Vectra Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 [quote name='malawaszka'][URL]http://img166.imageshack.us/img166/566/dscf0625.jpg[/URL] boziuniu jak 15 letnie dziewczątko :crazyeye: :lol:[/quote] no wyglądam na tyle ile mam :diabloti: Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Vectra']no wyglądam na tyle ile mam :diabloti:[/QUOTE] a fajki Ci w sklepie sprzedaja:-o, pewnie jakis podrabiany dowodzik:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='puzzle']a fajki Ci w sklepie sprzedaja:-o, pewnie jakis podrabiany dowodzik:evil_lol:[/quote] sama skręca :evil_lol: Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='malawaszka']sama skręca :evil_lol:[/QUOTE] gilzy to moze i bez dowodu jej dadza, ale tyton?:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A z herbaty nigdy nie robiłaś :diabloti:? Quote
Doginka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zaraz się dowiemy, że robiła z takiej zielonej, co się sama potrafi rozsiewać:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 a starszego kolegę to od czego mam ? :diabloti: Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Vectra']a starszego kolegę to od czego mam ? :diabloti:[/QUOTE] a Twoja mama to o tym starszym koledze wie?:evil_lol: A z ta herbata to tak faktycznie sie da:diabloti:, chyba sprobuje sobie nabic papieroska earl grey:evil_lol::evil_lol: Quote
evel Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Vectra']a starszego kolegę to od czego mam ? :diabloti:[/quote] kurczę, Vectra, ale zależy czy masz skończone to 15 lat, bo jak nie to wiecie... prokurator, te sprawy... :evil_lol: a tak w ogóle to przylazłam powiedzieć, że masz jakiś ciekawy kolor włosów :razz: to balejaż? Quote
Vectra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 tak , mama wie o koledze , 15 lat też już mam skończone , bo ja od 15 lat mam 15 lat :diabloti: joł mam balejaż :) ogólnie to ostatnio miewam mało czasu na forumy , bo jestem bardzo zajęta , bardzo .. zajęcie mam bardzo absorbujące ..... oglądam dr House :D Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Vectra'] ogólnie to ostatnio miewam mało czasu na forumy , bo jestem bardzo zajęta , bardzo .. zajęcie mam bardzo absorbujące ..... oglądam dr House :D[/quote] :evil_lol: całymi dniami????? :crazyeye: Quote
Vectra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Dniami to nie , bo dniami to śpię ,sprzątam , gotuje , spaceruje .... Oglądam w nocy .. dziś ostatni odcinek skończył się o 5:30 :evil_lol: Skończyłam oglądać 1 sezon , jeszcze zostały mi 4 sezony i wrócę do żywych :evilbat: Kocham ten serial :D Kurde dziś była TPsa u mnie , zobaczyć ten słup co go wg nich poprzednio nie było ... słup jest , kabel mają skołować i wyobraźcie sobie , podobno , oni tak mówią , a ja nie wierzę mimo to nadal - mam mieć Neostradę :) I powiedzcie mi że w naszym kraju da się coś załatwić bez znajomości ;) 3 lata walczę o neo ... a przypadkiem mojego ławkowegoo kolegi siostra , okazało się że pracuje w TP i proszę i od razu panowie technicy słup widzą i parę kabli ...i mają przyjechać montować :diabloti: Ale nic , cieszyć się będę jak już zainstalują mi kabelki w domu ...... bo to jednek tepsa , a z nimi to nigdy nic nie wiadomo Quote
agnethka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 my walczyliśmy o Neo 4 lata, więc i tak nie masz źle :lol: Quote
Vectra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 No proszę i znaleźli kabel dla mnie , w poniedziałek przyjdą łachmany mi montować kable do domu HA :multi: można ? dzwonili właśnie ,noo , po znajomości wszystko :diabloti: Jakoś nagle jest wolna para kabli i jest słup i numer tel ..... szlag by ich .... całkiem niedawno , bo już nawet nie pisałam , bo się nie chciałam denerwować ... nie było warunków technicznych i TP nie przewidywała modernizacji infrastruktury ... kilka dni i jakie zmiany .... i kabel i słup i modernizacja ... to obejrzę jeden odcineczek House , aby uczcić powrót to cywilizacji :evil_lol: znaczy może nastąpić jeden mały problem z neo , bo ja chcę tą najszybszą :D a nie każda centrala to obsłuży ... a własnie ten net co mam radiowy , to od roku czekam na fakturę , właśnie mija rok jak mi mieli przesłać :diabloti: ood roku śmigam za gratis na tym świetnym necie. Dzwonię co miesiąc , aby się przypomnieć ... ktoś ma oddzwonić i tak co miesiac .. od roku .. teraz mogę im podziękować i mogą zabrać antenty , poblokowane do P2P routery , pewno poczekam z rok ... a nóż się ktoś zjawi i zdemontuje :evilbat: boska jest ta firma .... Pomijam mój rugi mobilny net , który też miał być świetny ... tylko 4GB transeru na miesiąc które ma starczać , wykożystuje w tydzień .... to odcineczek obejrzę i do garów :D Quote
Vectra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 z lektorem , nie cierpię czytać :evilbat: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Vectra']... nie było warunków technicznych i TP nie przewidywała modernizacji infrastruktury ... kilka dni i jakie zmiany .... i kabel i słup i modernizacja ... [/quote] no proszę - mówią, że kryzys światowy a świat do przodu dalej gna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Vectra']z lektorem , nie cierpię czytać :evilbat:[/QUOTE] Ja już jestem pod koniec 5 sezonu, a z lektorem są trzy pierwsze sezony i 13 odcinek 4 sezonu jutro powinien się pojawić 14. Z lektorem ogląda się o tyle źle że teksty hałsa są zniekształcone. Quote
Vectra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Dobra , cieszyć się będę jednak jak już kabel w domu zobacze i umowę stosowną podpiszę ..... jednak co jak co , ale to tepsa .... i jeszcze w łikend im słup zniknie :evilbat: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wot i cywilizancja :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ja czekam na 19 odcienk z piatki::cool1: i niestety okazalo sie, ze nie wyszedl w ten poniedzialek ino w nastepny bedzie:placz:. Co do lektora to nienawidze! House ma tak genialne teksty, ktore lektor sobie tak cudownie na wlasny sposob interpretuje, ze nie daje rady sluchac:diabloti:, ale ja zazwyczaj z angielskimi ogladam:evil_lol:, bo Chase jak dla mnie mowi koszmarnie i nic nie lapie, no ale od 4 sezonu juz tyle nie gada, wiec mozna spokojnie bez niczego ogladac:razz:. Vectra pierwszy sezon jest wprowadzeniem, ale 2 i 3 jest poprostu genialny:loveu:, wiec najlepsze przed Toba:diabloti:. Quote
Vectra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 eeee ja znam ten serial , teraz to oglądam ciągiem , bo w TV to trza było czekać i te reklamy pioruńskie ....... Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nie wiem jak na AXN'ie, ale na TVP2 reklam nie ma:diabloti:, ale ja jestem dziecko wychowane bez kablowki, wiec sie nei znam:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [B][I]hehehe ja tak w jeden dzien chyba z 2 serie skazaneggo ogladałam mmmm boski majkel :evil_lol: a co do hausa kolega mi obiecał i nic :/ bede czekac na ty na kabelek :D:D [/I][/B] Quote
Recommended Posts