Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żeby precyzyjniej obszczywał wszystko :diabloti:

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/7045_669967349696313_1454804072_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934888_669964613029920_174094840_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Kaaasia']To ja mogę mojemu powyrywać te kłaczki, bo już mam wszystko precyzyjnie oszczane :diabloti:
Zachciało mi się szczeniaczka :mad:[/QUOTE]
Daj mi:lol:Ja chętnie pozbieram kupy i siki

Posted

[quote name='Aleks89']Daj mi:lol:Ja chętnie pozbieram kupy i siki[/QUOTE]
Już lecę na poczte i wysyłam.
Dzisiaj mały nic nie robi tylko leje i leje. Ile tego może się zmieścić w tak małym piesku :diabloti:

Posted

No jest u mnie jest , od 5 tygodni :) czas leci

Jedyny sposób na lanie , to eksmisja na podwórko :diabloti: zresztą idą bez oporu ;) tylko jak usłyszą że wyszłam z wyrka , to czekają w napięciu , kiedy zgarne za fraki i wystawię za drzwi. W domu , to tylko zwłoki grzecznie śpią :)

Hela Bałwanek biały .... zostanie chyba , charakter niestety ma 100% po mamusi ... pędem przez życie , z uśmiechem na mordzie. No i Roger ma się czym bawić :diabloti: Na szczęście nie jest typem wojownika jak starsza siostra Hanna Lis. Ale to będzie kawał suki ... prawdziwa suka ;) Serio serio , bałwanek pasuje do niej na 1000% , ma tak durną mordę i robi takie miny .. zero powagi.

Roger Władzio , to taki laluś , co wiecznie siedzi mi na kolanach. Ma jedną wadę którą ciężko będzie wyplewić , bo jest fleja .... tam gdzie stoi tam i szczy i sra .... Bałwanek , to gna do lasu na siku i kupę ... przerywa zabawę na ten czas ... ale niestety to już taki charakter , bo Hancyś też miał taki nieładny zwyczaj ... Co tam jeszcze o nim .. sika , sra ... taki standard nie ? gryzie - z tego też wyrośnie .... Żeby smutno nie było , to jest wybredny przy żarciu :diabloti: jeszcze nie widziałam by stanął przy misce i jadł ... dwie kulki w mordę i heja w świat. Na jego szczęście odzwyczaił się darcia ryja , w chwilach osamotnienia i po przebudzeniu i co było męczące - jak weszłam bez niego do domu z podwórka ... Jak się spoci idzie sam bez przymusu spać do klatki .... jest już spory , prawie wielkości Rekina :grins:
Taka ciekawostka , bardzo go lubi Marysia i sama organizuje mu gry i zabawy ....
Aktualnie Terrierek zamiata nim kąty w pokoju :evil_lol:
Bałwanek jeszcze towarzyszy rudej siostrze w niedoli ;) od soboty stanie się samotnym Bałwankiem Helą i kurdę zacznie roznosić dom .... na razie roznosi siostrę ....o ile nie zginie marnie , bo ona ma niestety kiepski instynkt samozachowawczy. Ruda siostra nie wchodzi pod biegnące pieski ... Bałwanek widać lubi być wdeptywany w runo leśne ...
Ha Hela się pięknie wkupuje by zostać .... znalazła (nie wiem jak) dwie zagubione dawno temu piłki , które wciągnął śnieg , potem piach i błoto na koniec chwasty.

to o pieskach , to teraz o mnie :cooldevi:

po zmianie komputerka na ładniejszy .... musiałam przesiąść się z mojego ukochanego windowza opartego na ikspeku ... na dziadostwo zwane win7 i wcale mi się ten windows nie podoba :(

Posted

Kurde to mi się i Harley i Ozzy ewenement w kwestii nie obsikiwania w domu trafił , kilka plamek u Ozzyego a tak miedzy wyjściami kuwetka była , a Harley tylko pierwsze dni na szmatkę ale on miał tylko 6 tygodni więc spoko .

Posted

Ja z przejsciem na siódemkę miałam podobnie, ale po kilku tyg jakoś przestało mnie to boleć. Śmiga nieźle, nie ma na co narzekać.

a 8ka fajnie się sprawdza na laptopach z dotykowym wyswietlaczem, w zwykłych kompach to dla mnie nieporozumienie. No ale co kto lubi.

A Władzio coś czuje dostarczy wam jeszcze niezapomnianych przeżyć :diabloti:

Posted

A ja nie znoszę XP, przestarzały system, który non stop miał wiechy... Już nie na te czasy. 7 działa bez problemu i nawet stare kompy, które ledwo do dyszały na XP potrafi postawić na nogi.

8 jest dedykowana na kompy z dotykowymi ekranami, tak więc nie widzę powodu aby ją instalować na zwykłym lapie czy PC.

Posted

Win7 jest ok - ważne, że wszystko działa jak na xp. Najgorsza była vista :shake: ja nie wiem czy microsoft chciał sobie tym strzelić w stopę ale to była porażka na całej linii. ósemka jest ok na tablety ale na kompa to już nie za bardzo.

Posted

Mi tam nawet na Viście pracowało się lepiej niż na XP, choć też był to konkretny zamulacz ;)

Najgorszy zaś być Windows Millenium ;)

Posted

Ja z maca ogarniam tylko iosa w iphonie... ;) Wcześniej miałam ipoda i chyba pół godz. mi zajęła rozkminka o co kaman... Ale jak się już pozna, to jest bardzo fajny :)

Posted

[quote name='Amber']Ja z maca ogarniam tylko iosa w iphonie... ;) Wcześniej miałam ipoda i chyba pół godz. mi zajęła rozkminka o co kaman... Ale jak się już pozna, to jest bardzo fajny :)[/QUOTE]

a ja nie mam ajfona, ajpada, ani ajmaca i jestem szcześliwym człowiekiem, nie wiedząc o co kaman :loveu: