Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']O a najlepiej to bywało jak Rafał podjeżdżał po mnie co raz innym samochodem , zdarzało się że klientowskimi autami przybywał po moją słodką osobę to mało larwy z kapci nie powyskakiwały by zobaczyć kto tym razem po mnie przyjechał (...)[/quote]
Ja ostatnio nocowałam u babci, a babcia mieszka [B]na[/B] [B]osiedlu[/B].
Pod wieczór przyjechał po mnie student, który pisze pracę magisterską o moim schornisku dla koni. Rano już "chodziły słuchy", że jestem w ciąży i próbuję złapać męża :diabloti:

Moich piesków nikt na głos nie komentuje...[B] już[/B] nie komentuje, bo raz że pieski - pitbull i bullterier - nie skłaniają do otwartych komentarzy, a dwa że ja emerytom z ławki, radzie osiedlowej i sprzątaczce (okazało się, że to ona tak naprawdę rządzi), powiedziałam, co myślę o pewnych sprawach. I mam spokój :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']:roflt:
brak słów

:roflt:[/quote]
ale jest co wspominać :diabloti:

[quote name='evaxon']błehehehehe
czesc Efo:diabloti::evil_lol:

trzymam kciukasy za Ajdunie:loveu:[/quote]
się okaże wieczorem co Ajdulindzie :roll:

[quote name='Maga100'][B]Kochana, jestem i podczytuję, mimo braku czasu i sił witalnych :mdleje:[/B]
[B]Starzeję się, czy co? :hmmmm:[/B]

[B]PS gg mam chwilowo niedziałające :cool1:[/B][/quote]
pracuj , pracuj :loveu:
gg działa i nie działa :cool1:

[quote name='Greven']Ja ostatnio nocowałam u babci, a babcia mieszka [B]na[/B] [B]osiedlu[/B].
Pod wieczór przyjechał po mnie student, który pisze pracę magisterską o moim schornisku dla koni. Rano już "chodziły słuchy", że jestem w ciąży i próbuję złapać męża

Moich piesków nikt na głos nie komentuje...[B] już[/B] nie komentuje, bo raz że pieski - pitbull i bullterier - nie skłaniają do otwartych komentarzy, a dwa że ja emerytom z ławki, radzie osiedlowej i sprzątaczce (okazało się, że to ona tak naprawdę rządzi), powiedziałam, co myślę o pewnych sprawach. I mam spokój :diabloti:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak pojechałam do rodziców z Lalką i komitet obaczył Lalke , to po kilku dniach wysłały ochotniczkę do mojej matki celem wypytania się co z Kano :cool3: bo oczywiście jak się wyprowadziłam lat temu x zabierając Kano i oon już tam nie jeździł to poszła fama że uciekłam bo Kano kogoś pogryzł jego zabili a ja się ukrywam :evil_lol: no i pytał się wysłannik co to za czarny pies co go to prowadziłam ostatnio , więc mama zgodnie z prawdą odpowiedziała że Lala , pitbull , mój nowy pies ... ale widząc podejrzliwe spojrzenie sąsiadeczki odpowiedziała zanim zadano pytanie - że Kano też żyje i ma się dobrze.
Po czym mama do mnie zadzwoniła i mówi - weź no te dwa psy spakuj w samochód i przyjedź do nas polansowac się na osiedlu bo te krowy znowu chodzą i opowiadają niestworzone rzeczy :diabloti: bo oczywiście nie muszę opowiadać że widząc u mego boku pitbulla było wiadome że zaczęłam zarobkować na walkach psów :razz:
No bo niby skąd miałam kase na nowy 15 letni samochód ? skąd kase na wynajmowanie w prestiżowej dzielnicy na samym końcu warszawy gdzie wrony zawracają i jest tablica "koniec świata" kawalerke ?

ale po dziś dzień Denis lat 5 Tomasz lat 3 ile razy wracam z nimi od fryzjera ,a jest to średnio 4 razy w roku - padają pytania z szyderczym uśmieszkiem - o nowe pieski macie , a gdzie tamte :diabloti: oczywiście odpowiadam ,że zginęły jako worki treningowe :angryy:

albo mojego tate pyta jedna larwa , o Kano , ja nie wiem co im ten mój pies tak na wątrobie leży i to tyle lat .. w życiu nikomu nikt nie zrobił , no że jest duży , zadbany , błyszczący , zawsze w dobrej formie ..... więc pyta czy ten duży córki pies jeszcze żyje .. tato odpowiada że oczywiscie .. a ta na to nie możliwe , tak długo psy nie zyją :crazyeye: :evil_lol: tato jest uroczy człowiek mam to po nim :loveu: że to dieta szczenięca daje mu długowieczność ....

a i pisały jędze kiedyś na mojego ojca donos - TAK donos - że hodowla psów jest zabroniona .... że mój tato jest nielegalnych hodowcą psów ...
a to tylko dlatego że na pytanie po co mu tyle psów odpowiedział że sobie eksperymentuje i dwa samce rozmnaża , że hoduje nową rase eliminującą plotkary ...

i rzecz straszna , tato mój się do mnie nie odzywa już dość długo bo mu powiedziałam by odchudził te dwa tuczniki które ledwo się ruszają bo są takie grube :shake: one serio są grube ,a on twierdzi że dwie chudzinki ... zablokował mnie na gg :evil_lol: a matce powiedział że się mnie wyrzeka i żebym siebie i Rafała odchudziła ,a od jego piesków trzymała się z daleka :cool1:
nie mam taty :placz: psy mnie wygryzły z rodziny :placz:

Posted

[quote name='Vectra']

i rzecz straszna , tato mój się do mnie nie odzywa już dość długo bo mu powiedziałam by odchudził te dwa tuczniki które ledwo się ruszają bo są takie grube :shake: one serio są grube ,a on twierdzi że dwie chudzinki ... zablokował mnie na gg :evil_lol: a matce powiedział że się mnie wyrzeka i żebym siebie i Rafała odchudziła ,a od jego piesków trzymała się z daleka :cool1:
nie mam taty :placz: psy mnie wygryzły z rodziny :placz:[/quote]
buahahahahahahah:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Vectra']ale jest co wspominać :diabloti:

się okaże wieczorem co Ajdulindzie :roll:

pracuj , pracuj :loveu:
gg działa i nie działa :cool1:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak pojechałam do rodziców z Lalką i komitet obaczył Lalke , to po kilku dniach wysłały ochotniczkę do mojej matki celem wypytania się co z Kano :cool3: bo oczywiście jak się wyprowadziłam lat temu x zabierając Kano i oon już tam nie jeździł to poszła fama że uciekłam bo Kano kogoś pogryzł jego zabili a ja się ukrywam :evil_lol: no i pytał się wysłannik co to za czarny pies co go to prowadziłam ostatnio , więc mama zgodnie z prawdą odpowiedziała że Lala , pitbull , mój nowy pies ... ale widząc podejrzliwe spojrzenie sąsiadeczki odpowiedziała zanim zadano pytanie - że Kano też żyje i ma się dobrze.
Po czym mama do mnie zadzwoniła i mówi - weź no te dwa psy spakuj w samochód i przyjedź do nas polansowac się na osiedlu bo te krowy znowu chodzą i opowiadają niestworzone rzeczy :diabloti: bo oczywiście nie muszę opowiadać że widząc u mego boku pitbulla było wiadome że zaczęłam zarobkować na walkach psów :razz:
No bo niby skąd miałam kase na nowy 15 letni samochód ? skąd kase na wynajmowanie w prestiżowej dzielnicy na samym końcu warszawy gdzie wrony zawracają i jest tablica "koniec świata" kawalerke ?

ale po dziś dzień Denis lat 5 Tomasz lat 3 ile razy wracam z nimi od fryzjera ,a jest to średnio 4 razy w roku - padają pytania z szyderczym uśmieszkiem - o nowe pieski macie , a gdzie tamte :diabloti: oczywiście odpowiadam ,że zginęły jako worki treningowe :angryy:

albo mojego tate pyta jedna larwa , o Kano , ja nie wiem co im ten mój pies tak na wątrobie leży i to tyle lat .. w życiu nikomu nikt nie zrobił , no że jest duży , zadbany , błyszczący , zawsze w dobrej formie ..... więc pyta czy ten duży córki pies jeszcze żyje .. tato odpowiada że oczywiscie .. a ta na to nie możliwe , tak długo psy nie zyją :crazyeye: :evil_lol: tato jest uroczy człowiek mam to po nim :loveu: że to dieta szczenięca daje mu długowieczność ....

a i pisały jędze kiedyś na mojego ojca donos - TAK donos - że hodowla psów jest zabroniona .... że mój tato jest nielegalnych hodowcą psów ...
a to tylko dlatego że na pytanie po co mu tyle psów odpowiedział że sobie eksperymentuje i dwa samce rozmnaża , że hoduje nową rase eliminującą plotkary ...

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Trzymamy kciuki:kciuki:

Posted

[quote name='Vectra']

jesteś niesamowita:evil_lol::evil_lol::evil_lol::sg168::sg168::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Vectra']...powiedział że się mnie wyrzeka i żebym siebie i Rafała odchudziła ,a od jego piesków trzymała się z daleka :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oj Ty biedulko:evil_lol::calus::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha umarłam ze śmiechu :roflt: hahah o biedna ty wygryziona przez dwa foxy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
grube foxy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']pewnie ze szukamy a jak znajdziemy to podrzucimy:evil_lol::evil_lol:..i co moze sie wymigasz i nie weżniesz:diabloti:[/quote]
nie wymiga sie:diabloti::diabloti::diabloti: mamy to na papierze (wydrukujemy i przeslemy:evil_lol:)

Posted

Nie chce już więcej psów !!!!!

szukam półki , szklanej do łazienki , długość 80 cm i NIE MA !!!!! :placz:

kto obcykany w Ikei ?? warto tam pojechać po gadżety do łazienki ? ma być tanio i dość ładnie - w jakim sklepie mają wybór ? w bricomanie lipa , w castoramie to był taki tłum że nawet nie wjeżdżałam na parking :mad: potrzebuje wieszaki , półki , pojemniki , uchwyt na papier toaletowy ..... a mój budżet jest ubogi :(

Posted

[quote name='Vectra']Nie chce już więcej psów !!!!!

szukam półki , szklanej do łazienki , długość 80 cm i NIE MA !!!!! :placz:

kto obcykany w Ikei ?? warto tam pojechać po gadżety do łazienki ? ma być tanio i dość ładnie - w jakim sklepie mają wybór ? w bricomanie lipa , w castoramie to był taki tłum że nawet nie wjeżdżałam na parking :mad: potrzebuje wieszaki , półki , pojemniki , uchwyt na papier toaletowy ..... a mój budżet jest ubogi :([/quote]
zakup ksiazke " zrób to sam":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']zakup ksiazke " zrób to sam":evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
bardzo kurde śmieszne :diabloti:

[quote name='Niki-lidka']tak tak...a swistak siedzi i zawija...:diabloti:
a kto sie pyta czy ty chcesz? bedzie ruda z biala skarpeta itd to nie bedziesz miala wyjscia:eviltong:[/quote]
wystarczy już tych darmozjadów , przynoszących piach i gubiących sierść.

A mój słodki kiciuś :loveu: :angryy: przyniósł mi dziś trzy śliczne myszki , jeszcze żywe znaczy ledwo , jeszcze dychały :placz: czym sobie zasłużyłam na ten podarek :-( przecież ja tego sierściucha nie cierpię ..... już tyle czasu nic nie przynosił i znowu zacznie :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']
A mój słodki kiciuś :loveu: :angryy: przyniósł mi dziś trzy śliczne myszki , jeszcze żywe znaczy ledwo , jeszcze dychały :placz: czym sobie zasłużyłam na ten podarek :-( przecież ja tego sierściucha nie cierpię ..... już tyle czasu nic nie przynosił i znowu zacznie :crazyeye:[/quote]
hihihi twoj kicius tobie myszki przynosi a moj tim mi przynosi kiciusie:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']A mój słodki kiciuś :loveu: :angryy: przyniósł mi dziś trzy śliczne myszki , jeszcze żywe znaczy ledwo , jeszcze dychały :placz: czym sobie zasłużyłam na ten podarek :-( przecież ja tego sierściucha nie cierpię ..... już tyle czasu nic nie przynosił i znowu zacznie :crazyeye:[/quote]

