Doginka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Vectra']i na dobranoc [url]http://images31.fotosik.pl/31/d62780325947fd57.jpg[/url] Najpiękniejsze zdjęcie, jakie dzisiaj widziałam:loveu::loveu::loveu: Łazieneczka w porównaniu z tym co było też super się prezentuje:p DOBRANOC;) Quote
Katerinas Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Vectra Łazieneczka wygląda super :-) Naprawdę kupa roboty włożona... podziwiam. :-) [quote name='Vectra'][url]http://images33.fotosik.pl/31/7875cf4896cf3169.jpg[/url][/quote] hehe... śmiesznie wyglądają te miski przed wejściem do prysznica :lol: [quote name='Vectra']Franio w kubraczku :) [url]http://images32.fotosik.pl/31/0cc765290d2e8333.jpg[/url][/quote] aaa.... to kojarzę. :-) Nie wiedzawszy tylko, że to garniturek ;) [quote name='Vectra'] [url]http://images31.fotosik.pl/31/d62780325947fd57.jpg[/url][/quote] jeza... z znów to zimne spojrzenie :cool3: Quote
Cimi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Vectra']Poszukam i dla Ciebie wstawię jeszcze raz :lol: po niedzieli Klementynka będzie tez miała garniturek :multi:[/QUOTE] podaj mi linka gdzie to mozna kupic, bo Febulec chyba dostanie :lol:, bio Fiona ma wlasnej domowej roboty :lol:. A czy te kubraczki zakrywaja caly brzuchol :cool3: Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [url]http://images24.fotosik.pl/106/ec448ef02a0c3886.jpg[/url] fajne zdjecie i fajana fryzura Vectra:evil_lol: ladna niebiesciutka lazienka :) Quote
jonQuilla Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi: Widziałam łazieneczkę...bardzo ładnie :) chociaż 2 lata temu też było nieźle ;) :evil_lol::evil_lol: mi się podoba ta wnęka na klopik :) zaciszne miejsce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Fajniutko ...no ...no ... podobuje mi sie :p [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Vectra']ale co by nie było , każdego dnia po rannym spacerze Kano myje Franiowi jajka :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]bo bidoczek...... .swoich nie ma:placz::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']o k*** to najlepsza komenda , bardzo skuteczna :evil_lol:[/quote] [B]u mnie też takowa występuje ale z .........szszszszszszszsz na początku takim przeciągłym:diabloti:[/B] [quote name='Vectra'] a na koniec to Ajdunia dziś zrobiła z ogrodzeniem.Za płotem był jej ukochany rudy kundel. [url]http://images26.fotosik.pl/105/2e41b8a7e3f8f5ce.jpg[/url][/quote] [COLOR=DarkRed][B]oszszszsz k$#@a............:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: silna z niej kobitka!!!!![/B][/COLOR] Quote
agbar Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ufffffff......nadrobilam, widzialam walki psow, czytalam o zaginionej pralce, zauwazylam matka ze na musk ci padlo i ubralas Lale na ruzofffo:roll:, czytalam o odnalezionych pralkach widzialam ze przebilas glowa plot:loveu: i w ogole kocham cie normalnie i oznajmiam ze nie musisz juz tesknic bo oto jestem tadam:multi: aaaa lazienka suuuper...wiedzialam ze specjalnie for mi robisz ja na bluuu:grins: Quote
Medorowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ale masz zajebistą łazieneczke:mdleje::loveu: Quote
anetta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Robi wrażenie. Fota przez i po. super łaźnia :lol: Quote
Doginka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witanko, wpadłam w odwiedzinki groźnej psiej rodzinki:diabloti::loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:Effa córko mła gdzie ty :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Witajcie :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Po dniu spędzonym pracowicie czas na relaks :multi: :multi: :multi: Łazienka zakończona , zostało tylko to przeklęte wejście do zrobienia ,ale to musi odczekać aż stosowny pomysł złapie z czego :cool3: :evil_lol: Jutro wchodzimy do kuchni z remontem :diabloti: no i się zacznie syf :shake: Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A fe! zostaw kuchnie w spokoju, co ona Ci biedna zrobiła? Quote
Katerinas Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 uuu... remont kuchni.... to dopiero sajgon i katastrofa dla domu :roll: Quote
Vectra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:Effa córko mła gdzie ty :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] już jestem :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Gonitwa']A fe! zostaw kuchnie w spokoju, co ona Ci biedna zrobiła?[/quote] wygląda nie tak jak ja chcę :cool3: :diabloti: [quote name='Katerinas']uuu... remont kuchni.... to dopiero sajgon i katastrofa dla domu :roll:[/quote] potem pokój i przedpokój :diabloti: ale to już pójdzie szybciej , bo nie trzeba robić od podstaw ;) Quote
Vectra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='diabelkowa']czeesc:diabloti: jak plot ?[/quote] cześć , płot jak moja kieszeń :diabloti: Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Czyli będziecie jadać...zupki chińskie przez ten remont? Quote
Vectra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Gonitwa']Czyli będziecie jadać...zupki chińskie przez ten remont?[/quote] Cześć kuchenna (zlew , kuchenka , szafki , blaty zostają nietknięte na razie :cool3: muszę zamówić 3 szafki i dopiero tam tknę palcem.Bo ja mam kuchnię razem z "salonem" :evil_lol: i jadalnią - 22m/kw :p a zupek chińskich to ja już długo nie ruszę , Rafałek za to się zajada :loveu: :diabloti: Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Vectra']Cześć kuchenna (zlew , kuchenka , szafki , blaty zostają nietknięte na razie :cool3: muszę zamówić 3 szafki i dopiero tam tknę palcem.Bo ja mam kuchnię razem z "salonem" :evil_lol: i jadalnią - 22m/kw :p a zupek chińskich to ja już długo nie ruszę , Rafałek za to się zajada :loveu: :diabloti:[/quote] Ooo to jak połowa mojego mieszkania:diabloti: Quote
Vectra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Doginka']Współczówam remontu:shake::roll::razz:[/quote] sama radość :diabloti: tworzenia :loveu: [quote name='Gonitwa']Ooo to jak połowa mojego mieszkania:diabloti:[/quote] mojego też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts