Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Pisze się nie UMIEM:eviltong::eviltong::eviltong:
Ale fajne foty porobiłaś - najpierw chciałam zacytować dwie, ale w miarę oglądania straciłam wątek i już nie wiedziałam co miałam napisać i powiem tylko PIĘKNIASTE fOTY PSIE:loveu::loveu::loveu:(NIE OBRAŻAJ SIĘ ZA TO UMIEM:p)[/quote]

Ty też czasem robisz błędy. Widziałam :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]najlepsiejsza zabawa zawsze na wyrku :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no , ciekawe jak długo łóżko wytrzyma :evil_lol:
[quote name='Madzik93']Ty też czasem robisz błędy. Widziałam :diabloti:[/quote]
czepiasz się szczegółów ... niektóre są celowe właśnie "umie" :evil_lol:
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a tak se wpadłam...................pogadać:cool3:

ale ty pewnie jeszcze drzemiesz:diabloti:

[/B][/COLOR][/quote]
wstałam o 11 :cool1: żeby mieć w domu jakikolwiek spokój muszę dziecki na pola przegonić , bo inaczej szaleju dostają w domu :angryy:
się dwa gnojki dobrały psia mać , jak jedno uspokoje to drugie podjudza i tak w koło ... jedno leży to drugi zaczyna skakać ... nie muszę wspominać że Franio jest doffcipniś i gupią Klementynę do złego namawia , on patrząc mi w oczy ją zaczepia ,a jej długo zachęcać do złego nie trzeba :evil_lol:
[quote name='Medorowa']Cze siostra:loveu:
Widziałam psie wariactwa:loveu:
Dwa psy to fajna sprawa, ale widzę, ze dopiero z większą gromadką zaczyna się prawdziwa rzeźnia:diabloti::loveu:[/quote]
witaj kochanieńka :loveu:
to wszystko zależy od psów , z Kano tak nie było bo on na dystans się z psami koleguje ... odkąd jest Franio to Lalka ma takiego psutulaca , psyjaciela .. wszystko razem ... i z Klemą to samo ... dziś żarły trzy z jednej michy

[quote name='Rinuś'][I][B]Nooo doberek :evil_lol:
mój kochany kolega zablokował mnie na gadu wczoraj :placz:[/B][/I][/quote]
a to peszek :shake:

[quote name='malawaszka']no rewelacja!!!! ahhh jakbym chciała zobaczyć kiedys taki widok u mnie w domu :shake: ale to chyba w kolejnym życiu jak będę miała inne psy :evil_lol:[/quote]
tak , wiem , wiem z Lunką nie ma psyjaźni :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
tak , wiem , wiem z Lunką nie ma psyjaźni :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

a i tu Cię zaskoczę! :eviltong: teraz obserwuję Lunkową metamorfozę - ona ma ochotę na zabawę z Pepą, na dworze ją czasem zaczepia, ociera się o nią przebiegając :mdleje: no ale teraz Pepa ma ją w d.... i nici z zabawy :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']a i tu Cię zaskoczę! :eviltong: teraz obserwuję Lunkową metamorfozę - ona ma ochotę na zabawę z Pepą, na dworze ją czasem zaczepia, ociera się o nią przebiegając :mdleje: no ale teraz Pepa ma ją w d.... i nici z zabawy :shake:[/quote]
widzisz , może Lunie o to chodzi ? ona lubi dyktować :evil_lol:
z Kano tak jest , jak on woła do zabawy to jest ślicznie , ale jak jego to są zęby na wierzchu :diabloti:
Dlatego on jest szczęśliwy że psy go omijają szerokim łukiem , nie zaczepiają , nie podchodzą - on dyktuje , on "mówi" kiedy i jak i co ;) on może wszystko , psy tylko to jak on chce ..
Psy muszą się nauczyć obsługiwać Kano , dopiero je zaczyna tolerować :diabloti:

Jedno jest w tym piękne , jak Kano jest w pobliżu to psy nie szaleją :evil_lol: bo zaraz by był wyrok :cool1:

A nie pisałam Wam :evil_lol: Franio od czasu do czasu wpada na genialny pomysł by spać na Kano posłaniu , a co większe i nie można więc sobie ryzykuje.
Robilam coś w kuchni , psy spały , Kano z Lalką na łóżku , Franio u siebie ..
ale w pewnej chwili zerkam do pokoju , widzę Kano stoi na środku pokoju , oka ma skierowane w stronę swojego łoża , zęby wszystkie 42 na wierzchu , dudni z płuc , irokez lekki na karku ... no to już wiedziałam że na bank Franca coś knuje u niego na wyrku ... zaglądam więc głębiej i widzę :evil_lol: Franek do góry kołami śpi na jego posłaniu i chrapie jak stara lokomotywa.

Dlaczego ja w takich chwilach nie mam aparatu pod ręką :placz:

Posted

[quote name='Vectra']najpierw skończymy remont , potem przyjemności :diabloti: dzięki za linka , TZ nie pokaże :evil_lol: :evil_lol:

w domku mam ładniej niż było ;)

ciekawe gdzie powędruje mój post :roll: :cool1:[/quote]
A uważasz że nie zdąrzysz się zestarzeć przed końcem remontu? :diabloti:

Posted

[quote name='Madzik93']Nie czepiam sie. Żartowałam tylko :roll:[/quote]
wyobraź sobie , że ja też :diabloti:

[quote name='mia_mia']super fotki:) nie ma to jak kotłujace sie stadko psich mordercow na wyrku :loveu:[/quote]
spreżyny z materaca już wystają :evil_lol: ale co tam , po TZ stronie więc mi nie przeszkadza ....
[quote name='Pysia']A uważasz że nie zdąrzysz się zestarzeć przed końcem remontu? :diabloti:[/quote]
kochana ja się nigdy nie zestarzeje :cool3: :diabloti:

a wspominałam wam , że odzyskałam łazienkę ? i już żaden koondel tam nie bałagani :razz: zniknęło posłanie , mogę sobie pranie postawić na suszarce i schnie i nikt tegoż prania nie zaczepia ? nie ma piachu , porozwalanych zabawek , papieru toaletowego , suchej karmy ....
Klementyna śpi z nami :cool1: co prawda w klatce i nawet Kano jej nie zaczepia :evil_lol:
raz ją chciał zjeść na podwórku :diabloti: ale to tylko raz :evil_lol: mogła na niego nie wpadać :cool1: mogła prawda ?

to teraz kolejnych 6 miesięcy przyzwyczaja się Kano do nowego szkodnika który kręci się po domu :evilbat:

a już była taka sielanka :loveu: Kano prawie kocha Frania ... teraz musi jeszcze prawie pokochać Klementynę ....

Posted

hejooo szatańskie wariaty :loveu:
ale sie stęskniłam za tymi czarnuchami, czemu ja tu nie zaglądałam tak długo:hmmmm:, potem mam tyyyle nadrabiania :evil_lol:

[quote name='Vectra']
:evil_lol: :evil_lol: tak tak dokładnie tak , kocham to
R robi coś , zwykłą herbate czy kawe już nie wspominam o bardziej skomplikowanych czynnościach :angryy:

włącza czajnik , wie gdzie jest bo stoi od 2 lat w tym samym miejscu więc sie nauczył.Woda się gotuje .. leci pytnie - gdzie jest kubek ? gdzie jest herbata , gdzie jest kawa , gdzie jest cukier ,gdzie jest cytryna , gdzie jest łyżeczka , gdzie mleko ... dodam że kubki są nad czajnikiem , łyżeczki obok z prawej , reszta na półeczce z lewej , wszystko pod ręką :diabloti:
więc mówie kurw*** tumanie kurzu przez tobą wszytsko stoi jeszcze się nie nauczyłeś ?
po czym leci z kuchni - nie nie nauczę się nigdy , bo ty wszystko przestawiasz i ja nic znaleźć nie mogę :cool1:
a czy ja kiedykolwiek coś przestawiłam :roll: :oops: :diabloti:

[/quote]

HA HA HA skąd ja to znam??? ja też niby zawsze wszystko chowam i gdzieś upycham , a ja przecie nic złego nie robie tylko sprzątam :evil_lol:

[quote name='Vectra']
ja już do domu nie wpuszczę żadnego psa !!!! 4 pochłaniają mi ogromnie dużo czasu i kolejny to już by była abstrakcja.Ja nie ukrywam , to jest duże poświęcenie i życie pozamiatane i nie zawsze jest sielanka szczególnie przy charakterku wrednego Kano , rozpuszczonego Frania , dziko skaczącej Klementyny i zadumanej Lalusi ;) ale to jest bardzo pozytywne mimo wszystko doświadczenie jeśli będziesz miała możliwość to weź drugiego psa dla mnie przynajmniej dwa psy to w tej chwili minimum ;) bardzo ,ale to bardzo wiele wnosi do życia codzienne obserwowanie dwóch wspólnie żyjących psów ich komunikacji , relacji .. mnie to fascynuje.[/quote]

zgadzam sie w 100 % ja z moimi trzema w domu cholery zczsem dostaję i tak sobie marzę by choć na weekend czasem je komuś podrzucić :diabloti:, obudzić się bez stękania Johnego, przeżyć dzień bez znalezienia szczątków jakiejś rzeczy którą Chilla wpierdzieliła z nudów lub spędzić 2 dni pod rząd w pachnącym , nie zabąkanym domu :loveu: tak tak, tak tylko sobie marzę, ale jak ich pół dnia nie widzę to tęsknię jak głupia. Teraz mam jeszcze dwójkę morderców tymczasowo w kojcach wiec i roboty dwa razy tyle ( chyba mam za dużo wolnego czasu ,że się tego podjęłam:diabloti:) czasem ponarzekam ale ogólnie daje mi to ogromną frajdę:)

[quote name='Vectra']

to teraz kolejnych 6 miesięcy przyzwyczaja się Kano do nowego szkodnika który kręci się po domu :evilbat:

a już była taka sielanka :loveu: Kano prawie kocha Frania ... teraz musi jeszcze prawie pokochać Klementynę ....[/quote]

dlatego właśnie nie potrafię zdecydować się na kolejnego psa, przeraża mnie jego wprowadzanie w stado no i boje się ,że trafię znów jak z Chillą - szalonym rudkiem co wszystko je i ciągle coś kombinuje :diabloti: albo jak z Johnym - jęczącym pierdółką, który wiecznie o coś stęka :angryy:

Posted

[quote name='dariaopole']hejooo szatańskie wariaty :loveu:
ale sie stęskniłam za tymi czarnuchami, czemu ja tu nie zaglądałam tak długo:hmmmm:, potem mam tyyyle nadrabiania :evil_lol:

[COLOR=Magenta][B]a witaj[/B] :loveu: [/COLOR]

HA HA HA skąd ja to znam??? ja też niby zawsze wszystko chowam i gdzieś upycham , a ja przecie nic złego nie robie tylko sprzątam :evil_lol:

[COLOR=Magenta][B]szlag by ich wszystkich tych chłopów[/B][/COLOR] :angryy:
[COLOR=Magenta][B]dziś się mnie pyta gdzie są jego skarpetki :crazyeye: i że na pewno ja je schowałam , bo były w szufladzie ,a nie ma :evil_lol:[/B][/COLOR] [COLOR=Magenta][B]nie musze mówić ,że były w szufladzie ? [/B][/COLOR]

zgadzam sie w 100 % ja z moimi trzema w domu cholery zczsem dostaję i tak sobie marzę by choć na weekend czasem je komuś podrzucić :diabloti:, obudzić się bez stękania Johnego, przeżyć dzień bez znalezienia szczątków jakiejś rzeczy którą Chilla wpierdzieliła z nudów lub spędzić 2 dni pod rząd w pachnącym , nie zabąkanym domu :loveu: tak tak, tak tylko sobie marzę, ale jak ich pół dnia nie widzę to tęsknię jak głupia. Teraz mam jeszcze dwójkę morderców tymczasowo w kojcach wiec i roboty dwa razy tyle ( chyba mam za dużo wolnego czasu ,że się tego podjęłam:diabloti:) czasem ponarzekam ale ogólnie daje mi to ogromną frajdę:)

[COLOR=Magenta][B]też czasem marze by pomieszkać sama , bez psów , bez TZ , miała bym cicho , czysto i tanio [/B][/COLOR]:loveu: :loveu:

dlatego właśnie nie potrafię zdecydować się na kolejnego psa, przeraża mnie jego wprowadzanie w stado no i boje się ,że trafię znów jak z Chillą - szalonym rudkiem co wszystko je i ciągle coś kombinuje :diabloti: albo jak z Johnym - jęczącym pierdółką, który wiecznie o coś stęka :angryy:[/quote]
taa, stękający Franio , wiecznie piszczący i szczerzący się Kano , skacząca Klema i uparta Lalusia :loveu: raj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
5 pies w domu to już by była abstrakcja :shake: jeszcze takie żywe stworzonko jak Franio lub Klementyna :evil_lol: i można by sobie w łeb strzelić albo nie daj boziu Kano junior :mdleje:

Ale ja myślę ,że za kilka dni już się trochę uspokoją z tymi szaleństwami , bo Klema się przystosuje bardziej ... teraz to ona sie ekscytuje nową sytuacją i reszta psów też .. dziś i tak było o niebo lepiej ;)

Oby się nie zeżarły , bo pozabijam :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/pinks/25973/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/hiya.gif[/IMG][/URL]cześć córcia
my już pospacerowo :roll:...wali śniegiem :angryy:, zadyma:angryy:, a pod śniegiem lód :diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

zazdroszcze Wam sniegu:placz:.... uwielbiam zime:loveu:...no moze moje auto mniej ja kocha ale jakos sobie poradzimy.
Niedaleko nas mieszka piekna staficzka:loveu: ale ma durnego pana bo zawsze ja ma na smyczy i nie pozwala sie kontaktowac z innymi psiakami. Ona nie jest ani agresywan ani nic...jest przytulasna i kochana. Ostatnio szla z kims mlodszym i pozwolili jej pobawic sie z moja Maxina:loveu:..ale byla radocha...tylko ze temperament stafikowy troche dal w kosc mojej krolewnie:evil_lol:...pod koniec zabawy moja sucz uciekala juz z podkulonym ogonem:evil_lol:. Pozdrawiamy z jesiennej ciagle Holandii.

Posted

[quote name='Vectra']widzisz , może Lunie o to chodzi ? ona lubi dyktować :evil_lol:
z Kano tak jest , jak on woła do zabawy to jest ślicznie , ale jak jego to są zęby na wierzchu :diabloti:
Dlatego on jest szczęśliwy że psy go omijają szerokim łukiem , nie zaczepiają , nie podchodzą - on dyktuje , on "mówi" kiedy i jak i co ;) on może wszystko , psy tylko to jak on chce ..
[/quote]

hahah dokładnie - a jaka jest zdziwiona jak pies którego kiedyś opieprzyła nie chce sie z nią bawić wtedy kiedy ona ma ochotę :evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']zazdroszcze Wam sniegu:placz:.... uwielbiam zime:loveu:...no moze moje auto mniej ja kocha ale jakos sobie poradzimy.
Niedaleko nas mieszka piekna staficzka:loveu: ale ma durnego pana bo zawsze ja ma na smyczy i nie pozwala sie kontaktowac z innymi psiakami. Ona nie jest ani agresywan ani nic...jest przytulasna i kochana. Ostatnio szla z kims mlodszym i pozwolili jej pobawic sie z moja Maxina:loveu:..ale byla radocha...tylko ze temperament stafikowy troche dal w kosc mojej krolewnie:evil_lol:...pod koniec zabawy moja sucz uciekala juz z podkulonym ogonem:evil_lol:. Pozdrawiamy z jesiennej ciagle Holandii.[/quote]
ja wcale nie lubie zimy ani śniegu :shake: :shake:
również pozdrawiamy :loveu:

[quote name='malawaszka']hahah dokładnie - a jaka jest zdziwiona jak pies którego kiedyś opieprzyła nie chce sie z nią bawić wtedy kiedy ona ma ochotę :evil_lol:[/quote]
hahahaha :evil_lol: :evil_lol: uroczy piesek :evil_lol:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Hej........................[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c025.gif[/IMG][/B][/COLOR][/quote]
hej :loveu:

[quote name='Madzik93']Hej ciociu Vectro i szatańska ferajno :hand:[/quote]
witaj dziecinko :loveu: :loveu:

na początek wspomne , że Lala odmawia wychodzenia z domu - mokro i zimno :diabloti: więc na zdjęciu to nie Lala ;)

tak było ślicznie , biało rano :angryy:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/64/1b800fd7fa9f7016.jpg[/IMG][/URL]

i dziecki przy posiłku ... jest jeden plus , oba jedzą jako tako jak są razem

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/119/c1a4bbaa1f21f31a.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/64/96f39d1724364aef.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/119/730f11d0a8d879af.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/119/514e8226d0f763bb.jpg[/IMG][/URL]