Vectra Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja opiłeczkowana...........:razz: [/B][/COLOR][/quote] witaj zakociona :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Dzien dobry;) Na ostatniej focie jak dumna Lala:evil_lol::evil_lol: wyprostaowana jak na defiladzie:loveu: [SIZE=1]p.s Franek na liscie?? bo my juz zgloszeni:lol:[/SIZE][/quote] Jeszcze nie , bo nie mogę znaleźć rodowodu , a bez numeru lipa. Dziś poszukam jeszcze raz , ale zgłoszę go ... Quote
Vectra Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja opiłeczkowana........... [/B][/COLOR][/quote] witaj zakociona :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Dzien dobry Na ostatniej focie jak dumna Lala wyprostaowana jak na defiladzie [SIZE=1]p.s Franek na liscie?? bo my juz zgloszeni:lol:[/SIZE][/quote] Jeszcze nie , bo nie mogę znaleźć rodowodu , a bez numeru lipa. Dziś poszukam jeszcze raz , ale zgłoszę go ... [quote name='Rinuś'][I][B]Dopiero zauważyłam Ewuniu okropnie mi przykro wiem jakie to uczucie stracić najlepszego przyjaciela ;( wiem jakie to jest straszne..jak bardzo boli... Byłaś,Jesteś dla Kano najważniejsza,zrobiłaś wszystko co mogłaś..pozwoliłaś odejść mu w spokoju,bez zbędnego bólu i cierpienia...Kochał Tylko Ciebie...Żył Dla Ciebie... Kano zawsze będzie na Twoim ramieniu i zawsze pomoże Ci podjąć prawidłowe decyzje,to że go nie ma ciałem nie znaczy, że nie ma go duszą...jest Twoim aniołem...Będzie czuwał nad Tobą...Jeszcze się spotkacie i wtedy również polecą łzy...łzy szczęścia... 3maj się :buzi: Kano [*][/B][/I][/quote] Dziękuje :buzi: [quote name='malawaszka']dom już jest - teraz szuka wykończeń i to mnie już powoli wykańcza [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/CZERWIEC%202008/1%20czerwiec/01062008-115.jpg[/URL] buuahahah jakaż gracja :evil_lol:[/quote] Bo to jest inteligentny , niepowtarzalny Egon kościsty :loveu: Uwielbiam ją , wszystkie owady mi w domu wybija :evil_lol: [quote name='eria']Vectra ! Kocham oglądać Twoje zdjęcia !:loveu: zwłaszcza że nasze psy mają taką samą piłeczkową pasję :)[/quote] Piłeczka to podstawa :diabloti: Właśnie wróciliśmy z piłeczkowania.Świnka Muminek była pierwsza i dochodzi jeszcze do siebie.Reszta trochę zmęczona.Znaczy prócz , Klementyny , ona nigdy nie bywa zmęczona. nie mam pojęcia czemu można tylko 10 emotek Quote
Rinuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Vectra']Jeszcze nie , bo nie mogę znaleźć rodowodu , a bez numeru lipa. Dziś poszukam jeszcze raz , ale zgłoszę go ... [/quote] [B][I]Wystawiacie się?:cool3::cool3:[/I][/B] Quote
Vectra Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Wystawiacie się?:cool3::cool3:[/I][/B][/quote] Możliwe , że tak :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Vectra']Możliwe , że tak :diabloti:[/quote] [B][I]a gdzie?:cool3::cool3:[/I][/B] Quote
Kora- Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Witam :loveu: Jestem cichym wielbicielem owej galerii. Muminek jest taki brzydki, że aż piękny! :loveu: A zdjęcia w Twojej galerii są najlepsze! Te zabawy świnek :diabloti: ciekawe co by było jakbym tam mojego sznupka wpuściła między nimi. Chyba by nie wyszedł cały :shake::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/CZERWIEC%202008/1%20czerwiec/01062008-055.jpg[/url] panna gracja:loveu: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 probowalam skopiowac obrazek ale mnie nie poszlo:roll::oops: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [SIZE=4][COLOR=red]wszyscy spiommm tu dzisiaj?????:shake::shake:[/COLOR][/SIZE] Quote
Vectra Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a gdzie?[/I][/B][/quote] w Warszawie [quote name='Kora-']Witam :loveu: Jestem cichym wielbicielem owej galerii. Muminek jest taki brzydki, że aż piękny! :loveu: A zdjęcia w Twojej galerii są najlepsze! Te zabawy świnek ciekawe co by było jakbym tam mojego sznupka wpuściła między nimi. Chyba by nie wyszedł cały :shake::evil_lol:[/quote] A dziękuje :cool3: obawiam się , że sznupka potraktowały by jak gałganek :shake: [quote name='Bullila.nl'][URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/CZERWIEC%202008/1%20czerwiec/01062008-055.jpg[/URL] panna gracja:loveu:[/quote] cała Lala [quote name='Bullila.nl'][SIZE=4][COLOR=red]wszyscy spiommm tu dzisiaj?????:shake::shake:[/COLOR][/SIZE][/quote] Nie śpię , gram :diabloti: Quote
oktawia6 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 a ja mam pytanie Vectra bo nikt o to nie spytał póki co-czy Muminek śpi również z Tobą w łóżku?:evil_lol::cool3: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 W co grasz???? z Swinkami w kulki??:diabloti: bo mnie tu teskno:p Quote
Greven Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ewuniu, zobacz mam dla Ciebie następnego pitbulla - już ćwiczy szczęki :loveu: [img]http://www.republika.pl/tsu/12.jpg[/img] (autorem zdjęcia jest Iza Bielicka "tsu") Quote
Vectra Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Muminek śpi w klatce. Udało mi się zreformować Muminka by zachowywał się grzecznie gdy wszystkie są blisko mnie.Bo na początku się rzucała gdy tylko któreś do mnie podchodziło. Teraz pracujemy nad tym by i do Rafała mogły razem.Ona przy Rafale startuje do psów.Szczególnie do Frania. W sumie było całkiem miło , ale dziś nastała nowa sytuacja , Rafał siedział nisko , Muminek się witał , cieszył .... gdy podszedł Franio .. rzuciła się na niego :mad: No i się pożarły , niegroźnie , ale ... potem było niby OK ,ale znowu trzeba ich reformować. Ja wiem , że to bullterrier , ale u niej te zachowania mają podłoże lękowe.Ona atakuje ze strachu.A Frania długo nie trzeba drażnić ;) I ten problem muszę jakoś rozwiązać. Do czarnych ona czuje szacunek i czuje sie z nimi pewnie , nie wyskakuje z kłami. Przez dwa tygodnie były trzy takie akcje , raz przy mnie , raz przy wodopoju i dziś przy TZ.I zawsze do Frania.Pomijam furczenia , bo na nie nikt nie reaguje , znaczy żadna świnka.Ale wyskok z kłami , to Franio nie popuści. Przy mnie jest OK , przy wodopoju jest spokój , teraz przy TZ. A TZ ma śliczne 4 dziurki w nodze :diabloti: Chciał osłonić jedno przed drugim (Muminek siedział mu pod nogami) No i TZcik oberwał :evilbat: Gram w jednorękiego bandytę i zastanawiam się jak to ogarnąć. Quote
oktawia6 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 uuu to TZ pokąsany by tyko się stał się zombie:evil_lol:a krew leciała? to mało przyjemnie w sumie-całokształtem:shake: Quote
Greven Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='oktawia6']a krew leciała? [/quote] Jak by krew leciała, to by TZa bestie zagryzły "na ament" (jak mawiała moja babcia - nie mylić z prababcią, tą od kota pod kapeluszem). Bo one już takie som, te psy morderce, wyniuchają krew i koniec. Ciach mach, trup na miejscu. Quote
Vectra Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Krew się nie lała.Rafał będzie miał śliczny wylew na łydce :diabloti: Franek ją trochę sponiewierał , ale śladu nie ma.On jest silniejszy i pewniejszy. Chyba kupie dwa kagańce i będziem testować różne sytuacje.Głównie przy ludziach. Dwa to jak by się krew TZ polała , to by go firma sprzątająca szczątki zabrała nie ? W końcu przeca to zue psy som , wsciekłe bestie , jak poczuje krew to kuniec :evilbat: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 a ja to se mysle ze oczyma Muminki to czarne Damy to Laski z klasa a Franek taki sam kurdupel...zawziety i to ja podkreca...no jajca ma Frank to pokazuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wiesz ja uwielbiam cala bande Twa:multi:Klemka zakochalam sie w tej rasowej inaczej:loveu::loveu::loveu: cos Ty z niej zrobila:shake: kobitka nie do poznania. Jest sliczna:loveu: a frankowym ogonem...zajechalam ze stary tematem:razz: i ma wywiniety bo jest podexytowany caly czas z w gonitwie:evil_lol: Moj ma jak antena komunistyczna jak sie nakreci:diabloti: a jak sam to w klasie Oj....nie moge sie doczekac na zywca:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Vectra']Krew się nie lała.Rafał będzie miał śliczny wylew na łydce :diabloti: Franek ją trochę sponiewierał , ale śladu nie ma.On jest silniejszy i pewniejszy. Chyba kupie dwa kagańce i będziem testować różne sytuacje.Głównie przy ludziach. Dwa to jak by się krew TZ polała , to by go firma sprzątająca szczątki zabrała nie ? W końcu przeca to zue psy som , wsciekłe bestie , jak poczuje krew to kuniec :evilbat:[/quote] No .....posprzatajcie bo sie nabrudzilo:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ..........nieudaczna pancia poszukuje osoby ktora pomoze zrobic banerek-podpis Bullitkowi:placz::modla:probowalam....nic mi nie wychodzi....w ten holenderski net nie wchodz mi programy :shake: Quote
Vectra Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Franio i jego ogon ..... do tego jego charakter i nosi jak skorpion :diabloti: żeby takie problemy były , to by był mniód ;) Klementynka , to jest najbardziej rasowy Egon w układzie :evilbat: nie ma takiej drugiej. Kochane i bezproblemowe stworzonko , bezproblemowe o ile się ją zniszczy fizycznie :evil_lol: Wypoczęta Klamka = kościsty , szalejący idiota :mad: Bardzo się cieszę , że jest z nami , to fajny psiak.Ona potrzebuje tak niewiele.Troszkę się poprzytulać , garść karmy , 4 godziny intensywnego biegania i parę much/os do upolowania :evil_lol: :evil_lol: No i oczywiście potrzebuje psów do terroryzowania zabawami :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Moj Staffik wlasnie jest na stole:diabloti:ja ser jadlam oczywiscie na spole:evil_lol::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Greven'] Jak by krew leciała, to by TZa bestie zagryzły "na ament" (jak mawiała moja babcia - nie mylić z prababcią, tą od kota pod kapeluszem). Bo one już takie som, te psy morderce, wyniuchają krew i koniec. Ciach mach, trup na miejscu. [/quote] aaa bo jakby co u mnie na osiedlu jest Skórzec:razz::diabloti:2 fury dokładnie-gotowe podjechac po szczątki-tylko nie wiem czy TZ-ów też sprzątają:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Zazdroszcze Ci tr:razz:szke, Ty masz lub zrobisz cool psioczka....Vectra -poskramiacz z [SIZE=7][COLOR=red]Sercem:loveu:[/COLOR][/SIZE] Wygralas cosik???:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Biore Bulla i ide do meza na gore:diabloti: DOBRANOC:) Quote
Recommended Posts