Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']Dokładnie ! W kupie siła ! :diabloti:[/QUOTE]
no no :diabloti:

[quote name='zerduszko'][URL]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08062010stat-034.jpg[/URL]
Czy ja coś piłam, że widzę podwójnie?? :hmmmm:[/QUOTE]
:hmmmm: wiesz , no ciemno już i późno , może temu :diabloti:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Twoim piesom urosły głowy :crazyeye:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
mózgi im puchną i czaszki się zasklepiają :diabloti:

Posted

[quote name='Hanna R.']A pódziesz ty !!!! :nono: Dam ja Ci prababcię ! :wink:[/QUOTE]

[quote name='Matusz']:loveu::loveu::loveu: Ti ti tiii:loveu:[/QUOTE]
bo mnie zemdli :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']kiedys serio powiesze :evilbat: [/QUOTE]

buhahaha już to widzę jak wieszasz swojego ukochanego Paniczyka :evil_lol: reszta stada pal sześć, ale Paniczyk?? :diabloti:

[quote name='Doginka']W kupie to śmierdzi niemiłosiernie, a nie siła:roflt:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[url]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08062010stat-011.jpg[/url] jak wyśmiewa Mariana bezczelnie :roflt:

Posted

Zamknęło dziecko oczy i myśli "nie będę, nie będę pozować":obrazic:
[URL="http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08062010stat-011.jpg"]http://i567.photobucket.com/albums/s...10stat-011.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Doginka']W kupie to śmierdzi niemiłosiernie, a nie siła:roflt:[/QUOTE]
a skąd wiesz ? :diabloti:

[quote name='Cola']buhahaha już to widzę jak wieszasz swojego ukochanego Paniczyka :evil_lol: reszta stada pal sześć, ale Paniczyk?? :diabloti:

:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
Panicz Paniczem , ale też się kiedy doigra :cooldevi:
[quote name='rufusowa']haha ale Marysia miny robi![/QUOTE]
miszcz :diabloti:

[quote name='evl'][url]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08062010stat-011.jpg[/url] jak wyśmiewa Mariana bezczelnie :roflt:[/QUOTE]
nie dziwie się , bo ja też wyłam ze śmiechu :evil_lol:
[quote name='Doginka']Zamknęło dziecko oczy i myśli "nie będę, nie będę pozować":obrazic:
[URL="http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08062010stat-011.jpg"]http://i567.photobucket.com/albums/s...10stat-011.jpg[/URL][/QUOTE]
myśleć może , tylko moje zdanie bardziej sie w tym domu liczy , jak mówię pozować ,to pozować HA

6 dzień cieczek - nadal jest miło i przyjemnie ....

Posted

[quote name='Vectra']...6 dzień cieczek - nadal jest miło i przyjemnie ....[/QUOTE]
Odpisujesz na posty, a to oznacza, że jeszcze żyjesz i nie zwariowałaś:lol:

Posted

[quote name='Doginka']Odpisujesz na posty, a to oznacza, że jeszcze żyjesz i nie zwariowałaś:lol:[/QUOTE]
no piszę przecież , że jest miło i przyjemnie :) reproduktor ma w dupie krew .... Emilka , jedynie szuka chętnych do zabawy w gwiazdę czy inne słoneczko , ale nikt nie ma ochoty ...

Posted

[quote name='Vectra']no piszę przecież , że jest miło i przyjemnie :) reproduktor ma w dupie krew .... Emilka , jedynie szuka chętnych do zabawy w gwiazdę czy inne słoneczko , ale nikt nie ma ochoty ...[/QUOTE]
Poczekaj do 12/14 dnia, wtedy się okaże:lol:

Posted

Ja nie mogę tu wchodzić, bo im częściej oglądam zdjęcia bandy tym bardziej jestem zakochana w staffikach...
A potem mój biedny facet musi słuchać non stop o psach... :oops:

Posted

[quote name='Doginka']Poczekaj do 12/14 dnia, wtedy się okaże:lol:[/QUOTE]
już się doczekać nie mogę :diabloti:
[quote name='Alicja']gorąco................ :mdleje:[/QUOTE]
a u nas niby wieje , ale parówa po deszczu i komary żrą jak wściekłe

Posted

[quote name='Talia']Ja nie mogę tu wchodzić, bo im częściej oglądam zdjęcia bandy tym bardziej jestem zakochana w staffikach...
A potem mój biedny facet musi słuchać non stop o psach... :oops:[/QUOTE]
przyzwyczai się :diabloti: mój tak już wpadł w nawyk , że sam zaczyna gadać o psach :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Boszszsz, jesteś gorsza niż Alicja z tym przyrostem stron :shake:[/QUOTE]
moja najmilejsza , być miała co czytać :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']przyzwyczai się :diabloti: mój tak już wpadł w nawyk , że sam zaczyna gadać o psach :evil_lol:[/QUOTE]
Tak myślisz? Ok cioteczko ufam Ci :loveu: Jak mnie zostawi to przybiegnę z płaczem :evil_lol:

Posted

[quote name='Talia']Tak myślisz? Ok cioteczko ufam Ci :loveu: Jak mnie zostawi to przybiegnę z płaczem :evil_lol:[/QUOTE]
jak zostawi , to znaczy że Ciebie nie jest wart ..
ale oni to są tacy , co sie przywiązują mocno i nie lubią zmian :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']przyzwyczai się :diabloti: mój tak już wpadł w nawyk , że sam zaczyna gadać o psach :evil_lol:[/QUOTE]

hahaha DOKŁADNIE! J mnie coraz częściej zaskakuje - woła mnie nagle patrz patrz patrz, ja lecę a ten mi pokazuje jak pies albo kot trzyma łapkę/leży/siedzi/dłubie coś :roflt:

Posted

No mój Rafałek , to jest najlepszy jak mnie nie ma w domu i wracam .... wtedy mam raport szczegółowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - który co , gdzie , kiedy , z kim , co zrobił , jak leżał , co zjadł ile zjadł , gdzie spał ... :diabloti: jak się bawił , ile razy szczekał ..
I nawet dodam , że jak pojechałam nianiać bullki , to mimo iż miał dużo pracy , to rzucał prosiakom piłeczkę :loveu: :loveu: nie muszę wspominać , że raport wieczorny , obejmował , ile razy który prosiak złapał piłkę :cool3: :cool3:

na razie skończył mi gderać o nowym domu dla Stefy :lol:
bo go wykolegowałam dyplomatycznie .... :evil_lol: delikatnie mówiąc naciągnęłam prawdy trochę ... oznajmiłam R , że dzwonili jacyś ludzie i chcą kupić za dobrą kasę Stefana:diabloti:
Rafał lekko zbladł , wycedził - no może i dobrze - ale wziął Stefe na ręce i do niej na uszko - widzisz rekin , ciotka już Cię nie kocha , chce cię sprzedać i kase przehulać materialistka , a ty biedna będziesz tęsknić ...
potem chwila ciszy ... no i sie zaczęło :evil_lol:
a kto , a co , a skąd , a jak zmarnują , a jak dbać nie będą , a czy ona się przyzwyczai , a przecież będzie tęsknić , a przecież ona tu z psami , a tam pewno sama sobie ... a przecież tu nie przeszkadza , bo ona taka grzeczna i wujka kocha ..

temat się rozmydlił ... R nie wspomina o wydaniu Stefy , ani razu nie zapytał kiedy ew Ci ludzie mają ją wciąć :evil_lol:
dodam , że nikt nie dzwonił , bo przecież ja nie mam zamiaru jej oddać .. więc na ten czas mam spokój , z głupimi dyskusjami ....

Powiem , że TZ by mnie zagryzł , jak bym Stefe oddała , bo on ją szalenie kocha :loveu:
zresztą z wzajemnością ... idzie do tego stopnia , że jak ona coś spsoci ... to jest wina moja i Frania :evil_lol: bo ja Frania rozpuściłam , a Stefa przejęła to w genach :roll: no skomplikowane to jest jakoś tak , ale generalnie - piesek Stefa nigdy winny nie jest , wszystko mu wolno i wujek klaszcze i się cieszy ...

Wspomnę , że wszelkie treningi wystawowe , z rekinem , to wtedy jak R nie ma w domu .... bo jak ją chcę poustawiać przy nim .. zaraz jest
ZOSTAW JĄ , CZEGO Z PSA DEBILA ROBISZ :diabloti:

I tak Stefan żyje sobie tu z nami , w przeświadczeniu , że wszystko mu wolno .. oczywiście odziedziczył to w genach po tatusiu , wg wujka R

Posted

Mój jest na razie zakochany w Tince :) Najbardziej mu japa haha jak niucha się go posłucha i wykona jakąś pierdołkę.
Tylko ostatnio jak się bawiliśmy w przeskakiwanie przez nogę to Tinka naszczekała na pewnych ludzi... jak sie okazało to był jego nauczyciel :oops: