Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiesz że to cziłała długowłosa duża :diabloti: nikt się nie kapnie :D załóż jej czerwoną kokardę , kwiatek w pysk i zakochają się na amen :)

Posted

[quote name='Vectra']powiesz że to cziłała długowłosa duża :diabloti: nikt się nie kapnie :D załóż jej czerwoną kokardę , kwiatek w pysk i zakochają się na amen :)[/quote]
ty sie smiejesz...ale moj kolega jak jechac za granice ze swoim cane corso ...nazywa sie DIABLO - to chyba samo za siebie mowi...czarny jak wegiel, wyrosniety masywny, kopiowane uszy i ogon...po prostu ostry wyglad...bał sie ze sie czepia go na granicy (kumpela miala problem z przejsciem z takim miesiac wczesniej), to Diablątko wystapilo na przejsciu w rozowych szeleczkach, czerwonym paskwym kagancu i smyczy w kurczaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wszyscy patrzyli na niego jak na psa cyrkowego i sie smiali ale skutek...pies przeszedl bez problwmow i nikt nie wpadl na to ze moze byc niebezpieczny czy cos:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ty sie smiejesz...ale moj kolega jak jechac za granice ze swoim cane corso ...nazywa sie DIABLO - to chyba samo za siebie mowi...czarny jak wegiel, wyrosniety masywny, kopiowane uszy i ogon...po prostu ostry wyglad...bał sie ze sie czepia go na granicy (kumpela miala problem z przejsciem z takim miesiac wczesniej), to Diablątko wystapilo na przejsciu w rozowych szeleczkach, czerwonym paskwym kagancu i smyczy w kurczaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wszyscy patrzyli na niego jak na psa cyrkowego i sie smiali ale skutek...pies przeszedl bez problwmow i nikt nie wpadl na to ze moze byc niebezpieczny czy cos:evil_lol:[/quote]

[B][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomysł super :) różowe szeleczki żeby piesek wydał się łagodny :evil_lol::evil_lol:
Wiem co zrobić żeby Chiuaua wyglądał groźnie... zarzucić na niego kolczatkę z wielkimi kolcami ;)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Vectra']

ja o wszytskich się zawsze troszcze

.[/quote]
:loveu::loveu:
[quote name='Vectra']

i ten pysio

[url]http://images24.fotosik.pl/93/1a1598761aea9d01.jpg[/url]

no to to jest Antonina :diabloti:[/quote]
Ale śliczna:loveu:Ona jest agresywna do psów, czy do ludzi? ?
[quote name='Vectra']chcesz wziąć tą sunie ?
stafficzka na razie zamieszka w DT potem transport trzeba wymyśleć ...
no i jeszcze Rafałek mój został ,ale wie o tej suni i wiedział o moim planie tylko przez to że sunia miałam przyjechac do mnie potem nagle zniknęła ze schroniska ,a potem kierownictwo coś knuło i piesek miał mieć stado super domów załatwionych przez schron , u mnie w domu temat umarł .. ale czy ja muszę mu mówić :cool3: przecież mówiłam :evil_lol:

[/quote]
Nie musisz, wystarczy, że już raz wspomniałaś:evil_lol::loveu:

Posted

witaj Efo:multi:
bidula ta sunka:shake: ojj bidula:shake: wez ja do siebie bedzie miec dobrze:loveu: bedzie miec nianie Lale... braciszka Franciszka wujaszka Kanulaszka:evil_lol: i kuzynke Ajduchne:cool3:
zyc nie umierac:multi:
a Rafal ni emusi o niczym wiedziec:evil_lol: po co ma sie stresowac:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomysł super :) różowe szeleczki żeby piesek wydał się łagodny :evil_lol::evil_lol:
Wiem co zrobić żeby Chiuaua wyglądał groźnie... zarzucić na niego kolczatkę z wielkimi kolcami ;)
[/COLOR][/B][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='madzia i medor']:loveu::loveu:

Ale śliczna:loveu:Ona jest agresywna do psów, czy do ludzi? ?

Nie musisz, wystarczy, że już raz wspomniałaś:evil_lol::loveu:[/quote]
Ona w ogóle nie jest agresywna , warczała ze strachu jak ją na chwytaku wyciągali debile :shake: bała się i dlatego broniła.
Greven dziś już ją zabrała , na razie do DT potem trzeba ją ze szczecina do mnie przywieść :multi: :multi:sunia jest miła grzeczna , strasznie chuda , i na razie rana po sterylce trochę się paskudzi ...

[quote name='evaxon']witaj Efo:multi:
bidula ta sunka:shake: ojj bidula:shake: wez ja do siebie bedzie miec dobrze:loveu: bedzie miec nianie Lale... braciszka Franciszka wujaszka Kanulaszka:evil_lol: i kuzynke Ajduchne:cool3:
zyc nie umierac:multi:
a Rafal ni emusi o niczym wiedziec:evil_lol: po co ma sie stresowac:evil_lol:[/quote]
już postanowione :cool3: sunia bedzie u mnie - przeznaczenie :loveu:
będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']

będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti:[/quote]
:loveu::loveu::loveu:do Frania bedzie pasowac:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']
Ona w ogóle nie jest agresywna , warczała ze strachu jak ją na chwytaku wyciągali debile :shake: bała się i dlatego broniła.

(...)

ja tez bym sie bronila gdyby mnie ktos na chwytaku ciagal:angryy:...tylko, ze ja jestem naprawde agresywna:evil_lol:

ta sunia ma fuksa, ze do ciebie trafi:multi:

Posted

Aaaaaa, Vectra, rewelka! :klacz:
A jak bedziesz na nią wołać? Antoninę jakos się zdrabnia? :hmmmm:

Ale to niesprawiedliwe jednak, ty będziesz miała dwa stafiki, a ja nei mam ani jednego :placz:

[quote name='Niki-lidka']no wlasnie ja chce takiego zeby siedzial na zewnatrz (kanapowca juz mam) ale zeby nie byl szczekliwy tak jak np owczarki niemieckie(o matko sasiada pies mnie dobija)[/quote]
ON to absolutnie nie jest pies do samodzielnego stróżowania :shake: One sie kompletnie nie nadają do tego. To jest pies do [U]współpracy[/U] z człowiekiem, a nie samodzielnej roboty. Wcale mu się nie dziwię, że sie wydziera, na pewno jest biedak sfrustrowany...

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Greven dziś już ją zabrała , na razie do DT potem trzeba ją ze szczecina do mnie przywieść :multi: :multi:sunia jest miła grzeczna , strasznie chuda , i na razie rana po sterylce trochę się paskudzi ...

Ej ja też chcę tak sobie ot po prostu przywieźć psa do domu... A poza tym przez Frania nic innego nie robię jak hodowle staffikowe godzinami przeglądam. Ale póki co to nie mam o czym marzyć. Kasy mało a w dodatku ORient mi się popsuł...

Posted

[/quote]
Bosshh biedaczyna:shake::shake:
Już Ci jej zazdroszczę:oops:
To kiedy planowo ma się zjawić u Ciebie:razz:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=Red]Vectra jesteś WIELKA :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='asher']
? Antoninę jakos się zdrabnia? :hmmmm:

[/quote]

Antośka:eviltong:

Posted

[quote name='asher']ON to absolutnie nie jest pies do samodzielnego stróżowania :shake: One sie kompletnie nie nadają do tego. To jest pies do [U]współpracy[/U] z człowiekiem, a nie samodzielnej roboty. Wcale mu się nie dziwię, że sie wydziera, na pewno jest biedak sfrustrowany...[/quote]
no wlasnie!! wreszcie ktos kto ma takie samo zdanie jak ja:multi:
a tak sie jakos glupio utarlo, ze jak jest dom z ogrodkiem to do pilnowania najlepszy jest owczarek niemiecki:shake:
a ja sie zastanawiam nad CAO:loveu:

Posted

Fajnie, że kolejny piesio (sunia) znalazła domek:multi: i to taki fajoski i nażeczonego będzie miała Klementynka Antoninka:razz:, bo Franio się zakocha na bank:loveu::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:loveu:do Frania bedzie pasowac:loveu:[/quote]
nooo :cool3:

[quote name='Anka12'][B][COLOR=darkorchid]Witaj Ewo[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Gratuluje Antoniny Klementyny:loveu:[/COLOR][/B][/quote]
witaj Ania , dzięki

[quote name='Niki-lidka']ja tez bym sie bronila gdyby mnie ktos na chwytaku ciagal:angryy:...tylko, ze ja jestem naprawde agresywna:evil_lol:

ta sunia ma fuksa, ze do ciebie trafi:multi:[/quote]
przez tą sunie to ja od kilku tygodni miałam marny humor :shake:
psa oddali do schroniska , bo wyjeżdżali :angryy: ja rozumiem ,że ktoś jest zmuszony oddać psa , to rozumiem ,ale nie do schroniska !!!!!
[quote name='asher']Aaaaaa, Vectra, rewelka! :klacz:
A jak bedziesz na nią wołać? Antoninę jakos się zdrabnia? :hmmmm:

Ale to niesprawiedliwe jednak, ty będziesz miała dwa stafiki, a ja nei mam ani jednego :placz:
[/quote]
Będzie Klementyna , Antosia vel Tosia zarezerwowane od dawna dla bullterierki :evil_lol: kiedyś ....
Klementyna jest określona jako mix staffika z pitbullem więc będzie coś między Lalką a Francą
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7589976#post7589976"]tu można śledzić jej losy w DT[/URL]

[quote name='Gonitwa']Ej ja też chcę tak sobie ot po prostu przywieźć psa do domu... A poza tym przez Frania nic innego nie robię jak hodowle staffikowe godzinami przeglądam. Ale póki co to nie mam o czym marzyć. Kasy mało a w dodatku ORient mi się popsuł...[/quote]
a co Orientowi :crazyeye:
marzenia trzeba mieć ;) planowałam suczkę stafficzkę na wiosne , już miałam ugadane ...

[quote name='madzia i medor']Bosshh biedaczyna:shake:
Już Ci jej zazdroszczę:oops:
To kiedy planowo ma się zjawić u Ciebie:razz:[/quote]
Sunia na razie pomieszka w DT , by doszła do siebie i by ją troche poznali - ale myśle że w ciągu miesiąca przyjedzie - muszę ogarną chate w większej więkoszości .. remont

[quote name='Iwona1984'][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=Red]Vectra jesteś WIELKA :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Antośka:eviltong:[/quote]
nie jestem wielka , mam zaledwie 173 cm wzrostu :diabloti:
[quote name='*luthien*'][B]!!! aaaaa bosko efuś !!!!!!!!! :multi:[/B][/quote]
:lol:

[quote name='Madzik13']Zobacz Vectra co znalazłam. [URL="http://www.allegro.pl/item248952849_szelki_skorzane_jasne_uniwersalne_regulowane.html"]Szelki dla Kano[/URL][/quote]
szukaj szelek w różu teraz :evil_lol: dzięki

[quote name='Niki-lidka']no wlasnie!! wreszcie ktos kto ma takie samo zdanie jak ja:multi:
a tak sie jakos glupio utarlo, ze jak jest dom z ogrodkiem to do pilnowania najlepszy jest owczarek niemiecki:shake:
a ja sie zastanawiam nad CAO[/quote]
ONki do pilnowania jak napisała Asher się nie nadają .. owsem do darcia pyska i dewastacji jak najbardziej - jak chcesz dobrego stróża to bierz rase do tego stworzoną - CAO ,kaukaz , moskiewski stróz

[quote name='Doginka']Fajnie, że kolejny piesio (sunia) znalazła domek:multi: i to taki fajoski i nażeczonego będzie miała Klementynka Antoninka:razz:, bo Franio się zakocha na bank:loveu:[/quote]
żal mi jej strasznie się zrobiło , mimo że oglądam czasem PWP to ta suńka wpadła mi w serce straszliwie .. może dlatego że to mieszanka Franka z Lalką ;) oczy ma zabójcze ...
niech szlag trafi tego co wydał na nią wyrok !!!! gdyby nie Greven sunia by już nie żyła ....

Posted

[quote name='Vectra']
przez tą sunie to ja od kilku tygodni miałam marny humor :shake:
psa oddali do schroniska , bo wyjeżdżali :angryy: ja rozumiem ,że ktoś jest zmuszony oddać psa , to rozumiem ,ale nie do schroniska !!!!!

ONki do pilnowania jak napisała Asher się nie nadają .. owsem do darcia pyska i dewastacji jak najbardziej - jak chcesz dobrego stróża to bierz rase do tego stworzoną - CAO ,kaukaz , moskiewski stróz [/quote]
ludzie robia tak jak im najwygodniej...nie chce im sie szukac domu to oddaja do schronu i jeszcze niejednokrotnie SCIEMNIAJA ze to przez wyjazd, przez chorobe itp...
a ja chce stroza...w zwiazku z tym o ONku nawet nie mysle:lol:

Posted

[quote name='evaxon']napewno losy malenkiej bede sledzic:loveu:[/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:

[quote name='Niki-lidka']ludzie robia tak jak im najwygodniej...nie chce im sie szukac domu to oddaja do schronu i jeszcze niejednokrotnie SCIEMNIAJA ze to przez wyjazd, przez chorobe itp...
a ja chce stroza...w zwiazku z tym o ONku nawet nie mysle:lol:[/quote]
no alergia to też dość pospolity powód :cool1:

myśl , myśl :cool3:

Posted

Gratuluję powiększenia rodziny :multi::multi::multi:
Tosieńka jest piękna :loveu: Troszkę sobie odpocznie od schroniskowej traumy, nabierze ciałka i będzie prawdziwą Królową Antoniną u boku Księcia Franciszka :loveu:

Posted

[quote name='beria']Gratuluję powiększenia rodziny :multi::multi::multi:
Tosieńka jest piękna :loveu: Troszkę sobie odpocznie od schroniskowej traumy, nabierze ciałka i będzie prawdziwą Królową Antoniną u boku Księcia Franciszka :loveu:[/quote]
KROLEWSKI VECTROWY ród :cool3:

Posted

[quote name='beria']Gratuluję powiększenia rodziny :multi::multi::multi:
Tosieńka jest piękna :loveu: Troszkę sobie odpocznie od schroniskowej traumy, nabierze ciałka i będzie prawdziwą Królową Antoniną u boku Księcia Franciszka :loveu:[/quote]

utuczymy i na przyszłe święta będziemy serwowac prosiaki w kilku smakach :evilbat:
Klementyna , [SIZE=4][COLOR=Red][B]KLEMENTYNA[/B][/COLOR][/SIZE] !!!!!!

fota z DT

[IMG]http://images25.fotosik.pl/95/9dda73cd768cc291med.jpg[/IMG]

i pies morderca w akcji :loveu:

[IMG]http://images23.fotosik.pl/96/37a731216aa5a694med.jpg[/IMG]