an1a Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='agnethka']listonosz się nie bał i zaje*** :evil_lol:[/quote] A nie? :evil_lol: Ja czasem widzę jak podjeżdża do nas pod biuro i przegląda sobie paczki z samochodu :) Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='AlKil']Witaj Cioteczko! :lol:[/quote] :mdleje: [quote name='Vectra']A ja dopiero fsrałam , deszcz pada . brzydko , zimno .. ale w domu piec hula :diabloti: kaloryferki gorące mamy :multi:[/quote] u mnie włączyli kaloryfery więc poodkręcałam na full bo byłam taka zmarznięta, ale szybko mi przeszło i pozakręcałam jak się sucho zrobiło ble :shake: a teraz siedzę i wybieram kominek do domu bo kuna płytek nie położę jak nie będę miała kominka :placz: qrdwa jakie to drogie badziewie :mdleje: ile ja bym miała wypasionych obiektywów za to :placz: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='agnethka']listonosz się nie bał i zaje*** :evil_lol:[/quote] to ja mu zatego :mad: dzwoniłam na poczte , mają szukać :evilbat: [quote name='SZPiLKA23']Łi tam ja czekam 2 tygodnie na przesyłke z bazarku, wczoraj była składana reklamacja, a ja nawet miałam momenty ze nie pamiętałam co miałam dostać i ostro sie zastanawiałam[/quote] też się czasem zastanawiam co i skąd i kiedy kupiłam :evil_lol: [quote name='an1a']A nie? :evil_lol: Ja czasem widzę jak podjeżdża do nas pod biuro i przegląda sobie paczki z samochodu :)[/quote] ale listonosz wytresowany jest ... ja zamawiam zawsze za pobraniem , więc ma pare centów ;) [quote name='malawaszka']:mdleje: u mnie włączyli kaloryfery więc poodkręcałam na full bo byłam taka zmarznięta, ale szybko mi przeszło i pozakręcałam jak się sucho zrobiło ble :shake: a teraz siedzę i wybieram kominek do domu bo kuna płytek nie położę jak nie będę miała kominka :placz: qrdwa jakie to drogie badziewie :mdleje: ile ja bym miała wypasionych obiektywów za to :placz:[/quote] ile ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jeden :diabloti: [url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=437411961[/url] Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='malawaszka']jeden :diabloti: [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=437411961[/URL][/quote] Prawie jak za darmo :evil_lol: :evil_lol: bierz dwa te kominki !! :diabloti: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wspominałam już, że widziałam Ivana na parapecie w Twym domostwie? :cool3: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Justa']wspominałam już, że widziałam Ivana na parapecie w Twym domostwie? :cool3:[/quote] nie :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 to Justa jest tym listonoszem? :niewiem: Quote
Tengusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wiem ze offy sa be i ze mozna bana za nie dostac ale sprawa naprawde pilna wiec wybacz mi Vectrunia :oops: mialbyc happy end a jest tragedia, mlody pitbull ktory poszedl w poniedzialek do adopcji okazal sie byc smiertelnie chory (wada serca), potrzebna pomoc, ludzie nie chca go oddawac, chca walczyc od niego, ale to kosztuje lekarstwa, specjalistyczna karma, wizyty u weta,[B] on pomogl pomozmy teraz jemu zeby psiak mial kilka szczesliwych lat !!!!!!!![/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120078&page=10"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...120078&page=10[/URL] Quote
Rinuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Bullila.nl'] Bardzo,jak zwykle:diabloti: [/quote] [I][B]a Ty co się udzielasz nieproszona ? :cool3::cool3::cool3::cool3: Vectra cos ostatnio zaniedbujesz galerię :razz:[/B][/I] Quote
emdziolek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć ciotka!:multi: tęskniłaś??:razz::razz: poka mi tą strone co zrobiłaś:razz:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='rufusowa']to Justa jest tym listonoszem? :niewiem:[/quote] o patrz jaka przebiegła ta Justa znaczy :evil_lol: [quote name='Tengusia']wiem ze offy sa be i ze mozna bana za nie dostac ale sprawa naprawde pilna wiec wybacz mi Vectrunia :oops: mialbyc happy end a jest tragedia, mlody pitbull ktory poszedl w poniedzialek do adopcji okazal sie byc smiertelnie chory (wada serca), potrzebna pomoc, ludzie nie chca go oddawac, chca walczyc od niego, ale to kosztuje lekarstwa, specjalistyczna karma, wizyty u weta,[B] on pomogl pomozmy teraz jemu zeby psiak mial kilka szczesliwych lat !!!!!!!![/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120078&page=10"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...120078&page=10[/URL][/quote] potem poczytam , Vectrunia nie ma co wybaczać ;) [quote name='Rinuś'][I][B]a Ty co się udzielasz nieproszona ? :cool3::cool3::cool3::cool3: Vectra cos ostatnio zaniedbujesz galerię :razz:[/B][/I][/quote] jakoś nie mam weny do fo :roll: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć ciotka!:multi: tęskniłaś??:razz::razz: poka mi tą strone co zrobiłaś:razz:[/B][/COLOR][/quote] pewnie że tęskniłam :loveu: [url]http://www.penn-staff.osa.pl/[/url] Quote
Hanna R. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nosz cholera ! Miałam rację ! :crazyeye: Zrobię TO w piątek ... :p Quote
anetta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jezu! Tylko trzy strony miałam do nadrobienia :crazyeye: Aż niemożliwe :cool1: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Hanna R.']Nosz cholera ! Miałam rację ! :crazyeye: Zrobię TO w piątek ... :p[/quote] Babcia R :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='anetta']Jezu! Tylko trzy strony miałam do nadrobienia :crazyeye: Aż niemożliwe :cool1:[/quote] a jednak :diabloti: Quote
agnethka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jak tam minął wesoły dzionek? :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Po tym jak jeden (kurde powinnam to nazwać po imieniu , ale mi nie wypada:evilbat: "pan" chciał zarządzać jajami Frania i Szymi macicą ..... podnioosło mi się ciśnienie .... ma szczeście , że przeprosił :diabloti: Pojechałam do biura na szkolenie :diabloti: fajnie było ..... dostałam służbowy telefon .... że niby myślą , że będę odbierać RANO :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Vectra']Po tym jak jeden (kurde powinnam to nazwać po imieniu , ale mi nie wypada:evilbat: "pan" chciał zarządzać jajami Frania i Szymi macicą ..... podnioosło mi się ciśnienie .... ma szczeście , że przeprosił :diabloti: [/quote] :crazyeye: że co???? Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye: że co????[/quote] Jest taka gwiazda :angryy: na forum bullowatym .... hoodooffca staffików :roll: ogłosił u siebie w temacie , że w hodowli Penn-Staff będą szczeniaki po Franiu i Szymi i że już można rezerwować :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 bo ten "pan" to niezły numerant jest :evil_lol: a telefon to zawsze może wpaść niechcący do umywalki z wodą oczywiście :diabloti: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Vectra']Po tym jak jeden (kurde powinnam to nazwać po imieniu , ale mi nie wypada:evilbat: "pan" chciał zarządzać jajami Frania i Szymi macicą ..... podnioosło mi się ciśnienie .... ma szczeście , że przeprosił :diabloti: Pojechałam do biura na szkolenie :diabloti: fajnie było ..... dostałam służbowy telefon .... że niby myślą , że będę odbierać RANO :evil_lol:[/quote] :hmmmm:................... Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='agnethka']bo ten "pan" to niezły numerant jest :evil_lol: a telefon to zawsze może wpaść niechcący do umywalki z wodą oczywiście :diabloti:[/quote] ostatni telefon , chciał kawy się napić :roll: no i musiałam kupić drugi :evil_lol: aaa dziś to miałam zabawe :multi: pożyczyłam od kolegi mojego .. nawigację do auta :cool3: muszę sobie kupić :oops: dla ruskich turystów jak znalazł :diabloti: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm:...................[/quote] co hmmmkasz mi tu :razz: na niebieskim forum :cool1: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Vectra']co hmmmkasz mi tu :razz: na niebieskim forum :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa nie byłam dziś :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 a jeszcze na dobranoc , wstawię "stare" bardzo ;) fotki mojego NAJŚLICZNIEJSZEGO chłopczyka [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/276/cfca9fb0d759cfe5.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/11/0cbe3887f344aa79.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/275/19b339239b028703.jpg[/IMG][/URL] Jakby nie patrzeć , to Mania była i jest śliczna , słodka i urocza .. ale Franio miał i ma to coś :) A Manio ostatnio tak mnie ugryzł w plecy , dodam ,że spałam :mad: że do dziś mam ślady .... i mnie boli :mad: a to tak było z miłości .... bo jak się poderwałam z krzykiem AŁA , to dostałam jęzorem w otchłań gardła ..... Frania ściągnęła z moich kolan ... za łape go złapała i do dołu pociągnęła :mdleje: ooo albo naszczała w kuchni ... ok mój błąd .. bo jej nie wypuściłam .... ok naszczała .. ale musiała to rozdeptać ? weszłam do kuchni ... podłoge godzine wcześniej na kolanach szlifowałam :evilbat: patrze .. na środku kałuża ... a od kałuży w każdym , dosłownie w KAŻDYM kierunki małe patrszywe , śladu kurduplowatych łapek :mad: Lalka ucieka przed nią na stół :evil_lol: bo już wspominałam , że łóżko , krzesła .. są zdobyte ? a naj to lubię , jak siedzę przy kompie . klatka z Marianem stoi koło mnie ... na wyciągnięcie ręki , jak się mała pirania zbudzi ze snu .. to nie że piszczy NIE NIE , warczy na mnie :diabloti: patrzy z pode łba na mnie i mi grozi :evilbat: Quote
Recommended Posts