Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obejrzalam filmik
moje wrazenia sa nastepujace:
o matko boska moredercy!!!!!!!! aaa!!!!!!!
a tak powaznie to Franciszek jest chyba najbardziej agresywny hihihi
najbarciej zacięty:) i odglosy sa boskie:)
u Lali jak zawsze widac szlacheckie opanowanie mimo wszystko co by sie nie dziala...dama po prostu:)
a Klementyna ten agresywny nieadopcyjny pies to sie musi jeszcze troche od nich nauczyc a nie sie na Franciszku podpiera:D i odnosilam wrazenie,ze ona chcuiala przeskoczyc przez srodek oponki:)
moje to by nei wiedzialy co robic ztaka oponka i pewnie widzac mnie wieszajaca oponke na drzewie pomyslalyby jedno "pani zwiarowala, czas zmienic wlascicielke"

Posted

Ostatni nie chodzi.

Pozostałe, no cóż..hrrrr grrrrr arggggg :evil_lol:

[quote name='malawaszka']n tym Twoim jest duuużo wiecej ludzi - na tym co ja jestem tylu nie ma :shake: yerbaherba tyle pamiętam z adresu :lol:[/QUOTE]
Znalazłam.

Posted

[quote name='Niki-lidka']obejrzalam filmik
moje wrazenia sa nastepujace:
o matko boska moredercy!!!!!!!! aaa!!!!!!!
a tak powaznie to Franciszek jest chyba najbardziej agresywny hihihi
najbarciej zacięty:) i odglosy sa boskie:)
u Lali jak zawsze widac szlacheckie opanowanie mimo wszystko co by sie nie dziala...dama po prostu:)
a Klementyna ten agresywny nieadopcyjny pies to sie musi jeszcze troche od nich nauczyc a nie sie na Franciszku podpiera:D i odnosilam wrazenie,ze ona chcuiala przeskoczyc przez srodek oponki:)
moje to by nei wiedzialy co robic ztaka oponka i pewnie widzac mnie wieszajaca oponke na drzewie pomyslalyby jedno "pani zwiarowala, czas zmienic wlascicielke"[/quote]
No przecież pisam zawsze , że atomowa franca jest zacięta i zajadła i jak złapie to nie puści :evil_lol:
To było w jakieś drugiej godzinie zabawy i zwierzątka były lekko wypompowane już :cool3: Klementyna kocha skakać i zawsze skacze jak małpa na drucie :mad:
Lalka też nie chciała się nigdy tak bawić , ale się naumiała od mistrza Frania :diabloti: One dwa ją popsuli :shake: to był taki porządny pies , prawie jak basset spokojny ;)

A to na końcu moje "no" Klementyna złapała niechcący Lale za fafle i ją straciła .... one mimo że się nie łapia ,ale wole huknąć za wczasu ... i mam jakoś mało tej pamięci w telefonie :shake: krótkie te filmy

Posted

:roflt:Filmik....cudo Kurdupelek Franelek:megagrin: jaki zawziety satffior:diabloti: pierwszy dopadl oponke:multi:!!!viva la Franek!!!A pozniej jak sie kolowal z otwartymi skrzydlami:lol:buhahaha... Lalka jak zwykle z klasa:razz:Klementynka bidactwo....faktycznie ona to by chyba wolala skakac przez oponke:eviltong:
Dobre kurna dobre......

Posted

[quote name='lolka75']te odglosy to faktycznie troche jak z chlewika:evil_lol:...ale sie usmialam z tych wariatow:evil_lol::loveu:[/quote]
ja tak się cieszę co dzień :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']:roflt:Filmik....cudo Kurdupelek Franelek:megagrin: jaki zawziety satffior:diabloti: pierwszy dopadl oponke:multi:!!!viva la Franek!!!A pozniej jak sie kolowal z otwartymi skrzydlami:lol:buhahaha... Lalka jak zwykle z klasa:razz:Klementynka bidactwo....faktycznie ona to by chyba wolala skakac przez oponke:eviltong:
Dobre kurna dobre......[/quote]
Klementynka jak przystało na nieadopcyjnego , agresywnego , psa zachowuje sie inaczej :diabloti: A Franio , no to po prostu atomowy franca :cool3:
Jak usłyszałam pierwszy raz jego rodowe imie , to od razu wiedziałam , że to nie wróży nic dobrego :evil_lol:
I serio ich imiona są idealnie dopasowane do charakteru ..
Klementyna , szalone dziecko wojny z przebłyskami autyzmu
Atomowy Franio ... jak sama nazwa mówi
Lalcia , no to jak lalcia , słodka i kochana :loveu:

[QUOTE][B]Imię Klementyna[/B] jest formą żeńską imienia łacińskiego Clemens, znaczy łagodny, spokojny. Toteż osoby o tym imieniu są ciche, spokojne, choć nieco ruchliwe zanadto, w towarzystwie figlarne, kokietki, ale życie traktujące serio. Kobieta z tym imieniem jest odpowiedzialna, odważna, rozsądna i wrażliwa na zjawiska zachodzące w otoczeniu. Jest wierna swym szczytnym ideałom, które realizuje konsekwentnie. Jej szlachetne postępowanie przysparza trochę kłopotów, z których zawsze wychodzi zwycięsko. Nadaje się na dobrego mówcę, ponieważ posiada dobry głos. Może być śpiewaczką lub aktorką.[/QUOTE]
cała ona , łącznie z głosem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ten musi działać

[URL]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/rNdc4f3n2c/wideo000[/URL][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i się splułam ....ale z Franka gupecek ....damulki też niczego ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

aaaa zapomniala skomentowac Twojego "no!"...
ogladalam filmik na lapku...i jak byl Twoj glos to moja Sis do mnie " a co Ty znowu nagrywalas jak sie nasze psy gryza?" chyba mamy bardzo podobny glos i "no" jest charakterystyczne dla mnie...:D
nie wiem jak Twoje psy ale moje po prostu wiedza ze jak mowie "nooo" to juz maja przejebane wiec lepiej zeby skonczyly to co aktualnie robia:D

aaa
i bardzo mi sie podobalo jak staffik fruwal z rozwalonymi na boki lapkami:)

Posted

[COLOR=DarkRed][B]................hej

jestem i byłam

ale filmów nie ogladała..............bo nie mam dzwięku

jak się w chalupie dopcha do kompa.( o ile będzie mi się chciało iść na udry) to se obejżę:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Ahoj!!:multi:

Ja tu pierwszy raz ale obiecuje wpadać częściej!:multi:

Ale masz wesoła brygade - piękne psiaki!:loveu:
Pozdrówka i zapraszamy do nas!:multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Ahoj!!:multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]Ja tu pierwszy raz ale obiecuje wpadać częściej!:multi:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Ale masz wesoła brygade - piękne psiaki!:loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Pozdrówka i zapraszamy do nas!:multi:[/COLOR][/B][/quote]
tak to jest jak sie raz tu zagladnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja kiedys tez tylko raz tu wpadlam....

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:no i się splułam ....ale z Franka gupecek ....damulki też niczego ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:diabloti: wnucki w końcu :loveu:
[quote name='BoJa']przedstawienie obejrzałam:lol::klacz:

mam nadzieję,że wkrótce c.d. n.:lol:[/quote]
może będzie CD :p

[quote name='Niki-lidka']aaaa zapomniala skomentowac Twojego "no!"...
ogladalam filmik na lapku...i jak byl Twoj glos to moja Sis do mnie " a co Ty znowu nagrywalas jak sie nasze psy gryza?" chyba mamy bardzo podobny glos i "no" jest charakterystyczne dla mnie...:D
nie wiem jak Twoje psy ale moje po prostu wiedza ze jak mowie "nooo" to juz maja przejebane wiec lepiej zeby skonczyly to co aktualnie robia:D

aaa
i bardzo mi sie podobalo jak staffik fruwal z rozwalonymi na boki lapkami:)[/quote]
No ...... :evil_lol:
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]................hej

jestem i byłam

ale filmów nie ogladała..............bo nie mam dzwięku

jak się w chalupie dopcha do kompa.( o ile będzie mi się chciało iść na udry) to se obejżę:razz:
[/B][/COLOR][/quote]
i się nie dopchała :placz: :diabloti:
[quote name='anetta']Obejrzałam.

:megagrin::megagrin:
NO!
:megagrin:[/quote]

No :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Bylam, czytalam i zmykam[/quote]
ależ wróć :bigok:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Ahoj!!:multi:

Ja tu pierwszy raz ale obiecuje wpadać częściej!:multi:

Ale masz wesoła brygade - piękne psiaki!:loveu:
Pozdrówka i zapraszamy do nas!:multi:[/B][/COLOR][/quote]
a cześć :multi: a wpadne , a pewnie , a co :evil_lol:

[quote name='Bullila.nl']tak to jest jak sie raz tu zagladnie:evil_lol: ja kiedys tez tylko raz tu wpadlam....[/quote]
to tak jak ja :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ten musi działać

[URL]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/rNdc4f3n2c/wideo000[/URL][/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jestem w szoku:-o - aleFranek ma pare w zębach:-o - nie chciałabym, żeby mnie tak złapał - nawet z miłości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jestem w szoku:-o - aleFranek ma pare w zębach:-o - nie chciałabym, żeby mnie tak złapał - nawet z miłości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Wiesz ja jakies 20 lat temu zostałam poczęstowana przez sznaucera mini zębami :diabloti: do dziś mam ślady :evil_lol: tak samo Filipek wisiał na mnie jak Franio na oponie :angryy: :diabloti:

Posted

Hellllllllllooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

Będą jakieś foteczki dzisiaj :cool3:

Czy u Ciebie tez taka obła pogoda mokra i pochmurna :shake:

Posted

[quote name='Vectra']Wiesz ja jakies 20 lat temu zostałam poczęstowana przez sznaucera mini zębami :diabloti: do dziś mam ślady :evil_lol: tak samo Filipek wisiał na mnie jak Franio na oponie :angryy: :diabloti:[/quote]
Bo mini sznaucery mają najmocniejsze zęby na Ziemi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:Są takie kofffffffane:diabloti::loveu::loveu: - ja po Gordonie też mam ślady - takie z miłości:razz::diabloti:

A tak w ogóle to DZIEŃDOBRY:loveu: