Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/233/0ed8651a4accabcd.jpg[/IMG][/URL] Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Vectra czy ja dobrze czytam że Matylda będzie twoja :cool3: Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='sylwiaskalska']Vectra czy ja dobrze czytam że Matylda będzie twoja :cool3:[/quote] tak ,tak .tak :cool3: już jest moja :loveu: [quote name='sacred PIRANHA']Mati jest sliczniasta:)[/quote] [quote name='Bullila.nl']Jaka piekna Matylda:loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']tak ,tak .tak :cool3: już jest moja :loveu:[/quote] biedna psina :placz: świniaki ją wykończą : P Quote
SZPiLKA23 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Przystosuje sie ... jeszcze da im popalic ;] Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Tinka:)']biedna psina :placz: świniaki ją wykończą : P[/quote] Znaczy tak :diabloti: Jeśli Matylda będzie podobna do Frania z charakteru , to biedne moje świnki , ona je wykończy :evil_lol: :evil_lol: A jeśli będzie grzeczna (już nie jest) to świnki ją nauczą , wsiowego zachowania :diabloti: Matylda mimo całych 9 dni , życia już jest że tam powiem żywa bardzo :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']tak ,tak .tak :cool3: już jest moja :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/quote] To będzie szczęśliwa piąteczka chyba dobrze zliczyłam :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='sylwiaskalska']To będzie szczęśliwa piąteczka chyba dobrze zliczyłam :evil_lol:[/QUOTE] cztery w domu , jedno na podwórku ;) bo teraz jest 3 do 1 :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']Znaczy tak :diabloti: Jeśli Matylda będzie podobna do Frania z charakteru , to biedne moje świnki , ona je wykończy :evil_lol: :evil_lol: A jeśli będzie grzeczna (już nie jest) to świnki ją nauczą , wsiowego zachowania :diabloti: Matylda mimo całych 9 dni , życia już jest że tam powiem żywa bardzo :loveu:[/quote] Będzie Franek&Matylda dream team:diabloti::evil_lol::evil_lol: ciekawe, czy jakbym pożyczyła Wam mojego Grama to by przeżył:evil_lol::evil_lol: bo on taki delikatny ani spokojny wcale nie jest:razz: Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Jak dobrze pójdzie , a wierze w to ;) To Matylda będzie w metryce miała wpisane Dynamit girl :evilbat: Franek jak kto by nie wiedział w metryce ma Atomic boy :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']Jak dobrze pójdzie , a wierze w to ;) To Matylda będzie w metryce miała wpisane Dynamit girl :evilbat: Franek jak kto by nie wiedział w metryce ma Atomic boy :diabloti:[/quote] no mówiłam, Dream Team :evil_lol::evil_lol: Quote
dzasta Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Vectra Matyldzia jest superancka :loveu: Ale Ci zazdroszczę :cool3: Do nas miała dołączyć mała staffinka w maju ale niestety nie udało nam się czego do dziś dnia nie mogę przeżyć ale za to mamy małą trolindę a w przyszłości myślę że się jeszcze dopsimy bo zwiększamy metraż. Czytałam że się z Franczesławem wystawiacie w Warszawce :evil_lol: To się spotkamy :p Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Właśnie , co do wystawy , kurde - zgłosiłam Frania do złej klasy :( Da się to zmienić ?????? :modla: Quote
Justa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']Właśnie , co do wystawy , kurde - zgłosiłam Frania do złej klasy :( Da się to zmienić ?????? :modla:[/QUOTE] Czyżbyście, wybierali się na Warszawską? :cool3: Ciekawe czy rozpoznam Frania :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ahhhahaha rewelacja!!! Atomic Boy i Dynamite Girl!!!!! :klacz: Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Tak wybieramy sie na warszawkę w lipcu :diabloti: Francy nie poznasz , zgubi się w tłumie :evilbat: Quote
Justa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']Tak wybieramy sie na warszawkę w lipcu :diabloti: Francy nie poznasz , zgubi się w tłumie :evilbat:[/QUOTE] Spoko loko będę patrzeć pod nogi :diabloti: Albo wezmę ze sobą piłkę/frisbee/oponę - sam przyleci ! Quote
Maga100 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Vectra']No pogadamy , pogadamy - ja na te wystawę mam ze 25km , [/quote] [B]a gdzie i kiedy?[/B] [quote name='Vectra']cztery w domu , jedno na podwórku ;) bo teraz jest 3 do 1 :diabloti:[/quote] [B]a poza tym wszyscy zdrowi? :diabloti:[/B] Quote
Vectra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Wystawa jest 13 lipca , mówię o TTB :diabloti: Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Pisałam , że Klemka Egon kościsty jest niebezpieczny ? No , więc , mam podbite oko i leciała mi farba z nosa - tak mnie piesek utulał :evilbat: Klementyna , to typ co wszystko szybko robi , jakby jej miało czasu zbraknąć. Położyłam się na łóżku , batalia ruszyła do przytulania , kości mi się uwaliły na klatce piersiowej , najpierw dostałam czułego buziaka .... po chwili się słodko wtuliła i tak miło było nam przez chwilę , gdy nagle Egon poderwał swój durny łeb celem otrząśnięcia mózgoczaszki i zarwałam z uszu po oku - jak ryknęłam AAAAAAAAA , bo tymi uszami napierdziela jak Lalka ogonem :mad: jak tak krzyknęłam AAAAAAAA obrywają uchami po gałach , Egon przerwał nagle trzepotanie i odwrócił swoją prześliczną buziunie w moją stronę - oczywiście subtelnie i delikatnie jak na Klementynkę przystało - efektem było przywalenie mi ze łba w nos :mdleje: Jak taka ociekająca krwią z bolącym okiem próbowałam wstać , to oczywiście świnki całą grupą - jedno przez drugie , próbowały mnie pocieszać.Jeszcze raz zarwałam z bańki tym razem od Lali , na szczęście nie w nos a w szczękę - szczękę mam solidną :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A to swinki pieknie maluja siniakami.... kolory teczy juz za niedługo sie obiawia... Quote
Bullila.nl Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Oj biedna Ty:shake:....Buhahahahaha:evil_lol::evil_lol: TTB to sa grozne psy !! Jakby nie bylo malo ze ze lba przywala to pocieszeniem mocniej poprawia:evil_lol::evil_lol: Moj TZ ma wykruszona jedynke po tym jak Bullis ze lba dal:cool3: Spoko loko będę patrzeć pod nogi :diabloti: Albo wezmę ze sobą piłkę/frisbee/oponę - sam przyleci ! hahaha dobry sposob na sciagniecie Frania:evil_lol: Quote
Recommended Posts