Vectra Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Ojejku...przykro mi :-( [*] A co się stało?przeciez ten kot był niezniszczalny...[/B][/I][/quote] wpadł pod samochód Quote
Rinuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [I][B]A ja dawno nie widziałam Ivanka :loveu::loveu::loveu:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Vectra']Muszę się z Tobą zgodzić :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cóż za skromność :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Vectra']:crazyeye: Rinuś , Ivanek nie żyje od 2 miesięcy :-( [/quote] [I][B]Ojejku...przykro mi :-( [*] A co się stało?przeciez ten kot był niezniszczalny...[/B][/I] Quote
Rinuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Vectra']wpadł pod samochód[/quote] :-( [I][B]A jeszcze powiedz mi...ten opisik pod avkiem to oznacza , że...?:cool3:[/B][/I] Quote
astela Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ZAKOCHALAM SIE W AJDZIE. serio :-o jest cudna, jeden z niewielu owczarkow ktore mi sie podobaja :diabloti: Quote
evel Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Vectra']Napiszę tu Evl - genialne ... ale więcej zdjęć :p opisy miód i dobry podkład muzyczny by się przydał ... takie coś wyrywające serce ;)[/quote] chciałam więcej, ale na zaprezentowanie tego miałam 15 minut a i tak gadałam ze 30 :diabloti: stres mnie prawie nie zeżarł, tylko bawiłam się długopisem... :evil_lol: i jedna laska stwierdziła, że karmy inne niż chappi, pedigree... są tak strasznie drogie, że się nie opłaca...to jej mówię - chappi'ego Ci pies wtrąbi wielką michę i dalej będzie głodny chodził, a choćby acany zje mniej i mu coś z tego zostanie... ale nie... :shake: cóż, nie można mieć wszystkiego... :roll: Quote
Doginka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ufffffffffff, nadrobiłam - ponad 20 stron:crazyeye: Po pieresze GRATULACJE DLA MANI:loveu: Po drugie cieszę się, że z Franiutkiem już lepiej:multi: A po trzecie - nie obrażając Twoich świnek, w pełni świadomie narażając się na Twój gniew powiem -AJDA JEST BOOOOOOOOSKA!!! ŁADNIEJSZA OD PROSIACZKÓW!!!!!!! [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-018.jpg[/url] Pierwszy raz widzę ją w pełnej krasie i nie przez kraty:crazyeye: Zakochałam się:loveu::loveu::loveu: [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Tylko nie bij[/SIZE]:diabloti:[/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepięękkkknna!!!!!!!!!!!!!! [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-241.jpg[/url] Quote
Vectra Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Rinuś']:-( [I][B]A jeszcze powiedz mi...ten opisik pod avkiem to oznacza , że...?:cool3:[/B][/I][/quote] jaki opisik :cooldevi: Evl , bardzo fajne :klacz: Astela , Doginko - ładny wygląd , to nie wszystko :evil_lol: Ajda może jest i ładna , bo to też pojęcie względne :cool3: jednak ja wolę warchlaczki .. ona też jest szalenie inteligentna , miła , słodka i urocza .. w porónaniu z groteskowym wyglądem staffików , faktycznie ona dostaje z marszu - miss ;) ale to prymityw , który uważa , że wie wszytsko najlepiej :evil_lol: Medorowa widzę Cię w emajlu , jak się tu ślinisz :diabloti: Quote
evel Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 wszyscy byli zachwyceni, że Twoje psy na zdjęciach nazywałam po imieniu, choć ich nie znam :evil_lol: uff, cieszę się, że to już za mną... teraz jeszcze sesja egzaminacyjna... :roll: Quote
Darianna Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [B]evl[/B], ja też pięknie proszę o prezentację na maila :loveu: [email][email protected][/email] ps. Vectra, przepraszam za spamowanie u Ciebie :oops: Quote
astela Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 evl, ja też bym mogła? :loveu: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Vectra Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='evl']wszyscy byli zachwyceni, że Twoje psy na zdjęciach nazywałam po imieniu, choć ich nie znam :evil_lol: uff, cieszę się, że to już za mną... teraz jeszcze sesja egzaminacyjna... :roll:[/quote] a jaka ocena :razz: u mnie 6 , za brak pomyłek w imionach :loveu: :diabloti: łeb mi pęka , przeklęta pogoda :angryy: :angryy: Darianna , no nie wiem czy wybaczę ten spam :cooldevi: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Musze zacytowac portreciki i nie tylko.:lol::loveu: [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-028.jpg[/URL] [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-054.jpg[/URL] [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-055.jpg[/url] Pzdr. Quote
Vectra Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Asiaczku , buziak ;) a pytanie mam , robił ktoś z Was , danie zwane POMYSŁ NA - zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym ? czy to się nadaje do jedzenie ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Tinka:)']niedobre :diabloti: a wiem co mówię ;) o wiele lepsza jest zwykła babka ziemniaczana, na toto nawet ziemniaków szkoda... do tego te proporcje tam są jakieś walnięte :cool1: musiałam szynki dokładać bo mięsa było za mało, a ziemniaków i tak zostało... sosu wyszło za dużo. To tak jakbyś zrobić chciała :diabloti:[/quote] właśnie wstawiłam do pieca .... tylko użyłam podwójnej ilości mięsa jak będzie bleeee ,to zjemy kluski z truskawkami - też nie lubię , ale nic innego moja kuchnia nie serwuje dziś :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Vectra'] a pytanie mam , robił ktoś z Was , danie zwane POMYSŁ NA - zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym ? czy to się nadaje do jedzenie ? :evil_lol:[/QUOTE] niedobre :diabloti: a wiem co mówię ;) o wiele lepsza jest zwykła babka ziemniaczana, na toto nawet ziemniaków szkoda... do tego te proporcje tam są jakieś walnięte :cool1: musiałam szynki dokładać bo mięsa było za mało, a ziemniaków i tak zostało... sosu wyszło za dużo. To tak jakbyś zrobić chciała :diabloti: Quote
evel Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Tinka:)']lepsze kluski niż nic :evil_lol: u nas dzisiaj makaron z pieczarkami, [B]borem [/B]i boczkiem w sosie z sera pleśniowego:loveu:[/quote] a cóż to takiego? :crazyeye: btw, czemu u Ciebie jest już 21.20? :evil_lol: [B]Vectra[/B], nie na ocenę tylko na zaliczenie, ale ludzi poruszyło czyli swój cel zrealizowałam :razz: 'pomysłów na...' używamy czasem z TŻ jak nie mamy pomysłu na sos do zapiekanki :eviltong: aaa patrzcie, jaki fajny wąteczek! :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f997/takie-male-pytanko-o-klatke-137920/"]http://www.dogomania.pl/forum/f997/takie-male-pytanko-o-klatke-137920/ :roflt:[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f997/takie-male-pytanko-o-klatke-137920/"] [/URL] Quote
jonQuilla Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]na tych reklamach tak fajnie to wszystko wygląda że też chciałam zrobić ale skoro tak to nie będę ryzykować :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [I][B]hehehe dobrze wiedziec mam to w szafce :) ewus ja sama robie taka zapiekane gotowane ziemniaczki, pokrojone w practerki przdkładam serem, cebulka przypieczona, kukurydza i co kto lubi i na sa koniec duziooo sera i sosik czosnowy paluszki lizac :):):) [/B][/I] Quote
Vectra Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Dobra , zdam relacje , jak smakowało ... pomysły na , są niezłe .. bardzo lubie te sosy śmietanowo -ziołowy i śmietanowo - koperkowy .... obrzydliwe są te roladki schabowe ... psy tego nawet nie chciały :evil_lol: Tylko do tych dobrych sosów , zamiast kurczaka czy też ryby , dodaje wieprzowinę ... gdyż nie lubię ptaków i ryb , bo mi śmierdzi błotem :cooldevi: a jeszcze zawsze zdarzę , pojechać na pizze .. ew TZ zje zupkę chińską - bleeee , a ja płatki kukurydziane z mlekiem - mniam .... znowu muszę jechać na zakupy :mdleje: Quote
astela Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Haa, Pomysł na...? Jutro będę miała na obiad tego kurczaka w woreczku xd *swietne jest, jak sie konczy piec to w calym domu pachnie :loveu:* evl, swietna ta prezentacja. zwlaszcza dopasowanie ostatniego zdjecia do poprzedzajacego go tekstu :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Vectra']właśnie wstawiłam do pieca .... tylko użyłam podwójnej ilości mięsa jak będzie bleeee ,to zjemy kluski z truskawkami - też nie lubię , ale nic innego moja kuchnia nie serwuje dziś :evil_lol:[/QUOTE] noo, chociaż z tym mięsem dobrze :diabloti: ciekawe czy ta twoja też taka słona będzie:roll: lepsze kluski niż nic :evil_lol: u nas dzisiaj makaron z pieczarkami, porem i boczkiem w sosie z sera pleśniowego:loveu: Quote
Vectra Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Melduje , że pomysł na - zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym - całkiem smaczny .... Tinka przez tą wędlinę , którą dodałaś - smak się popsuł , bo dość delikatne w smaku danie , dodatek czegoś wędzonego spwodował nadmierną słoność. Następnym razem jak to zrobie , dodam dużo ziół , by smak był bardziej zdecydowany ;) Quote
Recommended Posts