Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-764.jpg

hahahha no zgrabne to one nie są :evil_lol:

http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-625.jpg

:turn-l: :errrr:
przeca pisałam , że szarżujący bull , jest poniekąd śmieszny :evil_lol: :evil_lol:

wiedziałam , że Ty właśnie zacytujesz TĄ Karola fotkę :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Vectra']przeca pisałam , że szarżujący bull , jest poniekąd śmieszny :evil_lol: :evil_lol:

wiedziałam , że Ty właśnie zacytujesz TĄ Karola fotkę :megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='Alicja']wiedziałam że Ty to wypatrzysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

umówiły się cyco? :shock: pomyslałby kto, że jestem taka przewidywalna :roflt:

no co :oops: bo ja mam suczki i takich widoków na codzień mi oszczędzają :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
umówiły się cyco? :shock: pomyslałby kto, że jestem taka przewidywalna :roflt:

no co :oops: bo ja mam suczki i takich widoków na codzień mi oszczędzają :evil_lol:

dobrze że jest dogo , to sobie popatrzysz :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

Nie ma człeka 2 tyg. a tu tytuł tak zmienią że nie wiadomo czy dobrze trafił ;) ale jak się zobaczy sesję prosiaki+piłka to wszelkie wątpliwości mijają :)

Posted

Vectra napisał(a):

buahaha, ja nawet nie zwróciłam uwagi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt:
:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='weszka']Nie ma człeka 2 tyg. a tu tytuł tak zmienią że nie wiadomo czy dobrze trafił ;) ale jak się zobaczy sesję prosiaki+piłka to wszelkie wątpliwości mijają :)
witaj wrócona :cool3:

[quote name='Rinuś']Ktoś u nas dawno nie był :diabloti:
ciekawe kto :diabloti:

[quote name='evl']buahaha, ja nawet nie zwróciłam uwagi :evil_lol:
masz psa pewno ? :evil_lol: sama znaczy :p

Posted

to ja się pochwalę :diabloti:
na wystawie dzisiejszej w Radomiu , mój śliczny , najpiękniejszy i najmądrzejszy , w wadze 16,600 :evil_lol: wzroście 38 cm , popaprany , wątrobiany nie podobny do staffika kundel ... co prawda sam w klasie ... uzyskał ocenę doskonałą i CWC :multi:
i to u sędziny zza wielkiej wody , krainy hamburgerami płynącej ... sędzia makdonaldówa , nawet opis dała prawdziwy ...

Marysia , dziś kolacji nie dostanie , bo kulała i zdjęłam pachruścia z ringu , zanim by w kartę jaki babol wskoczył .... Marysia na kolonii okulała , bo coś ją ugryzło w spód łapki ...

Posted

Graty dla Franczeska nie pogratulowałam osobiście chociaż gadałyśmy ale dzisiaj byłam bardzo przejęta debiutem Frotki :evil_lol:

P.S. Masz super fotki z Frotka :evil_lol:

Posted

[quote name='evl']ale kto, co ja? ja nie wiem o co chodzi :niewiem: :eviltong:
:diabloti:

[quote name='dzasta']Graty dla Franczeska nie pogratulowałam osobiście chociaż gadałyśmy ale dzisiaj byłam bardzo przejęta debiutem Frotki :evil_lol:

P.S. Masz super fotki z Frotka :evil_lol:
no właśnie , najważniejsze były te zdjęcia z Frotką :loveu: :loveu: :evil_lol:

[quote name='weszka']Brawo dla kundla za podbój serca sędziny makdonaldówy :D
sędzina w wyrazie jak aligator :evil_lol: ale po obejrzeniu Frania zgryzu , powiedziała mu ładnie dziękuje :loveu: :evil_lol:
[quote name='anetta']Gratki :klacz:

Nie wiem które zacytować, wszystkie coś mają w sobie ekstra :p

[quote name='Alicja']:klacz: mój wątróbkowy popaprańcu :loveu::loveu:
dziękujemy :diabloti:

opis mamy taki : :cool3:
bardzo dobrej wielkości , z doskonałą proporcjonalną głową , z bardzo dobrym wyrazem , nieco drobnokościsty :p

a jak wczoraj wróciłam z tego szoła , napisałam tu tu coś tam , wypiłam kawę , położyłam się na chwilkę :evil_lol: właśnie sie z tej chwilki obudziłam :evil_lol:
no i popełniłam przestępstwo :shake: moje psy poszły spać na głodnego :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to ja się pochwalę :diabloti:

Marysia , dziś kolacji nie dostanie , bo kulała i zdjęłam pachruścia z ringu , zanim by w kartę jaki babol wskoczył .... Marysia na kolonii okulała , bo coś ją ugryzło w spód łapki ...

Nikt w przypadek nie uwierzy-pełna premedytacja.
Rozumiem za co Marysia,ale Franczesko???:placz::placz::placz:
Nie dość,że psiątko drobnokościste to jeszcze głodzone.:mad::loveu:

Posted

Finetta napisał(a):
Nikt w przypadek nie uwierzy-pełna premedytacja.
Rozumiem za co Marysia,ale Franczesko???:placz::placz::placz:
Nie dość,że psiątko drobnokościste to jeszcze głodzone.:mad::loveu:

u nas jest zasada - jeden za wszystkich , wszyscy za jednego :diabloti:

Posted

hahaha noooo sukces jak tralala wątrobiany wygrał sam ze sobą :klacz: :diabloti:

Dobrze, że nie pożarty przez aligatora :roflt: hahahaha padłam z tego wyrazu sędziny :evil_lol:

głodzi pieski a potem mówi, ze one takie chude bo dużo biegają :mad: :lol:

Posted

Przecież muszę coś mówić :diabloti:

napiszę Wam w nagrodę , co dostaje Marysia by była piękna i zdrowa :evil_lol:

wiec tak , raz na 24 godziny , na noc , pół tabletki alero
do pryskania łap , dwa razy dziennie
raz - Fatroximin Topic Spray
drugi Oxykort areozol (9,3mg+3,10mg)/g

do oczu i uszu , na zmianę
-Neomycinum maść
-atecortin krople
-oxykort A maść
w/w wydawane na receptę
do czyszczenia uszu - OTICLAR
na deser Lavete i komplex z witamin z grupy B

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha noooo sukces jak tralala wątrobiany wygrał sam ze sobą :klacz: :diabloti:

Dobrze, że nie pożarty przez aligatora :roflt: hahahaha padłam z tego wyrazu sędziny :evil_lol:

głodzi pieski a potem mówi, ze one takie chude bo dużo biegają :mad: :lol:

moja droga , bo nikt nie ma odwagi z Franiem na ringu stanąć :diabloti:
on jest bezkonkurencyjny :loveu: :diabloti: ma 10 CWC ? ma :evil_lol: :eviltong: :diabloti:

Agnethka powinna mieć fotkę sędziny , sama ocenisz :evil_lol: bo stojąc w większym gronie wystawców , bo ujrzeniu TEJ postaci , mieliśmy ochotę się zwinąć :shake: :evil_lol:

pieski będą głodzone , bo w tym miesiącu przekroczyły budżet :cooldevi:
sama zasmarkana Marysia , nie licząc urlopu , jedzenia , wystawy ... zniszczyła mnie na pond 500zł :angryy: :angryy: a jeszcze mamy sierpień i jutro jeszcze idziemy do weta .... bo nadal kuleje ... miała zrobione wszystkie możliwe pozycje rtg .. stawów , bioder , kręgosłupa , palcy , tchawicy , badana była też czy nie zerwała więzadła krzyżowego :roll:.. ma ślad na podusi w lewej nóżce po ukąszeniu , jest to lekko nadal napuchnięte i czerwone dookoła.Chusteczka wie co ją ugryzło , pewno łosa lub japonk .. cud że cała nie spuchła .. jedynie nie miała jeszcze robionej trepanacji czaszki , ale zasugeruje wetowi by może jakieś śrubke w mózgu dokręcił .. ino się cała naprawi :evilbat:

zlitowałam się nad nimi i dałam im jeść :loveu: tylko Lala zjadła , Marysia podłubała ... chruściki strajkują :mad: znaczy Egona nie ma , bo poszedł polować :cool3: