Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
Boże, ty jeździsz i jeździsz :shake:
Rzeczywiście biedny Rafałek stracił nad tobą władzę :diabloti:
Ale Sylwester w Pierdach? :evil_lol:

ja Ci nie będę może wypominać , jak to Rafałka porwałaś by Cię woził , nie wiadomo gdzie :diabloti:

sylwester w Pierdach , to już tradycja :grins:

Posted

Vectra napisał(a):
ja Ci nie będę może wypominać , jak to Rafałka porwałaś by Cię woził , nie wiadomo gdzie :diabloti:

że młaaaaaa? coś mi się majaczy, ale nie wiem, w którym kościele :shake:
coś zmyślasz :diabloti:
Vectra napisał(a):

sylwester w Pierdach , to już tradycja :grins:

lepiej powiedz, że nie możesz doczekać się fajerwerków puszczanych przez macho :evil_lol:

Posted

SBT napisał(a):
ja to se nowe gacie, czerwone na następną wystawę ubiorę i sto % daje że wygram z NAJLEPSZĄ HODOWLĄ!!

I właśnie dzięki tym gatkom:roflt:
wejherstaff napisał(a):
Ależ tu sie można ciekawych rzeczy dowiedzieć :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

A nie wiedziałaś/łeś/:crazyeye::hmmmm:

Effffffffffffuniu, to Ty straszniście tym tyłkiem szafujesz:roflt: Nie możesz poprzestać na cyńkach:hmmmm: Z takimi ładnymi championami to powinno wystarczyć;-)

A tak na poważnie, to ja doskonale Ciebie rozumiem - Chociaż nie mam hodowli, tylko repy, ale swojego czasu też się nasłuchałam;-)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sunia porównywana troszkę ciężkawa się wydaje przy Kaszance. No i ta linia grzbietu...
http://img121.imageshack.us/img121/1407/792kp.jpg

A na fotce o BOB'ka - jestem gruzin goooownowidze, czyli nic nie widze...

pzdr.

Moja kaszankowa Marysia , jest naj naj :diabloti:
wejherstaff napisał(a):
Ależ tu sie można ciekawych rzeczy dowiedzieć :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

nie wiedziałaś , że dogomania , to kopalnia wiedzy ? :diabloti:
Maga100 napisał(a):
że młaaaaaa? coś mi się majaczy, ale nie wiem, w którym kościele :shake:
coś zmyślasz :diabloti:

lepiej powiedz, że nie możesz doczekać się fajerwerków puszczanych przez macho :evil_lol:

jasne , zaczynam odkładać nadwyżki , by nabyć tira farerwerek , by znowu móc skakać z radości i popiskiwać :multi: naturalnie bić też brawo , a potem rzucić się w ramiona macho i omdleć z wrażenia :diabloti:
dobrze , że masz dość dżwiękoszczelny dom , w związku z tym , będzie można w spokoju pogadać , jak macho będą w ferworze fajerwerków :evil_lol: tak tradycyjnie ... ew można ich wysłać w dal daleką i będą przez CB radio sobie relacje zdawać - cos się wymysli

Doginka napisał(a):
I właśnie dzięki tym gatkom:roflt:

A nie wiedziałaś/łeś/:crazyeye::hmmmm:

Effffffffffffuniu, to Ty straszniście tym tyłkiem szafujesz:roflt: Nie możesz poprzestać na cyńkach:hmmmm: Z takimi ładnymi championami to powinno wystarczyć;-)

A tak na poważnie, to ja doskonale Ciebie rozumiem - Chociaż nie mam hodowli, tylko repy, ale swojego czasu też się nasłuchałam;-)

Wejherstaff , jest AŚ :diabloti:
a widzisz , nie masz hodowli :diabloti:

Posted

Nie mam hodowli i nie zamierzam mieć, ale z psa na kanapę zrobiłam intera:lol:;-) A taki podobno był stary i skończony:roflt: Ale od czasu gadania nagle Gordon cudem zaczął wygrywać. Co prawda tylko BOBy i Caciby, ale zawsze to coś;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Nie mam hodowli i nie zamierzam mieć, ale z psa na kanapę zrobiłam intera:lol:;-) A taki podobno był stary i skończony:roflt: Ale od czasu gadania nagle Gordon cudem zaczął wygrywać. Co prawda tylko BOBy i Caciby, ale zawsze to coś;-)

tylko BOBy i CACIBy ? i Ty karmisz takiego peta ? ja bym go zakopała pod płotem :diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Chyba się zastanowię nad tym:lol::hmmmm:

dobrze to przemyśl !!! służę płotem jak by co :diabloti:

Egon już wykopał dziurę , więc stoi dla peta otworem :evil_lol: szpadelek też ci u nas pod ręką

dobra idę spać , jutro łapy trzymać zaciśnięte , o 11 Penn ma operację :kciuki:

Posted

Vectra napisał(a):
dobrze to przemyśl !!! służę płotem jak by co :diabloti:

Egon już wykopał dziurę , więc stoi dla peta otworem :evil_lol: szpadelek też ci u nas pod ręką

dobra idę spać , jutro łapy trzymać zaciśnięte , o 11 Penn ma operację :kciuki:

Cioteczka płota to i u mnie teraz pod dostatkiem, ale za szpadelek to dziękuję, bo mój TZ jeszcze takiego oprzyrządowania nie nabył:roflt: Do dziś "podgrzybki" zbieram ręką w ochronnej rękawicy:roflt:
Trzymam jutro kciukasy za Penna:thumbs:
DOBRANOC:hand:

Posted

Vectra napisał(a):
dobrze , że masz dość dżwiękoszczelny dom , w związku z tym , będzie można w spokoju pogadać , jak macho będą w ferworze fajerwerków :evil_lol: tak tradycyjnie ... ew można ich wysłać w dal daleką i będą przez CB radio sobie relacje zdawać - cos się wymysli

ale jak to, to nie będziemy siedzieć razem w czwórkę na kanapie, trzymac się za ręce, popijać białe wino przy blasku świec? :-(

Posted

Doginka napisał(a):
Cioteczka płota to i u mnie teraz pod dostatkiem, ale za szpadelek to dziękuję, bo mój TZ jeszcze takiego oprzyrządowania nie nabył:roflt: Do dziś "podgrzybki" zbieram ręką w ochronnej rękawicy:roflt:
Trzymam jutro kciukasy za Penna:thumbs:
DOBRANOC:hand:

dzień dobry :diabloti:
Alicja napisał(a):
o 11 :kciuki:za Penka

:buzi:
Maga100 napisał(a):
ale jak to, to nie będziemy siedzieć razem w czwórkę na kanapie, trzymac się za ręce, popijać białe wino przy blasku świec? :-(

tak tak i będziemy sobie makaronik z usteczek do ust podawać , trzepotać rzęsami i wzdychać :diabloti:
jakie białe wino ? alkohol chcesz pić , rozpustnico ? co najwyżej łyczek szampana bez procentowego ... co nasze teściowe by powiedziały ? że z kim ich biedni synowi się związali :evil_lol:

swoją drogą , to ten wredny babsztyl , pozbawił mnie już samochodu .... bo nie ważne , że ona tym nie jeździ , ale jej potrzebny ... oj nie pójdzie mamusia do nieba .... niestety

Posted

Pennek żyje , na szczęście odleciał przed rozcięciem :)
operacja będzie za tydzień , tylko będzie zmiana leków i metody znieczulania ;)

ale zawał mieliśmy , na szczęście , jak pisałam - mam cudowną klinikę z wetami którzy kochają swoją pracę :)