groszek83 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja tam psa i suke w osobnych pokojach zamykam-są śpiewy wycia drapanie w drzwi pieśni miłosne głodówki strajkowe kombinowanie jak sie wymknąć... i wiele innych atrakcji ale w sumie da sie przeżyć:eviltong: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [I][B]znowu te morderce :diabloti: a już tak spokojnie było bez nich :evil_lol: [/B][/I] Quote
Matusz Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=Navy][B][url]http://images47.fotosik.pl/3/15d7333890ee883f.jpg[/url] połknęła głowę Frania !! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Mania jeszcze na to wszystko patrzy i dopinguje ! :razz::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 hahahaha , no jestem w szoku , jakie osiągi ma dziś mój net - stary net :diabloti: [SIZE=+2][COLOR=red] 1028.20kbps [/COLOR][/SIZE] [SIZE=-0][COLOR=black]możesz ściągać z szybkością 128.53 KB/sec. z naszych serwerów.[/COLOR][/SIZE] normalnie , nawet wczoraj , przedwczoraj , było ledwo 300kbps i ściąganie 0 Quote
infers Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Vectra do tych świnek kałasz może nie wystarczyć:shake:. Proponuje coś takiego [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Barrett_M82"]http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Barrett_M82 :diabloti: [/URL] Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra']hahahaha , no jestem w szoku , jakie osiągi ma dziś mój net - stary net :diabloti: [SIZE=+2][COLOR=red] 1028.20kbps [/COLOR][/SIZE] [SIZE=-0][COLOR=black]możesz ściągać z szybkością 128.53 KB/sec. z naszych serwerów.[/COLOR][/SIZE] normalnie , nawet wczoraj , przedwczoraj , było ledwo 300kbps i ściąganie 0[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z turbodoładowaniem masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://images46.fotosik.pl/3/dcfb1c5bef8ad238.jpg[/url] ale banieczka :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='infers1995']Vectra do tych świnek kałasz może nie wystarczyć:shake:. Proponuje coś takiego [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Barrett_M82"]http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Barrett_M82 :diabloti: [/URL][/quote] ze statywem - brawoooo wygodny :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 O kurde :cool3: Dopiero teraz się zorientowałam że masz kolejną bestię, ale cudo. Matylda jest przecudowna :loveu::loveu: ale widzę że świnki już ją popsuły :evil_lol: świruje jak i one :eviltong: Mała ma rodowód? Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='infers1995']Vectra do tych świnek kałasz może nie wystarczyć:shake:. Proponuje coś takiego [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Barrett_M82"]http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Barrett_M82 :diabloti: [/URL][/quote] ale to nie na świnki , tylko na boorki wiejskie :cool3: ale sprzęt genialny :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]z turbodoładowaniem masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://images46.fotosik.pl/3/dcfb1c5bef8ad238.jpg[/URL] ale banieczka :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote] no pędzi net jak szalony :multi: pomijam fakt że miał miec 2 megabity :roll: [quote name='rufusowa']ze statywem - brawoooo wygodny :diabloti:[/quote] fantastyczny , prawda :loveu: [quote name='infers1995']kaliber 0.50 cala:siara:[/quote] boskie :loveu: [quote name='smallpati']O kurde :cool3: Dopiero teraz się zorientowałam że masz kolejną bestię, ale cudo. Matylda jest przecudowna :loveu::loveu: ale widzę że świnki już ją popsuły :evil_lol: świruje jak i one :eviltong: Mała ma rodowód?[/quote] Nie ma :diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 kupiona :diabloti: nie ma rodowodu , bo jeszcze nie odebrałam metryki :evil_lol: jak odbiorę metrykę , znaczy Michaś mi dostarczy , to pojadę do związku i wykupię rodowód , który dostanę za 3 miesiące ... i wtedy będzie z rodowodem , na razie jest bez :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 aaaaaa :evil_lol: śliczna tylko mam jedno zastrzeżenie, dlaczego nie jest rudo-biała? :p Jak w ogóle znosi tatę Lalkę, mamę Klamkę, wuja Franka i wrednego sąsiada kota :evil_lol: P.S kot jej nie pożarł jeszcze :diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Widzisz , to było tak Kolega Michaś , mój bardzo dobry przyjaciel zresztą , hodowca Frania Pokrył mamę Frania ... i jak już nie było Kano , potem był Muminek i nie wyszło , a w domu pusto .. to sobie tak gadaliśmy oba przez telefon i w pewnym momencie mu oznajmiłam , że jedna suczka jest MOJA :diabloti: oczywiście usłyszałam sprzeciw :evil_lol: bo przecież chciałam rudą ... no ale co on mógł ? A że z tego skojarzenia , nijak nie było mowy o rudych , no to jest taka jaka jest :) a ze jest fajna , to tam kolor pryszcz .... Znaczy źle sformułowałaś pytanie :evil_lol: Powinno brzmieć , jak ojciec , matka i brat znoszą małą gwoździarkę :evilbat: a więc DOSKONALE , dużo lepiej niż się spodziewałam , bawią się z nią , znoszą dzielnie ukąszenia , są całe podrapane , w strupach .... ona je uwielbia , szczególnie gryźc :diabloti: jest super :) zero stresu ..... zamykam ją tylko w klatce jak śpi i wychodze z domu , bo też wtedy śpi .. a tak pedałuje z nimi ile się da .. czasem nie nadarzą , ale daje sobie radę wyśmienicie .. nieraz ją zdepczą , stratują , ale jej tam nie przeszkadza. Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 aha , z kotem nie ma mowy o spotkaniu , bo ona jest za mała i wredna kreatura , moze jej krzywdę zrobic ... jak będzie większa , to go pozna ... mój kot bywa niebezpieczny i jest nieprzewidywalny , on lubi psy ,DUŻE PSY a nie psiopodobne coś ;) Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 nooo nie ma to jak przemyślana decyzja :diabloti::evil_lol: Czyli to jest przyrodnia siostra Franka :loveu: co tam kolor, ważne że się odnalazła w "domku wariatów" :evil_lol: charakterem to idealnie się dopasowaliście ;) Co tam że reszta rodziny ucierpi fizycznie, gwoździarka rozrywkowa jest :eviltong: Boska jest :) GRATULUJE mamusi i tatusiowi kolejnego dzieciaka w rodzinie :loveu: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ja szybko podejmuje decyzje :diabloti: No przyrodnia , ale jak to się mówi , nie kto spłodził , a kto wychował jest rodzicem , to mogę powiedzieć , że i mama i tata są i Frania i Mania. Aczkolwiek tatę biologicznego też znam , bo dzięki jego właścicielce , mam Frania :) Ona mnie zapoznała z hodowcą ;) Odnalazła się doskonale , myślę , że już zostanie takim uroczym idiotom :evil_lol: Mamusi i tatusiowi przekaże :diabloti: my z TZ jesteśmy wujek i ciotka ;) Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 to cioci i wujowi też gratuluje ;) [QUOTE]że już zostanie takim uroczym idiotom :evil_lol:[/QUOTE] ona szybko urośnie i będzie pokręcona jak cała rodzina, :evil_lol: a nawet gorzej bo jest wychowywana przez Frania i Manie :eviltong: jeszcze będziesz jej miała dość :diabloti: przytulaj ją i całuj teraz bo później nie będzie miała czasu na to, będzie zbyt zajęta jedzeniem gumy i kontynuowaniem rodzinnej tradycji wiszenia na oponie :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Teraz juz wiem ze jesli TTb to minimum 2...z jednym nie da sie wytrzymac:evil_lol: Jak bede miala jakies watpliowsci czy problem z "Klementyna z jajami" pozwle sobie zaprzatnac Ci glowe:diabloti: postaram sie zrobic to po 12 jak cos:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='smallpati']to cioci i wujowi też gratuluje ;) ona szybko urośnie i będzie pokręcona jak cała rodzina, :evil_lol: a nawet gorzej bo jest wychowywana przez Frania i Manie :eviltong: jeszcze będziesz jej miała dość :diabloti: przytulaj ją i całuj teraz bo później nie będzie miała czasu na to, będzie zbyt zajęta jedzeniem gumy i kontynuowaniem rodzinnej tradycji wiszenia na oponie :diabloti:[/quote] teraz przytulac :crazyeye: ona nie ma czasu na takie pierdoły :evil_lol: chyba , że jest zmęczona . to wtedy się tula .. [quote name='furciaczek']Teraz juz wiem ze jesli TTb to minimum 2...z jednym nie da sie wytrzymac:evil_lol: Jak bede miala jakies watpliowsci czy problem z "Klementyna z jajami" pozwle sobie zaprzatnac Ci glowe:diabloti: postaram sie zrobic to po 12 jak cos:evil_lol:[/quote] A może ci wyślę Klementynę na kolonię ? :mdleje: takich dwóch idiotów pod jednym dachem :crazyeye: to dopiero był by hard core :evil_lol: jeśli Momo jest taki jak ona, to ja ci współczuje Pytaj :p teraz nie śpię od 10 :roll: :mad: :diabloti: Bo najprostsze porównanie między Klementyną a psem z ADHD jest takie jak tornadem a letnim powiewem wiatru :evil_lol: Dla przykładu , Egon śpi ,śpi .. nagle podrywa się i zaczyna biegac jak szalona , wskakiwać do łóżka i z łóżka i galopować i wskakuje na łóżko pada i śpi ..... tak jak gdyby nigdy nic ...... a podrywa się jak by jej kto igłe w dupe wbił :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 hehe chcialabym to zobaczyc:evil_lol:...choc moze i zobacze jak sie to cos u mnie zadomowi. na spacerku nawet biegac nie chcialo:shake: za to w domu... po scianach lata. Najwiekszym jego problemem jest chec kopulacji... skacze na ludzi, psy i koty...tzn na koty juz nie bo dostal dwa liscie od Kidzi i teraz sie boi:evil_lol: Jest uparty, wrecz tempy jesli chodzi o pewne sprawy... sprawia wrazenie nietomnego goopka:evil_lol: i lapie zwiechy ja Egon:loveu: Przy czym to usposobienie lagodnosci...zero agesjii, nawet sie bronic nie potrafi:shake: choc pewnie tylko czeka na dobrry moment zeby mnie niespodziewanie zaatakowac i rozerwac mi tetnice...przeciez to morderca:evil_lol: Jak ukruce mu te zapedy kopulacyjne bedzie psem idealnym:loveu: Vectra moze chcesz go co??:diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Nie dziękuje , jeden tępy idiota wystarczy ... Klementyna prawie cały czas jak do niej mówię , patrzy jak bym przemawiała w zupełnie niezrozumiałym dla niej języku.Ma oczy które chcą zrozumiec , ale coś w mózgu to blokuje :evilbat: Ona też jest pozbawiona agresji , zupełnie nie wie o co chodzi , że pewno to taki nowy rodzaj zabawy ... Muminek skoczył jej z zębami do gardła , a Egon myslał , że to nowy rodzaj nawalanki ... Kano jej zostawił 4 dziury na głowie , po tym jak próbowała sie na nim ułożyc do snu , to sie zdziwiona patrzyła , o co chodzi :hmmmm: oczywiście on zasnął ,a ta od nowa się do niego pchała ..... Ogólnie Egon jest posłuszny , ale zakaz respektuje w danej chwili , jak mówię debilu nie kop dziury , to owszem nie kopie .. w tym miejscu co zakazałam , kopie 5 cm dalej :mad: i jak mówię debilu kurrde przecież mówię nie kop , to sie patrzy zdziwiona , podchodzi w pierwsze miejsce niucha , ogląda , patrzy znowu na mnie z wyrzutem , że przecież TU nie kopie :diabloti: Klementyna , to jest piesek z wszystkimi możliwymi zespołami , autyzmami Do niej po prostu trzeba się przyzwyczaic ;) Nieraz jak patrzę na Klamkę i Manie , to wychodzi , że Mania ma bardziej dojrzały mózg :evil_lol: Wykastruj go ;) Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Wszystkie dzieci nasze sa Klamka, Matylda, Franiu tez.... no i Lala:diabloti: [SIZE=1]sory ale zawsze mi sie to kojarzy z takimi niekumatymi osobnikami [/SIZE] Quote
infers Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ty to masz zawsze wesoło:evilbat::evil_lol:. Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 z Lalką , Franiem to każdy by wytrzymał , ale Klementyna :evil_lol: normalny ludź by zwariował ..... Ją trzeba niestety uspokajać , bo ona jak się rozochoci , to traci wszelkie hamulce , zaczyna jazdę bez trzymanki , nie została nauczona gryzienia z wyczuciem , nie została nauczona odpoczywania i tak ona już jest inna niż była , dużo było pracy ... ale jak pisałam , ona jest z tych niereformowalnych i jak się nakręci to zapomina wszystko co się nauczyła ... do tego jej temperament :mdleje: ona się szybko zestarzeje ;) bo jej procesy życiowe są jak na speedzie. Ale przy tym jest niebywale kochanym stworzonkiem :) i nawet przychodzi czasami na kolana się poprzytulac ;) bo to nie jest typ pieszczocha , ona woli szalec :evilbat: Co innego mój mały Franio , on musi sie przytulac , musze mu mówic , że go kocham , wskakuje na kolana , łapą mnie gładzi po policzku ,a jak mu mówię - kocham kocham , to się tak wtulaaaaa ... Zresztą Franio , to jest taki mój , on zawsze ze mną , zawsze oczekuje poparcia.Nawet jak się bawią , to on co raz zerka bym mu powiedziała - jak ślicznie się bawisz .... Taki mój laluś kochany ... laski takie przytulaste nie są , Lalka musi miec dzień by się tulac .... Manio zaczyna miec przebłyski , miłości do mnie .... tylko ona jest na takim etapie , że szybko sie rozprasza i zmienia miejsce postoju ;) Egon tez się szynko rozprasza :evil_lol: np siedzi u mnie na kolanach , miziam , tulam , ona się przytula i nagle otrzymuje cios w nos , bo Egon zobaczył muchę i postanowił natychmiast ją upolowac , przeskakując mi nad głową :mad: Quote
Recommended Posts