Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Vectra']haha to chyba każdy musiał to przeżyć będąc na wsi ... ja pobiłam rekord w biegu przez wieś , jak mnie stado gęsi goniło :evil_lol: Buhahaha.....................ale sport:scared:biegi przez wies ze stadem gesi na ogonie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Bullila.nl'][quote name='Vectra']haha to chyba każdy musiał to przeżyć będąc na wsi ... ja pobiłam rekord w biegu przez wieś , jak mnie stado gęsi goniło :evil_lol: Buhahaha.....................ale sport:scared:biegi przez wies ze stadem gesi na ogonie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Śmiej się :diabloti: :diabloti: miałam wtedy z 6 lat , a gęsi było z 10 :evil_lol: wszyscy się darli żebym stanęła i się odwróciła hahaha ale instynkt samozachowawczy był silniejszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja se zaraz jadę robić małego azjate :multi: :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 to się postaraj żeby wyszły śliczne azjatki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Vectra'] a ja se zaraz jadę robić małego azjate :multi: :diabloti:[/quote] łooohohooooo to już??!!! Ajda ma cieczke??? :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='smallpati']to się postaraj żeby wyszły śliczne azjatki :evil_lol:[/quote] oczywiście , że się postaram , dlatego jadę też :evil_lol: [quote name='malawaszka']łooohohooooo to już??!!! Ajda ma cieczke??? :evil_lol:[/quote] Tak , właśnie tak :multi: TZ konstruuje właśnie podeścik dla Frania co by wcelował :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Popołudniowa drzemka :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/201/d324f6806b34dc34.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/229/d6a168aceb3ba1dd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/201/b1eb275318af9bd5.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Widze ze zawsze jedno z Twych milosci warte trzyma........:razz: 1 fotka Franio ma ocka otwarte 2focia Klemka na warcie 3 tez Klementynka:razz: ma wsysko pod kontrola:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 hej hej Eff:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale spiochy, slodkie sa takie fotaski A cie u nas nadal nie bylo :( chyba sie obarze Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ooo jakie słodkie bestie :diabloti: ale w końcu są grzeczne (bo śpią) :evil_lol: Jak przyjdziesz z zapładniania to koniecznie zdaj relacje ;) P.S popatrz jakie maleństwo [URL="http://allegro.pl/item353240058_staffordshire_bull_terrier_mieszaniec_staffik.html"]KLIK[/URL] Quote
justysiek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Śpiąca fotka:loveu:sana słodycz:multi::loveu: Quote
anetta Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hhahaha ajak to jest staffik to ja jestem baletnica :turn-l: Dobrze że w tytule dodano jeszcze "mieszaniec" :diabloti: Witam pół śpiącą trójce :hand: Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='anetta']Hhahaha ajak to jest staffik to ja jestem baletnica :turn-l: Dobrze że w tytule dodano jeszcze "mieszaniec" :diabloti: Witam pół śpiącą trójce :hand:[/quote] no ..mamę miał ponoc staffikowatą... co do gęsi...jak byłam mała pojechałam na wies do rodziny... jak tylko weszliśmy na podwórko, nie wiem czemu...tylko na mnie leciało stado gęsi sycząc, a ja darłam się, że to smoki, bo pierwszy raz takie ptoki widziałam:diabloti: a po kogucie do dzisiaj mam szramy na nogach:mad: nie lubię drobiu:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha ha ha tak jest ....pisze sie wszedzie o Bullowatych ze niby agresory sa:angryy:........................nasze milusinskie:loveu: ale o agresji drobiu to chyba jeszcze watku nie bylo:evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Bullila.nl']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha ha ha tak jest ....pisze sie wszedzie o Bullowatych ze niby agresory sa:angryy:........................nasze milusinskie:loveu: ale o agresji drobiu to chyba jeszcze watku nie bylo:evil_lol:[/quote] prawda????:eviltong: a moze trzeba napisać do jakiegos ministerstwa, zeby wydawał zezwolenia na agresywny drób:evil_lol: i wpisał koguty i gęsi na listę:p Quote
Greven Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Psy mordercy???? Te urocze istoty?????????????? [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/iverrichor/IMG_0279_.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/iverrichor/IMG_0287_.jpg[/IMG] Vectra, daj jakieś foty kopulujących psów, bo nudno się zrobiło :sg168: Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Vectruniu...dzie jezdes??:razz: Frania podsadzasz czy kury skubiesz?:evil_lol::evil_lol::diabloti: [SIZE=1]nie wiem czy to przez poranny drob..? ale mam dzis nastroj suuperek:eviltong:[/SIZE] Quote
Greven Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No właśnie, ile można robić kilka(naście) małych CAO. Może dlatego tak długo to trwa, że to papierowe CAO! Trzeba było machnąć rasowe bez rodowodu, szkoda czasu na metryczkowe :grab: Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Evva:bigcool:my tu....a Ty????????????????????????????????? Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Mamcia..........................:placz::placz::placz: Ty chyba tego Franiulka za mencys na tym stolku:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Krycie CAO to boska sprawa :diabloti: ale mimo to żyję :evilbat: Będę w sobotę , bo jeszcze jadę na sex Quote
Doginka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 :multi::multi::multi:Vectra, wróciłaś:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts