Vectra Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Talia']Masz wspaniałego TŻta :)[/QUOTE] Bez przesady :diabloti: to że wykazuje , pewne ludzkie cechy , to fakt .. ale mimo to , jest typowym , przedstawicielem męskiej populacji :evilbat: co męczy , jęczy , zadręcza , gdera , marudzi , pierdzi , beka , zostawia bałagan , modli się przy otwartej lodówce .. taki standardzik :evil_lol: Quote
Talia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jakiś czas temu z siostrą i kumpelą rozmawiałyśmy na koncercie o tym, że "Jak facet nadaje się do jednego to i tak jest fullpakiet". Jeden koleś to usłyszał, podszedł do nad i zapytał "Przypadkiem posłuchałem waszej rozmowy i... Czy wy jesteście feministkami?" :evil_lol: Więc ciesz się, że chociaż do psów się nadaje ;) Quote
jonQuilla Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]buahahaha, jesteś mistrzem w stawianiu na swoim :) sztukę tą opanowałaś do perfekcji :evil_lol: się uśmiałam i przypomniało mi się jak Twój TŻ "sprzedawał" Stefana na wystawie :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Vectra']moja najmilejsza , być miała co czytać :diabloti:[/QUOTE] no tak, masz rację, przecież ja nie pracuję, SIEDZĘ w domu :diabloti: Quote
Doginka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Vectra']...jest typowym , przedstawicielem męskiej populacji :evilbat: co męczy , jęczy , zadręcza , gdera , marudzi , pierdzi , beka , zostawia bałagan , modli się przy otwartej lodówce .. taki standardzik :evil_lol:[/QUOTE] To mój J odbiega od normy, bo księciunio w życiu nie pozwoliłby sobie na bąka lub na beknięcie w mojej obecności:lol: Nie wiem, jak On to robi, może kanarki za Niego wynoszą:roflt: RESZTA SKŁADNIKÓW SIĘ ZGADZA;-) Quote
Vectra Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Doginko , pomieszkaj sobie z J parę lat .. to pogadamy :diabloti: na randeczkach , to zawsze jest pięknie i nonszalancko .... :evil_lol: [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]w w ogóle , to :cool3: :cool3: ta oto dziewczynka :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [URL=http://img822.imageshack.us/i/01092008062.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/3663/01092008062.jpg[/IMG][/URL] [CENTER][B][SIZE=4]:multi::multi: Kończy dziś dwa lata :multi: :multi: [/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Doginka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Oooooooooo, dla dziepsinki ślicznej ogromniaste STO LAT...STO LAT...[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/06.gif[/IMG][IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/05.gif[/IMG][IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/02.gif[/IMG] Quote
Darianna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sto lat Maryś! Szkoda tylko, że dżamprezy nie będzie, bo to ta z tych niekochanych... :shake: Jakby Panicz Franczesko miał urodziny to by się działo na wsi... :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cola Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 STO LAT STO LAT!!!! dla Marysi :multi: :BIG: :new-bday: ....rozumiem, że ona jest z tych odrzuconych, zamkniętych cały czas w klatce...ale chociaż zimnego ognia jej zapal jako namiastkę tych fajerwerków Paniczowych :evil_lol: Quote
Talia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sto latek Marysiu :loveu: Darianna, nie może być pochlej party, bo Marysia za młoda ;) Quote
jonQuilla Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye: o kurcze a dopiero co taki bączek mały biegał po podwórku wszystkiego dobrego Marysiu, dużo zdrówka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 100 lat Marianno :laola: :drinking: ależ ta fotka jest cudowna :loveu: Quote
Bullila.nl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wszystkiego co najlepsze kochanej Marysi:loveu::loveu::loveu: [URL="[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/190/7e01b540b1dda0f2.gif[/IMG][/URL]"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/190/7e01b540b1dda0f2.gif[/IMG][/URL][/URL] Quote
an1a Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ile??!! :crazyeye: Sto lat dla Marysi! Chyba straciłam mocno poczucie czasu :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 No leci czas , strasznie leci .... dopiero taka malutka była - też lubię tą fotkę ;) ..... znaczy dopiero co dostałam telefon , od Michała - że się urodziły :) Marysia bardzo dziękuje .... a czegóż życzyć sobie może Maria ? - dużo kiełbasy , żeby nie nawróciła choroba , więcej na dobę gry w piłkę , dużo medali i pucharów , własny talerz na stole w czasie naszego posiłku , przystojnego kawalera , gromadki paskudnych szczeniaków , Marysia bardzo też marzy , by zdobyć tytuł championa Rumunii , Wysp Dziewiczych , niewydzielanych porcji smakołyków , własna poduszka na łóżku Quote
dzasta Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sto Lat dla Marysi ze sweetaśnego blożka której właścicielką jest okrutna Murderatorka z DGM buhahaha Ucałuj Mariankę i powiedz na uszko że Ciocia jej coś przywiezie jak przyjedzie za tydzień ;) Quote
Vectra Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='dzasta']Sto Lat dla Marysi ze sweetaśnego blożka której właścicielką jest okrutna Murderatorka z DGM buhahaha Ucałuj Mariankę i powiedz na uszko że Ciocia jej coś przywiezie jak przyjedzie za tydzień ;)[/QUOTE] Poczekaj przyjedź do mnie :diabloti: dostaniesz bana - na :cooldevi: albo Egonka na kolanka , który będzie dawał Ci buzi :evilbat: [quote name='evl']Dwa lata?! :shock: Mania, sto lat! :laola:[/QUOTE] No dwa lata już ma i jeden dzień ;) Rozumiem, że widzimy się w Świdniku ? Bo my stawiamy się pełnym zestawem , a co :diabloti: o ile progesteron nie oszaleje , ale na razie cisza nadal :kciuki: a tak po za tematem , to ta sunieczka , szuka dobrego domku , za serio rozsądne pieniążki ... sunia jest świetna , nie jest na wystawy .. tatuś to chłopak który wpadł do PL na gościnne występy , zrobić trochę malców - z super hodowli , a mamusia , to świetna suczka , o rewelacyjnym charakterku .... Bulunia - mamunia .Bardzo ma fajny charakter , bardzo ją lubię , dlatego też sunieczkę polecam po niej .. bo znam osobiście i babcię :) Babcia to prawdziwy muminek :evil_lol: z emeryckim temperamentem ;) a o to i mała Su :) [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/2856/dsc2049t.jpg[/IMG] ona jest taka bardzo ciemno kawowa , nie czarna , ale prawie czarna .... jak kawusia po arabsku , bardzo mocna ... Urodziła się najmniejsza z miotu , ale jej wola życia była tak silna , że najlepiej sobie dawała radę przy cysiu , przy zabawach. Nie muszę wspominać , że jak byłam je nianiać , to była moja ulubienica ? którą nianiałam non stop :evil_lol: Jeśli znacie kogoś , kto by chciał bullka muminka , za male pieniążki z rodowodem .. to dam namiar :) Ona czeka , na TEN specjalny domek ;) Quote
kasia_1982 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 śliczny bullek, ja go chcę ;)- ale jak go zabrać do Anglii ;( 100 lat dla Marysi ;) Quote
Unbelievable Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jakie cudo :loveu: i nie ma prawie białego na pysku :loveu: Quote
evel Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Vectra']Rozumiem, że widzimy się w Świdniku ? Bo my stawiamy się pełnym zestawem , a co :diabloti: o ile progesteron nie oszaleje , ale na razie cisza nadal :kciuki:[/QUOTE] O, super :) Ja będę "bezpsa" jednak, więc będę mieć większą swobodę niż zakładałam na początku ;) (Zu miała ze mną jechać po kaganiec fizjologiczny, cóż, najwyżej będę sto razy odsyłać te cholerne kagańce, żeby dobrze dopasować, trudno ;)) Bullinka mniamuśna :loveu: Ewa, właściwie czemu Ty wolisz staffiki niż bulliki? :hmmmm: Chyba gdzieś pisałaś, choćby przy okazji oddawania Muminka, ale mi wyleciało z głowy :oops: Quote
Vectra Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Ze względu na charakter ... staffik nie jest uparty , a muminki , są takie no no , specyficzne ... i nie są tak zwinne ;) Ale tamten muminek co był u mnie , był fajny .... tylko miał jedną wadę , brak umiejętności życia , w psim stadzie .. reagowała , zbyt mocno by nad tym zapanować .... no i to do tego bullek , którego dość ciężko się reformuje ;) plus jeszcze jedna taka tam mała rzecz , która też o tym zadecydowała :) Na razie jestem wyleczona z bullka :diabloti: staffiki są fajne , bo mało miejsca w domu zajmują :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Vectra bannerek nowy sobie zrób bo kogoś tam brakuje ;) Staffiory są boskie,i muminki trochę mniej boskie, ale jednak zdecydowałam się na "coś" innego :) Quote
Vectra Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Jeszcze Stefa jest za smarkata , by na banerku zamieszkać :diabloti: nie mam odpowiedniego zdjęcia .... a nie ma mi kto zrobić .. próby ustawienia , przytrzymania , i cyknięcia .. wyszły jak wstawiałam :evil_lol: zresztą na banerku jest i babcia i dziadek i mama i tata i ciocia :) Moja wizja psa i jego tuszy oraz muskulatury , mocno się kłóci z wymaganiami na wystawach :) No i mieszanie ras , już mi przeszło .. staffiki lubią być gromadnie , ale w swoim towarzystwie ... odkąd mam ich więcej , to zaczęłam doceniać ten niewielki ich wzrost :evil_lol: szczególnie że one przemieszczają się wszędzie razem , leżą mi pod nogami razem .. wszystko razem we 4 ... Quote
Recommended Posts