Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam zostawiam luzem , co ma być to będzie ... jedynie Marian siedzi w klatce .. bo jeszcze miewa głupie pomysły :evil_lol:

właśnie ma syndrom guźca :mdleje: lata jak szalona .....

a w nocy , Egon urządził mord zbiorowy ... dziś robiłam pochówek 3 biednym żabką ...
Egon jest morderca :placz: jednak geny dają znać o sobie :placz: tylko spaczone te geny , bo miała zagryzać , a nie zadeptywać i zamęczać :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]haha to Twoje dziecko to taki aniołek :loveu: takie dziecko też bym chciała :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]o jakim leku mówicie/?może mogę pomóc?:razz:[/I][/B][/quote]

GROPRINOSIN :diabloti:

właśnie ap ropo dziecka , muszę zadzwonić by ruszyło odwłok do sklepu , dla mnie po papierosy :p

Posted

[B][I]Edit: Groprinosin :evil_lol: lek na receptę...ale jak ktoś się do mnie uśmiechnie to mogę i bez recepty:evil_lol: ale wtedy drożej bo pełnopłatne :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Doginka']Hahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lecę na obiadek do mamci - sosik qrkowy będzie:multi::multi::multi: - tylko kto te qrki będzie mył:roll::hmmmm::niewiem::siara:[/quote]

jeszcze nikomu odrobina piachu nie zaszkodziła...:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Edit: Groprinosin :evil_lol: lek na receptę...ale jak ktoś się do mnie uśmiechnie to mogę i bez recepty:evil_lol: ale wtedy drożej bo pełnopłatne :diabloti:[/I][/B][/quote]

:grins::grins::grins::grins::grins::grins:

Marian , biegł , biegł , biegł .... potknął się o Lalkę , zaliczył glebę i zasnął :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']kto :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

wczoraj moja rodzicielka :roll: zrobiła mi wykład :evil_lol:
że czas na dzieci :diabloti: bo ona by chciała być babcią :cool3:
no to jej mówię , by wzięła coś na tego Niemca , bo babcią jest od 16 lat :evilbat: no i się znowu na mnie obraziła :evil_lol: :evil_lol:
ale chyba dziś ją dobije :p pojadę do niej z Matyldą :diabloti:
:hmmmm: bo chyba jeszcze o niej nie wie :crazyeye: na pewno nie wie , bo nie było wykładu , PO CO CI KOLEJNY PIES , dzieci se zrób :mad: :diabloti:
Moja mam , bardzo kocha pieski , zobaczy Mańkę , to się rozpłynie ..
ale za trzy dni jak ją klimakterium przyciśnie, zadzwoni i będzie wykład moralnościowy , że ja pieski i pieski i pieski ... a dzieci nic :evilbat: :evil_lol: po czym w ramach zadośćuczynienia , obkupi pieski w piłeczki i smaczki :cool1:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mnie czekają tegoo typu wykłady! Wykładowcy sie znaleźli:diabloti:

Posted

[quote name='bigos']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mnie czekają tegoo typu wykłady! Wykładowcy sie znaleźli:diabloti:[/quote]
to już ci współczuje :diabloti:
[quote name='rufusowa']ale tu fajnie :loveu:

a dzieci byś polubiła Ciociu :loveu: i mogłabys robić jeszcze lepszy PiaR bestiom jak by były foteczki dziecięco-świnięce :cool3:[/quote]
ale kiedy ja nie cierpię dzieci :cool1:
znając moje szczęście , trafiło by mi się z ognistym charakterem :shake:
by wydzierało się całymi dniami i nocami :angryy:
a potem , kup mi to , kup mi tamto , chce to , chcę tamto ...
a ja też mam potrzeby :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]jessso kto to Marian ? :crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/quote]

[IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/celb%20%2813%29.gif[/IMG] [IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/happy%20%289%29.gif[/IMG][IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/thumbup.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]o boash...nie możecie jej nazwać raz i już nie zmieniać ? :evil_lol:[/I][/B][/quote]
nie :diabloti:
bo moje świnki wiedzą ZA CO i kiedy mają JAKIE imiona :evilbat:
są Marianami , Tutusiami ,Egonami , Egonami palczastymi , debilami , wrednymi zawszonymi kundlami , Luśkami , Zośkami , Franiami , Franciszkami , zasranymi czempionami , , świniami , prosiakami , Grusiami , Maniutkami , Tutikami , Tutosławami , obrzydliwymi kostuchami , dziskimi dzikami ........ itd :diabloti:

[quote name='AlKil'][IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/celb%20%2813%29.gif[/IMG] [IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/happy%20%289%29.gif[/IMG][IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/thumbup.gif[/IMG][/quote]
i czego rży :razz: :mad: piwa się z łosami opiła :diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Wesoła jestem z natury, a piwa się tylko nawąchałam....:eviltong:[/quote]
i oszukujesz :eviltong: przyznaj się , że w sposób brutalny przez śmierć w kadzi z piwem chciałaś pozbawić życia setki łos :shake: :-(

a wiem czemu te łosy piwa nie chciały :multi: bo one też po dzieci do szkoły muszą :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie zazdroszczę :angryy: :angryy:
ucałuj dzieci od cioci :diabloti: kijem po zadach :evilbat:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]sadystka:diabloti:[/COLOR][/B]

[COLOR=DarkRed][B]witaj-że

przeczytałam dyskut o dzieciakach i nie zgadzam się
ja lubię dziecki

swoje :diabloti::diabloti::diabloti:
bo moje
i podrośniete już
i po pifko mamuni skocza do sklepu
i mają takie śliczne maślane oczka i tak ładnie prosze

kuuuuuuup mi:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]a
i nie chcę sie chwalić ale
od poniedziałku dziecię me czyli dyź gryź zostaje z panną Lu sam na sam na 7 godzin:razz:

na razie NIC nie zeżarły
dziecię tylko szcza po kątach:cool1: kup nie wali
aaa
i z tego powodu dostaje trzy razy żryć nie cztery
i wczoraj dostał pierwsza swoja kość

nie jest źle[/B][/COLOR]:diabloti:

Posted

no właśnie , to kup mi - mnie przeraża .... boszzz jak moi rodzice mi opowiadają .. o mnie i o tym "ja chce" :evil_lol: a to te same jakby geny będą :hmmmm: i jak uczeń przerośnie mistrza :mdleje: i te argumenty i chwyty po niżej pasa ....
Ty miałaś , ty dostałaś , a ja to dlaczemu nie .......

swoją drogą moja miła , to ja jakby nigdzie nie wspominałam , aby mój Franio coś zębami zniszczył , on niszczy bardziej oryginalnie wszystko - moczem :evilbat:
te kurduple , lubią sobie znaczyć :mad: jorczki psia mać

Posted

[quote name='Vectra']t
a ja też mam potrzeby :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

łe kuźwa! dałaś do pieca:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobre to je usparwiedliwienie

Posted

co do potrzeb , to mojej rodzicielce , powiedziałam ....
że skoro ma silną potrzebą i silny instynkt macierzyństwa , to zgadzam się na rodzeństwo :diabloti:
wpadnę od czasu do czasu , kupie grzechotkę
na takie dzieci się zgadzam :multi: takie , to nawet lubię ....
to mi odpowiedziała , że ona nie ma cierpliwości :hmmmm:

no i potem bla bla bla , płyta od nowa , bo wszyscy mają ty nie masz , tylko psy i psy ... :evil_lol:

lubię te nasze rodzinne pogawędki ... potem jej na jakiś czas przechodzi ..... i nagle z zaskoczenia wyskakuje kolejno ślub - dzieci - po co psy - bo dzieci trzeba mieć - nie psy .............a co u kotka , jak tam się Franio ma ....

dobra idę porzucać piłkę

Posted

[quote name='Vectra']
ale kiedy ja nie cierpię dzieci :cool1:
znając moje szczęście , trafiło by mi się z ognistym charakterem :shake:
by wydzierało się całymi dniami i nocami :angryy:
a ja też mam potrzeby :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

mi się trafiło temperamentne po "tatusiu" :diabloti: jak była mała to luzik budziła się co 3h na karmienie, przewijanie i takie tam...żadnych kolek po prostu anioł nie dziecko :loveu: a teraz? teraz ma prawie 5 lat, a że w większości czas spędza z dorosłymi to przemądrzała i pyskata :evil_lol: codziennie słyszę: "ja chcę jakieś coś" (w wolnym tłumaczeniu najczęściej określa to jęczenie o słodycze bądź zabawkę w sklepie :evil_lol: ) albo targowanie: "a jak zjem to będę grać na komputerze", a że jej do kompa się spieszy a do jedzenia nie bardzo to siedzi i zjada przez następne 3 godziny, co chwila przypominając, że jak skończy to zagra. a i ona się nie pyta, tylko stwierdza :diabloti: jak się jej coś obieca, że JUTRO to ona będzie przychodzić i jęczeć co 5 minut, że JUŻ - kurcze cierpliwości nie mogę jej nauczyć już tyle czasu...nic nie pomaga :mdleje: ona żyje na zasadzie "mówisz - masz" w genach to to przeszło :mdleje: chwilami się zastanawiam czy ona ma coś po mnie poza "dołem" :hmmmm:

Posted

[quote name='AlKil'][IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/celb%20%2813%29.gif[/IMG] [IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/happy%20%289%29.gif[/IMG][IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/thumbup.gif[/IMG][/quote]
[B][I]czego rżysz ? :diabloti::diabloti:[/I][/B]

[B][I]ja średnio przepadam za dzieciakami...drażnią mnie ich pytania..a co to?a dlaczego?>a jak to ? a gdzie?a to a sramto...:shake: masakra jakaś...[/I][/B]
[B][I]a jeszcze dochodzi to kupowanie...ryczenie w sklepie...wstyd za własne dziecko :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]ale wiem że kiedś będę musiała urodzić :placz:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']

[B][I]ale wiem że kiedś będę musiała urodzić :placz:[/I][/B][/quote]

musiała? a to jakiś przymus? :eviltong:

kto chce ten ma, kto nie chce ten niechcący czasem ma :eviltong:

Posted

[quote][B][I]ale wiem że kiedś będę musiała urodzić :placz:[/I][/B][/quote]
Zbuntuj się :diabloti: Niech sam se rodzi :evil_lol:

Mnie powalały teksty 4-letniej córki pewnej panny:
- mamusiu zobacz! koniki spier...ją!!
- nie chcę iść spać- dlaczego?- bo jesteś sierściuch :diabloti:

Sytuacja jak wyszła z mieszkania na klatkę schodową, żeby zapalić. Dzieciak się dobijał, żeby do niej wyjść. Po chwili cichy tekst:
- K...wa, nie mogę sobie poradzić....

Posted

[quote name='agnethka']musiała? a to jakiś przymus? :eviltong:

kto chce ten ma, kto nie chce ten niechcący czasem ma :eviltong:[/quote]
[B][I]haha no wypada przedłużyć pokolenie :evil_lol: tym bardziej że moja siostra urodziła syna za którym ja nie przepadam ,gówniarz mały :diabloti:[/I][/B]
[quote name='an1a']Zbuntuj się :diabloti: Niech sam se rodzi :evil_lol:

Mnie powalały teksty 4-letniej córki pewnej panny:
- mamusiu zobacz! koniki spier...ją!!
- nie chcę iść spać- dlaczego?- bo jesteś sierściuch :diabloti:

Sytuacja jak wyszła z mieszkania na klatkę schodową, żeby zapalić. Dzieciak się dobijał, żeby do niej wyjść. Po chwili cichy tekst:
- K...wa, nie mogę sobie poradzić....[/quote]
[B][I]taaa facetom łatwo powiedzieć..." zróbmy sobie dziecko"....a kto to dziecko będzie rodził ? :eviltong::eviltong:[/I][/B]