Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']kurde Baśka , czytasz ? pisałam , że Franek dostał proszki na utratę apetytu na sex :evilbat:[/QUOTE]

a to Ty myślisz, że ktoś tu cokolwiek czyta????? :turn-l:

Posted

[quote name='malawaszka']a to Ty myślisz, że ktoś tu cokolwiek czyta????? :turn-l:[/QUOTE]
oczywiście , Ty jesteś tego przykładem :diabloti:

Posted

a to na fotoblogaskach cza czytać :roll:....:splat: nie wiedziałam

melduję , że Klocki spią już we swoim mieszkanku a ja pije piwo ..i chyba sie nabrzdyngoliłam

Posted

[quote name='Alicja']a to na fotoblogaskach cza czytać :roll:....:splat: nie wiedziałam

melduję , że Klocki spią już we swoim mieszkanku a ja pije piwo ..i chyba sie nabrzdyngoliłam[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
mamuśka :nono: ja Ciebie do domu prowadzać nie będę :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Na blogaskach , trzeba się wyłącznie mądrzyć :evilbat:

łeb mi dziś pęka , moi sąsiedzi teraz co weekend mają wnuczka pod opieką .. bo ich cudowna córeczka powiła bachora ...
morde wydziera to to , całe dnie :placz: osiwieć idzie ...
ale oliwa będzie sprawiedliwa :diabloti: niechaj bachor pójdzie spać na podwórku , to ja mu zrobię pobudkę z przytupem ..
Franciszka szczek , zbudzi zmarłego z grobu :cooldevi: a w tym betonowym kojcu naszym , jest RE WE LA CY JNA akustyka .. się nieeeesieeeee , że ho ho ho ...

Posted

siedzę , palę , piję soczek , ogarniam farmę ..... zerkam jakoś tak instynktownie na sufit ...

a tam maszeruje TO

[IMG]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/IMG_73561.jpg[/IMG]

ale okazało się , że jestem dzielna i on już z nami nie mieszka .. w najbliższy wtorek zabierze go firma BYŚ :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Na blogaskach , trzeba się wyłącznie mądrzyć :evilbat:
łeb mi dziś pęka , moi sąsiedzi teraz co weekend mają wnuczka pod opieką .. bo ich cudowna córeczka powiła bachora ...
morde wydziera to to , całe dnie :placz: osiwieć idzie ...
ale oliwa będzie sprawiedliwa :diabloti: niechaj bachor pójdzie spać na podwórku , to ja mu zrobię pobudkę z przytupem ..
Franciszka szczek , zbudzi zmarłego z grobu :cooldevi: a w tym betonowym kojcu naszym , jest RE WE LA CY JNA akustyka .. się nieeeesieeeee , że ho ho ho ...[/QUOTE]
A coś ty taka rewanżystka.:evil_lol:
Chociaz swoją drogą płaczące dziecko, to może dać popalić...

[quote name='Vectra']siedzę , palę , piję soczek , ogarniam farmę ..... zerkam jakoś tak instynktownie na sufit ... a tam maszeruje TO

ale okazało się , że jestem dzielna i on już z nami nie mieszka .. w najbliższy wtorek zabierze go firma BYŚ :evilbat:[/QUOTE]
A moja Babcia mówiła, że pająki to TYLKO u dobrych ludzie mieszkają:evil_lol:...
A Ty nie jesteś dobra:shake:, z tego wynika, boś się pozbyła lokatora...
A on tam może zostawił Małżowinkę i dziatki...

Pzdr.

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
mamuśka :nono: ja Ciebie do domu prowadzać nie będę :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE][COLOR=Navy][B]

ale ja w domu przy kompku pilam to piwo , jak wróciłam

Szczęśliwy ten dom gdzie myszy i pajaki są :grins:

Ooooo będziesz budzić wnuczka :grins:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nic nie szkodzi i tak może trzeba byłoby Cię z dogo wyprowadzić :evil_lol:

pająki są koszmarne :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']A coś ty taka rewanżystka.:evil_lol:
Chociaz swoją drogą płaczące dziecko, to może dać popalić...

A moja Babcia mówiła, że pająki to TYLKO u dobrych ludzie mieszkają:evil_lol:...
A Ty nie jesteś dobra:shake:, z tego wynika, boś się pozbyła lokatora...
A on tam może zostawił Małżowinkę i dziatki...

Pzdr.[/QUOTE]
Małżowinka i ew dziadki , dołączą do tatusia :evilbat:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]

Szczęśliwy ten dom gdzie myszy i pajaki są :grins:

Ooooo będziesz budzić wnuczka :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Już obudziłam :diabloti:

[quote name='Asiaczek']O myszach - nie słyszałam, ale pająki - potwierdzam:)

pzdr.[/QUOTE]
mój dom wcale spokojny nie jest, ja dobra też nie jestem ... więc co one tu robią u mnie :placza:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nic nie szkodzi i tak może trzeba byłoby Cię z dogo wyprowadzić :evil_lol:

pająki są koszmarne :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ale są tacy , co je kochają :)
[quote name='bonsai_88']Wiesz, od szczekającego Frania dziecko nie przestanie plakać... a takie niedospane, obudzone maluchy drą się najgorzej....[/QUOTE]
i właśnie plan to obejmował .. bo dziecko idzie spać tak ok 17 ... więc już nie śpi , tylko się drze .. a ja sobie jadę na zakupy :diabloti:
przy okazji i Franio się pobawił i zmęczył ... i Lalka poszczekała i Marysia ...

Posted

[quote name='Vectra']
i właśnie plan to obejmował .. bo dziecko idzie spać tak ok 17 ... więc już nie śpi , tylko się drze .. a ja sobie jadę na zakupy :diabloti:
przy okazji i Franio się pobawił i zmęczył ... i Lalka poszczekała i Marysia ...[/QUOTE]
Boshe, jedno drące się dziecko tyle psów zmęczyło...

pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']ale okazało się , że jestem dzielna i on już z nami nie mieszka .. w najbliższy wtorek zabierze go firma BYŚ :evilbat:[/QUOTE]

morderczyni :shake:
u mnie wszystkie pająki wynosi na zewnatrz A. :roll:
są ich setki, przyzwyczaiłam się już

Posted

pajaki to jeszcze zniosę, ale KOMARÓW NIE!!!! mam mordercze instynkty - J kupił mi lampę mordercę :lol: i śpię przy pięknym niebieskim świetle i przy dźwiękach płonących krwiopijców vel skwarek :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']pajaki to jeszcze zniosę, ale KOMARÓW NIE!!!! mam mordercze instynkty - J kupił mi lampę mordercę :lol: i śpię przy pięknym niebieskim świetle i przy dźwiękach płonących krwiopijców vel skwarek :diabloti:[/QUOTE]
I dobrze!
Mnie też raczej by niebieskie światło nie przeszkadzało...
Ale komary, to tfu, tfu, tfu... w domu miewam sporadycznie...

Pzr.

Posted

komarów Ci u nas dostatek , wyjście wieczorne na podwórko , to piknik dla nich ..

smutno mi dziś jakoś .. przeczytałam wiadomość , że kolega maniak dogo , który zaglądał do mojego blogaska , odszedł z tego świata ... QTI [`][`]