Coyote Ugly FCI Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/29%2005/100_7031.jpg[/url] a jaka to błekitna krew w niej płynie Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI'][URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/29%2005/100_7031.jpg[/URL] a jaka to błekitna krew w niej płynie[/quote] Penn :cool3: :loveu: Bonsai , z dumą trzeba się urodzić :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Naucz jeszcze Mańkę podnosić głowę tak dumnie jak Franio i będziesz miała najdumniejszą parę hodowlaną :loveu: Quote
Doginka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ale mała sliczna:loveu::loveu::loveu: Ciekawe, czy teściowa wie, co Ją czeka:evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Piękna para szołmenów :loveu: Macie nowe 'ringówki' ? :cool3:Gdzie takie coś mozna kuppic , bo od dawna szukam a znalezc nie moge Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Doginka']Ale mała sliczna:loveu::loveu::loveu: Ciekawe, czy teściowa wie, co Ją czeka:evil_lol:[/quote] wie :diabloti: [quote name='klaudia&Manta']Piękna para szołmenów :loveu: Macie nowe 'ringówki' ? :cool3:Gdzie takie coś mozna kuppic , bo od dawna szukam a znalezc nie moge [/QUOTE] To nie nasza ringówka ;) my mamy komplety , ale muszę kupić takie obroże z łańcuszkiem , na tym się super ustawia :p Quote
Korenia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Vectra, a planujecie w tym roku Wrocław :cool3:? Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Korenia']Vectra, a planujecie w tym roku Wrocław :cool3:?[/quote] Jest taki plan :p Quote
Rinuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [I][B]eeeejjj fajne te Twoje szołmeny :loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/I] Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]eeeejjj fajne te Twoje szołmeny :loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/quote] muszę się z Tobą zgodzić :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Marysi coś w główce poprzekręcało :roll: śpi w kuchni na stole :evil_lol: :evil_lol: tylko czemu na czystym praniu :niewiem: :evil_lol: Quote
evel Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Vectra'] Marysi coś w główce poprzekręcało :roll: śpi w kuchni na stole :evil_lol: :evil_lol: tylko czemu na czystym praniu :niewiem: :evil_lol:[/quote] jakie czemu... :roll: przeeż szołmenka jest, to może, nie? :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [url]http://img529.imageshack.us/img529/1329/27052009405.jpg[/url] To bylo pyszne:eating: Piesy dziekuja za pilki:loveu: Bullit wyniuchal pileczki odrazu:diabloti: Poza tym oba moje Buurki wywalily mi focha ze je zostawilam :mad:dopiero po jednym zaczely byc normalne czyli natretne:evil_lol: Zaczynam sprzatac i prac:roll::placz: Quote
Vectra Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='evl']jakie czemu... :roll: przeeż szołmenka jest, to może, nie? :diabloti:[/quote] nie ma taryfy ulgowej :mad: :diabloti: [quote name='Bullila.nl'] [URL]http://img529.imageshack.us/img529/1329/27052009405.jpg[/URL] To bylo pyszne:eating: Piesy dziekuja za pilki:loveu: Bullit wyniuchal pileczki odrazu:diabloti: Poza tym oba moje Buurki wywalily mi focha ze je zostawilam :mad:dopiero po jednym zaczely byc normalne czyli natretne:evil_lol: Zaczynam sprzatac i prac:roll::placz:[/QUOTE] Miło było Was widzieć :loveu: :loveu: :loveu: zapraszam częściej , daleko nie macie :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Bullila.nl']buhahhahhaha daleko nie mamy...wcale:evil_lol: ale taraz Wasza kolej:eviltong::cool3:[/quote] oczywiście moja miła , oczywiście - na pewno Cię nawiedzimy :eviltong: :p bo będziemy mieć interes w Hol :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 buhahhahhaha daleko nie mamy...wcale:evil_lol: ale taraz Wasza kolej:eviltong::cool3: Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='evl']ja nie mogę... mina Mariana... buahaha... :roflt:"co ty, k... wiesz o szołach..."[/quote] hahahaa :roflt: dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty znowu powiesiłaś pieski :shake: a w ogóle to zupełnie nie wiem jak możesz znielubionej teściowej dać kogoś, na kim Ci zalezy :crazyeye: czy to tylko na tych genach? :diabloti::eviltong: Quote
Vectra Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='malawaszka'] a w ogóle to zupełnie nie wiem jak możesz znielubionej teściowej dać kogoś, na kim Ci zalezy :crazyeye: czy to tylko na tych genach? :diabloti::eviltong:[/quote] To jest dopiero plan :p a czy dojdzie do realizacji , to się okaże .... to że ja jej nie darzę uczuciem głębokim ,tfu nawet najmniejszym ... ale o swoje interesy muszę dbać :evil_lol: ona mając psa , będzie miała jeszcze jedno dodatkowe zajęcie , no i kolejny powód dla którego nie będzie mogła nas odwiedzać :diabloti: W chwili gdy byłam na zakręcie :roll: wynajmowane mieszkanie i Lalkę demolkę .. Kano nie mógł mieszkać ze mną , bo jak same zostały , to on wył , a Lalka demolowała :mdleje: i sąsiedzi chcieli mnie ukrzyżować :evil_lol: to było w tych chwilach , kiedy Kano był na surowej diecie , ze względu na stan zdrowia ... Mógł mieszkać u moich rodziców , z tym że , mój tato nie przestrzegał zaleceń diety :angryy: więc Kano wylądował u mojej teściowej ..... dostała rozpiskę co kiedy i ile ma mu dawać .. więc bardzo skrupulatnie to przestrzegała :cool3: Mieszkał tam pół roku .. mamusia 8 razy dziennie pedałowała na spacery , w tym na dwa długie , gotowała pieskowi , śmigała nawet na zastrzyki , spał z nią w łóżku :evil_lol: a gdzie miał spać ? :razz: Więc kupiła mu kanapę .. co prawda i tak spał nadal z nimi w łóżku , ale kanapę miał ? miał :evil_lol: Ona nie jest zła ... tylko upierdliwa :shake: lubi jak jej jest na wierzchu :angryy: Pies będzie miał dobrze .. ona lubi psy , tylko musi naprzykrzać wszystkim życie swoimi mundrościami , wywodami , racjami ... dużo nagadać , wyprowadzić wszystkich z równowagi .... o mamusia jest jak dogomania dział PWP :evil_lol: tak samo potrafi wyprowadzić z równowagi :evil_lol: uważa też że dla dobra sprawy wie najlepiej ... Prosty przykład z ostatniej wizyty .... przywiozła nam upieczonego kurczaka .. jemy sobie , mamusia też , psy sępią ... oczywiście gadka , że psy nie wychowane , że jak to ze stołu chcą jeść .. a co robi sama ? karmi je po kolei :evil_lol: dalej wywód , że psy to roznoszą choroby , powinny leżeć jak ludzie jedzą i w tym czasie , podstawia psom swój talerz pod nos , z podrobionym kurczakiem , bez najmniejszej kosteczki .. kolejnych ciepłych ileś tam zdań , na temat liczebności psów ich zachowaniu podczas naszego posiłku - i myk naczynie po kurczaku z sosem , w środku podrobiona bułka - gadając dalej , karmi psy ... Oczywiście jak się wtrąca swój kontrargument , że marudzi a sama je przy stole karmi .. odpowiedź - że jak ma im nie dać , jak tak nauczone :diabloti: Quote
Vectra Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Cudna teściowa, jak jej nie lubić...?:diabloti: Pzdr.[/quote] Twoja sąsiadka :cool3: babcia czyli mama teściowej , mieszka w tym bloku na przeciw TVP :p Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cudna teściowa, jak jej nie lubić...?:diabloti: Pzdr. Quote
Doginka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Vectra nie narzekaj - teściowe już tak mają z tą upierdliwością:evil_lol: A co ja mam powiedzieć, jak nie mam teściowej tylko własna matka mnie wyprowadza nie raz z równowagi:cool3::roll: Quote
Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:czyli jednak Niunia :loveu:zostaje w Rodzinie ;)[/B][/COLOR][/FONT] :mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]neta od wczoraj nie miałam :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:czyli jednak Niunia :loveu:zostaje w Rodzinie ;)[/B][/COLOR][/FONT] :mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]neta od wczoraj nie miałam :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jest taki plan , że zostaje :p a czy zostanie , to się obaczy .... Doginka , moja mam - też jest "dobra" :evil_lol: a najlepsza jak mnie nie widzi ze 2 miesiące :loveu: :evil_lol: przy częstrzych spotkaniach - też mam ją ochotę [img]http://yelims2.free.fr/Feu/Feu12.gif[/img] , albo wysłać na Antarktydę , śnieg odgarniać :cool1: ale ma plusa , bo kupiła mi rower na dzień dziecka :multi: :loveu: a teraz propozycja :cooldevi: dajcie pieskom kilka dni wcześniej opony rowerowe do zabawy , a potem pokażcie im cały rower , zapnijcie pieska na smycz i próbujcie jechać :evil_lol: zęby na szczęście uratowałam :cool1: użyjwając klikeRRRRRa , opony ocalały :roll: a miało być tam pięknie , wspólne wyprawy rowerowe , ja moje prosiaczki :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Asiaczek']No tak, dobrze, że ja moje sznaucery inaczej ćwiczyłam i układałam do biegania przy rowerze...:evil_lol: A miałam takie akcje, że 2 olbrzymy biegały ze mną...:lol: Pzdr.[/quote] tylko tu trzeba wziąć poprawkę , że to zwariowane stworzonka są :evil_lol: Kano i Lala pięknie biegały , staffiki chciały lekko urozmaicić wycieczkę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No tak, dobrze, że ja moje sznaucery inaczej ćwiczyłam i układałam do biegania przy rowerze...:evil_lol: A miałam takie akcje, że 2 olbrzymy biegały ze mną...:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]moja koffana ....a było spytać co prosiaczki robią z rowerami .... ba z kierowcami rowersów :p...ściągają , ratują i koniecznie chcą skonsumować siodełko ...nawet na stacjonarnym :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts