Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']no no ja licze na zwyciestow nie tylko na jednej miedzynarodowej bo Maniek doskonale sie prezentuje:loveu:

no i bedzie pierwszy czampion w twoich rekach:evil_lol:[/quote]
Grzeszysz !!! Franciszek to jest nadczempion czempionów , całego świata i okolic :diabloti: on już się urodził z tym tytułem :cool3: :diabloti:
a Klementynka ? czempion idiotów ?
a Lalusia , czempion dam

Franiowi paradoksalnie też brakuje 1 cwc z międzynarodówki :evil_lol:
A Marianowi łatwiej , bo ona jest taka noooo - zwykła , świat bez wad ;)
Musi trochę schudnąć , łeb jeszcze bardziej się wypełnić , kolor ma nie budzący kontrowersji , wystawia się jak należy , nie jest chuda jak szkapa :evil_lol: aktualnie jak tuczyłam Frania .. to osiągnęłam coś zupełnie odwrotnego od zamierzonego :roll: Mania ma w związku z tym nową ksywę - KULKA :evil_lol:
ale przynajmniej mam równowagę w domu .. po dwa z każdej "rasy" które będę całe zycie tuczyć i pilnować by jadły i dwa które będę odchudzać i pilnować by się nie objadały :evil_lol:
W sumie to odkryłam jak Mania się tuczy :evilbat: bo w dzień to fakt w sam raz zjadała .. plus jakieś wysępione żarełko ... na swięta to dała popis .. ale u mnie michy Frania i Klemy stoją całą dobę - pełne .... no i Mania sobie je czyściła w nocy :evil_lol: Od świąt , przybrała - o zgrozo prawie półtora kilo :shake: :evil_lol:
Ale Manio jest jeszcze zbyt młodziutki na diety .. więc michy nocne chowam .. w ciągu dnia dostaje to co zwykle .. ruchu też nie mogę jej za mocno wymuszać .. tyle ile ma ochote ...

Posted

[quote name='eria']w sensie że jak :diabloti: że mózgu jej brakuje ? i trzeba przez uszy naszpikowac szarymi komórkami i wypełnić ? :diabloti:[/quote]

ubrałam czyściutką koszulkę i spodenki, siadłam na chwilkę zerknąć co tamście napisały, przeczytałam ten tekst i zaplułam kawą czyste ubrania :roflt: hahaha Eria masz dziś mistrza za haslo dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE]łeb jeszcze bardziej się wypełnić [/QUOTE]
w sensie że jak :diabloti: że mózgu jej brakuje ? i trzeba przez uszy naszpikowac szarymi komórkami i wypełnić ? :diabloti:

Posted

[quote name='eria']w sensie że jak :diabloti: że mózgu jej brakuje ? i trzeba przez uszy naszpikowac szarymi komórkami i wypełnić ? :diabloti:[/quote]

czaszka musi urosnąć ,a nie zasklepić , co by mózg mózg miał miejsce ..
inaczej to wiesz jak jest ? sfiksuje :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Ciotka ćwicz z psimi, to i Ty kondychy nabierzesz:diabloti:;)[/quote]
[quote name='Vectra']schudnę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
hmm... ja schudłam 7kg od czasu gdy z Pandziszem ganiam wieczorami :loveu:

Posted

Tyle stron, a jeszcze sie temat wystawowy nie zamknal, wiec jeszce ja gratuluje::multi:. Widzisz jak sie moje kciuki przydaly?:diabloti: Panicz z piekna doskonala i na drugiej lokacie:loveu:, a tak sobie o Tobie myslalam jak stala z siwa na ringu:razz:, pierwszy raz stala jak kamien, wiec mialam chwile zeby pomyslec:evil_lol:.

Posted

[quote name='malawaszka'][B]ubrałam czyściutką koszulkę i spodenki, siadłam na chwilkę zerknąć co tamście napisały[/B], przeczytałam ten tekst i zaplułam kawą czyste ubrania :roflt: hahaha Eria masz dziś mistrza za haslo dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to taka nowa :razz: świecka :razz: tradycja że trzeba się ładnie ubierać do czytania dogo :cool3:.... to ja odpadam :placz: wiecznie ufafluniona jestem :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to taka nowa :razz: świecka :razz: tradycja że trzeba się ładnie ubierać do czytania dogo :cool3:.... to ja odpadam :placz: wiecznie ufafluniona jestem :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a ic! wystroiłam się bo do castoramy jechałam :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a ic! wystroiłam się bo do castoramy jechałam :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: my mamy OBI :grins: i Praktikera :p to ja siem stroić nie musze :roll:...chyba :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:diabloti:Tu ja zawsze wesoło. :lol:

Pieknie sie prezentowala parka wystawowa.

Wiesz ja mam większy kłopot - ja mam 4 wiecznie głodne psy. Dostają dwa razy dziennie jeść o w miare ustalonej porze. Jak zbliża się godzina zero wszystko kręci sie już nerwowo. A najlepsza jest Kaja. Jak minie godzina zero a ja np leżę na kanapie i żryć nie daję to przychodzi i awanturę robi. Gada jak najęta.:evil_lol:

Na łąkach pomijam, że żra goowna to wiecznie kopią za myszami. Jak upolują to mają ciepły obiad z futrem.:diabloti:

Posted

[quote name='puzzle']Podrywasz wiertarki:crazyeye::mdleje:[/quote]

ale ja nie homo żeby wiertarki podrywać :diabloti: jakiś panel sie czasem nawinie :evil_lol:

a w piżamie to i na osiedlu czasem wychodzę w nocy jak któraś ma pilną potrzebę :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']ha! ja mieszkam w takim miejscu, że mogę nago po podwórku chodzić i nikt mnie tu nie zobaczy :evil_lol:[/quote]

Lepiej uważaj, ktoś fotę pstryknie i na dogo umieści :eviltong:

Posted

Ja najbliżej mam Bricomana :diabloti:
a ubrana jestem w stary dresik HA czerwony.
Uwielbiam wieś za to , że na spacer z psami mogę iść i w piżamie .. co często czynię jak jest ciepło :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ja najbliżej mam Bricomana :diabloti:
a ubrana jestem w stary dresik HA czerwony.
Uwielbiam wieś za to , że na spacer z psami mogę iść i w piżamie .. co często czynię jak jest ciepło :evil_lol:[/quote]

ha! ja mieszkam w takim miejscu, że mogę nago po podwórku chodzić i nikt mnie tu nie zobaczy :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']ha! ja mieszkam w takim miejscu, że mogę nago po podwórku chodzić i nikt mnie tu nie zobaczy :evil_lol:[/QUOTE]

To teraz wszyscy beda pod Twoim domem wystawac:diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']ha! ja mieszkam w takim miejscu, że mogę nago po podwórku chodzić i nikt mnie tu nie zobaczy :evil_lol:[/quote]

uuuuuuuuuuu, wtopa :lol: teraz się szykuj, paparazzi Ci nie odpuszczą :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz: zabrzmiało niczym reklama ;)... TZty precz od komputerów ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja Wam tylko powiem tyle .. że gdyby sąsiedzi na Warszawskim osiedlu , zobaczyli mnie , z tymi idiotami , biegającą w kółeczko .... to chyba mniejszy by mieli ubaw z nagiej postury kogokolwiek ...
Dwa padam na ryj ... przebiegłam 5 razy dookoła podwórka .. mam duże :diabloti:
dla kontrastu , moje prosiaczki pokonują dziennie ten dystans ze 100 - 150 razy i nie wyglądają jak ja .. różnica jest inna .. ja biegam truchtem , one pełnym galopem .. one nie palą :evil_lol:
Idę na łatwiznę , uczę staffiki oba na raz .. biegać na smyczy znaczy ... bo statyka nie jest taka wykańczająca ....
Mamy dwa tygodnie , by się nauczyć ...
Z Franiem muszę odkręcić wsio to co mu zaszkodziło na szkoleniu .. czyli bycie mega skupionym i spiętym małym pieskiem ... który się klei do nogi
Już kija z medalami , rewelacyjnymi ocenami ..... chcę by polubił wystawy