malawaszka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Vectra']kurde Baśka , czytasz ? pisałam , że Franek dostał proszki na utratę apetytu na sex :evilbat:[/QUOTE] a to Ty myślisz, że ktoś tu cokolwiek czyta????? :turn-l: Quote
Vectra Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='malawaszka']a to Ty myślisz, że ktoś tu cokolwiek czyta????? :turn-l:[/QUOTE] oczywiście , Ty jesteś tego przykładem :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='malawaszka']a to Ty myślisz, że ktoś tu cokolwiek czyta????? :turn-l:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt: no to skwitowałaś [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 a to na fotoblogaskach cza czytać :roll:....:splat: nie wiedziałam melduję , że Klocki spią już we swoim mieszkanku a ja pije piwo ..i chyba sie nabrzdyngoliłam Quote
jonQuilla Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Alicja']a to na fotoblogaskach cza czytać :roll:....:splat: nie wiedziałam melduję , że Klocki spią już we swoim mieszkanku a ja pije piwo ..i chyba sie nabrzdyngoliłam[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] mamuśka :nono: ja Ciebie do domu prowadzać nie będę :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Na blogaskach , trzeba się wyłącznie mądrzyć :evilbat: łeb mi dziś pęka , moi sąsiedzi teraz co weekend mają wnuczka pod opieką .. bo ich cudowna córeczka powiła bachora ... morde wydziera to to , całe dnie :placz: osiwieć idzie ... ale oliwa będzie sprawiedliwa :diabloti: niechaj bachor pójdzie spać na podwórku , to ja mu zrobię pobudkę z przytupem .. Franciszka szczek , zbudzi zmarłego z grobu :cooldevi: a w tym betonowym kojcu naszym , jest RE WE LA CY JNA akustyka .. się nieeeesieeeee , że ho ho ho ... Quote
Vectra Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 siedzę , palę , piję soczek , ogarniam farmę ..... zerkam jakoś tak instynktownie na sufit ... a tam maszeruje TO [IMG]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/IMG_73561.jpg[/IMG] ale okazało się , że jestem dzielna i on już z nami nie mieszka .. w najbliższy wtorek zabierze go firma BYŚ :evilbat: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Vectra']Na blogaskach , trzeba się wyłącznie mądrzyć :evilbat: łeb mi dziś pęka , moi sąsiedzi teraz co weekend mają wnuczka pod opieką .. bo ich cudowna córeczka powiła bachora ... morde wydziera to to , całe dnie :placz: osiwieć idzie ... ale oliwa będzie sprawiedliwa :diabloti: niechaj bachor pójdzie spać na podwórku , to ja mu zrobię pobudkę z przytupem .. Franciszka szczek , zbudzi zmarłego z grobu :cooldevi: a w tym betonowym kojcu naszym , jest RE WE LA CY JNA akustyka .. się nieeeesieeeee , że ho ho ho ...[/QUOTE] A coś ty taka rewanżystka.:evil_lol: Chociaz swoją drogą płaczące dziecko, to może dać popalić... [quote name='Vectra']siedzę , palę , piję soczek , ogarniam farmę ..... zerkam jakoś tak instynktownie na sufit ... a tam maszeruje TO ale okazało się , że jestem dzielna i on już z nami nie mieszka .. w najbliższy wtorek zabierze go firma BYŚ :evilbat:[/QUOTE] A moja Babcia mówiła, że pająki to TYLKO u dobrych ludzie mieszkają:evil_lol:... A Ty nie jesteś dobra:shake:, z tego wynika, boś się pozbyła lokatora... A on tam może zostawił Małżowinkę i dziatki... Pzdr. Quote
Alicja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] mamuśka :nono: ja Ciebie do domu prowadzać nie będę :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE][COLOR=Navy][B] ale ja w domu przy kompku pilam to piwo , jak wróciłam Szczęśliwy ten dom gdzie myszy i pajaki są :grins: Ooooo będziesz budzić wnuczka :grins:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 O myszach - nie słyszałam, ale pająki - potwierdzam:) pzdr. Quote
jonQuilla Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] ale ja w domu przy kompku pilam to piwo , jak wróciłam [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nic nie szkodzi i tak może trzeba byłoby Cię z dogo wyprowadzić :evil_lol: pająki są koszmarne :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Wiesz, od szczekającego Frania dziecko nie przestanie plakać... a takie niedospane, obudzone maluchy drą się najgorzej.... Quote
Vectra Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Asiaczek']A coś ty taka rewanżystka.:evil_lol: Chociaz swoją drogą płaczące dziecko, to może dać popalić... A moja Babcia mówiła, że pająki to TYLKO u dobrych ludzie mieszkają:evil_lol:... A Ty nie jesteś dobra:shake:, z tego wynika, boś się pozbyła lokatora... A on tam może zostawił Małżowinkę i dziatki... Pzdr.[/QUOTE] Małżowinka i ew dziadki , dołączą do tatusia :evilbat: [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] ale ja w domu przy kompku pilam to piwo , jak wróciłam Szczęśliwy ten dom gdzie myszy i pajaki są :grins: Ooooo będziesz budzić wnuczka :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] Już obudziłam :diabloti: [quote name='Asiaczek']O myszach - nie słyszałam, ale pająki - potwierdzam:) pzdr.[/QUOTE] mój dom wcale spokojny nie jest, ja dobra też nie jestem ... więc co one tu robią u mnie :placza: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nic nie szkodzi i tak może trzeba byłoby Cię z dogo wyprowadzić :evil_lol: pająki są koszmarne :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ale są tacy , co je kochają :) [quote name='bonsai_88']Wiesz, od szczekającego Frania dziecko nie przestanie plakać... a takie niedospane, obudzone maluchy drą się najgorzej....[/QUOTE] i właśnie plan to obejmował .. bo dziecko idzie spać tak ok 17 ... więc już nie śpi , tylko się drze .. a ja sobie jadę na zakupy :diabloti: przy okazji i Franio się pobawił i zmęczył ... i Lalka poszczekała i Marysia ... Quote
Asiaczek Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Vectra'] i właśnie plan to obejmował .. bo dziecko idzie spać tak ok 17 ... więc już nie śpi , tylko się drze .. a ja sobie jadę na zakupy :diabloti: przy okazji i Franio się pobawił i zmęczył ... i Lalka poszczekała i Marysia ...[/QUOTE] Boshe, jedno drące się dziecko tyle psów zmęczyło... pzdr. Quote
Alicja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Boshe, jedno drące się dziecko tyle psów zmęczyło... pzdr.[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Boshe, jedno drące się dziecko tyle psów zmęczyło... pzdr.[/QUOTE] dziecko miało dosyć , kamienny sen :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Vectra']ale okazało się , że jestem dzielna i on już z nami nie mieszka .. w najbliższy wtorek zabierze go firma BYŚ :evilbat:[/QUOTE] morderczyni :shake: u mnie wszystkie pająki wynosi na zewnatrz A. :roll: są ich setki, przyzwyczaiłam się już Quote
malawaszka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 pajaki to jeszcze zniosę, ale KOMARÓW NIE!!!! mam mordercze instynkty - J kupił mi lampę mordercę :lol: i śpię przy pięknym niebieskim świetle i przy dźwiękach płonących krwiopijców vel skwarek :diabloti: Quote
anetta Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 :shocked!::mdleje::flaming: [url]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/IMG_73561.jpg[/url] obrzydlistwo Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='malawaszka']pajaki to jeszcze zniosę, ale KOMARÓW NIE!!!! mam mordercze instynkty - J kupił mi lampę mordercę :lol: i śpię przy pięknym niebieskim świetle i przy dźwiękach płonących krwiopijców vel skwarek :diabloti:[/QUOTE] I dobrze! Mnie też raczej by niebieskie światło nie przeszkadzało... Ale komary, to tfu, tfu, tfu... w domu miewam sporadycznie... Pzr. Quote
Vectra Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 komarów Ci u nas dostatek , wyjście wieczorne na podwórko , to piknik dla nich .. smutno mi dziś jakoś .. przeczytałam wiadomość , że kolega maniak dogo , który zaglądał do mojego blogaska , odszedł z tego świata ... QTI [`][`] Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja nie znałam Qti, chociaz parę razy natknęłam się na Jego nick... Dla Qti ["] Pzdr. Quote
Alicja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 kurcze ...to kolejna smutna wiadomość z ostatnich dni o śmierci dogomaniaka .... :( [*] Quote
Recommended Posts