Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='agnethka']wiem, widziałam te Twoje "interesy" na all :eviltong: hmm...zawsze można ulotki roznosić pod hipermarketami :evil_lol::lol::lol::lol:[/quote] ulotki juz zamowilam w drukarni:evil_lol: a ha no i na ktorom pierwsza kryjemy????:diabloti: tylko po koleji:roll: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='agnethka']wiem, widziałam te Twoje "interesy" na all :eviltong: hmm...zawsze można ulotki roznosić pod hipermarketami :evil_lol::lol::lol::lol:[/quote] po to były na all , żeby było widać :diabloti: tylko za to się podatek płaci :eviltong: no i to była praca charytatywna :loveu: a pod hiper , są kary :evilbat: :diabloti: a zapomniała bym , moja Matylda od dziś jest legalnym psem :evil_lol: ma juz własne imię :multi: [COLOR=Magenta][B]Dynamite girl[/B][/COLOR] :diabloti: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']ulotki juz zamowilam w drukarni:evil_lol: [/quote] Tobie to chyba to hol słońce zaszkodziło :shake: jakie ulotki ? w jakiej drukarni ? Narażasz nas na koszty :mad: a tu ma być CZYSTY ZYSK !!!! :diabloti: minimum wydatków , max zysków .. jak chcesz ulotki , to kup srajtaśme , flamastry i rysuj .... Bo jak nie , to wyskoczysz ze spółki :razz: :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A po co ta legalizacja???:evil_lol: Przy produkcji nie trza papierow :cool3: Quote
agnethka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 o tym imieniu wiedziałam już wcześniej :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Lila , jaka Ty jakaś jesteś za mocno europejska .... papier , to marketing !!!! Będą się bic !!! Śliczne szczeniaczki , po rodowodowych rodzicach i HIT - GENETYCZNIE agresywne :evilbat: Ahnethka , imię to imię , ale to nie koniec niespodzianek :diabloti: ale , to za tydzień :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra'] Ahnethka , imię to imię , ale to nie koniec niespodzianek :diabloti: ale , to za tydzień :evil_lol:[/quote] matylda ma sisiora?:razz::roll: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']matylda ma sisiora?:razz::roll: :diabloti:[/QUOTE] Nie , nie ma :evilbat: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']Nie , nie ma :evilbat:[/quote] zobaczymy :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']Tobie to chyba to hol słońce zaszkodziło :shake: jakie ulotki ? w jakiej drukarni ? Narażasz nas na koszty :mad: a tu ma być CZYSTY ZYSK !!!! :diabloti: minimum wydatków , max zysków .. jak chcesz ulotki , to kup srajtaśme , flamastry i rysuj .... Bo jak nie , to wyskoczysz ze spółki :razz: :diabloti:[/quote] [B]nie doceniasz mnie:roll:factura na slupa, placona nie bedzie:evilbat:[/B] [quote name='Vectra']Lila , jaka Ty jakaś jesteś za mocno europejska .... papier , to marketing !!!! Będą się bic !!! Śliczne szczeniaczki , po rodowodowych rodzicach i HIT - GENETYCZNIE agresywne :evilbat: Ahnethka , imię to imię , ale to nie koniec niespodzianek :diabloti: ale , to za tydzień :evil_lol:[/quote] [B]Musi byc europejsko,bo ja to bym chciala w [U]euro[/U] kasowac :cool3:[/B] [B]a jak nam wyjdzie biznes plan to do hameryki bedziemy slac tez:diabloti:[/B] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']nie uciekła , tylko rynek zbytu wydeptuje :diabloti: ok , sex sexem , ale te zaszczańce czeba gdzieś ohandlowac nie ? :cool3:[/quote] :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']a zapomniała bym , moja Matylda od dziś jest legalnym psem :evil_lol: ma juz własne imię :multi: [COLOR=magenta][B]Dynamite girl[/B][/COLOR] :diabloti:[/quote] jakby przeczuwali gdzie trafi i co z niej będzie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']jakby przeczuwali gdzie trafi i co z niej będzie :evil_lol:[/quote] no zgadnij kto to wymyślił :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']Tobie to chyba to hol słońce zaszkodziło :shake: jakie ulotki ? w jakiej drukarni ? Narażasz nas na koszty :mad: a tu ma być CZYSTY ZYSK !!!! :diabloti: minimum wydatków , max zysków .. jak chcesz ulotki , to kup srajtaśme , flamastry i rysuj .... Bo jak nie , to wyskoczysz ze spółki :razz: :diabloti:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl'][B]Musi byc europejsko,bo ja to bym chciala w [U]euro[/U] kasowac :cool3:[/B] [B]a jak nam wyjdzie biznes plan to do hameryki bedziemy slac tez:diabloti:[/B][/quote] dobrze ciotka kombinuje :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']dobrze ciotka kombinuje :diabloti:[/quote] :B-fly:[B]dziekuje staram sie [/B] :cooldevi::cooldevi::cooldevi: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z tym handlem to ja wam napisze jak chcialy takie działaczki ze stoffarzyszenia prozwierzecego :roll:.....otóz te panie :roll:....stwierdziły że naj szczeniaczki wsadzić do auta i stanąć w godzinach największego ruchu handlowego pod center handlowym .... nikt sie nie oprze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 tja...to moze od razu na Krupówkach :shake: ehhh Quote
agnethka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']tja...to moze od razu na Krupówkach :shake: ehhh[/quote] jutro o świcie ruszamy do Zakopca - dawajta te maluchy :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]z tym handlem to ja wam napisze jak chcialy takie działaczki ze stoffarzyszenia prozwierzecego :roll:.....otóz te panie :roll:....stwierdziły że naj szczeniaczki wsadzić do auta i stanąć w godzinach największego ruchu handlowego pod center handlowym .... nikt sie nie oprze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='rufusowa']tja...to moze od razu na Krupówkach :shake: ehhh[/quote] Dobrze myslicie dziewczyny w koncu Wy i Wasze Repy tez tez w [B]naszej[/B] organizacji:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='agnethka']jutro o świcie ruszamy do Zakopca - dawajta te maluchy :evil_lol:[/quote] Towar jeszcze nie gotowy:diabloti: Quote
BeaC Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [COLOR=DarkRed][B]przyszlam na lans...................u mnie sa :razz::razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszlam na lans...................u mnie sa :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeee młode na handelek :razz::razz:niemożliwe :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 decydujcie się, bo o 6 wyjazd :roll: (chyba w trumnie się wyśpię dopiero :roll: ) Quote
Recommended Posts