On tak z miłości do pańci:diabloti::loveu::diabloti:

Posted

hahaha Vectra fajnego mas tatkę, mój jest wyjęty z rzeczywistości i dzwoni tylko do mnie pytać czy dzikie kaczki latają, czy bociany juz odleciały lub przyleciały i czy widuję u siebie sarny?? - znalazł się przyrodnik jeden !!!:evil_lol: - co drugi dzień mu mówię żeby nakręcił cykl programów " Jerzy z kamerą wśród zwierząt" ale jakoś nie daje się namówić :shake:
co do sąsiadów aż na takich młotów nie natrafiłam, jak mieszkałam w bloku to bali się tylko to windy wejść jak jechałam z burkiem, no i dobrze przynajmniej smrodów nie musiałam wąchać. teraz na wsi byłam pierwsza, nowi się dopiero budują więc wiadomo kto rządzi :diabloti: a sąsiedzi wiedzą ,żeby ich dzieciuszki rączek nie wkładały przez siatkę:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']hihihi twoj kicius tobie myszki przynosi a moj tim mi przynosi kiciusie:diabloti:[/quote]
mój na szczęście jeszcze nie przynosi kiciusiów , bo chyba skutecznie wszystkie przepedził

[quote name='evaxon']a moja Tigra padline na siersci:grin:[/quote]
rewelacja :evil_lol:
[quote name='Doginka']On tak z miłości do pańci:diabloti::loveu::diabloti:[/quote]
jest to miłość platoniczna :cool1:

[quote name='dariaopole']hahaha Vectra fajnego mas tatkę, mój jest wyjęty z rzeczywistości i dzwoni tylko do mnie pytać czy dzikie kaczki latają, czy bociany juz odleciały lub przyleciały i czy widuję u siebie sarny?? - znalazł się przyrodnik jeden !!!:evil_lol: - co drugi dzień mu mówię żeby nakręcił cykl programów " Jerzy z kamerą wśród zwierząt" ale jakoś nie daje się namówić :shake:
co do sąsiadów aż na takich młotów nie natrafiłam, jak mieszkałam w bloku to bali się tylko to windy wejść jak jechałam z burkiem, no i dobrze przynajmniej smrodów nie musiałam wąchać. teraz na wsi byłam pierwsza, nowi się dopiero budują więc wiadomo kto rządzi :diabloti: a sąsiedzi wiedzą ,żeby ich dzieciuszki rączek nie wkładały przez siatkę:evil_lol:[/quote]
mój tato , oszalał odkąd ma swoje foksiki :evil_lol: jego życie kręci się wokół piesków jego własnych , ja , moja siostra jej dzieci , moja matka o rodzinie dalszej nie wspomnę .... przestało to wszystko istnieć no chyba że podzieli entuzjazm i zachwyt nad zatuczonymi psami .... sąsiedzi też mają przegwizdane ....

Posted

Fotki niestety robione z "lotu ptaka" bo jak kucnęłam to krzaki jakieś właziły mi w kadr ...

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/12/d3e470a57678458b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/12/c43c78324a9413ba.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/12/84b26d95d4f6389e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/12/59f888b070fb846d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/12/f98770787cb2fbd3.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/12/d2c922dbe98855ff.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/12/0309509fe108d532.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/12/5054da63ae59e34b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/12/49f5f5d3cc356a03.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/12/78c13b1257c73b3c.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/12/2b4838b82a1bd0d2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/12/e6740be7b95854be.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/12/55eb37ca247c503a.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/12/e6679ed3dfd9080f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/12/fa23f16426377a99.jpg[/IMG][/URL]