Vectra Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 powiesz że to cziłała długowłosa duża :diabloti: nikt się nie kapnie :D załóż jej czerwoną kokardę , kwiatek w pysk i zakochają się na amen :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra']powiesz że to cziłała długowłosa duża :diabloti: nikt się nie kapnie :D załóż jej czerwoną kokardę , kwiatek w pysk i zakochają się na amen :)[/quote] ty sie smiejesz...ale moj kolega jak jechac za granice ze swoim cane corso ...nazywa sie DIABLO - to chyba samo za siebie mowi...czarny jak wegiel, wyrosniety masywny, kopiowane uszy i ogon...po prostu ostry wyglad...bał sie ze sie czepia go na granicy (kumpela miala problem z przejsciem z takim miesiac wczesniej), to Diablątko wystapilo na przejsciu w rozowych szeleczkach, czerwonym paskwym kagancu i smyczy w kurczaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszyscy patrzyli na niego jak na psa cyrkowego i sie smiali ale skutek...pies przeszedl bez problwmow i nikt nie wpadl na to ze moze byc niebezpieczny czy cos:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 a Lalce to niby dlatego kupiłam różowe szelki ? bynajmniej nie z miłości do tego koloru :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']ty sie smiejesz...ale moj kolega jak jechac za granice ze swoim cane corso ...nazywa sie DIABLO - to chyba samo za siebie mowi...czarny jak wegiel, wyrosniety masywny, kopiowane uszy i ogon...po prostu ostry wyglad...bał sie ze sie czepia go na granicy (kumpela miala problem z przejsciem z takim miesiac wczesniej), to Diablątko wystapilo na przejsciu w rozowych szeleczkach, czerwonym paskwym kagancu i smyczy w kurczaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszyscy patrzyli na niego jak na psa cyrkowego i sie smiali ale skutek...pies przeszedl bez problwmow i nikt nie wpadl na to ze moze byc niebezpieczny czy cos:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomysł super :) różowe szeleczki żeby piesek wydał się łagodny :evil_lol::evil_lol: Wiem co zrobić żeby Chiuaua wyglądał groźnie... zarzucić na niego kolczatkę z wielkimi kolcami ;) [/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra'] ja o wszytskich się zawsze troszcze .[/quote] :loveu::loveu: [quote name='Vectra'] i ten pysio [url]http://images24.fotosik.pl/93/1a1598761aea9d01.jpg[/url] no to to jest Antonina :diabloti:[/quote] Ale śliczna:loveu:Ona jest agresywna do psów, czy do ludzi? ? [quote name='Vectra']chcesz wziąć tą sunie ? stafficzka na razie zamieszka w DT potem transport trzeba wymyśleć ... no i jeszcze Rafałek mój został ,ale wie o tej suni i wiedział o moim planie tylko przez to że sunia miałam przyjechac do mnie potem nagle zniknęła ze schroniska ,a potem kierownictwo coś knuło i piesek miał mieć stado super domów załatwionych przez schron , u mnie w domu temat umarł .. ale czy ja muszę mu mówić :cool3: przecież mówiłam :evil_lol: [/quote] Nie musisz, wystarczy, że już raz wspomniałaś:evil_lol::loveu: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witaj Efo:multi: bidula ta sunka:shake: ojj bidula:shake: wez ja do siebie bedzie miec dobrze:loveu: bedzie miec nianie Lale... braciszka Franciszka wujaszka Kanulaszka:evil_lol: i kuzynke Ajduchne:cool3: zyc nie umierac:multi: a Rafal ni emusi o niczym wiedziec:evil_lol: po co ma sie stresowac:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomysł super :) różowe szeleczki żeby piesek wydał się łagodny :evil_lol::evil_lol: Wiem co zrobić żeby Chiuaua wyglądał groźnie... zarzucić na niego kolczatkę z wielkimi kolcami ;) [/COLOR][/B][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu: Ale śliczna:loveu:Ona jest agresywna do psów, czy do ludzi? ? Nie musisz, wystarczy, że już raz wspomniałaś:evil_lol::loveu:[/quote] Ona w ogóle nie jest agresywna , warczała ze strachu jak ją na chwytaku wyciągali debile :shake: bała się i dlatego broniła. Greven dziś już ją zabrała , na razie do DT potem trzeba ją ze szczecina do mnie przywieść :multi: :multi:sunia jest miła grzeczna , strasznie chuda , i na razie rana po sterylce trochę się paskudzi ... [quote name='evaxon']witaj Efo:multi: bidula ta sunka:shake: ojj bidula:shake: wez ja do siebie bedzie miec dobrze:loveu: bedzie miec nianie Lale... braciszka Franciszka wujaszka Kanulaszka:evil_lol: i kuzynke Ajduchne:cool3: zyc nie umierac:multi: a Rafal ni emusi o niczym wiedziec:evil_lol: po co ma sie stresowac:evil_lol:[/quote] już postanowione :cool3: sunia bedzie u mnie - przeznaczenie :loveu: będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra'] już postanowione :cool3: sunia bedzie u mnie - przeznaczenie :loveu: będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti:[/quote] :loveu::loveu::loveu:do Frania bedzie pasowac:loveu: Quote
Anja33 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [B][COLOR=darkorchid]Witaj Ewo[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Gratuluje Antoniny Klementyny:loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra'] Ona w ogóle nie jest agresywna , warczała ze strachu jak ją na chwytaku wyciągali debile :shake: bała się i dlatego broniła. (...) już postanowione :cool3: sunia bedzie u mnie - przeznaczenie :loveu: będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti:[/quote] ja tez bym sie bronila gdyby mnie ktos na chwytaku ciagal:angryy:...tylko, ze ja jestem naprawde agresywna:evil_lol: ta sunia ma fuksa, ze do ciebie trafi:multi: Quote
asher Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Aaaaaa, Vectra, rewelka! :klacz: A jak bedziesz na nią wołać? Antoninę jakos się zdrabnia? :hmmmm: Ale to niesprawiedliwe jednak, ty będziesz miała dwa stafiki, a ja nei mam ani jednego :placz: [quote name='Niki-lidka']no wlasnie ja chce takiego zeby siedzial na zewnatrz (kanapowca juz mam) ale zeby nie byl szczekliwy tak jak np owczarki niemieckie(o matko sasiada pies mnie dobija)[/quote] ON to absolutnie nie jest pies do samodzielnego stróżowania :shake: One sie kompletnie nie nadają do tego. To jest pies do [U]współpracy[/U] z człowiekiem, a nie samodzielnej roboty. Wcale mu się nie dziwię, że sie wydziera, na pewno jest biedak sfrustrowany... Quote
Gonitwa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona w ogóle nie jest agresywna , warczała ze strachu jak ją na chwytaku wyciągali debile :shake: bała się i dlatego broniła. Greven dziś już ją zabrała , na razie do DT potem trzeba ją ze szczecina do mnie przywieść :multi: :multi:sunia jest miła grzeczna , strasznie chuda , i na razie rana po sterylce trochę się paskudzi ... już postanowione :cool3: sunia bedzie u mnie - przeznaczenie :loveu: będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti:[/quote] Ej ja też chcę tak sobie ot po prostu przywieźć psa do domu... A poza tym przez Frania nic innego nie robię jak hodowle staffikowe godzinami przeglądam. Ale póki co to nie mam o czym marzyć. Kasy mało a w dodatku ORient mi się popsuł... Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona w ogóle nie jest agresywna , warczała ze strachu jak ją na chwytaku wyciągali debile :shake: bała się i dlatego broniła. Greven dziś już ją zabrała , na razie do DT potem trzeba ją ze szczecina do mnie przywieść :multi: :multi:sunia jest miła grzeczna , strasznie chuda , i na razie rana po sterylce trochę się paskudzi ... [/quote] Bosshh biedaczyna:shake::shake: Już Ci jej zazdroszczę:oops: To kiedy planowo ma się zjawić u Ciebie:razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już postanowione :cool3: sunia bedzie u mnie - przeznaczenie :loveu: będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=Red]Vectra jesteś WIELKA :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='asher'] ? Antoninę jakos się zdrabnia? :hmmmm: [/quote] Antośka:eviltong: Quote
Mi. Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra'] będzie się nazywała Antonina Klementyna :diabloti:[/quote] [B]!!! aaaaa bosko efuś !!!!!!!!! :multi:[/B] Quote
Madzik93 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zobacz Vectra co znalazłam. [URL="http://www.allegro.pl/item248952849_szelki_skorzane_jasne_uniwersalne_regulowane.html"]Szelki dla Kano[/URL] Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='asher']ON to absolutnie nie jest pies do samodzielnego stróżowania :shake: One sie kompletnie nie nadają do tego. To jest pies do [U]współpracy[/U] z człowiekiem, a nie samodzielnej roboty. Wcale mu się nie dziwię, że sie wydziera, na pewno jest biedak sfrustrowany...[/quote] no wlasnie!! wreszcie ktos kto ma takie samo zdanie jak ja:multi: a tak sie jakos glupio utarlo, ze jak jest dom z ogrodkiem to do pilnowania najlepszy jest owczarek niemiecki:shake: a ja sie zastanawiam nad CAO:loveu: Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Fajnie, że kolejny piesio (sunia) znalazła domek:multi: i to taki fajoski i nażeczonego będzie miała Klementynka Antoninka:razz:, bo Franio się zakocha na bank:loveu::loveu: Quote
Vectra Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:do Frania bedzie pasowac:loveu:[/quote] nooo :cool3: [quote name='Anka12'][B][COLOR=darkorchid]Witaj Ewo[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Gratuluje Antoniny Klementyny:loveu:[/COLOR][/B][/quote] witaj Ania , dzięki [quote name='Niki-lidka']ja tez bym sie bronila gdyby mnie ktos na chwytaku ciagal:angryy:...tylko, ze ja jestem naprawde agresywna:evil_lol: ta sunia ma fuksa, ze do ciebie trafi:multi:[/quote] przez tą sunie to ja od kilku tygodni miałam marny humor :shake: psa oddali do schroniska , bo wyjeżdżali :angryy: ja rozumiem ,że ktoś jest zmuszony oddać psa , to rozumiem ,ale nie do schroniska !!!!! [quote name='asher']Aaaaaa, Vectra, rewelka! :klacz: A jak bedziesz na nią wołać? Antoninę jakos się zdrabnia? :hmmmm: Ale to niesprawiedliwe jednak, ty będziesz miała dwa stafiki, a ja nei mam ani jednego :placz: [/quote] Będzie Klementyna , Antosia vel Tosia zarezerwowane od dawna dla bullterierki :evil_lol: kiedyś .... Klementyna jest określona jako mix staffika z pitbullem więc będzie coś między Lalką a Francą [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7589976#post7589976"]tu można śledzić jej losy w DT[/URL] [quote name='Gonitwa']Ej ja też chcę tak sobie ot po prostu przywieźć psa do domu... A poza tym przez Frania nic innego nie robię jak hodowle staffikowe godzinami przeglądam. Ale póki co to nie mam o czym marzyć. Kasy mało a w dodatku ORient mi się popsuł...[/quote] a co Orientowi :crazyeye: marzenia trzeba mieć ;) planowałam suczkę stafficzkę na wiosne , już miałam ugadane ... [quote name='madzia i medor']Bosshh biedaczyna:shake: Już Ci jej zazdroszczę:oops: To kiedy planowo ma się zjawić u Ciebie:razz:[/quote] Sunia na razie pomieszka w DT , by doszła do siebie i by ją troche poznali - ale myśle że w ciągu miesiąca przyjedzie - muszę ogarną chate w większej więkoszości .. remont [quote name='Iwona1984'][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=Red]Vectra jesteś WIELKA :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Antośka:eviltong:[/quote] nie jestem wielka , mam zaledwie 173 cm wzrostu :diabloti: [quote name='*luthien*'][B]!!! aaaaa bosko efuś !!!!!!!!! :multi:[/B][/quote] :lol: [quote name='Madzik13']Zobacz Vectra co znalazłam. [URL="http://www.allegro.pl/item248952849_szelki_skorzane_jasne_uniwersalne_regulowane.html"]Szelki dla Kano[/URL][/quote] szukaj szelek w różu teraz :evil_lol: dzięki [quote name='Niki-lidka']no wlasnie!! wreszcie ktos kto ma takie samo zdanie jak ja:multi: a tak sie jakos glupio utarlo, ze jak jest dom z ogrodkiem to do pilnowania najlepszy jest owczarek niemiecki:shake: a ja sie zastanawiam nad CAO[/quote] ONki do pilnowania jak napisała Asher się nie nadają .. owsem do darcia pyska i dewastacji jak najbardziej - jak chcesz dobrego stróża to bierz rase do tego stworzoną - CAO ,kaukaz , moskiewski stróz [quote name='Doginka']Fajnie, że kolejny piesio (sunia) znalazła domek:multi: i to taki fajoski i nażeczonego będzie miała Klementynka Antoninka:razz:, bo Franio się zakocha na bank:loveu:[/quote] żal mi jej strasznie się zrobiło , mimo że oglądam czasem PWP to ta suńka wpadła mi w serce straszliwie .. może dlatego że to mieszanka Franka z Lalką ;) oczy ma zabójcze ... niech szlag trafi tego co wydał na nią wyrok !!!! gdyby nie Greven sunia by już nie żyła .... Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra'] przez tą sunie to ja od kilku tygodni miałam marny humor :shake: psa oddali do schroniska , bo wyjeżdżali :angryy: ja rozumiem ,że ktoś jest zmuszony oddać psa , to rozumiem ,ale nie do schroniska !!!!! ONki do pilnowania jak napisała Asher się nie nadają .. owsem do darcia pyska i dewastacji jak najbardziej - jak chcesz dobrego stróża to bierz rase do tego stworzoną - CAO ,kaukaz , moskiewski stróz [/quote] ludzie robia tak jak im najwygodniej...nie chce im sie szukac domu to oddaja do schronu i jeszcze niejednokrotnie SCIEMNIAJA ze to przez wyjazd, przez chorobe itp... a ja chce stroza...w zwiazku z tym o ONku nawet nie mysle:lol: Quote
Vectra Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']napewno losy malenkiej bede sledzic:loveu:[/quote] :lol::lol::lol::lol::lol: [quote name='Niki-lidka']ludzie robia tak jak im najwygodniej...nie chce im sie szukac domu to oddaja do schronu i jeszcze niejednokrotnie SCIEMNIAJA ze to przez wyjazd, przez chorobe itp... a ja chce stroza...w zwiazku z tym o ONku nawet nie mysle:lol:[/quote] no alergia to też dość pospolity powód :cool1: myśl , myśl :cool3: Quote
beria Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Gratuluję powiększenia rodziny :multi::multi::multi: Tosieńka jest piękna :loveu: Troszkę sobie odpocznie od schroniskowej traumy, nabierze ciałka i będzie prawdziwą Królową Antoniną u boku Księcia Franciszka :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='beria']Gratuluję powiększenia rodziny :multi::multi::multi: Tosieńka jest piękna :loveu: Troszkę sobie odpocznie od schroniskowej traumy, nabierze ciałka i będzie prawdziwą Królową Antoniną u boku Księcia Franciszka :loveu:[/quote] KROLEWSKI VECTROWY ród :cool3: Quote
Vectra Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='beria']Gratuluję powiększenia rodziny :multi::multi::multi: Tosieńka jest piękna :loveu: Troszkę sobie odpocznie od schroniskowej traumy, nabierze ciałka i będzie prawdziwą Królową Antoniną u boku Księcia Franciszka :loveu:[/quote] utuczymy i na przyszłe święta będziemy serwowac prosiaki w kilku smakach :evilbat: Klementyna , [SIZE=4][COLOR=Red][B]KLEMENTYNA[/B][/COLOR][/SIZE] !!!!!! fota z DT [IMG]http://images25.fotosik.pl/95/9dda73cd768cc291med.jpg[/IMG] i pies morderca w akcji :loveu: [IMG]http://images23.fotosik.pl/96/37a731216aa5a694med.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts