Unbelievable Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Vectra']Pewno dlatego , że Franio ma 38 cm wzrostu :cool3:[/quote] jak Gram :diabloti: Quote
agbar Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='malawaszka']166 :eviltong: i w starym dowodzie miałam napisane - wysoka :evil_lol:[/quote] tez tak mialam:evil_lol: Moj osobisty maz ma 178cm i chwala mu za to bo moge wysokie obcasy zakladac a lubie takie od 8cm wzwyz:roll: Quote
Elitesse Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 moj nie taki malutki :eviltong: bodajze 186 ma ;) Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Elitesse']moj nie taki malutki :eviltong: bodajze 186 ma ;)[/quote] tyle to ma mój brat :diabloti: mojego byłego TZ jeszcze nie przebiliście ;) Quote
Elitesse Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='agnethka']tyle to ma mój brat :diabloti: mojego byłego TZ jeszcze nie przebiliście ;)[/quote] jakby moj byl wyzszy to bym miala jakis kompleks nizszosci :lol: juz i tak teraz jak stane kolo niego na boso to jakas taka mala sie czuje a mam 171 :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Elitesse']jakby moj byl wyzszy to bym miala jakis kompleks nizszosci :lol: juz i tak teraz jak stane kolo niego na boso to jakas taka mala sie czuje a mam 171 :evil_lol:[/quote] nom ja jestem jeszcze niższa :lol: bo mam 163 :lol: to jeszcze lepiej wyglądało ;) Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol: A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu: Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie. EDIT **** znowu nie ta galeria. Cześć Vectra i wybacz:diabloti::lol: Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Rybka_39']Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol: A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu: Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie. EDIT **** znowu nie ta galeria. Cześć Vectra i wybacz:diabloti::lol:[/quote] nom...cześć ciotka Vectra - ten tekst powyżej to do mnie był :lol: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A z resztą co za różnica i tu świniaki i tu:loveu: i te są zajebiaszcze i te:diabloti: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przyszłam zobaczyć jak wyglądają moderatorowe pieseczki :) Obiecuję, że grzeczna i miła będę jak cała ta galeria :) Quote
SZPiLKA23 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Siemaki masz te rekawiczki wreszcie? Quote
Vectra Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Przyszłam zobaczyć jak wyglądają moderatorowe pieseczki :) Obiecuję, że grzeczna i miła będę jak cała ta galeria :)[/quote] No , mam nadzieje :diabloti: bo u nas to słitaśnie musi być :loveu: :diabloti: nie mam rękawiczek , za to na podwórku mam po kolana błota :mdleje: bo stopił się śnieg i padał deszcz :evilbat: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='bonsai_88']A poka Frania w piżamce :cool3:...[/quote] Właśnie, pokaż w piżamce ;) To musi być ciekawy widoczek :) Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: u nas też błotniście [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/408/420bee69f0c79536.jpg[/IMG][/URL] Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Fajnie wygląda, a nie denerwuje go wdzianko? Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [url]http://images34.fotosik.pl/408/420bee69f0c79536.jpg[/url] stara ta fotka poka nowa:diabloti: Quote
Vectra Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Fajnie wygląda, a nie denerwuje go wdzianko?[/quote] on toffa ubranko :loveu: problem jest jak mu się je zdejmuje :cool1: :diabloti: ale obecnie lata z gołym tyłkiem , co by nie było wojen o ubranko jak zeszłego sezonu ..... nie mam nowych fot , ta jest zeszłoroczna, ale ubranko żyje ... Franciszek jeździ w nim w samochodzie :p Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Brudne to ubranko jakieś :razz:. Francisław jak zwykle słodki :cool3:... a pozostałe też mają swoje ubranka? Czy może na golasa biegają? Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='bonsai_88']Brudne to ubranko jakieś :razz:. Francisław jak zwykle słodki :cool3:... a pozostałe też mają swoje ubranka? Czy może na golasa biegają?[/quote] Z ust mi wyjęłaś pytanie, czy reszta ma swoje ubranka? Quote
Vectra Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='bonsai_88']Brudne to ubranko jakieś :razz:. Francisław jak zwykle słodki :cool3:... a pozostałe też mają swoje ubranka? Czy może na golasa biegają?[/quote] Nie widziałaś tego ubranka BRUDNEGO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tu powiedzmy jest godzine po wypraniu :loveu: Polarowe ma tylko Franio , spacerowe ma Franio i Klamka .. ale Klamka nienawidzi ubranka :evilbat: bo to gorącokrwisty narowisty świr :evil_lol: Lalka woli kołdrę niż ubrania , zresztą jak jej zimno , to pomykała w moim sweterku ..... Mania jeszcze nie dorosła do własnej garderoby .... Ajda ma na stałe .... Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 No i wyobraziłam sobie Ajdę w kubraczku :evil_lol:... To, że Mańka jeszcze niczego nie ma to nic niezwykłego - toż to mały szczyl jeszcze jest :razz: Quote
Recommended Posts