Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='anetta']DHL powiadasz :megagrin::evil_lol: Współczuje ucha, zęba i całego remontu....:shake:[/quote] dziś mnie już ucho nie boli , ząb nadal huczy ,ale się chyba oswajam z tym bólem.Ogólnie już mam bardzo dobry humor i od nowa kocham swój remont :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]oooo, kochana Wszo, to chyba bym cię wqrwiła :evil_lol::evil_lol:[/B] [B]Ja mam niepodzielność uwagi i jak gadam przez telefon (czy robię cokolwiek innego) to nie widzę i nie słyszę nic co dzieje się dookoła :grins: :grins:[/B] [COLOR=DarkOrchid][B] tragedia [/B][/COLOR]:shake: [COLOR=DarkOrchid][B]ja tam mogę robić 10 rzeczy naraz [/B][/COLOR] [B]wczoraj A. wlepiał się w jakiś durmy film, a ja chciałam poruszyć bardzo ważną kwestię dotyczącą mojego auta :cool1: Gadam, opowiadam, pytam :cool1: A ten coś mruczy i bredzi bez związku, a jego wzrok nawet na sekundę nie oderwał się od TV :cool1:[/B] [B]Oderwał jednak w końcu :diabloti: Jak pieprznęłam przez cały pokój butelką z piwem :diabloti::diabloti: Ale potem to ja już nie chciałam gadać, uniosłam się, a co :evil_lol: [COLOR=DarkOrchid]jak mogłaś przerywać ukochanemu film ???? jak śmiałaś ? buhahahahahhaha [/COLOR][/B] [B]przecież to niemożliwe :shake::shake::diabloti::diabloti: :cool1: [/B] :evil_lol: [B]Vectro, załóżmy Klub Odważnych :evil_lol: Ja też nie miałam obaw :evil_lol:[/B][/quote] buhahahaha TAK , Quote
Pysia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hym....Ja bym telefonem nie rzuciła bo ten szmal co on wydałby na nowy wolałabym wydać osobiście :diabloti: Wiem - jestem interesowna....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Pysia']Hym....Ja bym telefonem nie rzuciła bo ten szmal co on wydałby na nowy wolałabym wydać osobiście :diabloti: Wiem - jestem interesowna....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] w takich chwilach to ja nie myślę o pieniądzach :diabloti: :diabloti: to się nazywa w afekcie :grins: Quote
Doginka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jakbym rzuciła J telefonem , to na 100% straciłabym swój:angryy::eviltong::razz: Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Mój R jest jak Pysia , wszystko przelicza na pieniądze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedział by że za drogo taki rzut by go kosztował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: poczytalam:cool1: ....usmialam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....lece siq :oops:i spać :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ojj faktycznie pustki jak diabli:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]córcia ....wywialo was :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 nie wywiało nas ino zamraża :evilbat: muli mi dogo więc się szwendam tu i tam :diabloti: a Franio ma nową pasje , ogląda na animal planet - policje dla zwierząt - cały odcienek dziś obejrzał w wielkim skupieniu , raz tylko się rzuciłam na TV gdy gdy pies w TV zaczął szczekać i zrobili zbliżenie :diabloti: Poza tym non stop leje i jest beznadziejnie , Lalka i Klementyna nie chcą wychodzić z domu , za karę ;) siedzą razem w kuchni w ciągu dnia , Kano non stop śpi , a mały Franc albo ogląda TV albo ujada na mnie. No i powiedzcie mi co za durne psy .. (Franek , Klementyna i Lalka) dawałam im szyneczke i baleronik czy polędwiczke - do mordy nie wzięły ,a kaszankę z cebulką zeżarły mi całą :placz: Franek prawie z talerzem mi ukradł :mad: no i ja musiałam jeść obleśną szynke a bydlo zjadło mi pyszną kaszaneczkę :( Quote
Gonitwa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Toć niewychowane.. Mówiłaś że Franca to niejadek- już wiesz czym go karmić;) Quote
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi: Kurde...Franio to jednak niezwykły pies ;) kiedy ja oglądam Animal Planet to Salsa zawsze chrapie pleckami do tv :evil_lol::evil_lol: Współczuje Ci że tak te Twoje bestyjki na Ciebie napadają i wyjadają Ci to co najlepsze...na przyszłość rób każdemu od osobna porcję a nie tylko sobie :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Hanna R. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='malawaszka']jeny i co ja mam napisać po obejrzeniu tylu fot :mdleje: mogłam robić notatki :evil_lol: łazienka super!!!!! :klacz: zazdraszczam, że sami potraficie tyle zrobić :razz: foty Lalkowo Klemkowe i Franiowo Klemkowe rewelka!!! :loveu::loveu::loveu: świetnie się bawią i jak przy tym fruwają :crazyeye: zwłaszcza Klema taka lotna panna :lol: Ajda i dziura w płocie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: szok!!! w głowie się nie mieści:crazyeye: wspominki z Franiowego dorastania :klacz: super widać jak nabierał mięśni :loveu::loveu::loveu: i Klemusia wypiękniała i przytyła odrobinkę :loveu:[/quote] Co tu się u Ciebie wyprawia :crazyeye: - taki majonez z miodem :loveu: Monika - mam suchość w gardle - i wilgoć w oku ... :evil_lol: Łazienka - fiu fiu fiu ! Quote
Cimi Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A co tu tak cicho :crazyeye: ? :eviltong: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze córeńka z ferajną :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Dygotka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cudowne psiory :) Nie mogę oczu od fot oderwać.. :loveu: Zapraszamy do nas [URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70936][img]http://img267.imageshack.us/img267/3755/nesiodygociekopia33jf7.gif[/img][/URL] Quote
Vectra Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Powiem tylko bry wieczór :diabloti: :diabloti: :diabloti: u nas nudy , mróz i remont nadal :cool3: ciągle mam serwer busy więc wole malować sufit :grins: Quote
Medorowa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='Vectra']nie wywiało nas ino zamraża :evilbat: muli mi dogo więc się szwendam tu i tam :diabloti: a Franio ma nową pasje , ogląda na animal planet - policje dla zwierząt - cały odcienek dziś obejrzał w wielkim skupieniu , raz tylko się rzuciłam na TV gdy gdy pies w TV zaczął szczekać i zrobili zbliżenie :diabloti: Poza tym non stop leje i jest beznadziejnie , Lalka i Klementyna nie chcą wychodzić z domu , za karę ;) siedzą razem w kuchni w ciągu dnia , Kano non stop śpi , a mały Franc albo ogląda TV albo ujada na mnie. No i powiedzcie mi co za durne psy .. (Franek , Klementyna i Lalka) dawałam im szyneczke i baleronik czy polędwiczke - do mordy nie wzięły ,a kaszankę z cebulką zeżarły mi całą :placz: Franek prawie z talerzem mi ukradł :mad: no i ja musiałam jeść obleśną szynke a bydlo zjadło mi pyszną kaszaneczkę :([/quote] Wypchaj to dziadostwo:shake::shake: Quote
Pysia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='Vectra']w takich chwilach to ja nie myślę o pieniądzach :diabloti: :diabloti: to się nazywa w afekcie :grins:[/quote] Afekt i ja? :crazyeye::shake: Nigdy :evil_lol: [quote name='Vectra']Mój R jest jak Pysia , wszystko przelicza na pieniądze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedział by że za drogo taki rzut by go kosztował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Buahahahahaha tylko różnica jest taka ze Twój TZ płaci a ja skubię TZta :diabloti::evil_lol: I muszę mieć z czego :diabloti: Witaj babo :multi: U nas śnig leży i świeci słonko :loveu: Niedługo idę z oskalpowanym psem na spacer :cool1: Quote
Gonitwa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Alke pusto! Ja się tu czytania spodziewałam a tu tylko tyle.... Quote
Vectra Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Mnie nie ma , bo ja ostatnio nie mam ani czasu ani serca do dogo.Wpadam tylko czasem poczytać co się ciekawego dzieje.Zdjęć nie ma bo pogoda do bani.Psy mają się świetnie , no Kano czuje się coś marniej , pogoda go dobija jak mnie zresztą.Od trzech dni jadę na kaszkach ryżowych , bo czymś się strułam.Poza tym zimno , ciemno , jakieś śniegi straszą. Dalej walczymy z remontem. to tak w skrócie ;) Pozdrawiamy wszyscy razem i każde z osobna. Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [quote name='Vectra']Od trzech dni jadę na kaszkach ryżowych , bo czymś się strułam. [/quote] uuu Vectra wiem co czujesz....u mnie to samo...moze to jakis wirus:shake: ja dzis wymiekam i ide do lekarza:-( Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: no to witanko i pozdrawianko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts