Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']166 :eviltong: i w starym dowodzie miałam napisane - wysoka :evil_lol:[/quote]

tez tak mialam:evil_lol:

Moj osobisty maz ma 178cm i chwala mu za to bo moge wysokie obcasy zakladac a lubie takie od 8cm wzwyz:roll:

Posted

[quote name='agnethka']tyle to ma mój brat :diabloti:
mojego byłego TZ jeszcze nie przebiliście ;)[/quote]

jakby moj byl wyzszy to bym miala jakis kompleks nizszosci :lol:
juz i tak teraz jak stane kolo niego na boso to jakas taka mala sie czuje a mam 171 :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']jakby moj byl wyzszy to bym miala jakis kompleks nizszosci :lol:
juz i tak teraz jak stane kolo niego na boso to jakas taka mala sie czuje a mam 171 :evil_lol:[/quote]

nom ja jestem jeszcze niższa :lol: bo mam 163 :lol: to jeszcze lepiej wyglądało ;)

Posted

Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol:
A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu:

Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie.
EDIT
**** znowu nie ta galeria.
Cześć Vectra i wybacz:diabloti::lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol:
A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu:

Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie.
EDIT
**** znowu nie ta galeria.
Cześć Vectra i wybacz:diabloti::lol:[/quote]

nom...cześć ciotka Vectra - ten tekst powyżej to do mnie był :lol:

Posted

[quote name='jbk']Przyszłam zobaczyć jak wyglądają moderatorowe pieseczki :) Obiecuję, że grzeczna i miła będę jak cała ta galeria :)[/quote]
No , mam nadzieje :diabloti: bo u nas to słitaśnie musi być :loveu: :diabloti:

nie mam rękawiczek , za to na podwórku mam po kolana błota :mdleje:
bo stopił się śnieg i padał deszcz :evilbat:

Posted

[quote name='jbk']Fajnie wygląda, a nie denerwuje go wdzianko?[/quote]
on toffa ubranko :loveu: problem jest jak mu się je zdejmuje :cool1: :diabloti:
ale obecnie lata z gołym tyłkiem , co by nie było wojen o ubranko jak zeszłego sezonu .....

nie mam nowych fot , ta jest zeszłoroczna, ale ubranko żyje ... Franciszek jeździ w nim w samochodzie :p

Posted

[quote name='bonsai_88']Brudne to ubranko jakieś :razz:.
Francisław jak zwykle słodki :cool3:... a pozostałe też mają swoje ubranka? Czy może na golasa biegają?[/quote]

Z ust mi wyjęłaś pytanie, czy reszta ma swoje ubranka?

Posted

[quote name='bonsai_88']Brudne to ubranko jakieś :razz:.
Francisław jak zwykle słodki :cool3:... a pozostałe też mają swoje ubranka? Czy może na golasa biegają?[/quote]
Nie widziałaś tego ubranka BRUDNEGO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tu powiedzmy jest godzine po wypraniu :loveu:
Polarowe ma tylko Franio , spacerowe ma Franio i Klamka .. ale Klamka nienawidzi ubranka :evilbat: bo to gorącokrwisty narowisty świr :evil_lol:
Lalka woli kołdrę niż ubrania , zresztą jak jej zimno , to pomykała w moim sweterku ..... Mania jeszcze nie dorosła do własnej garderoby ....
Ajda ma na stałe ....