Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][URL]http://img166.imageshack.us/img166/566/dscf0625.jpg[/URL]

boziuniu jak 15 letnie dziewczątko :crazyeye: :lol:[/quote]
no wyglądam na tyle ile mam :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a starszego kolegę to od czego mam ? :diabloti:[/QUOTE]

a Twoja mama to o tym starszym koledze wie?:evil_lol:

A z ta herbata to tak faktycznie sie da:diabloti:, chyba sprobuje sobie nabic papieroska earl grey:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a starszego kolegę to od czego mam ? :diabloti:[/quote]

kurczę, Vectra, ale zależy czy masz skończone to 15 lat, bo jak nie to wiecie... prokurator, te sprawy... :evil_lol:

a tak w ogóle to przylazłam powiedzieć, że masz jakiś ciekawy kolor włosów :razz: to balejaż?

Posted

tak , mama wie o koledze , 15 lat też już mam skończone , bo ja od 15 lat mam 15 lat :diabloti:

joł mam balejaż :)

ogólnie to ostatnio miewam mało czasu na forumy , bo jestem bardzo zajęta , bardzo .. zajęcie mam bardzo absorbujące ..... oglądam dr House :D

Posted

[quote name='Vectra']
ogólnie to ostatnio miewam mało czasu na forumy , bo jestem bardzo zajęta , bardzo .. zajęcie mam bardzo absorbujące ..... oglądam dr House :D[/quote]

:evil_lol: całymi dniami????? :crazyeye:

Posted

Dniami to nie , bo dniami to śpię ,sprzątam , gotuje , spaceruje ....
Oglądam w nocy .. dziś ostatni odcinek skończył się o 5:30 :evil_lol:
Skończyłam oglądać 1 sezon , jeszcze zostały mi 4 sezony i wrócę do żywych :evilbat:
Kocham ten serial :D

Kurde dziś była TPsa u mnie , zobaczyć ten słup co go wg nich poprzednio nie było ... słup jest , kabel mają skołować i wyobraźcie sobie , podobno , oni tak mówią , a ja nie wierzę mimo to nadal - mam mieć Neostradę :)
I powiedzcie mi że w naszym kraju da się coś załatwić bez znajomości ;)
3 lata walczę o neo ... a przypadkiem mojego ławkowegoo kolegi siostra , okazało się że pracuje w TP i proszę i od razu panowie technicy słup widzą i parę kabli ...i mają przyjechać montować :diabloti:
Ale nic , cieszyć się będę jak już zainstalują mi kabelki w domu ...... bo to jednek tepsa , a z nimi to nigdy nic nie wiadomo

Posted

No proszę i znaleźli kabel dla mnie , w poniedziałek przyjdą łachmany mi montować kable do domu HA :multi: można ? dzwonili właśnie ,noo , po znajomości wszystko :diabloti:
Jakoś nagle jest wolna para kabli i jest słup i numer tel ..... szlag by ich .... całkiem niedawno , bo już nawet nie pisałam , bo się nie chciałam denerwować ... nie było warunków technicznych i TP nie przewidywała modernizacji infrastruktury ... kilka dni i jakie zmiany .... i kabel i słup i modernizacja ...

to obejrzę jeden odcineczek House , aby uczcić powrót to cywilizacji :evil_lol:
znaczy może nastąpić jeden mały problem z neo , bo ja chcę tą najszybszą :D
a nie każda centrala to obsłuży ...

a własnie ten net co mam radiowy , to od roku czekam na fakturę , właśnie mija rok jak mi mieli przesłać :diabloti: ood roku śmigam za gratis na tym świetnym necie.
Dzwonię co miesiąc , aby się przypomnieć ... ktoś ma oddzwonić i tak co miesiac .. od roku .. teraz mogę im podziękować i mogą zabrać antenty , poblokowane do P2P routery , pewno poczekam z rok ... a nóż się ktoś zjawi i zdemontuje :evilbat:
boska jest ta firma ....
Pomijam mój rugi mobilny net , który też miał być świetny ... tylko 4GB transeru na miesiąc które ma starczać , wykożystuje w tydzień ....

to odcineczek obejrzę i do garów :D

Posted

[quote name='Vectra']... nie było warunków technicznych i TP nie przewidywała modernizacji infrastruktury ... kilka dni i jakie zmiany .... i kabel i słup i modernizacja ...
[/quote]

no proszę - mówią, że kryzys światowy a świat do przodu dalej gna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']z lektorem , nie cierpię czytać :evilbat:[/QUOTE]

Ja już jestem pod koniec 5 sezonu, a z lektorem są trzy pierwsze sezony i 13 odcinek 4 sezonu jutro powinien się pojawić 14. Z lektorem ogląda się o tyle źle że teksty hałsa są zniekształcone.

Posted

Dobra , cieszyć się będę jednak jak już kabel w domu zobacze i umowę stosowną podpiszę ..... jednak co jak co , ale to tepsa .... i jeszcze w łikend im słup zniknie :evilbat:

Posted

Ja czekam na 19 odcienk z piatki::cool1: i niestety okazalo sie, ze nie wyszedl w ten poniedzialek ino w nastepny bedzie:placz:. Co do lektora to nienawidze! House ma tak genialne teksty, ktore lektor sobie tak cudownie na wlasny sposob interpretuje, ze nie daje rady sluchac:diabloti:, ale ja zazwyczaj z angielskimi ogladam:evil_lol:, bo Chase jak dla mnie mowi koszmarnie i nic nie lapie, no ale od 4 sezonu juz tyle nie gada, wiec mozna spokojnie bez niczego ogladac:razz:. Vectra pierwszy sezon jest wprowadzeniem, ale 2 i 3 jest poprostu genialny:loveu:, wiec najlepsze przed Toba:diabloti:.