HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://img2.vpx.pl/up/20090817/14082009201.jpg :lying::roflt::roflt::roflt::roflt: szkoda że nie okragle by wygladal jak Harry Potter:evil_lol::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img2.vpx.pl/up/20090817/14082009201.jpg wracasz z tych kolonii :diabloti: Quote
Vectra Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 No jest taki plan by wracać :cooldevi: ino jak pomyśle , że mam jechać autem 240km , to mi się nie chce wracać :diabloti: nie cierpię prowadzić :( ale mój Rafałek chyba tęsknić zaczyna mocno ;) może go wkręce by po mnie lawetą przyjechał :evil_lol: Franciszki się tu czują znakomicie ... dziś odbieram wyniki badań Marysi i pani lekarz przygotowała zestaw leczniczy dla młodej .... na razie ucho zdrowe , oczy zdrowe , łapy nie lizane ... przeżyła kąpiel w sadzawce bez atrakcji skórnych - wyobraźcie sobie , że Marysia umie pływać :evil_lol: W niedzielę jedziemy na szoł :) jakaś hamerykańska sędzina ma być .. stawka duża , bo lasek w młodzieży 7 ... Franciszek jak lord kox - bedzie sobie sam w klasie .. aczkolwiek , wygląda jak pitbull w kondycji startowej :evil_lol: Marysia żeby nie było za różowo , to wczoraj rozgrywając piłkę , się potknęła , wywróciła i kuleje :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Na tej fotce miałaś być Ty z Pyzą na głowie... http://img2.vpx.pl/up/20090816/1608200904426.jpg Ty jesteś Pyza tez. Ale Pyza nie jest na głowie...:cool3: Pzdr. Quote
Alicja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Spisz Córcia dokładnie wsie leki :razz: bo wiesz że licho nie śpi :cool1: Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 evl napisał(a):Buahahaha, widać atrakcyjna z Ciebie kózka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) hahahaha :roflt: Koza Vectra :evil_lol: Vectra napisał(a): dziś odbieram wyniki badań Marysi i pani lekarz przygotowała zestaw leczniczy dla młodej .... na razie ucho zdrowe , oczy zdrowe , łapy nie lizane ... przeżyła kąpiel w sadzawce bez atrakcji skórnych - wyobraźcie sobie , że Marysia umie pływać :evil_lol: jak wsio zdrowe to na co leki? mów tu bo wiesz, że u mnie wszelkie doświadczenia są cenne :roll: Quote
Vectra Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 w Toruniu nie będziemy , bo jedziemy do Radomia :diabloti: Jutro wracamy do domu , to napiszę co to za leki , dodam , że ludzkie antybiotyki w maści i taki spray czerwony .... Marysia miała pobrane wymazy i robione testy który antybiotyk zadziała ... na 8 czy 9 tylko 3 substancje zwalczały bakterię ... a dostaje to teraz , ale na skórę , dlatego by bakteria nie wrócila.Do tego Marysia dostaje lek antyalergiczny .. alero czy jakoś tak ;) pół tabletki na noc ... przez jakieś jeszcze 2 tygodnie mamy to dawać ... potem po mału odstawiać i patrzeć co się dzieje .... tylko nie od razu odstawić wsio ino po trochu , czyli zmniejszać dawkę ... teraz trzy razy dziennie smarowanie łapek , mimo że są już śliczne , maść do oków i maść do uchów ... pół tabletki alero na noc .... Quote
Darianna Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ło jaaaa, my też będziemy w Radomiu :D Jak zobaczysz dziewczynę z chłopakiem, usiłującą utrzymać dwa rude irlandzkie szczyle - jeden mniejszy, drugi większy, to to będę ja ;) Dużo zdrowia dla Marysi :) Quote
anetta Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ale wakacje miałaś :loveu: Super być w takim towarzystwie :loveu: Ta tri kolorka jest zarąbista. Konik cudo :loveu: Quote
Vectra Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Meldujemy , że jesteśmy w domu :diabloti: Quote
Vectra Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 jak się ogarnę , to powstawiam zdjęcia ... na razie przechodzę szał powitania psów ... między sobą :evil_lol: szaleją jak debile ..... jeszcze muszę jechać na zakupy , nie ma to jak słomiani wdowcy :mad: moja teściowa też wyjechała , więc obaj panowie , byli sami ... pingwin w lodowce z głodu umiera ... Czarne dziewczynki nic się nie zmieniły ... Egon nadal kościsty , Lalka tłusta .. strasznie się stęskniły za zagryzaniem siebie na wzajem ... bo tłuką się od pół godziny :evil_lol: szczekają , warczą , przewracają się , ciągają , ganiają ... Marysia z wrażenia i szczęścia , nawet zapomniała , że kuleć powinna ;) Bardzo fajnie było na kolonii , wypoczęłam psychicznie ... ale kurde wszędzie dobrze , jednak w domku najlepiej :) Quote
Asiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hahaha, ogarnij trochę ten swój Ukochany Domek i dawaj foteczki! Pzdr. Quote
Vectra Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 eeeee ogarnięty to jest , Rafałek posprzątał ..... ja się delektuje szybkim internetem :evil_lol: i patrze na tych debili jak szaleją .... w sumie , to trochę źle przemyślałam ;) bo mogłam wziąć i czarne na urlop :evil_lol: ale nie ma tego złego ;) rozłąka dobrze im zrobiła .. widać jak się kochają ... a i jeszcze muszę samochód wypakować ... odnaleźć dysk z fotkami ;) Na pewno , to będzie mi brakować tych wszystkich ryjków , które dostarczały mi nie lada atrakcji , łącznie z pobudkami co dzień .. Jak tylko puściłam Frania i Manie z auta już w domu , to zamiast się witać z teściem i TZ ... to Franio latał jak poparzony i wszystko obsikiwał :evil_lol: a Marysia od razu pogalopowała na oponie powisieć ... , lekko się z chłopami przywitały .. bez wylewnosći :evil_lol: no i puściłam czarne moje zmory ..... no i szał trwa :) Quote
Doginka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witaj w domku powrócona Vectruniu:multi::hand::multi: Quote
Vectra Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Kilka fotek , z moim ulubieńcem jajogłowym .. Quote
kaskaSz Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Świetne psiaki, moi znajomi kochają tą rasę, kiedyś mieli 2 bulle, hodowali je. :) Całe osiedle się ich bało. (jak to 'psów morderców') ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 http://img2.vpx.pl/up/20090819/18082009021.jpg noooo profile bliźniacze :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='kaskaSz']Świetne psiaki, moi znajomi kochają tą rasę, kiedyś mieli 2 bulle, hodowali je. :) Całe osiedle się ich bało. (jak to 'psów morderców') ;):evil_lol:i slusznie , bo to zie psy som :shake: :evil_lol: kradną serca :mad: [quote name='malawaszka']http://img2.vpx.pl/up/20090819/18082009021.jpg noooo profile bliźniacze :evil_lol: bo my z Bazylem , jak bliźniaki jednojajowe ... uroda :loveu: charaktery :loveu: rozumieliśmy się bez słów :diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :multi:wróciłaś użarł cie w cycka :razz::razz: Quote
lolka75 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Alicja']:multi:wróciłaś użarł cie w cycka :razz::razz: buhahaha Alcia:evil_lol:.... to samo mialam napisac:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A co sie stało z uchem, że poklejone? :razz: Quote
Vectra Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Alicja']:multi:wróciłaś użarł cie w cycka :razz::razz: Bazylek ? użarł ? on nie :loveu: on to tylko buzi :loveu: a jak podgryza , to jak panienka , delikatniusio :loveu: [quote name='lolka75']buhahaha Alcia:evil_lol:.... to samo mialam napisac:evil_lol::evil_lol: :mad: :diabloti: [quote name='Unbelievable']A co sie stało z uchem, że poklejone? :razz: to jest jeszcze dzieciok bullkowy i klaputka czasem ucho ;) i jest usztywnione :lol: tu bez usztywnienia :cool3: w morde misia :roll: otwieram oka , a na głowie mam oponę od rowera :evil_lol: jakiś doffcipny prosiak mi podarował jak spałam .... :mad: Quote
Recommended Posts