Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Ojejku...przykro mi :-(
[*]

A co się stało?przeciez ten kot był niezniszczalny...[/B][/I][/quote]
wpadł pod samochód

Posted

[quote name='Vectra']Muszę się z Tobą zgodzić :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cóż za skromność :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']:crazyeye:

Rinuś , Ivanek nie żyje od 2 miesięcy :-(

[/quote]
[I][B]Ojejku...przykro mi :-(
[*]

A co się stało?przeciez ten kot był niezniszczalny...[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']Napiszę tu
Evl - genialne ... ale więcej zdjęć :p opisy miód i dobry podkład muzyczny by się przydał ... takie coś wyrywające serce ;)[/quote]

chciałam więcej, ale na zaprezentowanie tego miałam 15 minut a i tak gadałam ze 30 :diabloti:

stres mnie prawie nie zeżarł, tylko bawiłam się długopisem... :evil_lol: i jedna laska stwierdziła, że karmy inne niż chappi, pedigree... są tak strasznie drogie, że się nie opłaca...to jej mówię - chappi'ego Ci pies wtrąbi wielką michę i dalej będzie głodny chodził, a choćby acany zje mniej i mu coś z tego zostanie... ale nie... :shake:

cóż, nie można mieć wszystkiego... :roll:

Posted

Ufffffffffff, nadrobiłam - ponad 20 stron:crazyeye:
Po pieresze GRATULACJE DLA MANI:loveu:
Po drugie cieszę się, że z Franiutkiem już lepiej:multi:
A po trzecie - nie obrażając Twoich świnek, w pełni świadomie narażając się na Twój gniew powiem -AJDA JEST BOOOOOOOOSKA!!! ŁADNIEJSZA OD PROSIACZKÓW!!!!!!!
[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-018.jpg[/url]
Pierwszy raz widzę ją w pełnej krasie i nie przez kraty:crazyeye: Zakochałam się:loveu::loveu::loveu:

[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Tylko nie bij[/SIZE]:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś']:-(

[I][B]A jeszcze powiedz mi...ten opisik pod avkiem to oznacza , że...?:cool3:[/B][/I][/quote]
jaki opisik :cooldevi:

Evl , bardzo fajne :klacz:

Astela , Doginko - ładny wygląd , to nie wszystko :evil_lol: Ajda może jest i ładna , bo to też pojęcie względne :cool3: jednak ja wolę warchlaczki .. ona też jest szalenie inteligentna , miła , słodka i urocza .. w porónaniu z groteskowym wyglądem staffików , faktycznie ona dostaje z marszu - miss ;) ale to prymityw , który uważa , że wie wszytsko najlepiej :evil_lol:

Medorowa widzę Cię w emajlu , jak się tu ślinisz :diabloti:

Posted

wszyscy byli zachwyceni, że Twoje psy na zdjęciach nazywałam po imieniu, choć ich nie znam :evil_lol: uff, cieszę się, że to już za mną... teraz jeszcze sesja egzaminacyjna... :roll:

Posted

[quote name='evl']wszyscy byli zachwyceni, że Twoje psy na zdjęciach nazywałam po imieniu, choć ich nie znam :evil_lol: uff, cieszę się, że to już za mną... teraz jeszcze sesja egzaminacyjna... :roll:[/quote]
a jaka ocena :razz: u mnie 6 , za brak pomyłek w imionach :loveu: :diabloti:

łeb mi pęka , przeklęta pogoda :angryy: :angryy:

Darianna , no nie wiem czy wybaczę ten spam :cooldevi:

Posted

Musze zacytowac portreciki i nie tylko.:lol::loveu:
[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-028.jpg[/URL]

[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-054.jpg[/URL]

[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Maj%202009/21%2005/21052009-055.jpg[/url]

Pzdr.

Posted

Asiaczku , buziak ;)

a pytanie mam , robił ktoś z Was , danie zwane POMYSŁ NA - zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym ? czy to się nadaje do jedzenie ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']niedobre :diabloti: a wiem co mówię ;) o wiele lepsza jest zwykła babka ziemniaczana, na toto nawet ziemniaków szkoda... do tego te proporcje tam są jakieś walnięte :cool1: musiałam szynki dokładać bo mięsa było za mało, a ziemniaków i tak zostało... sosu wyszło za dużo. To tak jakbyś zrobić chciała :diabloti:[/quote]
właśnie wstawiłam do pieca .... tylko użyłam podwójnej ilości mięsa

jak będzie bleeee ,to zjemy kluski z truskawkami - też nie lubię , ale nic innego moja kuchnia nie serwuje dziś :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
a pytanie mam , robił ktoś z Was , danie zwane POMYSŁ NA - zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym ? czy to się nadaje do jedzenie ? :evil_lol:[/QUOTE]
niedobre :diabloti: a wiem co mówię ;) o wiele lepsza jest zwykła babka ziemniaczana, na toto nawet ziemniaków szkoda... do tego te proporcje tam są jakieś walnięte :cool1: musiałam szynki dokładać bo mięsa było za mało, a ziemniaków i tak zostało... sosu wyszło za dużo. To tak jakbyś zrobić chciała :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']lepsze kluski niż nic :evil_lol: u nas dzisiaj makaron z pieczarkami, [B]borem [/B]i boczkiem w sosie z sera pleśniowego:loveu:[/quote]

a cóż to takiego? :crazyeye: btw, czemu u Ciebie jest już 21.20? :evil_lol:

[B]Vectra[/B], nie na ocenę tylko na zaliczenie, ale ludzi poruszyło czyli swój cel zrealizowałam :razz:

'pomysłów na...' używamy czasem z TŻ jak nie mamy pomysłu na sos do zapiekanki :eviltong:

aaa patrzcie, jaki fajny wąteczek! :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f997/takie-male-pytanko-o-klatke-137920/"]http://www.dogomania.pl/forum/f997/takie-male-pytanko-o-klatke-137920/ :roflt:[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f997/takie-male-pytanko-o-klatke-137920/"]
[/URL]

Posted

[I][B]hehehe dobrze wiedziec mam to w szafce :)
ewus ja sama robie taka zapiekane gotowane ziemniaczki, pokrojone w practerki przdkładam serem, cebulka przypieczona, kukurydza i co kto lubi i na sa koniec duziooo sera i sosik czosnowy paluszki lizac :):):) [/B][/I]

Posted

Dobra , zdam relacje , jak smakowało ... pomysły na , są niezłe .. bardzo lubie te sosy śmietanowo -ziołowy i śmietanowo - koperkowy .... obrzydliwe są te roladki schabowe ... psy tego nawet nie chciały :evil_lol:
Tylko do tych dobrych sosów , zamiast kurczaka czy też ryby , dodaje wieprzowinę ... gdyż nie lubię ptaków i ryb , bo mi śmierdzi błotem :cooldevi:

a jeszcze zawsze zdarzę , pojechać na pizze .. ew TZ zje zupkę chińską - bleeee , a ja płatki kukurydziane z mlekiem - mniam ....

znowu muszę jechać na zakupy :mdleje:

Posted

Haa, Pomysł na...? Jutro będę miała na obiad tego kurczaka w woreczku xd *swietne jest, jak sie konczy piec to w calym domu pachnie :loveu:*

evl, swietna ta prezentacja. zwlaszcza dopasowanie ostatniego zdjecia do poprzedzajacego go tekstu :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']właśnie wstawiłam do pieca .... tylko użyłam podwójnej ilości mięsa

jak będzie bleeee ,to zjemy kluski z truskawkami - też nie lubię , ale nic innego moja kuchnia nie serwuje dziś :evil_lol:[/QUOTE]

noo, chociaż z tym mięsem dobrze :diabloti: ciekawe czy ta twoja też taka słona będzie:roll:

lepsze kluski niż nic :evil_lol: u nas dzisiaj makaron z pieczarkami, porem i boczkiem w sosie z sera pleśniowego:loveu:

Posted

Melduje , że pomysł na - zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym - całkiem smaczny .... Tinka przez tą wędlinę , którą dodałaś - smak się popsuł , bo dość delikatne w smaku danie , dodatek czegoś wędzonego spwodował nadmierną słoność.
Następnym razem jak to zrobie , dodam dużo ziół , by smak był bardziej zdecydowany ;)