Vectra Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='furciaczek']Kurna ja nie moge tu wchodzic...stafika mi sie zachciewa a plany mam nieco inne:placz: A moze se dwa kupie??:evil_lol:[/quote] weź dwa :loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='agnethka']to na co czekasz? patrz jakie ZŁOTKA :loveu: [URL]http://images26.fotosik.pl/265/0fd345817b80a299.jpg[/URL] [URL]http://images27.fotosik.pl/264/00716726b6da03df.jpg[/URL] [URL]http://images27.fotosik.pl/264/cc1c3a6ab8a62f9a.jpg[/URL] [URL]http://images32.fotosik.pl/345/5abb90a1af5c506b.jpg[/URL] [URL]http://images46.fotosik.pl/1/00a0b103e31c7da9.jpg[/URL] [URL]http://images23.fotosik.pl/264/6650e5e7429661f4.jpg[/URL] [URL]http://images32.fotosik.pl/345/3d771cd07c112cd2.jpg[/URL] [URL]http://images30.fotosik.pl/265/456d03ba3324c1ac.jpg[/URL] [URL]http://images49.fotosik.pl/1/af7f676c75f483db.jpg[/URL] nic tylko jechać i kraść ;) może cosik jeszcze zostało z miotu :evil_lol:[/quote] nio fajne są :loveu: ale teraz , to ja muszę Manie wychowac , diament Frania doszlifować - 4 świnie , to już sporo :p bałaganu głownie :evil_lol: 5 psów , to już chyba abstrakcja .. pod jednym dachem :hmmmm: to już czasu i rąk zabraknie ;) Ja to tylko jestem miłośnik psów , hodować nie mam zamiaru ... :p W sumie , to jak Matylda do nas przyjechała , to myslałam by jej wziac do towarzystwa , na DT szczyla .. razem by się chowały jakiś czas ... ale teraz myślę , że to zły był pomysl , bo taki psiak by mial ogromne traumy :evil_lol: Mania radzi sobie z 3 wielkimi świniakami , psiaka nie świniaka by zamęczyła / zmasakrowała .... O opowiem coś. TZ ostatnio zachowuje sie jak kobieta w ciąży i pochłania kilogramami lody :roll: więc nakłada sobie w wielką michę te lody i przy TV zajada ... koło wyra mamy niską szafkę .... Mania już spokojnie wszystko z niej zdejmuje .... Patrzyliśmy z niedowierzaniem , co ona robi :crazyeye: stanęła na dwóch łapach , oparła się o szafkę , wzieła w zęby prawie pustą miskę po lodach opadła na 4 łapy i z miską w zębach poszła na posłanie ..dokończyc po wujku lody Miska , to szklana salaterka o gładkich ściankach i wadze 400 gram :diabloti: specjalnie zważyłam. mania waży może z 5 kilo :p i prawie mogła by się kąpać w tej salaterce :cool3: Dodam , że ona tej salaterki nie ciągnęła , ona ją niosła nad ziemią !!!! Oczywiście dumna i blada Quote
SZPiLKA23 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to Maniutka faktycznie na siłacza rosnie najpierw Franek teraz salaterka za chwile Ciebie bedzie ciagała po podłodze :D Quote
Vectra Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Na razie, to mi gwoździarka na spodniach często wisi i szarpie :mad: Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Vectra']Na razie, to mi gwoździarka na spodniach często wisi i szarpie :mad:[/quote] Pewnie to juz przymiarki do ciągnięcia :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 może w końcu się ziści sen , rodem z faktów ? zaatakuje mnie nocą , wyrwie aortę z żołądkiem ? :evil_lol: Quote
agnethka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 weż rudaska, weź rudaska, weź rudaska...świnki od Mani odpoczną:diabloti: te maluchy są mniej więcej w tym samym wieku co Matylda :evil_lol: a tak swoją drogą to widzę, że niezły z niej numerek :razz::diabloti: ale Ty tak lubisz ;) Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:Mańka jest bowska :loveu:.... czy macie już usługi HOLOWANIE :razz::razz: bo jak nic wam się Mańka tam sprawdzi ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [B][COLOR=DarkRed]hejka i jak tam Mańka nadal taka kochana:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Maniutka naprawde jakis super swinka :D [IMG]http://bp0.blogger.com/_Nn8ZLS_oWQI/R_oYWoceMRI/AAAAAAAABp4/AfgzOFdKA0s/s400/superpig3flickr.jpg[/IMG] BeaC fajny baner w podpisie :) Quote
Rinuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Vectra']O opowiem coś. TZ ostatnio zachowuje sie jak kobieta w ciąży i pochłania kilogramami lody :roll: więc nakłada sobie w wielką michę te lody i przy TV zajada ... koło wyra mamy niską szafkę .... Mania już spokojnie wszystko z niej zdejmuje .... Patrzyliśmy z niedowierzaniem , co ona robi :crazyeye: stanęła na dwóch łapach , oparła się o szafkę , wzieła w zęby prawie pustą miskę po lodach opadła na 4 łapy i z miską w zębach poszła na posłanie ..dokończyc po wujku lody Miska , to szklana salaterka o gładkich ściankach i wadze 400 gram :diabloti: specjalnie zważyłam. mania waży może z 5 kilo :p i prawie mogła by się kąpać w tej salaterce :cool3: Dodam , że ona tej salaterki nie ciągnęła , ona ją niosła nad ziemią !!!! Oczywiście dumna i blada[/quote] [B][I]haha mówuiłam że Mania to i większa bęzie i silniejsza od Franiutka glutka :evil_lol:[/I][/B] [B][I]mogłaś to uwiecznic :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='agnethka']weż rudaska, weź rudaska, weź rudaska...świnki od Mani odpoczną:diabloti: te maluchy są mniej więcej w tym samym wieku co Matylda :evil_lol: a tak swoją drogą to widzę, że niezły z niej numerek :razz::diabloti: ale Ty tak lubisz ;)[/quote] Lubię :p [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:Mańka jest bowska :loveu:.... czy macie już usługi HOLOWANIE :razz::razz: bo jak nic wam się Mańka tam sprawdzi ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No ba , nowa usługa , bo tak mamy - Frania od wulkanizacji - Lalkę od lakiernictwa , a i jeszcze ona jako usługa car audio - Klementyna , aranżacja wnętrz - a Mańka będzie nam to holowac :evil_lol: [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]hejka i jak tam Mańka nadal taka kochana:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote] Mania jest bardzo kochana :loveu: taka grzeczna i cichutka ,śpi do 10 , nie wydziera sie , ma apetyt , ślicznie umie prosic o żarcie... siedzi w kuchni pod blatem i szczeka :evil_lol: a jak ma michę w klatce , to się tam dobija. Się cieszy do nas , buzi daje , pieszczochuje .. ino gryzie .. Najbardziej , to kocha Frania swojego :loveu: Błazenek mój mały. [quote name='SZPiLKA23']Maniutka naprawde jakis super swinka :D BeaC fajny baner w podpisie :)[/quote] jeszt szuper , jeszt [quote name='Rinuś'][B][I]haha mówuiłam że Mania to i większa bęzie i silniejsza od Franiutka glutka :evil_lol:[/I][/B] [B][I]mogłaś to uwiecznic :diabloti:[/I][/B][/quote] Franio jak był w wieku Mani , to dopiero było przedsiębiorcze stworzonko , z tym , że on miał troszkę łapki "związane" bo gestapo Kano , go prześladowało. Z uwiecznianiem , to jest problem , bo Roman jest zabunkrowany , co by go nie pożarły , a dwa , to świnki jak widzą aparat , dostają kociokwiku , bo od razu myślę , że będzie spacer , spacer , spacer i piłka , piłka , piłka Quote
Rinuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Vectra'] Franio jak był w wieku Mani , to dopiero było przedsiębiorcze stworzonko , z tym , że on miał troszkę łapki "związane" bo gestapo Kano , go prześladowało. Z uwiecznianiem , to jest problem , bo Roman jest zabunkrowany , co by go nie pożarły , a dwa , to świnki jak widzą aparat , dostają kociokwiku , bo od razu myślę , że będzie spacer , spacer , spacer i piłka , piłka , piłka[/quote] [B][I]ehh nasz Kano kochany...trzymał wszystkich w pionie...[/I][/B] [B][I]przyzwyczaiłaś ich tak i teraz masz...:shake::diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ehh nasz Kano kochany...trzymał wszystkich w pionie...[/I][/B] [B][I]przyzwyczaiłaś ich tak i teraz masz...:shake::diabloti:[/I][/B][/quote] same się nauczyły :diabloti: [quote name='agnethka']czemu nie ma fotek?? :roll:[/quote] wczoraj były , nie mogę Was codziennie rozpieszczać :evil_lol: Quote
agnethka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Vectra']wczoraj były , nie mogę Was codziennie rozpieszczać :evil_lol:[/quote] ja nie mam nic przeciwko rozpieszczaniu :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Vectra']No ba , nowa usługa , bo tak mamy - Frania od wulkanizacji - Lalkę od lakiernictwa , a i jeszcze ona jako usługa car audio - Klementyna , aranżacja wnętrz - a Mańka będzie nam to holowac :evil_lol: [/quote] czeee :loveu: ja bym dodała jeszcze: Klementyna - oczyszczanie ogrodów :diabloti: Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='agnethka']ja nie mam nic przeciwko rozpieszczaniu :evil_lol:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Bullila.nl']Cze Rozpieszczalska:diabloti:[/quote] cześc miłościwa :diabloti: [quote name='rufusowa']czeee :loveu: ja bym dodała jeszcze: Klementyna - oczyszczanie ogrodów :diabloti:[/quote] oo widzisz , Klementyna , to wielozadaniowy pies :loveu: wczoraj np , wyjadała wszystkie koniki polne :p i muchy w domu likwiduje :loveu: a teraz się opala :mdleje: Quote
agnethka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 co się szczerzysz, chociaz tyle przyjemności bym miała z życia co foty pooglądać byś dała :razz: znowu się opala - to na 100% deprecha murowana :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Wynajmujcie Klamke jako piesa płazo-owadobójczego Quote
agnethka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Wynajmujcie Klamke jako piesa płazo-owadobójczego[/quote] dobre, dobre :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nie wiem o co chodzi z tym opalaniem :shake: moja tymczasowiczka ma już pieg na piegu :evil_lol: dobrze, ze u Klamki i Lali nic nie widac :loveu: Quote
Rinuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='agnethka'] znowu się opala - to na 100% deprecha murowana :shake:[/quote] [B][I]bo wyciachana :diabloti:[/I][/B] Quote
agnethka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]bo wyciachana :diabloti:[/I][/B][/quote] tak, tak o to mi chodziło, ale jak ona to zauważyła? przecież macica jest schowana, a nie jak jajka na wierzchu dynda :razz: Quote
Recommended Posts