Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tinka:)']a kto jeszcze w tym haremie oprócz księciunia wątrobiany? :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Właśnie mamy te same wątpliwości:diabloti:

Vectra, czy już lepiej się czujesz???Ja dostałam zapalenia jamy ustnej i mam spuchnięte pyszczydło na zewnątrz, a w ranach wewnątrz:placz::angryy:
I sikam po nogach od SACHOL-u:placz::oops:

Posted

[B]Vectra [/B]kurna no... za dużo tutaj siedzę, chyba zapalenie krtani mi się przypałętało :placz:. A już 2 lata go nie miałam... niestety jedyna choroba, do której mam "słabość" i którą sama w 5 minut rozpoznam :mad:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Kupiłam 4 polarki: 3 mniejsze i 1 większy.
Jak ci je dostarczyc? Coś mi się kołacze, że czasami przejeżdżasz koło mojego domu na ul. F.Joliot-Curie (Woronicza)...

Pzdr.[/quote]
Asiu , to nie pozostaje mi nić innego , tylko wprosić się do Ciebie na kawę :cool3:
poprzytulam baski przy okazji :loveu:
Możemy się umówić powiedzmy na wtorek ? :razz:
ja w tym tygodniu , nie ruszę się już z mojej wsi :shake:
Muszę ogarnąć chatkę , naszykować TZ wikt na 4 dni :evil_lol: bo w czwartek opuszczam dom wariatów i wrócę w niedziele :p
W poniedziałek będę musiała dojść do siebie i do ładu z chatką ... wtorek mam wolny :lol:
na Joliot , mieszka babcia mojego TZ :cool3:
a zresztą jak odwożę nieraz mame do domu , to jeżdżę Joliot do Samochodowej ... jak mieszkałam z rodzicami , to kilka razy dziennie była to moja trasa ... zresztą mój TZ miał warsztat na Samochodowej i mamy garaże tam ...

hahahah zobaczcie jaki Marian był wielki

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/445/447a9ce34efe3a72.jpg[/IMG][/URL]

Posted

OOOOOoooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Franio ma ptaka w kropy:evil_lol::diabloti:
A pod spodem stoi jego klon w damskim wydaniu:loveu::diabloti:
[URL]http://images33.fotosik.pl/445/447a9ce34efe3a72.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Vectra']Asiu , to nie pozostaje mi nić innego , tylko wprosić się do Ciebie na kawę :cool3:
poprzytulam baski przy okazji :loveu:
Możemy się umówić powiedzmy na wtorek ? :razz:
ja w tym tygodniu , nie ruszę się już z mojej wsi :shake:
Muszę ogarnąć chatkę , naszykować TZ wikt na 4 dni :evil_lol: bo w czwartek opuszczam dom wariatów i wrócę w niedziele :p
W poniedziałek będę musiała dojść do siebie i do ładu z chatką ... wtorek mam wolny :lol:
na Joliot , mieszka babcia mojego TZ :cool3:
a zresztą jak odwożę nieraz mame do domu , to jeżdżę Joliot do Samochodowej ... jak mieszkałam z rodzicami , to kilka razy dziennie była to moja trasa ... zresztą mój TZ miał warsztat na Samochodowej i mamy garaże tam ...
[/quote]
OK. To daj znać, jak już będziesz w domu (np. w niedzielę wieczorem lub poniedziałek) i dogadamy się, OK?

Pzdr.

Posted

[quote name='Doginka']OOOOOoooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Franio ma ptaka w kropy:evil_lol::diabloti:
A pod spodem stoi jego klon w damskim wydaniu:loveu::diabloti:
[URL]http://images33.fotosik.pl/445/447a9ce34efe3a72.jpg[/URL][/quote]

zboczona, zboczona! :diabloti: na ptaka od razu zwróciła uwagę :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Bullila.nl']szelki na bullowatego doroslego,obroza ze smy[za z regulowana moro na bulowate,szelki na mlode bullowate,obroza i smy[z sz[zeniaka [y,obroza na bullowatego midium ,4 ko[e biale lekkie [ieple.
tyle wyszperalam u siebie ...Pogadam u sasiadow... jesz[ze ....Wyslij mi pelny adres na p.w.[/quote]
Lila , dzięki :loveu: :loveu: akcesoria pójdą do fundacji AST :multi:
co masz to dawaj :diabloti:
adres masz na stronce , w dziale kontakt ;)

Posted

szelki na bullowatego doroslego,obroza ze smy[za z regulowana moro na bulowate,szelki na mlode bullowate,obroza i smy[z sz[zeniaka [y,obroza na bullowatego midium ,4 ko[e biale lekkie [ieple.
tyle wyszperalam u siebie ...Pogadam u sasiadow... jesz[ze ....Wyslij mi pelny adres na p.w.

Posted

Ile będzie akcesoriów :loveu::loveu: Ja mam jeszcze takie pytanko... Są w ogóle dostępne mniejsze obroże, ale szerokie?
Osobiście strasznie mi nie pasują te cienkie paseczki, a wszystko co szersze jest od razu dużo większe... Szczylki ze schroniska to przeważnie szczupaczki, szyja im rośnie dopiero później :roll: Zostają tylko szelki?

Posted

[B]an1a[/B] Ezydog ma fajne male, ale szerokie obrozki, z tym. ze to spory wydatek, bo jedna kosztuje od ok 40zl do 60zl:cool1:

[URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?cat_id=232&page=0&view=3&sort=default"]tutaj sa 3,5cm w roznychdlugosciach[/URL]

[URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?cat_id=327&page=0&view=3&sort=default"]a tutaj 4,5cm juz w tych najwiekszych rozmiarach[/URL]

Mysle, ze najlepiej jest zamowic na allegro u osob, ktore wlasnorecznie szyja, szerokie obroze z mala regulacja;).

Posted

tak już się czuje nieźle :)

Dzięki dziewczynki :buzi:

od jutra do niedzieli mnie nie ma , wiec nie tęsknijcie i nie płaczcie :diabloti:

Jadę sobie daleko w świat ;)

wiecie jakiś obłęd ze staffikami isę dziedzie
na wystawie w Głogowie , będzie 20 astów , 10 bullków i 21 staffików :)

Posted

nie wiem, czy później znajdę czas, żeby napisać więc [B]POWODZENIA[/B]! :kciuki: :cool3:

[SIZE=1][COLOR=LightBlue]
mi też się przyda, bo jutro ważny egzamin mam, ble:bigcry:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Vectra']

wiecie jakiś obłęd ze staffikami isę dziedzie
na wystawie w Głogowie , będzie 20 astów , 10 bullków i 21 staffików :)[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
to faktycznie

ja z ciekawosci popatrzylam na rzeszowska ile bedzie joreczków

ponad 90:diabloti:

Posted

we Frania klasie 5 psów , u Mani 3 :D