Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Vectra czy ja dobrze czytam że Matylda będzie twoja :cool3:[/quote]

tak ,tak .tak :cool3: już jest moja :loveu:

[quote name='sacred PIRANHA']Mati jest sliczniasta:)[/quote]

[quote name='Bullila.nl']Jaka piekna Matylda:loveu:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']biedna psina :placz:
świniaki ją wykończą : P[/quote]
Znaczy tak :diabloti: Jeśli Matylda będzie podobna do Frania z charakteru , to biedne moje świnki , ona je wykończy :evil_lol: :evil_lol:
A jeśli będzie grzeczna (już nie jest) to świnki ją nauczą , wsiowego zachowania :diabloti:
Matylda mimo całych 9 dni , życia już jest że tam powiem żywa bardzo :loveu:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']To będzie szczęśliwa piąteczka chyba dobrze zliczyłam :evil_lol:[/QUOTE]
cztery w domu , jedno na podwórku ;) bo teraz jest 3 do 1 :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Znaczy tak :diabloti: Jeśli Matylda będzie podobna do Frania z charakteru , to biedne moje świnki , ona je wykończy :evil_lol: :evil_lol:
A jeśli będzie grzeczna (już nie jest) to świnki ją nauczą , wsiowego zachowania :diabloti:
Matylda mimo całych 9 dni , życia już jest że tam powiem żywa bardzo :loveu:[/quote]
Będzie Franek&Matylda dream team:diabloti::evil_lol::evil_lol:

ciekawe, czy jakbym pożyczyła Wam mojego Grama to by przeżył:evil_lol::evil_lol: bo on taki delikatny ani spokojny wcale nie jest:razz:

Posted

Jak dobrze pójdzie , a wierze w to ;)
To Matylda będzie w metryce miała wpisane Dynamit girl :evilbat:
Franek jak kto by nie wiedział w metryce ma Atomic boy :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Jak dobrze pójdzie , a wierze w to ;)
To Matylda będzie w metryce miała wpisane Dynamit girl :evilbat:
Franek jak kto by nie wiedział w metryce ma Atomic boy :diabloti:[/quote]
no mówiłam, Dream Team :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra Matyldzia jest superancka :loveu:
Ale Ci zazdroszczę :cool3: Do nas miała dołączyć mała staffinka w maju ale niestety nie udało nam się czego do dziś dnia nie mogę przeżyć ale za to mamy małą trolindę a w przyszłości myślę że się jeszcze dopsimy bo zwiększamy metraż.
Czytałam że się z Franczesławem wystawiacie w Warszawce :evil_lol:
To się spotkamy :p

Posted

[quote name='Vectra']Właśnie , co do wystawy , kurde - zgłosiłam Frania do złej klasy :(
Da się to zmienić ?????? :modla:[/QUOTE]

Czyżbyście, wybierali się na Warszawską? :cool3:
Ciekawe czy rozpoznam Frania :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']Tak wybieramy sie na warszawkę w lipcu :diabloti:
Francy nie poznasz , zgubi się w tłumie :evilbat:[/QUOTE]

Spoko loko będę patrzeć pod nogi :diabloti:
Albo wezmę ze sobą piłkę/frisbee/oponę - sam przyleci !

Posted

[quote name='Vectra']No pogadamy , pogadamy - ja na te wystawę mam ze 25km , [/quote]

[B]a gdzie i kiedy?[/B]

[quote name='Vectra']cztery w domu , jedno na podwórku ;) bo teraz jest 3 do 1 :diabloti:[/quote]

[B]a poza tym wszyscy zdrowi? :diabloti:[/B]

Posted

Pisałam , że Klemka Egon kościsty jest niebezpieczny ?
No , więc , mam podbite oko i leciała mi farba z nosa - tak mnie piesek utulał :evilbat:
Klementyna , to typ co wszystko szybko robi , jakby jej miało czasu zbraknąć.
Położyłam się na łóżku , batalia ruszyła do przytulania , kości mi się uwaliły na klatce piersiowej , najpierw dostałam czułego buziaka .... po chwili się słodko wtuliła i tak miło było nam przez chwilę , gdy nagle Egon poderwał swój durny łeb celem otrząśnięcia mózgoczaszki i zarwałam z uszu po oku - jak ryknęłam AAAAAAAAA , bo tymi uszami napierdziela jak Lalka ogonem :mad: jak tak krzyknęłam AAAAAAAA obrywają uchami po gałach , Egon przerwał nagle trzepotanie i odwrócił swoją prześliczną buziunie w moją stronę - oczywiście subtelnie i delikatnie jak na Klementynkę przystało - efektem było przywalenie mi ze łba w nos :mdleje: Jak taka ociekająca krwią z bolącym okiem próbowałam wstać , to oczywiście świnki całą grupą - jedno przez drugie , próbowały mnie pocieszać.Jeszcze raz zarwałam z bańki tym razem od Lali , na szczęście nie w nos a w szczękę - szczękę mam solidną :diabloti:

Posted

Oj biedna Ty:shake:....Buhahahahaha:evil_lol::evil_lol:

TTB to sa grozne psy !! Jakby nie bylo malo ze ze lba przywala to pocieszeniem mocniej poprawia:evil_lol::evil_lol:

Moj TZ ma wykruszona jedynke po tym jak Bullis ze lba dal:cool3:

Spoko loko będę patrzeć pod nogi :diabloti:
Albo wezmę ze sobą piłkę/frisbee/oponę - sam przyleci !
hahaha dobry sposob na sciagniecie Frania:evil_lol: