Bullila.nl Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Matylka ala Maupa suuuper.. a Franio to faktycznie blizniak 1jajowy z Bullitkiem:evil_lol: pyskuja tak samo:diabloti: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Maleństwo , wstaje o 4:30 - celem konsumpcji i rozrabiania :mdleje: odkąd odkryła , że można łazic .... łazi , biega , gryzie ..... ap ropo szczekania .... ja serio naczytałam się , że staffki NIE SZCZEKAJĄ wcale !!!! chyba rasa spada na szczek :evilbat: Lalka nie szczeka , Klamka nie szczeka ... Francy się ryj nie zamyka :diabloti: Znaczy laski szczekają .... Klementyna jak nadciągają bandyci , znaczy coś w nocy stuknie .. Lalka jak ktoś dzwoni do drzwi , łazi pod domem ... Franca jak ktoś mówi , beknie , kichnie , mówi mu żeby się zamknął , zszedł , każe wyjśc .. i jak powiem , "a co ten wujek .... " :diabloti: Oczywiście nie muszę mówic , że jak z TZ się sprzeczamy i jak ja mówię , to Franio milczy , jak TZ się odezwie , to Franio ujada ... ja umieram wtedy ze śmiechu , TZ dostaje piany i usiłuje Frania zamknac , co powoduje , że Franio jeszcze bardziej ujada ... Ostatnie zdanie TZ brzmi .... aleś pieska wychowała :evil_lol: :evil_lol: zamknij go :mad: :evil_lol: Po czym ja mówię , a co ten wujek się tak denerwuje ? no i Franio ujada :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 aahahahahaha dom wariatów :roflt: a co ten wujek...??? :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Boszzzzzzzzzz kobieto :crazyeye: Dobrze, że nie sąsiadujesz ze mną :diabloti: Sąsiadki suke najchętniej bym zakneblowała :mad: Quote
SZPiLKA23 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 To sie nazywa rozrywkowa rodzinka :D A nie reaguje na "przynies wujka"?:diabloti: A słyszeliscie o tym ze ONki nie szczekaja? :cool1: Bo Sara szczeknie od wielkiego dzwonu i to nigdy na człowieka tylko na innego psa lub kota , ktory zaplata sie na jej teren.... paranoja:shake: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Vectra']Franio i TZ - takie męskie pogaduchy :evilbat: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:To se chłopaki pogadali:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Matyldzia to śliczna @ Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='malawaszka']aahahahahaha dom wariatów :roflt: a co ten wujek...??? :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] i z czego HA :mad: :evil_lol: [quote name='agbar']Spiiiiiiszzzzz?:diabloti:[/quote] Jusz nie śpię :loveu: [quote name='Rinuś'][I][B]Dzień dobry kkochanie :diabloti:[/B][/I][/quote] witaj ciasteczko :loveu: [quote name='Pysia']Boszzzzzzzzzz kobieto :crazyeye: Dobrze, że nie sąsiadujesz ze mną :diabloti: Sąsiadki suke najchętniej bym zakneblowała :mad:[/quote] ale Franio nie szczeka , od tak ... tu musi pasc .. a co ten wujek :evil_lol: a sąsiadów nie mam :p ale jak bym miała to by nas podpalili :evil_lol: [quote name='SZPiLKA23']To sie nazywa rozrywkowa rodzinka :D A nie reaguje na "przynies wujka"?:diabloti: A słyszeliscie o tym ze ONki nie szczekaja? :cool1: Bo Sara szczeknie od wielkiego dzwonu i to nigdy na człowieka tylko na innego psa lub kota , ktory zaplata sie na jej teren.... paranoja:shake:[/quote] reaguje na "ugryź wujka" :evil_lol: [quote name='Doginka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:To se chłopaki pogadali:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Matyldzia to śliczna @[/quote] Popsułaś mi blogaska :mad: :evil_lol: Quote
Dinka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ja tu tak po cichutku zawsze zagladam, ale postanowilam sie ujawnic...;) Prze sliczne masz te pieski...:diabloti: Zdjecia, ktore robisz sa komiczne, a te teksty do nich mnie zupelnie rozbrajaja...;] Franio to umie przekonywac... ^^ Quote
AlKil Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 O, widzę Różowa już była!! Rozszalała się odkąd z rasowców ma koondelki...:-o Fajna kluseczka z tej Twojej Matyldy. Kiedy zamieszka z Franiem???:lol: Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Dinka']Ja tu tak po cichutku zawsze zagladam, ale postanowilam sie ujawnic...;) Prze sliczne masz te pieski...:diabloti: Zdjecia, ktore robisz sa komiczne, a te teksty do nich mnie zupelnie rozbrajaja...;] Franio to umie przekonywac... ^^[/quote] witamy na pokładzie :diabloti: [quote name='Bullila.nl']Dobry:cool3:[/quote] bardzo dobry :roll: rewelacyjny :evil_lol: [quote name='AlKil']O, widzę Różowa już była!! Rozszalała się odkąd z rasowców ma koondelki...:-o Fajna kluseczka z tej Twojej Matyldy. Kiedy zamieszka z Franiem???:lol:[/quote] O terrorystka od małych jorków :mad: :diabloti: 9 sierpnia , :cool3: Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Ciekawe info , znalazłam na stronie mojej wsi ..... [QUOTE]Obroże dla zwierząt. Prosimy właścicieli psów oraz kotów o zakładanie im obroży z adresem i numerem telefonu. W przypadku pozostawienia bez opieki, pies lub kot będzie traktowany jako zwierzę bezdomne i odwieziony będzie do schroniska dla bezdomnych zwierząt. "Przyjaciel" w miejscowości Kotliska, koło Kutna.[/QUOTE] Quote
Dinka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Vectra'] 9 sierpnia , :cool3:[/QUOTE] [COLOR="DarkOrchid"]O to w moje urodzinki...x) Matyldzia jest prze slodka...xD [/COLOR] Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Vectra']Ciekawe info , znalazłam na stronie mojej wsi .....[/quote] [I][B]ejj to info jest bombowe :diabloti: chce poznac Frania :loveu:[/B][/I] Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Dinka'][COLOR=DarkOrchid]O to w moje urodzinki...x) Matyldzia jest prze slodka...xD [/COLOR][/quote] Matylda , to mój prezent urodzinowy :cool1: [quote name='Rinuś'][I][B]ejj to info jest bombowe :diabloti: chce poznac Frania :loveu:[/B][/I][/quote] No , kota mi zabiorą :multi: bo on nie ma obroży :evil_lol: a ja mu nie założę :shake: pamiętam jak mnie pogryzł .... za poprzednią obroże :angryy: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Vectra'] No , kota mi zabiorą :multi: bo on nie ma obroży :evil_lol: a ja mu nie założę :shake: [I][B] pamiętam jak mnie pogryzł .... za poprzednią obroże :angryy:[/quote] haha kot terroryzuje rodzinę demonów :diabloti:[/B] [/I] Quote
Dinka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A Kiedy masz urodziny Vectrto? :D A co na TZ? Juz nie ma nic przeciwko? xD Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś']haha kot terroryzuje rodzinę demonów :diabloti:[/b] [/i][/quote] Ni o nim nie mów :shake: znów pobił psa ... boorka , amanta , który wielbi sukę mojego sąsiada .. i biega po kota drodze :evil_lol: [quote name='Dinka']A Kiedy masz urodziny Vectrto? :D A co na TZ? Juz nie ma nic przeciwko? xD[/quote] Urodziny mam 11 sierpnia Co na to TZ ? :hmmmm: Przyjął do wiadomości , że będziemy miec Matyldę i że jedziemy po nią 9 sierpnia .... Ogólnie twierdzi , że kolejny darmozjad , brzydal , zaszczaniec - będzie go terroryzował :evil_lol: a niby jakiś staffik go terroryzuje :crazyeye: :niewiem: Ze jak Franio , na niego poszczeka ... to od razu terror :crazyeye: :evil_lol: Mój TZ zawsze ma przeciwko , jak biorę psa .... tak samo było z Lalką , Ajdą , Franiem , Klamką , Tomaszem , Denisem i innymi ;) ... Ci dwaj ostatni , co prawda u moich rodziców mieszkają , ale to ja je wymyśliłam , nabyłam i przywlekłam - nie chciał , marudził ...po co , dlaczego , nie potrzeba .... :cool1: Mój TZ nauczony doświadczeniem , wie , że jak jak chcę , to będe miec :diabloti: I tak niech nie marudzi , bo wie dużo wcześniej o Matyldzie ..... niż np o takim Franiu .. którego zamówiłam 2 dni po kryciu ... a TZ sie dowiedział dwa dni przed odebraniem Frania ..... :lol: A o Klementynie :mdleje: ile ja musiałam się napocic , by powiedział tak :shake: By wydukał - dobra weźmiemy tego psa , bo życ mi nie dasz i będziesz mi marudzić do końca życia :loveu: ale przecież zamiast mi gadac , odpowiedziec na pytanie krótko - czy weźmiemy Klementynę ? odpowiedz by była TAK - szybko i bezboleśnie ... a że powiedział , niewiem , zastanowię się , po co , a na pewno , a może kto inny , a dlaczemu , a zjedzą się , a co to za pies , a kolejny szkodnik , a jaka ona brzydka , a może innego weźmiemy , a ... i tak jęczał .... a i był też podstęp :cool3: pytałam go jak prawie spał - najpierw i nagrałam jak powiedział , nieświadomy tego co mówi TAK .... to był kluczowy argument .. pierwsze pytanie było - czy śpisz ? odpowiedź - NIE to co weźmiemy tego pieska ? - TAK i już dalej nic nie odpowiadał .... ale że to nagrałam , nie mógł sie wyprzeć :diabloti: znaczy się wypierał :mad: ale kto zna mojego TZ , to wie , że on uwielbia jak go wkręcam :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Pod tym względem przypominacie mi moich rodziców. Quote
rufusowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Vectra']a niby jakiś staffik go terroryzuje :crazyeye: :niewiem: Ze jak Franio , na niego poszczeka ... to od razu terror :crazyeye: :evil_lol: odpowiedz by była TAK - szybko i bezboleśnie ... a że powiedział , niewiem , zastanowię się , po co , a na pewno , a może kto inny , a dlaczemu , a zjedzą się , a co to za pies , a kolejny szkodnik , a jaka ona brzydka , a może innego weźmiemy , a ... i tak jęczał .... [/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B][I]tak sobie myślę...[/I][/B] [B][I]chciałabym być w Twojej rodzince :loveu::evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts