Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']DHL powiadasz :megagrin::evil_lol:

Współczuje ucha, zęba i całego remontu....:shake:[/quote]
dziś mnie już ucho nie boli , ząb nadal huczy ,ale się chyba oswajam z tym bólem.Ogólnie już mam bardzo dobry humor i od nowa kocham swój remont :evil_lol:
[quote name='Maga100'][B]oooo, kochana Wszo, to chyba bym cię wqrwiła :evil_lol::evil_lol:[/B]
[B]Ja mam niepodzielność uwagi i jak gadam przez telefon (czy robię cokolwiek innego) to nie widzę i nie słyszę nic co dzieje się dookoła :grins: :grins:[/B]
[COLOR=DarkOrchid][B]
tragedia [/B][/COLOR]:shake: [COLOR=DarkOrchid][B]ja tam mogę robić 10 rzeczy naraz [/B][/COLOR]

[B]wczoraj A. wlepiał się w jakiś durmy film, a ja chciałam poruszyć bardzo ważną kwestię dotyczącą mojego auta :cool1: Gadam, opowiadam, pytam :cool1: A ten coś mruczy i bredzi bez związku, a jego wzrok nawet na sekundę nie oderwał się od TV :cool1:[/B]
[B]Oderwał jednak w końcu :diabloti: Jak pieprznęłam przez cały pokój butelką z piwem :diabloti::diabloti: Ale potem to ja już nie chciałam gadać, uniosłam się, a co :evil_lol:

[COLOR=DarkOrchid]jak mogłaś przerywać ukochanemu film ???? jak śmiałaś ?
buhahahahahhaha
[/COLOR][/B]

[B]przecież to niemożliwe :shake::shake::diabloti::diabloti:

:cool1:
[/B]

:evil_lol: [B]Vectro, załóżmy Klub Odważnych :evil_lol: Ja też nie miałam obaw :evil_lol:[/B][/quote]
buhahahaha TAK ,

Posted

Hym....Ja bym telefonem nie rzuciła bo ten szmal co on wydałby na nowy wolałabym wydać osobiście :diabloti: Wiem - jestem interesowna....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Hym....Ja bym telefonem nie rzuciła bo ten szmal co on wydałby na nowy wolałabym wydać osobiście :diabloti: Wiem - jestem interesowna....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
w takich chwilach to ja nie myślę o pieniądzach :diabloti: :diabloti:
to się nazywa w afekcie :grins:

Posted

Mój R jest jak Pysia , wszystko przelicza na pieniądze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedział by że za drogo taki rzut by go kosztował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nie wywiało nas ino zamraża :evilbat:

muli mi dogo więc się szwendam tu i tam :diabloti:

a Franio ma nową pasje , ogląda na animal planet - policje dla zwierząt - cały odcienek dziś obejrzał w wielkim skupieniu , raz tylko się rzuciłam na TV gdy gdy pies w TV zaczął szczekać i zrobili zbliżenie :diabloti:

Poza tym non stop leje i jest beznadziejnie , Lalka i Klementyna nie chcą wychodzić z domu , za karę ;) siedzą razem w kuchni w ciągu dnia , Kano non stop śpi , a mały Franc albo ogląda TV albo ujada na mnie.

No i powiedzcie mi co za durne psy .. (Franek , Klementyna i Lalka) dawałam im szyneczke i baleronik czy polędwiczke - do mordy nie wzięły ,a kaszankę z cebulką zeżarły mi całą :placz: Franek prawie z talerzem mi ukradł :mad: no i ja musiałam jeść obleśną szynke a bydlo zjadło mi pyszną kaszaneczkę :(

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi:

Kurde...Franio to jednak niezwykły pies ;) kiedy ja oglądam Animal Planet to Salsa zawsze chrapie pleckami do tv :evil_lol::evil_lol:

Współczuje Ci że tak te Twoje bestyjki na Ciebie napadają i wyjadają Ci to co najlepsze...na przyszłość rób każdemu od osobna porcję a nie tylko sobie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']jeny i co ja mam napisać po obejrzeniu tylu fot :mdleje: mogłam robić notatki :evil_lol:

łazienka super!!!!! :klacz: zazdraszczam, że sami potraficie tyle zrobić :razz:

foty Lalkowo Klemkowe i Franiowo Klemkowe rewelka!!! :loveu::loveu::loveu: świetnie się bawią i jak przy tym fruwają :crazyeye: zwłaszcza Klema taka lotna panna :lol:

Ajda i dziura w płocie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: szok!!! w głowie się nie mieści:crazyeye:

wspominki z Franiowego dorastania :klacz: super widać jak nabierał mięśni :loveu::loveu::loveu:

i Klemusia wypiękniała i przytyła odrobinkę :loveu:[/quote]

Co tu się u Ciebie wyprawia :crazyeye: - taki majonez z miodem :loveu:
Monika - mam suchość w gardle - i wilgoć w oku ... :evil_lol:

Łazienka - fiu fiu fiu !

Posted

Cudowne psiory :)
Nie mogę oczu od fot oderwać.. :loveu:

Zapraszamy do nas
[URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70936][img]http://img267.imageshack.us/img267/3755/nesiodygociekopia33jf7.gif[/img][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']nie wywiało nas ino zamraża :evilbat:

muli mi dogo więc się szwendam tu i tam :diabloti:

a Franio ma nową pasje , ogląda na animal planet - policje dla zwierząt - cały odcienek dziś obejrzał w wielkim skupieniu , raz tylko się rzuciłam na TV gdy gdy pies w TV zaczął szczekać i zrobili zbliżenie :diabloti:

Poza tym non stop leje i jest beznadziejnie , Lalka i Klementyna nie chcą wychodzić z domu , za karę ;) siedzą razem w kuchni w ciągu dnia , Kano non stop śpi , a mały Franc albo ogląda TV albo ujada na mnie.

No i powiedzcie mi co za durne psy .. (Franek , Klementyna i Lalka) dawałam im szyneczke i baleronik czy polędwiczke - do mordy nie wzięły ,a kaszankę z cebulką zeżarły mi całą :placz: Franek prawie z talerzem mi ukradł :mad: no i ja musiałam jeść obleśną szynke a bydlo zjadło mi pyszną kaszaneczkę :([/quote]
Wypchaj to dziadostwo:shake::shake:

Posted

[quote name='Vectra']w takich chwilach to ja nie myślę o pieniądzach :diabloti: :diabloti:
to się nazywa w afekcie :grins:[/quote]
Afekt i ja? :crazyeye::shake: Nigdy :evil_lol:

[quote name='Vectra']Mój R jest jak Pysia , wszystko przelicza na pieniądze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedział by że za drogo taki rzut by go kosztował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Buahahahahaha tylko różnica jest taka ze Twój TZ płaci a ja skubię TZta :diabloti::evil_lol: I muszę mieć z czego :diabloti:
Witaj babo :multi: U nas śnig leży i świeci słonko :loveu: Niedługo idę z oskalpowanym psem na spacer :cool1:

Posted

Mnie nie ma , bo ja ostatnio nie mam ani czasu ani serca do dogo.Wpadam tylko czasem poczytać co się ciekawego dzieje.Zdjęć nie ma bo pogoda do bani.Psy mają się świetnie , no Kano czuje się coś marniej , pogoda go dobija jak mnie zresztą.Od trzech dni jadę na kaszkach ryżowych , bo czymś się strułam.Poza tym zimno , ciemno , jakieś śniegi straszą.
Dalej walczymy z remontem.

to tak w skrócie ;)

Pozdrawiamy wszyscy razem i każde z osobna.