malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 hahahaha filmiki postawiły na nogi cały blok, bo jak moje sucze usłyszały prosiaki to dawaj ujadać, no i od razu leci lawina :roflt: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [URL="http://www.wrzuta.pl/film/3yYS54lHtI/wideo000"]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/rNdc4f3n2c/[/URL] Quote
sacred PIRANHA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 obejrzalam filmik moje wrazenia sa nastepujace: o matko boska moredercy!!!!!!!! aaa!!!!!!! a tak powaznie to Franciszek jest chyba najbardziej agresywny hihihi najbarciej zacięty:) i odglosy sa boskie:) u Lali jak zawsze widac szlacheckie opanowanie mimo wszystko co by sie nie dziala...dama po prostu:) a Klementyna ten agresywny nieadopcyjny pies to sie musi jeszcze troche od nich nauczyc a nie sie na Franciszku podpiera:D i odnosilam wrazenie,ze ona chcuiala przeskoczyc przez srodek oponki:) moje to by nei wiedzialy co robic ztaka oponka i pewnie widzac mnie wieszajaca oponke na drzewie pomyslalyby jedno "pani zwiarowala, czas zmienic wlascicielke" Quote
anetta Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ostatni nie chodzi. Pozostałe, no cóż..hrrrr grrrrr arggggg :evil_lol: [quote name='malawaszka']n tym Twoim jest duuużo wiecej ludzi - na tym co ja jestem tylu nie ma :shake: yerbaherba tyle pamiętam z adresu :lol:[/QUOTE] Znalazłam. Quote
Vectra Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 ten musi działać [url]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/rNdc4f3n2c/wideo000[/url] Quote
Vectra Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Niki-lidka']obejrzalam filmik moje wrazenia sa nastepujace: o matko boska moredercy!!!!!!!! aaa!!!!!!! a tak powaznie to Franciszek jest chyba najbardziej agresywny hihihi najbarciej zacięty:) i odglosy sa boskie:) u Lali jak zawsze widac szlacheckie opanowanie mimo wszystko co by sie nie dziala...dama po prostu:) a Klementyna ten agresywny nieadopcyjny pies to sie musi jeszcze troche od nich nauczyc a nie sie na Franciszku podpiera:D i odnosilam wrazenie,ze ona chcuiala przeskoczyc przez srodek oponki:) moje to by nei wiedzialy co robic ztaka oponka i pewnie widzac mnie wieszajaca oponke na drzewie pomyslalyby jedno "pani zwiarowala, czas zmienic wlascicielke"[/quote] No przecież pisam zawsze , że atomowa franca jest zacięta i zajadła i jak złapie to nie puści :evil_lol: To było w jakieś drugiej godzinie zabawy i zwierzątka były lekko wypompowane już :cool3: Klementyna kocha skakać i zawsze skacze jak małpa na drucie :mad: Lalka też nie chciała się nigdy tak bawić , ale się naumiała od mistrza Frania :diabloti: One dwa ją popsuli :shake: to był taki porządny pies , prawie jak basset spokojny ;) A to na końcu moje "no" Klementyna złapała niechcący Lale za fafle i ją straciła .... one mimo że się nie łapia ,ale wole huknąć za wczasu ... i mam jakoś mało tej pamięci w telefonie :shake: krótkie te filmy Quote
lolka75 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 te odglosy to faktycznie troche jak z chlewika:evil_lol:...ale sie usmialam z tych wariatow:evil_lol::loveu: Quote
Bullila.nl Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :roflt:Filmik....cudo Kurdupelek Franelek:megagrin: jaki zawziety satffior:diabloti: pierwszy dopadl oponke:multi:!!!viva la Franek!!!A pozniej jak sie kolowal z otwartymi skrzydlami:lol:buhahaha... Lalka jak zwykle z klasa:razz:Klementynka bidactwo....faktycznie ona to by chyba wolala skakac przez oponke:eviltong: Dobre kurna dobre...... Quote
Vectra Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='lolka75']te odglosy to faktycznie troche jak z chlewika:evil_lol:...ale sie usmialam z tych wariatow:evil_lol::loveu:[/quote] ja tak się cieszę co dzień :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']:roflt:Filmik....cudo Kurdupelek Franelek:megagrin: jaki zawziety satffior:diabloti: pierwszy dopadl oponke:multi:!!!viva la Franek!!!A pozniej jak sie kolowal z otwartymi skrzydlami:lol:buhahaha... Lalka jak zwykle z klasa:razz:Klementynka bidactwo....faktycznie ona to by chyba wolala skakac przez oponke:eviltong: Dobre kurna dobre......[/quote] Klementynka jak przystało na nieadopcyjnego , agresywnego , psa zachowuje sie inaczej :diabloti: A Franio , no to po prostu atomowy franca :cool3: Jak usłyszałam pierwszy raz jego rodowe imie , to od razu wiedziałam , że to nie wróży nic dobrego :evil_lol: I serio ich imiona są idealnie dopasowane do charakteru .. Klementyna , szalone dziecko wojny z przebłyskami autyzmu Atomowy Franio ... jak sama nazwa mówi Lalcia , no to jak lalcia , słodka i kochana :loveu: [QUOTE][B]Imię Klementyna[/B] jest formą żeńską imienia łacińskiego Clemens, znaczy łagodny, spokojny. Toteż osoby o tym imieniu są ciche, spokojne, choć nieco ruchliwe zanadto, w towarzystwie figlarne, kokietki, ale życie traktujące serio. Kobieta z tym imieniem jest odpowiedzialna, odważna, rozsądna i wrażliwa na zjawiska zachodzące w otoczeniu. Jest wierna swym szczytnym ideałom, które realizuje konsekwentnie. Jej szlachetne postępowanie przysparza trochę kłopotów, z których zawsze wychodzi zwycięsko. Nadaje się na dobrego mówcę, ponieważ posiada dobry głos. Może być śpiewaczką lub aktorką.[/QUOTE] cała ona , łącznie z głosem :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Vectra']ten musi działać [URL]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/rNdc4f3n2c/wideo000[/URL][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i się splułam ....ale z Franka gupecek ....damulki też niczego ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 przedstawienie obejrzałam:lol::lol::lol::klacz::klacz: mam nadzieję,że wkrótce c.d. n.:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 aaaa zapomniala skomentowac Twojego "no!"... ogladalam filmik na lapku...i jak byl Twoj glos to moja Sis do mnie " a co Ty znowu nagrywalas jak sie nasze psy gryza?" chyba mamy bardzo podobny glos i "no" jest charakterystyczne dla mnie...:D nie wiem jak Twoje psy ale moje po prostu wiedza ze jak mowie "nooo" to juz maja przejebane wiec lepiej zeby skonczyly to co aktualnie robia:D aaa i bardzo mi sie podobalo jak staffik fruwal z rozwalonymi na boki lapkami:) Quote
BeaC Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [COLOR=DarkRed][B]................hej jestem i byłam ale filmów nie ogladała..............bo nie mam dzwięku jak się w chalupie dopcha do kompa.( o ile będzie mi się chciało iść na udry) to se obejżę:razz::razz::razz: [/B][/COLOR] Quote
anetta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Obejrzałam. :megagrin::megagrin::megagrin: NO! :megagrin: Quote
emdziolek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Ahoj!!:multi: Ja tu pierwszy raz ale obiecuje wpadać częściej!:multi: Ale masz wesoła brygade - piękne psiaki!:loveu: Pozdrówka i zapraszamy do nas!:multi:[/B][/COLOR] Quote
Bullila.nl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Ahoj!!:multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Ja tu pierwszy raz ale obiecuje wpadać częściej!:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ale masz wesoła brygade - piękne psiaki!:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Pozdrówka i zapraszamy do nas!:multi:[/COLOR][/B][/quote] tak to jest jak sie raz tu zagladnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja kiedys tez tylko raz tu wpadlam.... Quote
Vectra Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:no i się splułam ....ale z Franka gupecek ....damulki też niczego ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :diabloti: wnucki w końcu :loveu: [quote name='BoJa']przedstawienie obejrzałam:lol::klacz: mam nadzieję,że wkrótce c.d. n.:lol:[/quote] może będzie CD :p [quote name='Niki-lidka']aaaa zapomniala skomentowac Twojego "no!"... ogladalam filmik na lapku...i jak byl Twoj glos to moja Sis do mnie " a co Ty znowu nagrywalas jak sie nasze psy gryza?" chyba mamy bardzo podobny glos i "no" jest charakterystyczne dla mnie...:D nie wiem jak Twoje psy ale moje po prostu wiedza ze jak mowie "nooo" to juz maja przejebane wiec lepiej zeby skonczyly to co aktualnie robia:D aaa i bardzo mi sie podobalo jak staffik fruwal z rozwalonymi na boki lapkami:)[/quote] No ...... :evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]................hej jestem i byłam ale filmów nie ogladała..............bo nie mam dzwięku jak się w chalupie dopcha do kompa.( o ile będzie mi się chciało iść na udry) to se obejżę:razz: [/B][/COLOR][/quote] i się nie dopchała :placz: :diabloti: [quote name='anetta']Obejrzałam. :megagrin::megagrin: NO! :megagrin:[/quote] No :diabloti: [quote name='Izabela124.']Bylam, czytalam i zmykam[/quote] ależ wróć :bigok: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Ahoj!!:multi: Ja tu pierwszy raz ale obiecuje wpadać częściej!:multi: Ale masz wesoła brygade - piękne psiaki!:loveu: Pozdrówka i zapraszamy do nas!:multi:[/B][/COLOR][/quote] a cześć :multi: a wpadne , a pewnie , a co :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']tak to jest jak sie raz tu zagladnie:evil_lol: ja kiedys tez tylko raz tu wpadlam....[/quote] to tak jak ja :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Vectra']ten musi działać [URL]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/rNdc4f3n2c/wideo000[/URL][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jestem w szoku:-o - aleFranek ma pare w zębach:-o - nie chciałabym, żeby mnie tak złapał - nawet z miłości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Doginka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jestem w szoku:-o - aleFranek ma pare w zębach:-o - nie chciałabym, żeby mnie tak złapał - nawet z miłości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Wiesz ja jakies 20 lat temu zostałam poczęstowana przez sznaucera mini zębami :diabloti: do dziś mam ślady :evil_lol: tak samo Filipek wisiał na mnie jak Franio na oponie :angryy: :diabloti: Quote
Nugatowa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja jestem na bieżąco :loveu::cool3: Własciwie dzień dobry Vectruniu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: KCM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
emdziolek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Witaneczko poranne!!:multi: Tak jak obiecałam - jestem i czekam na nowe fotki:multi:[/B][/COLOR] Quote
dzasta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Hellllllllllooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Będą jakieś foteczki dzisiaj :cool3: Czy u Ciebie tez taka obła pogoda mokra i pochmurna :shake: Quote
Doginka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Vectra']Wiesz ja jakies 20 lat temu zostałam poczęstowana przez sznaucera mini zębami :diabloti: do dziś mam ślady :evil_lol: tak samo Filipek wisiał na mnie jak Franio na oponie :angryy: :diabloti:[/quote] Bo mini sznaucery mają najmocniejsze zęby na Ziemi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:Są takie kofffffffane:diabloti::loveu::loveu: - ja po Gordonie też mam ślady - takie z miłości:razz::diabloti: A tak w ogóle to DZIEŃDOBRY:loveu: Quote
Recommended Posts