Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 :razz::razz:tą zniszczył?? http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-525.jpg Quote
Vectra Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz:tą zniszczył?? http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-525.jpg tak :roll: Quote
malawaszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-764.jpg hahahha no zgrabne to one nie są :evil_lol: http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-625.jpg :turn-l: :errrr: Quote
Vectra Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='malawaszka']http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-764.jpg hahahha no zgrabne to one nie są :evil_lol: http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-625.jpg :turn-l: :errrr: przeca pisałam , że szarżujący bull , jest poniekąd śmieszny :evil_lol: :evil_lol: wiedziałam , że Ty właśnie zacytujesz TĄ Karola fotkę :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='malawaszka']http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-764.jpg hahahha no zgrabne to one nie są :evil_lol: jak nie jak tak :diabloti: http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/08%2008%202009/08082009-625.jpg :turn-l: :errrr: wiedziałam że Ty to wypatrzysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Vectra']przeca pisałam , że szarżujący bull , jest poniekąd śmieszny :evil_lol: :evil_lol: wiedziałam , że Ty właśnie zacytujesz TĄ Karola fotkę :megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Alicja']wiedziałam że Ty to wypatrzysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: umówiły się cyco? :shock: pomyslałby kto, że jestem taka przewidywalna :roflt: no co :oops: bo ja mam suczki i takich widoków na codzień mi oszczędzają :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 malawaszka napisał(a):umówiły się cyco? :shock: pomyslałby kto, że jestem taka przewidywalna :roflt: no co :oops: bo ja mam suczki i takich widoków na codzień mi oszczędzają :evil_lol: dobrze że jest dogo , to sobie popatrzysz :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Vectra napisał(a):dobrze że jest dogo , to sobie popatrzysz :loveu: :loveu: :evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
weszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Nie ma człeka 2 tyg. a tu tytuł tak zmienią że nie wiadomo czy dobrze trafił ;) ale jak się zobaczy sesję prosiaki+piłka to wszelkie wątpliwości mijają :) Quote
evel Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Vectra napisał(a):wiedziałam , że Ty właśnie zacytujesz TĄ Karola fotkę :megagrin::megagrin::megagrin: buahaha, ja nawet nie zwróciłam uwagi :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='weszka']Nie ma człeka 2 tyg. a tu tytuł tak zmienią że nie wiadomo czy dobrze trafił ;) ale jak się zobaczy sesję prosiaki+piłka to wszelkie wątpliwości mijają :) witaj wrócona :cool3: [quote name='Rinuś']Ktoś u nas dawno nie był :diabloti: ciekawe kto :diabloti: [quote name='evl']buahaha, ja nawet nie zwróciłam uwagi :evil_lol: masz psa pewno ? :evil_lol: sama znaczy :p Quote
Vectra Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 to ja się pochwalę :diabloti: na wystawie dzisiejszej w Radomiu , mój śliczny , najpiękniejszy i najmądrzejszy , w wadze 16,600 :evil_lol: wzroście 38 cm , popaprany , wątrobiany nie podobny do staffika kundel ... co prawda sam w klasie ... uzyskał ocenę doskonałą i CWC :multi: i to u sędziny zza wielkiej wody , krainy hamburgerami płynącej ... sędzia makdonaldówa , nawet opis dała prawdziwy ... Marysia , dziś kolacji nie dostanie , bo kulała i zdjęłam pachruścia z ringu , zanim by w kartę jaki babol wskoczył .... Marysia na kolonii okulała , bo coś ją ugryzło w spód łapki ... Quote
evel Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Vectra napisał(a):masz psa pewno ? :evil_lol: sama znaczy :p ale kto, co ja? ja nie wiem o co chodzi :niewiem: :eviltong: Quote
dzasta Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Graty dla Franczeska nie pogratulowałam osobiście chociaż gadałyśmy ale dzisiaj byłam bardzo przejęta debiutem Frotki :evil_lol: P.S. Masz super fotki z Frotka :evil_lol: Quote
weszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Brawo dla kundla za podbój serca sędziny makdonaldówy :D Quote
anetta Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Gratki :klacz: Nie wiem które zacytować, wszystkie coś mają w sobie ekstra :p Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 :klacz: mój wątróbkowy popaprańcu :loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='evl']ale kto, co ja? ja nie wiem o co chodzi :niewiem: :eviltong: :diabloti: [quote name='dzasta']Graty dla Franczeska nie pogratulowałam osobiście chociaż gadałyśmy ale dzisiaj byłam bardzo przejęta debiutem Frotki :evil_lol: P.S. Masz super fotki z Frotka :evil_lol: no właśnie , najważniejsze były te zdjęcia z Frotką :loveu: :loveu: :evil_lol: [quote name='weszka']Brawo dla kundla za podbój serca sędziny makdonaldówy :D sędzina w wyrazie jak aligator :evil_lol: ale po obejrzeniu Frania zgryzu , powiedziała mu ładnie dziękuje :loveu: :evil_lol: [quote name='anetta']Gratki :klacz: Nie wiem które zacytować, wszystkie coś mają w sobie ekstra :p [quote name='Alicja']:klacz: mój wątróbkowy popaprańcu :loveu::loveu: dziękujemy :diabloti: opis mamy taki : :cool3: bardzo dobrej wielkości , z doskonałą proporcjonalną głową , z bardzo dobrym wyrazem , nieco drobnokościsty :p a jak wczoraj wróciłam z tego szoła , napisałam tu tu coś tam , wypiłam kawę , położyłam się na chwilkę :evil_lol: właśnie sie z tej chwilki obudziłam :evil_lol: no i popełniłam przestępstwo :shake: moje psy poszły spać na głodnego :diabloti: Quote
Finetta Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Vectra']to ja się pochwalę :diabloti: Marysia , dziś kolacji nie dostanie , bo kulała i zdjęłam pachruścia z ringu , zanim by w kartę jaki babol wskoczył .... Marysia na kolonii okulała , bo coś ją ugryzło w spód łapki ... Nikt w przypadek nie uwierzy-pełna premedytacja. Rozumiem za co Marysia,ale Franczesko???:placz::placz::placz: Nie dość,że psiątko drobnokościste to jeszcze głodzone.:mad::loveu: Quote
Vectra Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Finetta napisał(a):Nikt w przypadek nie uwierzy-pełna premedytacja. Rozumiem za co Marysia,ale Franczesko???:placz::placz::placz: Nie dość,że psiątko drobnokościste to jeszcze głodzone.:mad::loveu: u nas jest zasada - jeden za wszystkich , wszyscy za jednego :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 hahaha noooo sukces jak tralala wątrobiany wygrał sam ze sobą :klacz: :diabloti: Dobrze, że nie pożarty przez aligatora :roflt: hahahaha padłam z tego wyrazu sędziny :evil_lol: głodzi pieski a potem mówi, ze one takie chude bo dużo biegają :mad: :lol: Quote
Vectra Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Przecież muszę coś mówić :diabloti: napiszę Wam w nagrodę , co dostaje Marysia by była piękna i zdrowa :evil_lol: wiec tak , raz na 24 godziny , na noc , pół tabletki alero do pryskania łap , dwa razy dziennie raz - Fatroximin Topic Spray drugi Oxykort areozol (9,3mg+3,10mg)/g do oczu i uszu , na zmianę -Neomycinum maść -atecortin krople -oxykort A maść w/w wydawane na receptę do czyszczenia uszu - OTICLAR na deser Lavete i komplex z witamin z grupy B Quote
Vectra Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha noooo sukces jak tralala wątrobiany wygrał sam ze sobą :klacz: :diabloti: Dobrze, że nie pożarty przez aligatora :roflt: hahahaha padłam z tego wyrazu sędziny :evil_lol: głodzi pieski a potem mówi, ze one takie chude bo dużo biegają :mad: :lol: moja droga , bo nikt nie ma odwagi z Franiem na ringu stanąć :diabloti: on jest bezkonkurencyjny :loveu: :diabloti: ma 10 CWC ? ma :evil_lol: :eviltong: :diabloti: Agnethka powinna mieć fotkę sędziny , sama ocenisz :evil_lol: bo stojąc w większym gronie wystawców , bo ujrzeniu TEJ postaci , mieliśmy ochotę się zwinąć :shake: :evil_lol: pieski będą głodzone , bo w tym miesiącu przekroczyły budżet :cooldevi: sama zasmarkana Marysia , nie licząc urlopu , jedzenia , wystawy ... zniszczyła mnie na pond 500zł :angryy: :angryy: a jeszcze mamy sierpień i jutro jeszcze idziemy do weta .... bo nadal kuleje ... miała zrobione wszystkie możliwe pozycje rtg .. stawów , bioder , kręgosłupa , palcy , tchawicy , badana była też czy nie zerwała więzadła krzyżowego :roll:.. ma ślad na podusi w lewej nóżce po ukąszeniu , jest to lekko nadal napuchnięte i czerwone dookoła.Chusteczka wie co ją ugryzło , pewno łosa lub japonk .. cud że cała nie spuchła .. jedynie nie miała jeszcze robionej trepanacji czaszki , ale zasugeruje wetowi by może jakieś śrubke w mózgu dokręcił .. ino się cała naprawi :evilbat: zlitowałam się nad nimi i dałam im jeść :loveu: tylko Lala zjadła , Marysia podłubała ... chruściki strajkują :mad: znaczy Egona nie ma , bo poszedł polować :cool3: Quote
Recommended Posts