Maga100 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Boże, ty jeździsz i jeździsz :shake: Rzeczywiście biedny Rafałek stracił nad tobą władzę :diabloti: Ale Sylwester w Pierdach? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Maga100 napisał(a):Boże, ty jeździsz i jeździsz :shake: Rzeczywiście biedny Rafałek stracił nad tobą władzę :diabloti: Ale Sylwester w Pierdach? :evil_lol: ja Ci nie będę może wypominać , jak to Rafałka porwałaś by Cię woził , nie wiadomo gdzie :diabloti: sylwester w Pierdach , to już tradycja :grins: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Sunia porównywana troszkę ciężkawa się wydaje przy Kaszance. No i ta linia grzbietu... http://img121.imageshack.us/img121/1407/792kp.jpg A na fotce o BOB'ka - jestem gruzin goooownowidze, czyli nic nie widze... pzdr. Quote
wejherstaff Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ależ tu sie można ciekawych rzeczy dowiedzieć :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Vectra napisał(a):ja Ci nie będę może wypominać , jak to Rafałka porwałaś by Cię woził , nie wiadomo gdzie :diabloti: że młaaaaaa? coś mi się majaczy, ale nie wiem, w którym kościele :shake: coś zmyślasz :diabloti: Vectra napisał(a): sylwester w Pierdach , to już tradycja :grins: lepiej powiedz, że nie możesz doczekać się fajerwerków puszczanych przez macho :evil_lol: Quote
Doginka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 SBT napisał(a):ja to se nowe gacie, czerwone na następną wystawę ubiorę i sto % daje że wygram z NAJLEPSZĄ HODOWLĄ!! I właśnie dzięki tym gatkom:roflt: wejherstaff napisał(a):Ależ tu sie można ciekawych rzeczy dowiedzieć :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: A nie wiedziałaś/łeś/:crazyeye::hmmmm: Effffffffffffuniu, to Ty straszniście tym tyłkiem szafujesz:roflt: Nie możesz poprzestać na cyńkach:hmmmm: Z takimi ładnymi championami to powinno wystarczyć;-) A tak na poważnie, to ja doskonale Ciebie rozumiem - Chociaż nie mam hodowli, tylko repy, ale swojego czasu też się nasłuchałam;-) Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Sunia porównywana troszkę ciężkawa się wydaje przy Kaszance. No i ta linia grzbietu... http://img121.imageshack.us/img121/1407/792kp.jpg A na fotce o BOB'ka - jestem gruzin goooownowidze, czyli nic nie widze... pzdr. Moja kaszankowa Marysia , jest naj naj :diabloti: wejherstaff napisał(a):Ależ tu sie można ciekawych rzeczy dowiedzieć :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: nie wiedziałaś , że dogomania , to kopalnia wiedzy ? :diabloti: Maga100 napisał(a):że młaaaaaa? coś mi się majaczy, ale nie wiem, w którym kościele :shake: coś zmyślasz :diabloti: lepiej powiedz, że nie możesz doczekać się fajerwerków puszczanych przez macho :evil_lol: jasne , zaczynam odkładać nadwyżki , by nabyć tira farerwerek , by znowu móc skakać z radości i popiskiwać :multi: naturalnie bić też brawo , a potem rzucić się w ramiona macho i omdleć z wrażenia :diabloti: dobrze , że masz dość dżwiękoszczelny dom , w związku z tym , będzie można w spokoju pogadać , jak macho będą w ferworze fajerwerków :evil_lol: tak tradycyjnie ... ew można ich wysłać w dal daleką i będą przez CB radio sobie relacje zdawać - cos się wymysli Doginka napisał(a):I właśnie dzięki tym gatkom:roflt: A nie wiedziałaś/łeś/:crazyeye::hmmmm: Effffffffffffuniu, to Ty straszniście tym tyłkiem szafujesz:roflt: Nie możesz poprzestać na cyńkach:hmmmm: Z takimi ładnymi championami to powinno wystarczyć;-) A tak na poważnie, to ja doskonale Ciebie rozumiem - Chociaż nie mam hodowli, tylko repy, ale swojego czasu też się nasłuchałam;-) Wejherstaff , jest AŚ :diabloti: a widzisz , nie masz hodowli :diabloti: Quote
Doginka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Nie mam hodowli i nie zamierzam mieć, ale z psa na kanapę zrobiłam intera:lol:;-) A taki podobno był stary i skończony:roflt: Ale od czasu gadania nagle Gordon cudem zaczął wygrywać. Co prawda tylko BOBy i Caciby, ale zawsze to coś;-) Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Doginka napisał(a):Nie mam hodowli i nie zamierzam mieć, ale z psa na kanapę zrobiłam intera:lol:;-) A taki podobno był stary i skończony:roflt: Ale od czasu gadania nagle Gordon cudem zaczął wygrywać. Co prawda tylko BOBy i Caciby, ale zawsze to coś;-) tylko BOBy i CACIBy ? i Ty karmisz takiego peta ? ja bym go zakopała pod płotem :diabloti: Quote
Doginka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Vectra napisał(a):tylko BOBy i CACIBy ? i Ty karmisz takiego peta ? ja bym go zakopała pod płotem :diabloti: Chyba się zastanowię nad tym:lol::hmmmm: Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Doginka napisał(a):Chyba się zastanowię nad tym:lol::hmmmm: dobrze to przemyśl !!! służę płotem jak by co :diabloti: Egon już wykopał dziurę , więc stoi dla peta otworem :evil_lol: szpadelek też ci u nas pod ręką dobra idę spać , jutro łapy trzymać zaciśnięte , o 11 Penn ma operację :kciuki: Quote
Doginka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Vectra napisał(a):dobrze to przemyśl !!! służę płotem jak by co :diabloti: Egon już wykopał dziurę , więc stoi dla peta otworem :evil_lol: szpadelek też ci u nas pod ręką dobra idę spać , jutro łapy trzymać zaciśnięte , o 11 Penn ma operację :kciuki: Cioteczka płota to i u mnie teraz pod dostatkiem, ale za szpadelek to dziękuję, bo mój TZ jeszcze takiego oprzyrządowania nie nabył:roflt: Do dziś "podgrzybki" zbieram ręką w ochronnej rękawicy:roflt: Trzymam jutro kciukasy za Penna:thumbs: DOBRANOC:hand: Quote
Maga100 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Vectra napisał(a):dobrze , że masz dość dżwiękoszczelny dom , w związku z tym , będzie można w spokoju pogadać , jak macho będą w ferworze fajerwerków :evil_lol: tak tradycyjnie ... ew można ich wysłać w dal daleką i będą przez CB radio sobie relacje zdawać - cos się wymysli ale jak to, to nie będziemy siedzieć razem w czwórkę na kanapie, trzymac się za ręce, popijać białe wino przy blasku świec? :-( Quote
Vectra Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Doginka napisał(a):Cioteczka płota to i u mnie teraz pod dostatkiem, ale za szpadelek to dziękuję, bo mój TZ jeszcze takiego oprzyrządowania nie nabył:roflt: Do dziś "podgrzybki" zbieram ręką w ochronnej rękawicy:roflt: Trzymam jutro kciukasy za Penna:thumbs: DOBRANOC:hand: dzień dobry :diabloti: Alicja napisał(a):o 11 :kciuki:za Penka :buzi: Maga100 napisał(a):ale jak to, to nie będziemy siedzieć razem w czwórkę na kanapie, trzymac się za ręce, popijać białe wino przy blasku świec? :-( tak tak i będziemy sobie makaronik z usteczek do ust podawać , trzepotać rzęsami i wzdychać :diabloti: jakie białe wino ? alkohol chcesz pić , rozpustnico ? co najwyżej łyczek szampana bez procentowego ... co nasze teściowe by powiedziały ? że z kim ich biedni synowi się związali :evil_lol: swoją drogą , to ten wredny babsztyl , pozbawił mnie już samochodu .... bo nie ważne , że ona tym nie jeździ , ale jej potrzebny ... oj nie pójdzie mamusia do nieba .... niestety Quote
malawaszka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 i ja zaciskam :kciuki: daj znać jak będzie po Quote
Vectra Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 operacja odwołana , Pennek zareagował alergicznie na znieczulenie .... reanimowali go 30 minut Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Vectra napisał(a):operacja odwołana , Pennek zareagował alergicznie na znieczulenie .... reanimowali go 30 minut o qrdwa ........... Quote
Vectra Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Pennek żyje , na szczęście odleciał przed rozcięciem :) operacja będzie za tydzień , tylko będzie zmiana leków i metody znieczulania ;) ale zawał mieliśmy , na szczęście , jak pisałam - mam cudowną klinikę z wetami którzy kochają swoją pracę :) Quote
Recommended Posts