Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Witaj siostro marnotrawna;):loveu:[/quote]
witaj cukiereczku ti ti ti mój :loveu:

[quote name='agnethka']no i pojechały mi niemal pod każdym względem...:roll:[/quote]
kto , gdzie :crazyeye:

Podpis Twój :mad: podpis :mad: regulamin poczytaj .... bo będą karniaki :p

Posted

[quote name='Vectra']
Podpis Twój :mad: podpis :mad: regulamin poczytaj .... bo będą karniaki :p[/quote]

ja mam taki podpis już od dawna :lol: jakoś wcześniej nie zwróciłaś na to uwagi :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']ja mam taki podpis już od dawna :lol: jakoś wcześniej nie zwróciłaś na to uwagi :diabloti:[/quote]
no nie miałaś TAKIEGO :diabloti: stara ciotka Vectra , ma jeszcze całkiem dobry wzrok :cool3:

[COLOR=Green]REGULAMIN

Podpisy – niewątpliwie urokliwe – [SIZE=5][COLOR=Red][B]nie mogą być większe niż 500x100 pikseli[/B][/COLOR][/SIZE] (użytkowniku - przyrównaj podpis do grafiki o takich wymiarach) oraz objętości 60KB. Szanuj czas i nerwy modemowców. Dodatkowo przy zbyt wielkim podpisie bardzo ciężko wyłuskać właściwą treść postu. To samo dotyczy podpisów ruchomych / animowanych, które znacznie utrudniają innym czytanie forum – zabraniamy ich więc jako podpisów, które odciągają uwagę od treści postu. [WYJAŚNIENIE: Pod pojęciem podpisów animowanych rozumiane są te zawierające animowane gif'y lub pliki flash, których animacja trwa dłużej niż 3 sekundy lub/i jest zapętlona; grafika z drobnym animowanym elementem, jak np. machający ogonek, może być jeszcze tolerowana - zależy to od oceny moderatora lub admina]
[/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka']lepiej? :evil_lol:[/quote]
i tej wielkości się trzymaj :p

[quote name='malawaszka']KTO??!!! dawać no je tu!!!! :mad:[/quote]
to ONI :evil_lol: wątrobiani :diabloti:

[quote name='agnethka']teraz ciotki ściemniają :diabloti::evil_lol:[/quote]
kto ściemnia :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']a tak poza tym ...... to
Poszukuje , małego pieska ... w typie jork , pekińczyk ... takie małe , słodkie , na kolanka z kokardką ;) no wiadomo o co chodzi ;)
Dom z ogrodem , dwoje dzieci - normalnych !!!
Piesek młody taki do pół roku ....
Dom sprawdzony , w mojej wsi .... ręczę głową ;)[/quote]

Jeszcze parę dni i z chęcią oddam moją Gabi - York z krwi i kości tylko ona taka raczej mało kolankowa i kokardkowa raczej piłka i zapasy z mordercami
Może być :diabloti:
P.S. Zdjęcie Ivana bosskie :evil_lol: Ten Twój kot wygląda jak moja Kicia, która odeszła za TM i podobne usposobienie :diabloti:
Jak tam odliczasz już dni do odbioru Matyldy?

Posted

[quote name='dzasta']Jeszcze parę dni i z chęcią oddam moją Gabi - York z krwi i kości tylko ona taka raczej mało kolankowa i kokardkowa raczej piłka i zapasy z mordercami
Może być :diabloti:
P.S. Zdjęcie Ivana bosskie :evil_lol: Ten Twój kot wygląda jak moja Kicia, która odeszła za TM i podobne usposobienie :diabloti:
Jak tam odliczasz już dni do odbioru Matyldy?[/quote]
No , taki ma być - kokardek właśnie :diabloti:
Koleżanka jest świadoma , że nie będzie leżał na atłasowej podusi i pachniał :evil_lol:

Odliczam dni jasne :loveu: czynaście zostało :multi:
i skończy mi się dzień dziecka :placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']eee, ja też chcę taki prezent na urodziny...:placz:

ty masz 11 sierpnia? ja 12 :diabloti:[/quote]
tak 11 :p
prezent , sama sobie robię :eviltong:
od TZ dostanę też :evil_lol: ale nie pieska :shake:
alufelgi dostanę HA , 15 calowe , odsadzane i opony :evil_lol:
do mojego escorcika , który też podobno był prezentem :hmmmm: :diabloti:

[quote name='agnethka']nie wiem kto gasi :eviltong: ale kto gasi ten ściemnia :evil_lol:
licz, licz dni - my liczymy do nowych fotek ;)

ja też chcę coś na urodziny :multi:[/quote]
ja nie gasze , bo ja lubię po ciemku :p
liczę , liczę ... fotki też może będą :evilbat:

Ja już nic nie chcę na urodziny :shake: bo jakos mało trafne te prezenty - rodzina mi robi :cool1: powiedziałam zatem , że wolę w gotówce :evilbat:

Posted

[quote name='agnethka']ja się zaczynam bać rodziców - mają większego świra na punkcie staffików niż ja :roll:[/quote]

Pewnie Rodzice hodowle chca:loveu:?
I takie male cudne Staffiatka:loveu::loveu::loveu:

Wiesz jak to jest od jednego faffika sie zawsze zaczyna:evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Pewnie Rodzice hodowle chca:loveu:?
I takie male cudne Staffiatka:loveu::loveu::loveu:

Wiesz jak to jest od jednego faffika sie zawsze zaczyna:evil_lol:[/quote]

o hodowli to ja marzyłam, ale obawiam się, że to marzenie zostanie mi skradzione i nic do gadania mieć przy tym nie będę :roll:

Posted

[quote name='agnethka']po to - bo marzenia należy spełniać, a nie trzymać zamknięte jak w klatce :diabloti:[/quote]
a ja głupia myślałam , że hodowla psów , to dla dobra rasy :diabloti:
ale spox .... ja tylko kolekcjoner psów jestem :p hodowle zostawiam , tym którzy mają o tym pojęcie :cool3: ja się na genetyce nie znam :lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']
ty masz 11 sierpnia? ja 12 :diabloti:[/quote]

a moja Luna 13 :grins:

[quote name='Vectra']a ja głupia myślałam , że hodowla psów , to dla dobra rasy :diabloti:
[/quote]

hahaha ja też naiwna tak kiedyś myślałam :shake:

Posted

[quote name='Vectra']
ja tylko kolekcjoner psów jestem :p [/quote]

dobrze ze nie kolekcjoner kosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak w tym hamerykanskim filmie:eviltong:

Smaczne bylo?:p