Bila Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']no a jak bym miała 5 jorczków to bym kupiła paczke frolica i by miały żarcia na trzy miesiące [/quote] A jakbyś miała grzywacza albo inną "ciułkę", to frolic by ci na rok starczył, a 15 kg to do końca życia psa:diabloti::diabloti::diabloti:. Vectra z grzywaczem na spacerku, na polach:razz::cool3::evil_lol::lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Córcia i jak ???? dojechało koryto :razz::razz: i nie biegaj w skarpetkach bo ci na to nawet Vizir nie pomoże;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Siostra wstawaj i zapierdzielaj na poczte:diabloti::diabloti: Quote
lolka75 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Vectra:hmmmm:...a moze Fanieczek poszedl tego kuriera z karma szukac.... Widzialo psisko ze sie zdenerwowalas ze kuriera nie ma i sie przejal. Dobry piesek:loveu: Quote
Katerinas Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']o nie trzy psy i TZ wszystkie rozpychające się to za dużo :angryy: potem spasowała i spała grzecznie u siebie :loveu: to tyle z domu wariatów :diabloti:[/quote] :lol: Vectra musicie sobie większe łóżko kupić :lol: Tak po prostu ;) [quote name='Vectra']chciałam być dobra ciocia i Frania z Klemą obok siebie położyć z posłaniami , no ,ale nie da się , bo się tłuką , ale nie że są złe tylko się bawią ;) i jedno drugie zaczepia .. już śpią .. oczka zamknięte to jeden doffcipnić ciachw ucho kolege i od nowa zabawa [url]http://images25.fotosik.pl/120/fc586d5be36d800b.jpg[/url][/quote] buahaha :lol: czad :lol: Zdecydowanie za małe łóżko :lol: [quote name='Vectra']żebyś wiedział :angryy: szlag mnie trafia , co z tego że posprzątam :placz: jak zaraz jest to samo ... kolejny odkurzacz zrobił hrbgrbryyyy , zaświecił sie i nie działa :placz: :placz: :placz: teraz kupie taki przemysłowy , duży i niezniszczalny :angryy: jeden odkurzacz na pół roku to trochę za drogo wychodzi to sprzątanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Vectra - kup sobie RAINBOWA :-) [url]http://www.rainbow.pl/[/url] Można na raty. A jest rewelacyjny ;) [quote name='Vectra'] [url]http://images24.fotosik.pl/122/87b1cf824906a4e5.jpg[/url][/quote] WOW !! Super !! Quote
Katerinas Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']http://images31.fotosik.pl/71/9b7d05e5b82f1432.jpg[/quote] buahahaha :lol: Wymiękłam :lol: I myć nie trzeba :lol: [quote name='asher']Brrrr, nienawidzę stóp!!!!!! :evil_lol:[/quote] eee... no asher ;) ale bez stóp byłoby kiepsko żyć ;) [quote name='Vectra']http://images32.fotosik.pl/71/327adb35e3c634a5.jpg[/quote]Boskie jest to zdjęcie :loveu: :-) [quote name='Vectra']piesek który wygodnie się układa do snu [url]http://images28.fotosik.pl/123/1965cf146f524511.jpg[/url] [/quote] Wszystkie ładnie zwinięte a ten jak zwykle jaja w górze :lol: [quote name='Vectra']chyba jednak zaryzykuje na jednodniowy horror , taki będzie harmonogram rozmów :evil_lol: tematy : - psy - ilość psów - potrzeba posiadania psów - koszty związane z psami - bałagan jakie psy robią - remont , temat podzielony na : a) zachwyty b) co bym zrobiła lepiej - ślub - bardzo kontrowersyjny temat - dzieci - jeszcze bardziej kontrowersyjny temat , bo będzie powrót do pierwszych punktów po czym od początku w przerwach będą spożywane posiłki zrobione przeze mnie i będą a) zachwyty b) co bym zrobiła lepiej [/quote] buahahaha.... Vectra normalnie posikałam się ze śmiechu :lol: :lol: Masz jeszcze weselej niż ja :lol: [quote name='Vectra']"Trzeci pies nie będzie spał w łóżku , bo jest ciasno , więc albo Klementyna śpi na posłaniu albo w klatce , bo jak zobaczę ją w łóżku to wywalę do łazienki " [/quote] tiaaaa... tak się zawsze mówi ;) [quote name='Vectra']śmiejcie się śmiejcie :evilbat: kupie sobie skrzynkę gorzały i będą cudne święta .. HA [/quote] Kup sobie Deprim weź mega dawkę i będziesz się całe święta ładnie uśmiechać, będzie Ci błogo :lol: [quote name='Vectra']ale Tunio na szczęscie nie ma duszy szwendacza i próbował wejść z powrotem na podwórko .... :mdleje: biegał kto kiedy po błocie w zime w skarpetkach ? :cool3: nooo zawsze chadzam po domu w klapkach , a dziś to już jakiś szczególnie dziwny dzień , wszystko nie tak :-( idę więc spać .... jutro będzie lepiej ;)[/quote] boszzze.... :roll: Dobrze że daleko nie polazł... Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 matka...kurna wstawaj bo mam interesa do ciebie:grins: Quote
Patka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ewciu mozesz zawsze jako dziecko Polę pokazać ;) może uwierzą ;) a ja w tym roku nawet sie ciesze na te Świeta choć znów nic prawie nie zjem ... Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Katerinas']:lol: Vectra - kup sobie RAINBOWA :-) [URL]http://www.rainbow.pl/[/URL] Można na raty. A jest rewelacyjny ;) WOW !! Super !![/quote] SUPER sprzęt - znam go już 13 lat i jeszcze się ani razu nie zepsół:razz: Quote
Katerinas Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Doginka']SUPER sprzęt - znam go już 13 lat i jeszcze się ani razu nie zepsół:razz:[/quote] A jak sierść i piach wciąga, nie? ;) Ja jak pierwszy raz odkurzyłam Rainbowem to aż doznałam szoku... bo nie wiedziałam że mój dywan może być jeszcze tak czysty :lol: Quote
BeaC Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [COLOR=DarkRed][B]hej Vectra...............przeczytałam monolog o dwóch mamach he he he uśmiałam się serdecznie żal mi cię, ale wiesz co??? ja bym je jednak zaprosiła a sama poszła ...se gdzieś.............[/B][/COLOR]:razz::razz::razz: Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Katerinas']A jak sierść i piach wciąga, nie? ;) Ja jak pierwszy raz odkurzyłam Rainbowem to aż doznałam szoku... bo nie wiedziałam że mój dywan może być jeszcze tak czysty :lol:[/quote] Ja doznałam szoku jak Dominiki poduszka zginęła w próżniowym worku:crazyeye: - wróciła bez roztoczy:diabloti: I ta mała trzepaczka do tapicerki jest genialna:razz:, ale sierści nie wciągałam, bo moje psy nie gubią - sznupy sę trymuje:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Katerinas Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Doginka']ale sierści nie wciągałam, bo moje psy nie gubią - sznupy sę trymuje:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] To masz farta. Musiałabyś zobaczyć dywan/wykładzinę po psie liniejącym jak nasza Dora - przed i po odkurzaniu :crazyeye: ;) Quote
asher Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hahaha, Vectra, normalnie zazdroszczę świątecznych emocji :megagrin: I absolutnie nie dziel gości na dwie tury!!! :-o Toż to dwa razy więcej horrorku :mdleje: A tak odbębnisz obowiązki za jednym zamachem i w drugi dzień świąt będzie ci błogo i spokojnie :loveu: [B]Katerinas, Doginka[/B], ten rainbow to naprawde takie cudo? Czy jaja sobie robicie? :razz: Bo mój odkurzacz juz ledwo dycha, burki go wykończyły :shake: I się rozglądam za jakims porządniejszym sprzetem... A ile toto kosztuje? Quote
malawaszka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Katerinas'] Kup sobie Deprim weź mega dawkę i będziesz się całe święta ładnie uśmiechać, będzie Ci błogo :lol: [/quote] buuahahah i to jest dobry [pomysł :klacz: [quote name='Doginka']SUPER sprzęt - znam go już 13 lat i jeszcze się ani razu nie zepsół:razz:[/quote] no - jest ok, ale Asher wg mnie są teraz dużo tańsze i równie dobre odkurzacze - cena rainbowa jest wzięta z kosmosu :shake: nie wiem ile teraz kosztuje ale parę ładnych lat temu kosztował kilka tys 5 czy 6 :roll::-o Quote
Vectra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Witajcie dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: przyszła karma :multi: fakt że z jednego sklepu ,ale zawsze te trzy wory już mam :p :p :p na poczte wysłałam Rafałka .. ja nie mam zdrowia stać w kolejce ze stadem emerytek które wybierają jedną kartkę świąteczną :angryy: :angryy: potem znaczek , nie nie , wczoraj byłam na poczcie , to nie ma moje spokojne usposobienie :shake: :evil_lol: Odkurzacz też sobie zamówiłam , taki przemysłowy 1500 wat co to może i cement i wapno wciągać , wode , pył , piach , przepycha rury i inne takie tam .. zobaczymy jak długo pożyje :cool3: :cool3: a poza tym , deszcz kropi , kundle wybiegane , ale cóż z tego znowu szaleją w domu :angryy: Quote
Katerinas Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Doginka'][B]Katerinas, Doginka[/B], ten rainbow to naprawde takie cudo? Czy jaja sobie robicie? :razz: Bo mój odkurzacz juz ledwo dycha, burki go wykończyły :shake: I się rozglądam za jakims porządniejszym sprzetem... A ile toto kosztuje?[/quote] 7 tys. My wzięliśmy na raty na 3 lata ;) [quote name='malawaszka']no - jest ok, ale Asher wg mnie są teraz dużo tańsze i równie dobre odkurzacze - cena rainbowa jest wzięta z kosmosu :shake: nie wiem ile teraz kosztuje ale parę ładnych lat temu kosztował kilka tys 5 czy 6 :roll::-o[/quote] Noo... znam paru znajomych co to sobie kupili różne niby lepsze. Zapłacili oczywiście mniej. Ale żaden tak nie odkurzał/a jak Rainbow. Próbowaliśmy. My wzięliśmy jeszcze jak mieliśmy trzy psiaki. Wyszliśmy z założenia, że u nas psy będą zawsze. To czas wreszcie zainwestować w dobry odkurzacz... A nie potem narzekać i pluć sobie w brodę. Koszt mega... ale to jak on odkurza mi wykładzinę z sierści... to dopiero szok :crazyeye: Quote
Katerinas Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']na poczte wysłałam Rafałka .. ja nie mam zdrowia stać w kolejce ze stadem emerytek które wybierają jedną kartkę świąteczną :angryy: :angryy: potem znaczek , nie nie , wczoraj byłam na poczcie , to nie ma moje spokojne usposobienie :shake: [/quote] bosze... nie strasz... muszę na pocztę iść :roll: Quote
Vectra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Katerinas']bosze... nie strasz... muszę na pocztę iść :roll:[/quote] na rynek w Babicach :cool3: dwa okienka , milion emerytów :evil_lol: Kasiu ja w domu nie mam wykładzin ani dywanów :diabloti: ja potrzerbuje łodkurzacz który sobie poradzi z piachem , wodą ... i który ma duży zbiornik na te łodpady ;) i nie dam 6 tysięcy za sprzątacza :shake: może następnym razem jak ten co zamówiłam , zdechnie :evil_lol: Quote
Katerinas Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']na rynek w Babicach :cool3: dwa okienka , milion emerytów :evil_lol: [/quote] oki... już lecę :lol: Quote
Vectra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Madzik93']Witaj Szatańska ferajno :loveu:[/quote] witaj :loveu: :loveu: [quote name='Katerinas']oki... już lecę :lol:[/quote] ja wysłałam Rafała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No i kaj ten Rafałek z obróżkami:niewiem::niewiem: Quote
Vectra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']No i kaj ten Rafałek z obróżkami:niewiem::niewiem:[/quote] Niebawem będzie (tak mi powiedział) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli ok 21 :p Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']Niebawem będzie (tak mi powiedział) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli ok 21 :p[/quote] Żarujesz, praffda:shock::shock: Quote
Recommended Posts