Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka'][FONT=Fixedsys][I]ja dzisiaj spałam z 3 sbt :evil_lol: ale miałam cieplutko :loveu:
Elitka z Viki grały mi brzuch, a Arwena nogi - brakowało mi psa jedynie do ogrzewania pleców, ale CTR woli spać na podłodze - bo jemu na łóżku to za gorąco by było :evil_lol:

eee...tam mlaskanie przy układaniu języka w paszczy czy myciu jajeczek jest niczym w porównaniu do elitkowej higieny podczas cieczki :diabloti: ona jak się wtedy myje to ciumka, mlaszcze, chrumka i to tak SOCZYŚCIE :roll: a potem w środku nocy przychodzi i jęzorem po twarzy :mdleje: [/I][/FONT][/quote]

rozłożyląś mnie na łopataki.. :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']rozłożyląś mnie na łopataki.. :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Fixedsys][I]czysta prawda...zrobiła mi kiedyś taką pobudkę...oj...był bieg po zdrowie do łazienki i taniec z mydełkiem :diabloti: myślałam, że ją z tej miłości uduszę ;)[/I][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Agnethka , zmień tą czcionkę , bo tego się czytać nie da ....
ok fajnie , chcesz być oryginalna , ale netykieta obowiązuje ponad to ....[/quote]

marudzisz :eviltong:

Posted

ja lubić naleśniki :eating:
z serkiem i śmietaną :loveu: i dżemem :loveu:

a ja zapycham nutelle , popijam gorzką kawą , już mi niedobrze :evil_lol:

zimno i deszcz pada :shake: prosiaczki biedne , bo bez bieganka :-(

ale nie , że nie proponowałam spaceru - ależ proponowałam !!
tylko jedynie Tutik wyraził chęć wyjścia na deszcz i wiatr :mad:
hrabianki , doszły do drzwi i zrobiły w tył zwrot do wyra marsz :cool1:
i nie że one śpią , pościgi są po domu :cool1:
zwariuje za pare chwil :placz:

miałam śliczne podusie na krzesła !!! miałam , teraz sprzątam gąbkę z podusi , dużo maleńkich gąbeczek ....

ja muszę zaraz jechać , a na dworze hula wicher i deszcz :-(
jak ja nienawidzę zimna :angryy:
ale w domu mam cieplutko :loveu: piec rozkręciłam na maxa :loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no miałam z serkiem i z dżemikiem i z Nutellą ...i mleczko ...
a do Nutelli kup sobie słone paluszki lub Precelki Lidlowe ...najlepsze ... PYCHOTKA

Ja zaraz wskakuje do wanny :multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Greven']Bosz... naleśniki z serkiem i nutellom, dużo ogrzewania w domu i kompiółka w ciepłej wodzie... ale Wy macie fajnie!! :crazyeye:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no naleśniczki som jeszcze .... ale co ...pocztą wysłać :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BoJa']Mnie tez najszło.............szyję Dulce mantel:roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
godej ze dichciok ...bo tu som dziouchy z Polski i mogom nie wiedzieć co to mantel :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Greven']Bosz... naleśniki z serkiem i nutellom, dużo ogrzewania w domu i kompiółka w ciepłej wodzie... ale Wy macie fajnie!! :crazyeye:[/quote]
bo my burżuje som :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]godej ze dichciok ...bo tu som dziouchy z Polski i mogom nie wiedzieć co to mantel :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Płaszczyk :grins:

Ewka konewka, a skąd ty śnieg wzięłaś? :crazyeye: U mnie nawet płąteczek maluśki nie spadł, a ja uwielbiam śnieg!!!!

Gratulacje dla Frania! :multi: On już reproduktor jest? :cool3:

Posted

[quote name='asher']
Gratulacje dla Frania! :multi: On już reproduktor jest? :cool3:[/quote]
Oczywiście , że jest :diabloti: od września , oficjalnie :diabloti:
teraz czekamy do marca , aby zakończyć czempiona , jeden maleńki wniosek cwc nam potrzebny :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Iiiiiii, co to dla was jeden mały wnioseczek :cool3:
;)[/quote]
jak bieg po piłeczkę :diabloti: :evil_lol:
skromność ah skromność :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][URL]http://images49.fotosik.pl/32/a9d043c0561d8633.jpg[/URL]

[I][B]jessso ten TZ ma z Tobą i tymi psami przechlapane :evil_lol:[/B][/I][/quote]
Nie mamy umowy wiążącej , więc jak nie pasuje , droga wolna :diabloti:

u nas słoneczko , idziemy się spacerować :p
bo zaraz mnie trafi z tymi prosiakami :angryy: i ich energią :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']Nie mamy umowy wiążącej , więc jak nie pasuje , droga wolna :diabloti:

u nas słoneczko , idziemy się spacerować :p
bo zaraz mnie trafi z tymi prosiakami :angryy: i ich energią :cool1:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
u nas słonko było i się zmyło :angryy: coś czuję że zaraz coś spadnie:angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

u mnie zaczelo padac akurat jak bylam z panna corka na spacerze :shake:
dobrze ze choc zalatwilam wsio co mialam

a teraz czekam na kuriera ktory mi juz tydzien karme wiezie, na stronie www siodemki jest ze juz 2 razy byl a ja nawet awiza nie mam - oszust jeden ! :diabloti:
to chyba dlatego ze raz w miesiacu musi mi 40 kg karmy wtargac na 2 pietro :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']u mnie zaczelo padac akurat jak bylam z panna corka na spacerze :shake:
dobrze ze choc zalatwilam wsio co mialam

a teraz czekam na kuriera ktory mi juz tydzien karme wiezie, na stronie www siodemki jest ze juz 2 razy byl a ja nawet awiza nie mam - oszust jeden ! :diabloti:
to chyba dlatego ze raz w miesiacu musi mi 40 kg karmy wtargac na 2 pietro :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj to nie tylko ja w takim razie miałam niemiłe kontakty z 7ką ... kiedyś jak miałam zepsuty domofon...pan z twarzą wparował na moje 4 piętro ...sąsiad go wpuścił bo akurat wchodził do klatki .... i sie wydziera że nie odbieram domofonu :mad:więc ja mu na to po co mu mój nr fona na przekazie skoro nie potrafi sie fonem posługiwać ...bo w innym wypadku zadzwoniłby że jest ...pan na to rzucił hasło ...akto mu zapłaci za to połączenie :mad:...gamoń jeden ....wcale mi go nie żal że dymał 2 razy po schodach z worem karmy [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja siódemkę też zdecydowanie lubię, nie robią problemów by przywieźć karme o 15.30 co dla wszelkich innych kurierów jest niewykonalne :angryy: