Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja

opiłeczkowana...........:razz:
[/B][/COLOR][/quote]
witaj zakociona :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']Dzien dobry;)

Na ostatniej focie jak dumna Lala:evil_lol::evil_lol: wyprostaowana jak na defiladzie:loveu:

[SIZE=1]p.s Franek na liscie?? bo my juz zgloszeni:lol:[/SIZE][/quote]
Jeszcze nie , bo nie mogę znaleźć rodowodu , a bez numeru lipa.
Dziś poszukam jeszcze raz , ale zgłoszę go ...

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja

opiłeczkowana...........
[/B][/COLOR][/quote]
witaj zakociona :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']Dzien dobry

Na ostatniej focie jak dumna Lala wyprostaowana jak na defiladzie

[SIZE=1]p.s Franek na liscie?? bo my juz zgloszeni:lol:[/SIZE][/quote]
Jeszcze nie , bo nie mogę znaleźć rodowodu , a bez numeru lipa.

[quote name='Rinuś'][I][B]Dopiero zauważyłam
Ewuniu okropnie mi przykro wiem jakie to uczucie stracić najlepszego przyjaciela ;( wiem jakie to jest straszne..jak bardzo boli...
Byłaś,Jesteś dla Kano najważniejsza,zrobiłaś wszystko co mogłaś..pozwoliłaś odejść mu w spokoju,bez zbędnego bólu i cierpienia...Kochał Tylko Ciebie...Żył Dla Ciebie...
Kano zawsze będzie na Twoim ramieniu i zawsze pomoże Ci podjąć prawidłowe decyzje,to że go nie ma ciałem nie znaczy, że nie ma go duszą...jest Twoim aniołem...Będzie czuwał nad Tobą...Jeszcze się spotkacie i wtedy również polecą łzy...łzy szczęścia...
3maj się :buzi:

Kano
[*][/B][/I][/quote]
Dziękuje :buzi:

[quote name='malawaszka']dom już jest - teraz szuka wykończeń i to mnie już powoli wykańcza

[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/CZERWIEC%202008/1%20czerwiec/01062008-115.jpg[/URL]
buuahahah jakaż gracja :evil_lol:[/quote]
Bo to jest inteligentny , niepowtarzalny Egon kościsty :loveu:
Uwielbiam ją , wszystkie owady mi w domu wybija :evil_lol:
[quote name='eria']Vectra ! Kocham oglądać Twoje zdjęcia !:loveu: zwłaszcza że nasze psy mają taką samą piłeczkową pasję :)[/quote]
Piłeczka to podstawa :diabloti:

Właśnie wróciliśmy z piłeczkowania.Świnka Muminek była pierwsza i dochodzi jeszcze do siebie.Reszta trochę zmęczona.Znaczy prócz , Klementyny , ona nigdy nie bywa zmęczona.

nie mam pojęcia czemu można tylko 10 emotek

Posted

[quote name='Vectra']Jeszcze nie , bo nie mogę znaleźć rodowodu , a bez numeru lipa.

[/quote]
[B][I]Wystawiacie się?:cool3::cool3:[/I][/B]

Posted

Witam :loveu: Jestem cichym wielbicielem owej galerii. Muminek jest taki brzydki, że aż piękny! :loveu: A zdjęcia w Twojej galerii są najlepsze! Te zabawy świnek :diabloti: ciekawe co by było jakbym tam mojego sznupka wpuściła między nimi. Chyba by nie wyszedł cały :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a gdzie?[/I][/B][/quote]
w Warszawie
[quote name='Kora-']Witam :loveu: Jestem cichym wielbicielem owej galerii. Muminek jest taki brzydki, że aż piękny! :loveu: A zdjęcia w Twojej galerii są najlepsze! Te zabawy świnek ciekawe co by było jakbym tam mojego sznupka wpuściła między nimi. Chyba by nie wyszedł cały :shake::evil_lol:[/quote]
A dziękuje :cool3:
obawiam się , że sznupka potraktowały by jak gałganek :shake:

[quote name='Bullila.nl'][URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/CZERWIEC%202008/1%20czerwiec/01062008-055.jpg[/URL]

panna gracja:loveu:[/quote]
cała Lala

[quote name='Bullila.nl'][SIZE=4][COLOR=red]wszyscy spiommm tu dzisiaj?????:shake::shake:[/COLOR][/SIZE][/quote]
Nie śpię , gram :diabloti:

Posted

Ewuniu, zobacz mam dla Ciebie następnego pitbulla - już ćwiczy szczęki :loveu:

[img]http://www.republika.pl/tsu/12.jpg[/img]

(autorem zdjęcia jest Iza Bielicka "tsu")

Posted

Muminek śpi w klatce.
Udało mi się zreformować Muminka by zachowywał się grzecznie gdy wszystkie są blisko mnie.Bo na początku się rzucała gdy tylko któreś do mnie podchodziło.
Teraz pracujemy nad tym by i do Rafała mogły razem.Ona przy Rafale startuje do psów.Szczególnie do Frania.
W sumie było całkiem miło , ale dziś nastała nowa sytuacja , Rafał siedział nisko , Muminek się witał , cieszył .... gdy podszedł Franio .. rzuciła się na niego :mad:
No i się pożarły , niegroźnie , ale ... potem było niby OK ,ale znowu trzeba ich reformować.
Ja wiem , że to bullterrier , ale u niej te zachowania mają podłoże lękowe.Ona atakuje ze strachu.A Frania długo nie trzeba drażnić ;) I ten problem muszę jakoś rozwiązać.
Do czarnych ona czuje szacunek i czuje sie z nimi pewnie , nie wyskakuje z kłami.
Przez dwa tygodnie były trzy takie akcje , raz przy mnie , raz przy wodopoju i dziś przy TZ.I zawsze do Frania.Pomijam furczenia , bo na nie nikt nie reaguje , znaczy żadna świnka.Ale wyskok z kłami , to Franio nie popuści.
Przy mnie jest OK , przy wodopoju jest spokój , teraz przy TZ.
A TZ ma śliczne 4 dziurki w nodze :diabloti: Chciał osłonić jedno przed drugim (Muminek siedział mu pod nogami) No i TZcik oberwał :evilbat:

Gram w jednorękiego bandytę i zastanawiam się jak to ogarnąć.

Posted

[quote name='oktawia6']a krew leciała? [/quote]
Jak by krew leciała, to by TZa bestie zagryzły "na ament" (jak mawiała moja babcia - nie mylić z prababcią, tą od kota pod kapeluszem). Bo one już takie som, te psy morderce, wyniuchają krew i koniec. Ciach mach, trup na miejscu.

Posted

Krew się nie lała.Rafał będzie miał śliczny wylew na łydce :diabloti:
Franek ją trochę sponiewierał , ale śladu nie ma.On jest silniejszy i pewniejszy.
Chyba kupie dwa kagańce i będziem testować różne sytuacje.Głównie przy ludziach.

Dwa to jak by się krew TZ polała , to by go firma sprzątająca szczątki zabrała nie ?
W końcu przeca to zue psy som , wsciekłe bestie , jak poczuje krew to kuniec :evilbat:

Posted

a ja to se mysle ze oczyma Muminki to czarne Damy to Laski z klasa a
Franek taki sam kurdupel...zawziety i to ja podkreca...no jajca ma Frank to pokazuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wiesz ja uwielbiam cala bande Twa:multi:Klemka zakochalam sie w tej rasowej inaczej:loveu::loveu::loveu: cos Ty z niej zrobila:shake: kobitka nie do poznania.
Jest sliczna:loveu:

a frankowym ogonem...zajechalam ze stary tematem:razz: i ma wywiniety bo jest podexytowany caly czas z w gonitwie:evil_lol:

Moj ma jak antena komunistyczna jak sie nakreci:diabloti:

a jak sam to w klasie

Oj....nie moge sie doczekac na zywca:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Krew się nie lała.Rafał będzie miał śliczny wylew na łydce :diabloti:
Franek ją trochę sponiewierał , ale śladu nie ma.On jest silniejszy i pewniejszy.
Chyba kupie dwa kagańce i będziem testować różne sytuacje.Głównie przy ludziach.

Dwa to jak by się krew TZ polała , to by go firma sprzątająca szczątki zabrała nie ?
W końcu przeca to zue psy som , wsciekłe bestie , jak poczuje krew to kuniec :evilbat:[/quote]

No .....posprzatajcie bo sie nabrudzilo:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

..........nieudaczna pancia poszukuje osoby ktora pomoze zrobic banerek-podpis Bullitkowi:placz::modla:probowalam....nic mi nie wychodzi....w ten holenderski net nie wchodz mi programy :shake:

Posted

Franio i jego ogon ..... do tego jego charakter i nosi jak skorpion :diabloti:
żeby takie problemy były , to by był mniód ;)

Klementynka , to jest najbardziej rasowy Egon w układzie :evilbat: nie ma takiej drugiej.
Kochane i bezproblemowe stworzonko , bezproblemowe o ile się ją zniszczy fizycznie :evil_lol:
Wypoczęta Klamka = kościsty , szalejący idiota :mad:
Bardzo się cieszę , że jest z nami , to fajny psiak.Ona potrzebuje tak niewiele.Troszkę się poprzytulać , garść karmy , 4 godziny intensywnego biegania i parę much/os do upolowania :evil_lol: :evil_lol: No i oczywiście potrzebuje psów do terroryzowania zabawami :diabloti:

Posted

[quote name='Greven']
Jak by krew leciała, to by TZa bestie zagryzły "na ament" (jak mawiała moja babcia - nie mylić z prababcią, tą od kota pod kapeluszem). Bo one już takie som, te psy morderce, wyniuchają krew i koniec. Ciach mach, trup na miejscu.
[/quote]
aaa bo jakby co u mnie na osiedlu jest Skórzec:razz::diabloti:2 fury dokładnie-gotowe podjechac po szczątki-tylko nie wiem czy TZ-ów też sprzątają:evil_lol: