agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no i pojechały mi niemal pod każdym względem...:roll: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Medorowa']Witaj siostro marnotrawna;):loveu:[/quote] witaj cukiereczku ti ti ti mój :loveu: [quote name='agnethka']no i pojechały mi niemal pod każdym względem...:roll:[/quote] kto , gdzie :crazyeye: Podpis Twój :mad: podpis :mad: regulamin poczytaj .... bo będą karniaki :p Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Vectra'] Podpis Twój :mad: podpis :mad: regulamin poczytaj .... bo będą karniaki :p[/quote] ja mam taki podpis już od dawna :lol: jakoś wcześniej nie zwróciłaś na to uwagi :diabloti: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']ja mam taki podpis już od dawna :lol: jakoś wcześniej nie zwróciłaś na to uwagi :diabloti:[/quote] no nie miałaś TAKIEGO :diabloti: stara ciotka Vectra , ma jeszcze całkiem dobry wzrok :cool3: [COLOR=Green]REGULAMIN Podpisy – niewątpliwie urokliwe – [SIZE=5][COLOR=Red][B]nie mogą być większe niż 500x100 pikseli[/B][/COLOR][/SIZE] (użytkowniku - przyrównaj podpis do grafiki o takich wymiarach) oraz objętości 60KB. Szanuj czas i nerwy modemowców. Dodatkowo przy zbyt wielkim podpisie bardzo ciężko wyłuskać właściwą treść postu. To samo dotyczy podpisów ruchomych / animowanych, które znacznie utrudniają innym czytanie forum – zabraniamy ich więc jako podpisów, które odciągają uwagę od treści postu. [WYJAŚNIENIE: Pod pojęciem podpisów animowanych rozumiane są te zawierające animowane gif'y lub pliki flash, których animacja trwa dłużej niż 3 sekundy lub/i jest zapętlona; grafika z drobnym animowanym elementem, jak np. machający ogonek, może być jeszcze tolerowana - zależy to od oceny moderatora lub admina] [/COLOR] Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 wiem, wiem :evil_lol: zmniejszam, zmniejszam :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']wiem, wiem :evil_lol: zmniejszam, zmniejszam :evil_lol:[/QUOTE] czekam zatem ... Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']no i pojechały mi niemal pod każdym względem...:roll:[/quote] KTO??!!! dawać no je tu!!!! :mad: Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='malawaszka']KTO??!!! dawać no je tu!!!! :mad:[/quote] teraz ciotki ściemniają :diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']lepiej? :evil_lol:[/quote] i tej wielkości się trzymaj :p [quote name='malawaszka']KTO??!!! dawać no je tu!!!! :mad:[/quote] to ONI :evil_lol: wątrobiani :diabloti: [quote name='agnethka']teraz ciotki ściemniają :diabloti::evil_lol:[/quote] kto ściemnia :crazyeye: Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Vectra']kto ściemnia :crazyeye:[/quote] przeważnie ci co gaszą światło :cool3: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']przeważnie ci co gaszą światło :cool3:[/quote] a kto gasi :crazyeye: Quote
dzasta Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Vectra']a tak poza tym ...... to Poszukuje , małego pieska ... w typie jork , pekińczyk ... takie małe , słodkie , na kolanka z kokardką ;) no wiadomo o co chodzi ;) Dom z ogrodem , dwoje dzieci - normalnych !!! Piesek młody taki do pół roku .... Dom sprawdzony , w mojej wsi .... ręczę głową ;)[/quote] Jeszcze parę dni i z chęcią oddam moją Gabi - York z krwi i kości tylko ona taka raczej mało kolankowa i kokardkowa raczej piłka i zapasy z mordercami Może być :diabloti: P.S. Zdjęcie Ivana bosskie :evil_lol: Ten Twój kot wygląda jak moja Kicia, która odeszła za TM i podobne usposobienie :diabloti: Jak tam odliczasz już dni do odbioru Matyldy? Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='dzasta']Jeszcze parę dni i z chęcią oddam moją Gabi - York z krwi i kości tylko ona taka raczej mało kolankowa i kokardkowa raczej piłka i zapasy z mordercami Może być :diabloti: P.S. Zdjęcie Ivana bosskie :evil_lol: Ten Twój kot wygląda jak moja Kicia, która odeszła za TM i podobne usposobienie :diabloti: Jak tam odliczasz już dni do odbioru Matyldy?[/quote] No , taki ma być - kokardek właśnie :diabloti: Koleżanka jest świadoma , że nie będzie leżał na atłasowej podusi i pachniał :evil_lol: Odliczam dni jasne :loveu: czynaście zostało :multi: i skończy mi się dzień dziecka :placz: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 eee, ja też chcę taki prezent na urodziny...:placz: ty masz 11 sierpnia? ja 12 :diabloti: Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 nie wiem kto gasi :eviltong: ale kto gasi ten ściemnia :evil_lol: licz, licz dni - my liczymy do nowych fotek ;) ja też chcę coś na urodziny :multi: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Tinka:)']eee, ja też chcę taki prezent na urodziny...:placz: ty masz 11 sierpnia? ja 12 :diabloti:[/quote] tak 11 :p prezent , sama sobie robię :eviltong: od TZ dostanę też :evil_lol: ale nie pieska :shake: alufelgi dostanę HA , 15 calowe , odsadzane i opony :evil_lol: do mojego escorcika , który też podobno był prezentem :hmmmm: :diabloti: [quote name='agnethka']nie wiem kto gasi :eviltong: ale kto gasi ten ściemnia :evil_lol: licz, licz dni - my liczymy do nowych fotek ;) ja też chcę coś na urodziny :multi:[/quote] ja nie gasze , bo ja lubię po ciemku :p liczę , liczę ... fotki też może będą :evilbat: Ja już nic nie chcę na urodziny :shake: bo jakos mało trafne te prezenty - rodzina mi robi :cool1: powiedziałam zatem , że wolę w gotówce :evilbat: Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ja się zaczynam bać rodziców - mają większego świra na punkcie staffików niż ja :roll: Quote
Bullila.nl Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']ja się zaczynam bać rodziców - mają większego świra na punkcie staffików niż ja :roll:[/quote] Pewnie Rodzice hodowle chca:loveu:? I takie male cudne Staffiatka:loveu::loveu::loveu: Wiesz jak to jest od jednego faffika sie zawsze zaczyna:evil_lol: Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Bullila.nl']Pewnie Rodzice hodowle chca:loveu:? I takie male cudne Staffiatka:loveu::loveu::loveu: Wiesz jak to jest od jednego faffika sie zawsze zaczyna:evil_lol:[/quote] o hodowli to ja marzyłam, ale obawiam się, że to marzenie zostanie mi skradzione i nic do gadania mieć przy tym nie będę :roll: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Jeszcze jedna hodowla :hmmmm: a po co ? Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Vectra']Jeszcze jedna hodowla :hmmmm: a po co ?[/quote] po to - bo marzenia należy spełniać, a nie trzymać zamknięte jak w klatce :diabloti: Quote
Vectra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']po to - bo marzenia należy spełniać, a nie trzymać zamknięte jak w klatce :diabloti:[/quote] a ja głupia myślałam , że hodowla psów , to dla dobra rasy :diabloti: ale spox .... ja tylko kolekcjoner psów jestem :p hodowle zostawiam , tym którzy mają o tym pojęcie :cool3: ja się na genetyce nie znam :lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Tinka:)'] ty masz 11 sierpnia? ja 12 :diabloti:[/quote] a moja Luna 13 :grins: [quote name='Vectra']a ja głupia myślałam , że hodowla psów , to dla dobra rasy :diabloti: [/quote] hahaha ja też naiwna tak kiedyś myślałam :shake: Quote
Bullila.nl Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Vectra'] ja tylko kolekcjoner psów jestem :p [/quote] dobrze ze nie kolekcjoner kosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak w tym hamerykanskim filmie:eviltong: Smaczne bylo?:p Quote
Recommended Posts