ;)[/QUOTE]

zdążysz ..to ni ma tak łaps ;)