Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Dobry Wieczór :)
a jakieś fotki dzisiaj będą? :loveu::loveu::cool3:
[/B][/COLOR][/quote]
jutro , może jutro :cool3: jak coś cyknę :cool1:

a tym czasem udaję się na zasłużony spoczynek gdyż dzisiejszy dzień był dość burzliwy , ahh te miłe pogawędki z TZtem :loveu: :angryy: :angryy: :angryy: Dobrze ,że jutro poniedziałek i co najmniej do soboty będę go oglądać rzadko , w przeciwnym razie ubije gada :mad: :mad:
Np nagle mu dziś zaczęło przeszkadzać , że Franek chodzi po stole :crazyeye: :evil_lol:
albo że psy biegają z podwórka do domu i z powrotem dookoła
że się psy tłuką na łóżku , albo że Franek na niego szczeka ,a Lalka go drapie :diabloti: oczywiście wszystko moja wina :loveu: a zaczęło się od tego , że jak ja pojechałam z Franiem na szkolenie to Lala i Kano mu spać nie dały ... A czy to moja wina że się go psy nie słuchają ? Jak ja śpie to psy śpią ze mną .. a jak mnie nie ma to psy tęsknią :evil_lol:
andropauza czy jak ? :cool1:
no więc w odpowiedzi na te nagłe niepodobajstwa odpowiedziałam ogniem co mi się nie podoba i powstała sympatyczna wymiana zdań ,a że kolega miał wybitnie muchy w nosie to mi pyskował :mad: a jak zamilkł , bo ja przemawiałam i po zakończeniu mojego monologu usnął :mad:
Jeśli myśli że skończyłam , to jest w błędzie :diabloti: też sobie nastawiłam budzik na 5:30 , skoro on mi zepsuł niedziele , to ja mu urozmaicę poniedziałkowy ranek :loveu:

a w ogóle to mój kot by dziś zginął w paszczy pitbulla , koło mnie mieszka koleś co ma pita , znaleziony w lesie zapewne po walkach , ślady na psie i sposób obcięcia uszu na to wskazują .. dobrze , że pit był w kagańcu ... Ivanek próbował go zabić :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']jutro , może jutro :cool3: jak coś cyknę :cool1:

a tym czasem udaję się na zasłużony spoczynek gdyż dzisiejszy dzień był dość burzliwy , ahh te miłe pogawędki z TZtem :loveu: :angryy: :angryy: :angryy: Dobrze ,że jutro poniedziałek i co najmniej do soboty będę go oglądać rzadko , w przeciwnym razie ubije gada :mad: :mad:
Np nagle mu dziś zaczęło przeszkadzać , że Franek chodzi po stole :crazyeye: :evil_lol:
że się psy tłuką na łóżku , albo że Franek na niego szczeka ,a Lalka go drapie :diabloti: oczywiście wszystko moja wina :loveu: a zaczęło się od tego , że jak ja pojechałam z Franiem na szkolenie to Lala i Kano mu spać nie dały ... A czy to moja wina że się go psy nie słuchają ? Jak ja śpie to psy śpią ze mną .. a jak mnie nie ma to psy tęsknią :evil_lol:
no więc w odpowiedzi na te nagłe niepodobajstwa odpowiedziałam ogniem co mi się nie podoba i powstała sympatyczna wymiana zdań ,a że kolega miał wybitnie muchy w nosie to mi pyskował :mad: a jak zamilkł , bo ja przemawiałam i po zakończeniu mojego monologu usnął :mad:
Jeśli myśli że skończyłam , to jest w błędzie :diabloti: też sobie nastawiłam budzik na 5:30 , skoro on mi zepsuł niedziele , to ja mu urozmaicę poniedziałkowy ranek :loveu:

a w ogóle to mój kot by dziś zginął w paszczy pitbulla , koło mnie mieszka koleś co ma pita , znaleziony w lesie zapewne po walkach , ślady na psie i sposób obcięcia uszu na to wskazują .. dobrze , że pit był w kagańcu ... Ivanek próbował go zabić :cool1:[/quote]

[B][COLOR=Olive]nie denerwuj się...bo złość piękności szkodzi :eviltong:

cieszę się że Kici nic się nie stało...i oby więcej nie było takiej sytuacji że mógłby zginąć w paszczy jakiegokolwiek psa :)

z niecierpliwością zatem czekam na nowe zdjecia :multi::multi::multi::multi:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]nie denerwuj się...bo złość piękności szkodzi :eviltong:

cieszę się że Kici nic się nie stało...i oby więcej nie było takiej sytuacji że mógłby zginąć w paszczy jakiegokolwiek psa :)

z niecierpliwością zatem czekam na nowe zdjecia :multi::multi::multi::multi:

[/COLOR][/B][/quote]
Mi już nic nie zaszkodzi :diabloti:

Nie wierz w to , że mój kot nie będzie rzucał się na psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jemu się wydaje że jest lef i może polować na fszystko :diabloti:

Dobranoc mówię ładnie :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']
[url]http://images26.fotosik.pl/81/2aab20b16af78246.jpg[/url]
[/quote]

haha a potem było rzygu rzygu :evil_lol:

ależ miałaś dziś milusio w domu - ciepło, miło i przytulnie - tak jak lubię :loveu:

haha Ivan widzę też z kociej mafii pochodzi - przed mafią mojej siostry wiejskie "ONki" spierdzielają :shake:

Posted

[quote name='Patka']fajnie sie śpi 6 h na dobę :diabloti: ale + taki ze juz wchodzę we własne spodnie :p
nie mam czasu zgrać fotek :p[/quote]:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:znam te plusy ....poczekaj jak zaczniesz wchodzić w panieńskie ciuszki ;)...pozdrówka dla 3* P :evil_lol:

Cześć Córcia :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']jutro , może jutro :cool3: jak coś cyknę :cool1:

a w ogóle to mój kot by dziś zginął w paszczy pitbulla , koło mnie mieszka koleś co ma pita , znaleziony w lesie zapewne po walkach , ślady na psie i sposób obcięcia uszu na to wskazują .. dobrze , że pit był w kagańcu ... Ivanek próbował go zabić :cool1:[/quote]
Buhahahhahahahaaa, jak to wspaniale od rana się tak uśmiać, buhahhahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ivanku, Ty samobójco:loveu:
[quote name='Vectra']witaj :loveu:
będą fotki jak wpadniesz i pocykasz :cool3:

[/quote]
Wpadać, cykać:icon_roc::icon_roc: O czym Ty do mnie rozmawiasz:icon_roc::diabloti:

I co wstałaś o 5:30:cool3:

Posted

[quote name='Patka']fajnie sie śpi 6 h na dobę :diabloti: ale + taki ze juz wchodzę we własne spodnie :p
nie mam czasu zgrać fotek :p[/quote]
[I][B]ja spałam 5 godzin na na 2 doby...
:evil_lol:

cześć Efcia :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Patka']Rinuś nie będę Cie wtajemniczać :) ale podejrzewam że i tak sie lepiej ode mnie wyspałaś ... ;)[/quote]
[I][B]foch za niewtajemniczenie mnie :placz::placz:
ale w sumie byłam wyspana bo miałam się do kogo przytulić w nocy :eviltong:[/B][/I]

Posted

oj nie płacz i uważaj z tym przytulaniem bo na własnej skórze sie przekonasz dlaczego sie nie wysypiam ja i sporo kobiet :p i przytula sie do nie 4kg ssaka :)

Posted

[quote name='Patka']oj nie płacz i uważaj z tym przytulaniem bo na własnej skórze sie przekonasz dlaczego sie nie wysypiam ja i sporo kobiet :p i przytula sie do nie 4kg ssaka :)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B]
;)Patuś ...będzie dobrze
Przesylka doszla :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak spacerek :razz:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']haha a potem było rzygu rzygu :evil_lol:

[/quote]
tak właśnie było :cool3:

[quote name='asher']Buahahaha, ależ masz siłę perswazji :evil_lol:[/quote]
on zawsze udaje że śpi :diabloti:

[quote name='anetta']Powązkowska powiadasz :hmmmm:
Nie wiem gdzie to jest :diabloti:

Ivanek samobójca :diabloti:[/quote]
wiesz gdzie jest ul.Maczka ? :razz:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witam w ten w miarę słoneczny dzień, oglądałam pogodę...ma być około 23 stopni :multi:[/B][/COLOR][/quote]
no dziś była piękna pogoda , cały dzień na dworze spędziam :loveu:

[quote name='evaxon']siemano szatany :diabloti::loveu:[/quote]
siemano Ewusia :loveu:

[quote name='*luthien*'][B]czesc Ewuś!:loveu:!![/B][/quote]
cześć :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]znam te plusy ....poczekaj jak zaczniesz wchodzić w panieńskie ciuszki ;)...pozdrówka dla 3* P :evil_lol:

Cześć Córcia :p
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
witaj mamusiu :cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']

I co wstałaś o 5:30:cool3:[/quote]
wstałam o 5:30 , otworzyłam oko i wygłosiłam to co mialam wygłosić , po czym poszłam spać , ale na tym się nie skończyło , TZ pracuje przy domu , więc dziś praktycznie cały dzień spędziłam z nim dzień , kontynuując dyskusję :diabloti:

[quote name='Rinuś'][I][B]ja spałam 5 godzin na na 2 doby...
:evil_lol:

cześć Efcia :eviltong:[/B][/I][/quote]
cześć :eviltong:

[quote name='Patka']Rinuś nie będę Cie wtajemniczać :) ale podejrzewam że i tak sie lepiej ode mnie wyspałaś ... ;)[/quote]
oj ja ci tego nie spania wcale nie zazdroszcze :cool1:

[quote name='Rinuś'][I][B]foch za niewtajemniczenie mnie :placz::placz:
ale w sumie byłam wyspana bo miałam się do kogo przytulić w nocy :eviltong:[/B][/I][/quote]
misia weź do łóżka :diabloti:
[quote name='Patka']oj nie płacz i uważaj z tym przytulaniem bo na własnej skórze sie przekonasz dlaczego sie nie wysypiam ja i sporo kobiet :p i przytula sie do nie 4kg ssaka :)[/quote]
ciesz się że ssak nie ma ząbków :evil_lol:

[quote name='Gonitwa']Hejo;)

Hmmm dawno fotek nie było... Nie pozabijaliśta się z TZtem?[/quote]
jeszcze się nie pozabijaliśmy , jeszcze , zobaczymy co będzie po łikendzie
Na razie jest wojna nadal :diabloti: ale wygrywam :multi: [COLOR=White]jak zawsze :diabloti:[/COLOR]

Posted

wielki potffór sępioncy ciastka
kurde , ona rośnie jak na drożdżach teraz , ostatnia obroża wchodzi z trudem na durny łeb

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/83/5111c0c974bae84a.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']a w ogóle to mój kot by dziś zginął w paszczy pitbulla , koło mnie mieszka koleś co ma pita , znaleziony w lesie zapewne po walkach , ślady na psie i sposób obcięcia uszu na to wskazują .. dobrze , że pit był w kagańcu ... Ivanek próbował go zabić :cool1:[/quote]

[B]ja miałam nadzieję, że po akcji z nadzianiem się Stefcio się czegoś nauczy :cool1:[/B]
[B]O naiwna :cool1:[/B]
[B]Dzisiaj wyciagałam mu łeb spomiędzy siatki, bo mu utknął :angryy:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja miałam nadzieję, że po akcji z nadzianiem się Stefcio się czegoś nauczy :cool1:[/B]
[B]O naiwna :cool1:[/B]
[B]Dzisiaj wyciagałam mu łeb spomiędzy siatki, bo mu utknął :angryy:[/B][/quote]
Buhahahhahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie mogłam się powstrzymać:oops:
[quote name='Vectra']wstałam o 5:30 , otworzyłam oko i wygłosiłam to co mialam wygłosić , po czym poszłam spać , ale na tym się nie skończyło , TZ pracuje przy domu , więc dziś praktycznie cały dzień spędziłam z nim dzień , kontynuując dyskusję :diabloti:
[/quote]
Jakie to cholernie urocze:diabloti::diabloti: