doddy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dobra, to w sobotę późną nocą jestem. Podaj adres bym nie błądziła to se w gps wpiszem. Quote
Vectra Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 [quote name='doddy']W jakim kolorze przywiązać kokardki na prezenty?[/QUOTE] Takie głupie pytania zadajesz .. oczywiście [COLOR=Magenta][B]RÓŻOWE [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 [quote name='doddy']Dobra, to w sobotę późną nocą jestem. Podaj adres bym nie błądziła to se w gps wpiszem.[/quote] Warszawska 369 [SIZE=7][COLOR=Red][B]A [/B][/COLOR][/SIZE]podkreślam to A , bo mój sąsiad , którego widziałam dwa razy przez dwa lata , ma chyba może , dość moich gości którzy namiętnie najpierw do niego zaglądają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo on nie ma A i mu psa stresują :evilbat: moskiewskiego stróża :cool3: biedny mały piesek musi szczekać :shake: a mi szklanki spadają z szafki :evil_lol: No i teraz robię matematykę ... ale Doddy , samca mi skołuj !!!! sprawdzonego gwałciciela ... 5 suk , 2 razy w roku młode , każda suka niech no po 5 szczeniąt urodzi na raz , czyli 50 małych w roku :multi: razy 800 zł za sztukę ... daje 40tysięcy , odliczjąc koszty utrzymania matek + młodych , a niech im z 5 tysięcy , moje serce jest dobrotliwe :loveu: 35 tysięcy na czysto :multi: :multi: i po co pracować :cool3: wystarczy chodoffffaaaaćććć :loveu: :loveu: I po co ja te małpy wysterylizowałam :flaming: Dziś na allegro znalazłam staffiki , białe po 1000 zł za sztukę ... wszystko niby pięknie ,ale bez papierów :angryy: za tysiaka teraz można kupić oryginał :cool3: ale napisałam maila z zapytaniem po kim to , bo parka z papierem , otrzymałam odpowiedź :cool3: [QUOTE]witam , niestety szczeniaki nie mają metryczek (suczki nie wystawiałam a, mój pies był wystawiany 2 razy z oceną doskonałą) pieski 20-steg będą miały 7 tygodni rosną b szybko i łobuzują; o: Sirius Hagrid maść czarna pręgowana z białymi znaczeniami. Rodzice psa to o: młchpl Don Sirius King Mat-Staff maść czarna; m: Snowyowl Sirius Komisarz maść biała m: Sirius Kamila maść biała w pręgowane łaty. Rodzice suczki to o: Sanczo Komisarz biały w rude łaty; m: Sirius Cesaria Evora czarna pręgowana z białymi znaczeniami[/QUOTE] takie cacuszka zmarnować :shake: Quote
doddy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kochana - samiec jest. Sa 4 suki i 1 samiec - z rodowodem nawet! Wiec możesz wiecej zarobić bo to "rasowe". Quote
Vectra Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 [quote name='doddy']Kochana - samiec jest. Sa 4 suki i 1 samiec - z rodowodem nawet! Wiec możesz wiecej zarobić bo to "rasowe".[/quote] o matko i córko , tyle szczęścia na raz :loveu: :loveu: :loveu: ale zaraz , 4 suki , to mi dochód spada :razz: :razz: 5 ma być :diabloti: bo mi na wakacje zbraknie :eviltong: :evil_lol: Quote
doddy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 5 Ci skołujemy jakoś potem. Nie bądź wybredna tylko szykuj ciastka. Quote
Vectra Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ciastka i co jeszcze ? jasne , ciastka ...... chleba dostaną suchego , prawie jak herbatniki :evil_lol: :evil_lol: Jutro po wsi , rozgłoszę , że zbieram suchy chleb , że niby dla koni :evilbat: Będą ciastka .... cała masa , różne rodzaje .... Tylko Ty mi tam sprawdź czy one aby dużo rodzą , bo darmozjada pod swój dach nie wezmę .... jak chce żreć , musi dużo rodzić Ooooooo Będą miały suki prowizje od sprzedanego szczeniaka , od razu wezmą się do roboty :evil_lol::evil_lol: Mogą być wściekle agresywne , to ludzi chwyta za serca :evilbat: szczeniaczki po rodowodowych , ostrych rodzicach .. te będą po 1200 , za opcje się płaci :diabloti: Już mam plan !!!!! interes życia zrobię :multi: Quote
Vectra Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 [quote name='doddy']Te ciastka miały być dla mnie...[/quote] aaaaaaaa , to było tak od razu :loveu: :loveu: sama upiekę , ROGALIKI , pycha :cool3: :cool3: :loveu: Alicji , mamuśki mojej przepis , wszyscy za nimi szaleją :loveu: :loveu: PS to jest najprawdziwsza prawda :lol: Kawki też ci zrobię , ew herbatki :loveu: Tylko aby nie ubieraj się zbyt elegancko , bo moje świnki , że tak powiem , witają gości z całego serca :evil_lol: :evil_lol: od góry do dołu witają człowieka :roll: Moja matka , jak mnie odwiedziła , to się ubrała w jedwabne rajstopki :evil_lol: a że było zimno ,a ja nie posiadam rajstopków :oops: to wracała w TZ dresach , bo moje , że tak powiem , trochę za kuse :evil_lol: Ale , żebym nie mówiła by ubrała się do mnie jak człowiek , no i się ubrała :mdleje: w rajstopki jedwabne :shake: :evil_lol: Quote
doddy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No to wpadam na rogaliki. Buduj kojce dla tych bulli. Masz mało czasu! Tylko na podwórku!!! Klatki w domu odpadajom bo to przecie wiejskie psy. Quote
oktawia6 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='doddy'] No to wpadam na rogaliki. Buduj kojce dla tych bulli. Masz mało czasu! Tylko na podwórku!!! Klatki w domu odpadajom bo to przecie wiejskie psy. [/quote] a w klatkach misy ciosane z kamienia-bo co wezmie w morde to zagryzie i pożre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kochana, akcja pod znakiem zapytania bo nie ma transportu dla 2 suczek :( Mimo, że chcemy oddać pieniądze za transport nie ma kto pojechać. Popisałam teraz pw po ludziach. A psy są od roku do 5 lat. Ehhh Quote
Vectra Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 A łańcuch i palik nie wystarczy ? przecież ciepło jest :diabloti: ew mam taki namiot ogrodowy :evilbat: Mam taki kawałeczek ziemi troszkę dalej od domu , samotna ta ziemia , to bullwinki jej dotrzymają towarzystwa :D Ew , taki mój daleki sąsiad , hoduje świnie , prosiakami handluje - nie zabija !!! To mu podrzucimy , nie zauważy różnicy :evil_lol: :evil_lol: prosiak taki czy taki ... Doddy , trzymam kciuki za powodzenie akcji :kciuki: jestem ciekawa , jak te bullwinki ... czy bardzo pokiereszowane przez los :( Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:oo widzę , że Ci się trafił życiowy interes ;):evil_lol: No a tak faktycznie to ciekawe jak psiaczki :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No dostała dziś kapciem w dupe :diabloti: i w ramach przeprosin , czołgając sie po podłodze .... przylazła się łasić i przepraszam ... jak powiedziałam "wybaczam ci ten błąd" to debil złapał mojego kapcia w ramach wielkiej radości ... te dwa tłumoki spały , spały , bo też dostały pare klikeRRRów i znaków rękami .... no i jak Lalka z tym kapciem w mordzie , wywijała ogonem , tańcząc i warcząc przy tym ... to co zrobiła reszta ? ano się przyłączyła ... i po kapciuszku zostało trrrachhhhh :placz: nawet nie zdążyłam klikieRRRnąć , za późno mój głos wydobył się z ust :shake: ale jutro jak będzie padać , to już mają obiecane .... wezmę kolczatki , taczkę , zawlekę na podwórko , zapakuję na taczkę i wywioze na koniec pola . ze 3 km .... i przypalikuje , zostawię , nawet po kapciu dam.[/quote :turn-l:i nawet po kapciu nie dam:cooldevi::cooldevi::cooldevi::laugh2_2:dobre Vectra dobre... no to widze ze biznes plan jest:evil_lol::evil_lol:..... po 2giej strionie domu gdzie mieszkam jest silownia...gdzie przyjezdzaja najprzystojniejsze bandziory:razz: z Lelystad ....wiec wszyscy wiedzooooom o jakich loooodziom ja tu pisze.....:evil_lol: szlam sobie ze spacerku do domku ladnie z Bullitkiem na szelkach...a tu wyskakuje do mnie kark:diabloti: i zaczyna ze...patrza z chlopakami na mnie...a w sumie to na Bullitka od miesiecy...i jaki on muskularny i poterzny i wyglada jakby tez cwiczyl....itd. Czzy moze piesek do sprzedania jest? so napewno nie ja na to:razz: Bo jeden z nich ma sunie SBT z rodowodem i chcialby sobie pieski zrobic po Bullitku:angryy::angryy::angryy: bo sie on im podoba i juz ma klientow z silowni:chainsaw: a drugi ze mieszanke bullowata i tez by ze moim bobaskiem ja potegowal!!! wyslalam ich do diabla:mad:i powiedzialam zeby sobie siebie porozmnazali najlepiej z kilkoma samicami z rozych krajow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=red]ale w sumie jak tu tera czytam to chyba przeprosze ziomkow i tez zaczne kase trzepac:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Doginka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 O to ja czekam na efekty interesa:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 zobacz Vectra! specjalnie dla Ciebie znalazłam wypasione Pit Bulle-moim zdaniem dobrze wybrałam:razz:: cena: 2.500$ [IMG]http://www.k9stud.com/ShowImage.aspx?size=350&img=bossykennels_A2008429195129.jpg&pth=Images/bossykennels[/IMG] cena: 1.500$ [IMG]http://www.k9stud.com/ShowImage.aspx?size=350&img=sifpits_A200710289815.jpg&pth=Images/sifpits[/IMG] cena: 2.000$:cool1: [IMG]http://www.k9stud.com/ShowImage.aspx?size=350&img=trjlegal1_A2008331121944.jpg&pth=Images/trjlegal1[/IMG] [IMG]http://www.k9stud.com/ShowImage.aspx?size=350&img=trjlegal1_B200833121433.jpg&pth=Images/trjlegal1[/IMG] [IMG]http://www.k9stud.com/ShowImage.aspx?size=350&img=trjlegal1_C200833121452.jpg&pth=Images/trjlegal1[/IMG] Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [COLOR=DarkRed][B].......................wlałam sobie straszszszsznie tu:crazyeye::diabloti::diabloti: a białego tez widziałam................miodzio:loveu::loveu:[/B][/COLOR]:loveu: Quote
Greven Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 A ja jutro chyba pójdę sypać kwiatki na procesjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... A Wy? :diabloti: Quote
Gonitwa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Greven']A ja jutro chyba pójdę sypać kwiatki na procesjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... A Wy? :diabloti:[/QUOTE] Precz! Zgiń, przepadnij siło nieczysta...:diabloti: Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Greven'] A ja jutro chyba pójdę sypać kwiatki na procesjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... A Wy? :diabloti:[/quote] taaaa-ja zacznę chyba dzisiaj! Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:Ewcia już zrywa z głowy wianek z liliji cystej i pomyka ulicami tam gdzie pójdzie procesja :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Greven Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Siostrzyczki, to my się chyba spotkamy przy trzecim ołtarzu, jakie to pikne! Syp kwiatuszkami, syp! I już mnie szlag trafia, bo jutro znów za kółkiem, a to co wiocha to procesja i policjanty drogę zamkną. Mamy państwo wyznaniowe... no mamy. Będę grzecznie stać, a potem pofrunę po kobiercu dziewiczych kwiatów, oponami je miażdżąc. Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Greven'] Siostrzyczki, to my się chyba spotkamy przy trzecim ołtarzu, jakie to pikne! Syp kwiatuszkami, syp! I już mnie szlag trafia, bo jutro znów za kółkiem, a to co wiocha to procesja i policjanty drogę zamkną. Mamy państwo wyznaniowe... no mamy. Będę grzecznie stać, a potem pofrunę po kobiercu dziewiczych kwiatów, oponami je miażdżąc. [/quote] no Wiesz....pożyczysz towaru po konikach ja zbiorę po 10 spacerach po psach to wtedy można iśc! a nie z gołą ręką!:megagrin: Quote
Recommended Posts