Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja wam powiem dlaczemu pipkuje :diabloti:

Przez spamerów , co to w każdym topiku wstawiali linki do swoich for :evilbat:
I są zablokowane nazwy tych for , a że tematyka psia , to pipkuje psie słowa HA.

Zapewne admini włączyli moderowanie administracji , bo ostatnio było niefajnie ;)
Za free , obrywali modzi ...

Brawa dla tej pani :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/239/e65630403a6021da.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='furciaczek']
Ale faktycznie modzi czesto dostaja niesluszne lanie...[/quote]

częściej chyba jednak słuszne :eviltong: chociaż szkoda, że admini nie mają odwagi się przyznać, albo, że tak głęboko mają użytkowników w dupie - i modów też skoro modzi za nich obrywają:roll: niedobrze mi sierobi przez to wszystko ble

Posted

[quote name='malawaszka']częściej chyba jednak słuszne :eviltong: chociaż szkoda, że admini nie mają odwagi się przyznać, albo, że tak głęboko mają użytkowników w dupie - i modów też skoro modzi za nich obrywają:roll: niedobrze mi sierobi przez to wszystko ble[/quote]

Czy czesciej to nie wiem:evil_lol: mnie najbardziej drazni fakt ze ludzie nie potrafia zrozumiec ze klopoty z dzialaniem forum nie sa wina modow, ze problemy techniczne roziwazuje sie troszke dluzej niz w 5 min;)

A to ze modzi dzialaja pod wplywem emocji i sa stronniczy w niektorych przypadkach...no coz z niektorymi rzeczami nie wygrasz:lol:
Albo ten regulamin bazarkowy...brrr masakra z tego cio czytalam.

Vectra wybacz ze sie rozgadalam w twojej galerii...ale tak swojsko tu u Ciebie:diabloti:

Posted

A czemu mają mi skasować ? przecież nic złego nie piszę ..... :)
Te wojny powstają dlatego , że żadna ze stron nie potrafi rozmawiać - nie wrzucam do jednego wora , oczywiście wszystkich.

Nie lubię takich bezsensownych kłótni , bo to tylko dzieli ....
Ja tu tylko sprzątam ... zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']A czemu mają mi skasować ? przecież nic złego nie piszę ..... :)
Te wojny powstają dlatego , że żadna ze stron nie potrafi rozmawiać - nie wrzucam do jednego wora , oczywiście wszystkich.

Nie lubię takich bezsensownych kłótni , bo to tylko dzieli ....
Ja tu tylko sprzątam ... zdjęcia :diabloti:[/quote]

No mi skasowali:eviltong::evil_lol:

Niestety Vectro tak juz chyba bedzie... coraz wiecej klotni na dogo:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']Czy czesciej to nie wiem:evil_lol: mnie najbardziej drazni fakt ze ludzie nie potrafia zrozumiec ze klopoty z dzialaniem forum nie sa wina modow, ze problemy techniczne roziwazuje sie troszke dluzej niz w 5 min;)

A to ze modzi dzialaja pod wplywem emocji i sa stronniczy w niektorych przypadkach...no coz z niektorymi rzeczami nie wygrasz:lol:
Albo ten regulamin bazarkowy...brrr masakra z tego cio czytalam.

Vectra wybacz ze sie rozgadalam w twojej galerii...ale tak swojsko tu u Ciebie:diabloti:[/quote]

to racja - pretensje o problemy techniczne też mnie wkurzają, a o reg bazarków się nie wypowiadam - nie lubię sobie podnosic ciśnienia przed snem:lol:

Posted

Ale z drugiej strony ( co by rozweselić ) gdyby nie te spory , było by nudno :diabloti:
Co do działania forum , to już jest niestety , że tak nazwę i proszę mnie źle nie zrozumieć ... nieudolność tiechnologii .. jest nas tak dużo , bazgrzemy jeszcze więcej i serwery szaleją .. admini robią co mogą , pretensja jest do modów , no cóż , taki ten świat jest , że ktoś winny musi być ;)
Ja jak włączę 300 aplikacji na kompku , to szlag go trafia :evilbat: i ciągłe , a to pamięci mało , a to grafika kuca , dysku za mało ...... i grzebie w bebechach ...
a co takie serwery mają powiedzieć ;) ?

Ale i tak Wam powiem drogie moje , że mimo wszytsko dogomania , jest najmilszym z for , dlatego jak nie działa , szlag wszystkich trafia - uzależnienie i niemoc
Znam kilka for , że na takich galeriach , pisanie o pierdołach = ostrzeżenia , bany trallalala

Franciszek Tutosław w akcji

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/307/5c87354469a1cefe.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']Żebyś każde jedno mogła z uwagą obejrzeć i podziwiać :diabloti:[/quote]

No patrzcie jak sobie to zaplanowala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ide z psami bo mi siada na glowe dzisiaj:lol:

Nie musze pisac ze foty powalajace..to oczywiste:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']A co Ty tak po jednym zdieciu ciulasz??:eviltong:[/QUOTE]
Żebyś każde jedno mogła z uwagą obejrzeć i podziwiać :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a ta znowu z tym ciuLaniem :evil_lol:[/quote]

Nie moja wina ze komp moj bezogonkowy i bezkreskowy jest:evil_lol:
Wiedzialam ze ktos znowu sie to tego przyczepi:lol::lol:

Posted

[quote name='Vectra']na allegro .. już podawałam linka ;)
Jeszcze jej nie mam , dziś wysłali .... te fotki to od nich , z zapytaniem czy może byc

Po założeniu nowej karty graficznej , zainstalowaniu sterowników , nie mam "ci" z znaczy c z kreską :diabloti:[/quote]

Phiiiii...mamunia ja nie mam zadnycj ogonkow i zyje..nawet na psie nie mam ogona:diabloti:

[quote name='furciaczek']A co Ty tak po jednym zdieciu ciulasz??:eviltong:[/quote]

buhahhahahahahha...p siaki pipkuje a ciulasz nie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[B][I]Chyba po raz 10 podchodzę do napisania tego posta bo ciągle coś mi przeszkadza :angryy: Vectra co odpisałaś jak napisałam że musze sie przygotować psychicznie w zwiążku z Tweoim pobytem w Toruniu ? :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']a co nie mogie :diabloti:

Dziś ważyłam Frania HA , całe 17 kilo waży :evilbat:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ło matko

a czemu tak mało:razz::razz::razz:

witka
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']W sierpniu :diabloti:

Maluch jest mój !!![/quote]
[B][I]znalazłam :evil_lol::evil_lol: na wystawie taaak ? :diabloti: to bomba :eviltong: z Franiem ? :razz:[/I][/B]

Posted

[quote name='Bullila.nl']A TZ nie w garazu????

Wlasnie dalabys wiecej tych fot a nie tak ciulasz.....
[SIZE=1]moja rodzina mieszkala na slazku[/SIZE]

[SIZE=1]spac nie moge[/SIZE][/quote]
TZ tą kose trzyma w garażu , tak więc prawie jak bym ta był :diabloti:

[quote name='agbar']Phiiiii...mamunia ja nie mam zadnycj ogonkow i zyje..nawet na psie nie mam ogona:diabloti:

buhahhahahahahha...p siaki pipkuje a ciulasz nie???[/quote]
ale fajnie było miec ciiiii :evil_lol:

[quote name='SZPiLKA23']Wydrukowałas i oprawiłas?:cool3::diabloti:[/quote]
na pulpit sobie ustawiłam

[quote name='Rinuś'][B][I]Chyba po raz 10 podchodzę do napisania tego posta bo ciągle coś mi przeszkadza Vectra co odpisałaś jak napisałam że musze sie przygotować psychicznie w zwiążku z Tweoim pobytem w Toruniu ? [/I][/B][/quote]

kupisz flaszke i będzie miód :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ło matko

a czemu tak mało

witka
[/B][/COLOR][/quote]
bo tak podobno idealnie :evil_lol: gdyby jadł normalnie , nie biegał od rana do nocy - to by ważył więcej

[quote name='Rinuś'][B][I]znalazłam na wystawie taaak ? to bomba :eviltong: z Franiem ? :razz:[/I][/B][/quote]

TAAAAAAAAKKKKKK , cieszysz się ? :diabloti:

emotki papa