infers Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wątpisz w możliwości Mańki?:diabloti::mad: Quote
Doginka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Tinka:)']a kto jeszcze w tym haremie oprócz księciunia wątrobiany? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Właśnie mamy te same wątpliwości:diabloti: Vectra, czy już lepiej się czujesz???Ja dostałam zapalenia jamy ustnej i mam spuchnięte pyszczydło na zewnątrz, a w ranach wewnątrz:placz::angryy: I sikam po nogach od SACHOL-u:placz::oops: Quote
Vectra Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ja czuje się nieźle :diabloti: kaszle i kicham .... ale nie mam temp :multi: Quote
bonsai_88 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [B]Vectra [/B]kurna no... za dużo tutaj siedzę, chyba zapalenie krtani mi się przypałętało :placz:. A już 2 lata go nie miałam... niestety jedyna choroba, do której mam "słabość" i którą sama w 5 minut rozpoznam :mad:. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 OK. Postaram się w najbliższych dniach coś tam kupic.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kupiłam 4 polarki: 3 mniejsze i 1 większy. Jak ci je dostarczyc? Coś mi się kołacze, że czasami przejeżdżasz koło mojego domu na ul. F.Joliot-Curie (Woronicza)... Pzdr. Quote
Vectra Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Kupiłam 4 polarki: 3 mniejsze i 1 większy. Jak ci je dostarczyc? Coś mi się kołacze, że czasami przejeżdżasz koło mojego domu na ul. F.Joliot-Curie (Woronicza)... Pzdr.[/quote] Asiu , to nie pozostaje mi nić innego , tylko wprosić się do Ciebie na kawę :cool3: poprzytulam baski przy okazji :loveu: Możemy się umówić powiedzmy na wtorek ? :razz: ja w tym tygodniu , nie ruszę się już z mojej wsi :shake: Muszę ogarnąć chatkę , naszykować TZ wikt na 4 dni :evil_lol: bo w czwartek opuszczam dom wariatów i wrócę w niedziele :p W poniedziałek będę musiała dojść do siebie i do ładu z chatką ... wtorek mam wolny :lol: na Joliot , mieszka babcia mojego TZ :cool3: a zresztą jak odwożę nieraz mame do domu , to jeżdżę Joliot do Samochodowej ... jak mieszkałam z rodzicami , to kilka razy dziennie była to moja trasa ... zresztą mój TZ miał warsztat na Samochodowej i mamy garaże tam ... hahahah zobaczcie jaki Marian był wielki [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/445/447a9ce34efe3a72.jpg[/IMG][/URL] Quote
Doginka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 OOOOOoooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Franio ma ptaka w kropy:evil_lol::diabloti: A pod spodem stoi jego klon w damskim wydaniu:loveu::diabloti: [URL]http://images33.fotosik.pl/445/447a9ce34efe3a72.jpg[/URL] Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Vectra']Asiu , to nie pozostaje mi nić innego , tylko wprosić się do Ciebie na kawę :cool3: poprzytulam baski przy okazji :loveu: Możemy się umówić powiedzmy na wtorek ? :razz: ja w tym tygodniu , nie ruszę się już z mojej wsi :shake: Muszę ogarnąć chatkę , naszykować TZ wikt na 4 dni :evil_lol: bo w czwartek opuszczam dom wariatów i wrócę w niedziele :p W poniedziałek będę musiała dojść do siebie i do ładu z chatką ... wtorek mam wolny :lol: na Joliot , mieszka babcia mojego TZ :cool3: a zresztą jak odwożę nieraz mame do domu , to jeżdżę Joliot do Samochodowej ... jak mieszkałam z rodzicami , to kilka razy dziennie była to moja trasa ... zresztą mój TZ miał warsztat na Samochodowej i mamy garaże tam ... [/quote] OK. To daj znać, jak już będziesz w domu (np. w niedzielę wieczorem lub poniedziałek) i dogadamy się, OK? Pzdr. Quote
evel Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Doginka']OOOOOoooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Franio ma ptaka w kropy:evil_lol::diabloti: A pod spodem stoi jego klon w damskim wydaniu:loveu::diabloti: [URL]http://images33.fotosik.pl/445/447a9ce34efe3a72.jpg[/URL][/quote] zboczona, zboczona! :diabloti: na ptaka od razu zwróciła uwagę :evil_lol: ;) Quote
puzzle Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oooja:-o, ale sie malenstwu szybko uroslo:evil_lol:, pokaz ich obecne porownanie:cool3: Quote
Vectra Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Bullila.nl']szelki na bullowatego doroslego,obroza ze smy[za z regulowana moro na bulowate,szelki na mlode bullowate,obroza i smy[z sz[zeniaka [y,obroza na bullowatego midium ,4 ko[e biale lekkie [ieple. tyle wyszperalam u siebie ...Pogadam u sasiadow... jesz[ze ....Wyslij mi pelny adres na p.w.[/quote] Lila , dzięki :loveu: :loveu: akcesoria pójdą do fundacji AST :multi: co masz to dawaj :diabloti: adres masz na stronce , w dziale kontakt ;) Quote
Bullila.nl Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 szelki na bullowatego doroslego,obroza ze smy[za z regulowana moro na bulowate,szelki na mlode bullowate,obroza i smy[z sz[zeniaka [y,obroza na bullowatego midium ,4 ko[e biale lekkie [ieple. tyle wyszperalam u siebie ...Pogadam u sasiadow... jesz[ze ....Wyslij mi pelny adres na p.w. Quote
Bullila.nl Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mam ...jutro pozbieram ,jak sie da od sasiadow...:razz: Quote
an1a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ile będzie akcesoriów :loveu::loveu: Ja mam jeszcze takie pytanko... Są w ogóle dostępne mniejsze obroże, ale szerokie? Osobiście strasznie mi nie pasują te cienkie paseczki, a wszystko co szersze jest od razu dużo większe... Szczylki ze schroniska to przeważnie szczupaczki, szyja im rośnie dopiero później :roll: Zostają tylko szelki? Quote
puzzle Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [B]an1a[/B] Ezydog ma fajne male, ale szerokie obrozki, z tym. ze to spory wydatek, bo jedna kosztuje od ok 40zl do 60zl:cool1: [URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?cat_id=232&page=0&view=3&sort=default"]tutaj sa 3,5cm w roznychdlugosciach[/URL] [URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?cat_id=327&page=0&view=3&sort=default"]a tutaj 4,5cm juz w tych najwiekszych rozmiarach[/URL] Mysle, ze najlepiej jest zamowic na allegro u osob, ktore wlasnorecznie szyja, szerokie obroze z mala regulacja;). Quote
agnethka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 na allegro są producenci obroży i u nich można zamówić ;) Vectra - mam dwie kurtki :multi: zdobyłam.... przywiozę Ci w lutym ;) Quote
infers Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Vectra już zdrowa jesteś? Bo mnie właśnie dopadła angina:-( Quote
Vectra Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 tak już się czuje nieźle :) Dzięki dziewczynki :buzi: od jutra do niedzieli mnie nie ma , wiec nie tęsknijcie i nie płaczcie :diabloti: Jadę sobie daleko w świat ;) wiecie jakiś obłęd ze staffikami isę dziedzie na wystawie w Głogowie , będzie 20 astów , 10 bullków i 21 staffików :) Quote
evel Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 nie wiem, czy później znajdę czas, żeby napisać więc [B]POWODZENIA[/B]! :kciuki: :cool3: [SIZE=1][COLOR=LightBlue] mi też się przyda, bo jutro ważny egzamin mam, ble:bigcry:[/COLOR][/SIZE] Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Vectra'] wiecie jakiś obłęd ze staffikami isę dziedzie na wystawie w Głogowie , będzie 20 astów , 10 bullków i 21 staffików :)[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to faktycznie ja z ciekawosci popatrzylam na rzeszowska ile bedzie joreczków ponad 90:diabloti: Quote
puzzle Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No to bedziecie mieli konkurencji, powodzenia zycze!:multi: Quote
Vectra Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 we Frania klasie 5 psów , u Mani 3 :D więc liczymy , na zaszczytne ostatnie miejsca :diabloti: ale to nie istotne Evl , trzymam kciuki i dziękuje wszystkim !!! Co będzie , to będzie .... :) jorasków w Głogowie 40 , ONków 30 :D Quote
Recommended Posts