Alicja Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Cola']Rany...nerwy straszne, o Emilce nie wspomnę :evil_lol: grubsze niż wyższe... Emilka w ciąży, na dniach rodzić będzie, leży w miejscu.. a ja mam przez nią syndrom wicia gniazda :roll::evil_lol: dzisiaj umyłam pralkę we wszystkich zakamarkach :stupid: o reszcie nie wspomnę[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Tengusia Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 myslalam ze to juz :roll: Alicja daj no jedno piwko bo przeciez ja nie zniose takiego stresu :diabloti: Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Gioco']Może ;-) A jak z temperaturką?[/QUOTE] wiesz co , teraz jest 36,6 .. znaczy było godzinę temu [quote name='Tengusia']myslalam ze to juz :roll: Alicja daj no jedno piwko bo przeciez ja nie zniose takiego stresu :diabloti:[/QUOTE] ja mam piwo , ale musze o suchym pysku ... w razie jak by coś ... swoją drogą , jakby "cuś" .... to ja mam auto wypchane po dach drzewem :) bo nie miałam dziś suły wypakować .... tak ze 2 tony drzewka :grins: ktoś chętny ? aaaa i troszkę węgla Quote
Gioco Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Vectra']wiesz co , teraz jest 36,6 .. znaczy było godzinę temu [/QUOTE] Czyli jakby spadek...a jak się zachowuje? Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Gioco']Czyli jakby spadek...a jak się zachowuje?[/QUOTE] śpi , cały czas śpi .. nie je , śpi w porodówce , na spacer poszła siłą na smyczy ... troszkę pije jest taka bez życia jakby .. brzuch tylko żyje ;) noc zakładam będzie spokojna , jutro 60 dzień ... więc zapasik czasu jest ... ale jak do piątku nic się nie wykluje , to jadę z nią do weta oczywiście beka i pierdzi , prócz tego że śpi kocham czekać :grins: nowość to taka , że kocha swoją porodówkę i wcale nie chce z niej wychodzić :) PS nie umiem być rozsądna , denerwuje się strasznie .... temu siedzę z dala od psów , by im się nie udzielało Quote
Gioco Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Wygląda, że jeszcze spoko. Powinna stać się deko nerwowa, tzn. kopać w porodówce, ziajać, szukać miejsca. Na moje oko nocka faktycznie zapowiada się ok. Będzie ok Vectra :-) Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Gioco']Wygląda, że jeszcze spoko. Powinna stać się deko nerwowa, tzn. kopać w porodówce, ziajać, szukać miejsca. Na moje oko nocka faktycznie zapowiada się ok. Będzie ok Vectra :-)[/QUOTE] wiem że będzie OK , powiedz to mojemu środkowi :evil_lol: rozum wie że będzie OK .. wnętrzności się stresują mimo to :) Jest spokojna , śpi sobie więc ja też idę spać , jutro mam dużo pracy ..... drzewienko poskładać :placz: posprzątać troszkę ... i czekać , czekać :mdleje: Quote
Doginka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Vectra, czekam z Tobą wirtualnie i myślami;-) Dobranoc:hand: Quote
Vectra Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 chyba to bedzie dziś ...... chyba ... nie spałam całą noc prawie , bo grubas chodził siku co i raz teraz kopie i ziaje i się trzęsie ... to z nowości Quote
AnkaG Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No to się zaczyna - trzymam kciuki :) Po cichu was podczytuję - prosiaczki są super :) Quote
Tengusia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 o jacie a ja musze isc do pracy i nie bede mogla kontrolowac rozwoju sytuacji :mdleje: Alicja masz moj numer daj mi znaka jakby cus prooooooszem ;) Quote
Sylwia K Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 albo dziś albo najpóźniej jutro! Trzymamy kciuki za was! Quote
Ania :) Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Już Was długo podczytuję i z niecierpliwością czekam na maluszki :D a najbardziej ciekawa jestem jakie kolorki wyjdą :D :D Quote
Alicja Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Tengusia']o jacie a ja musze isc do pracy i nie bede mogla kontrolowac rozwoju sytuacji :mdleje: Alicja masz moj numer daj mi znaka jakby cus prooooooszem ;)[/QUOTE] zdążysz ..to ni ma tak łaps ;) Quote
Doginka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 O ja Cieeeeeee, to już się zaczyna:crazyeye: Ja chyba bym zawału ze stresa giganta dostała:nerwy: Quote
Vectra Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 na razie bez zmian , dyszy , łazi , ma drgawki .... czyli czekamy dalej wyszedł czop .... Quote
evel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zaciskamy za bezproblemowe rozwiązanie :kciuki: Quote
Koma Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Też podczytuję i czekam na relację :lol: już niedługo... :) Quote
Vectra Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 to nie na moje nerwy , oczy , cierpliwość .... pospała troszkę i od nowa baluje z pościelą :mdleje: Quote
bonita Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [B][I][COLOR=navy][B][I][COLOR=#000080]Ale nerwowa atmosferra![/COLOR][/I][/B] [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=navy]Trzyyyyymam kciukasy :)[/COLOR][/I][/B] Quote
Basia&Safi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 na spacerek z latarka :) zeby nie zgubic malucha przy sikaniu ;) Quote
Alicja Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [B]SIĘ ZACZĘŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts