Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myśle że wytrzymamy jeśli obiecasz że pózniej bedzie piekny fotoreportaż, miłej zabawy w kozia mleczarke i cala reszte , bedziesz miala kupe fajnej przygody:lol:
czego ci życze i pieknej pogody

Posted

Niestety Wojtka nie będzie , bo poszedł na dziewczyny :)

aaa Tekla , mam już moskitiery - GENIALNE trzeba było tylko przyśrubkować bo rzepik za słaby ...
wyruszamy za godzinę , bo TZ sobie przypomniał że mi świec nie wymienił :mad: i właśnie to czyni

Posted

myslalam ze napisalam ze ja mam na wkrety bo inaczej sie nie dalo przy takim ruchu jaki ja mam
ciesze sie ze sie sprawdzaja, u mnie juz takie beda zawsze. chyba ze wymysla cos lepszego:razz:

a mowiac o mleczarce mialam na mysli Zuzie nie Wojtusia

milej zabawy i mimo wszystko wypoczynku

Posted

[quote name='Vectra']Wpadłam powiedzieć , że wyjeżdżamy .. nie tęsknijcie za mocno :diabloti:

jaaa już bym chciała żebyś wróciła z milionami zdjęć :lol:

[quote name='Vectra']Niestety Wojtka nie będzie , bo poszedł na dziewczyny :)

jestem zawiedziona... :shake:

aaa Tekla , mam już moskitiery - GENIALNE trzeba było tylko przyśrubkować bo rzepik za słaby ...

ja pewnie też je niebawem zamówię :lol:

[quote name='Tekla64']

a mowiac o mleczarce mialam na mysli Zuzie nie Wojtusia

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra a dopytałaś o jakieś szczegóły dotyczące Wojciechowego śmigiełka ????? że fot nie będzie to wiem :evil_lol: ale jakieś info może:eviltong:

Posted

od dziś ,od zaraz zostaję sama , znaczy z psami i kozą :diabloti:
ale fotę jak doje mam obiecaną :evil_lol: udało mi się do ostatniej kropelki wydoić ,Zuzia jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa ;)

Jasne że będę się odzywać ... tylko ten śmigający internet :mdleje:

Posted

mam 5 bullterrierów i 5 staffików :diabloti:
naj mniej upierdliwa jest jednak Zuzia .. wydoić , wyprowadzić na łąkę i fajrant
a reszta , chce się bawić , chce buzi , chce na spacer , chce jeść i tak w koło

ale jest super :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']:turn-l: weź no to nagraj, filmik zrób no BŁAGAM!!!!!!! :modla: zlituj się - potrzebuję czegoś na poprawienie nastroju :placz:

to by było lepsze jak motylek :diabloti:
;)

Posted

ano odpoczywam :diabloti: dziś od 8 rano , bo od wczoraj wieczora , rezyduje tu sama :)
pół nocy nie spałam, bo jeden z piesków stafficzych , rudy ryj wyjący :mad: jest zakochany w cieczkowych sukach i śpiewał !!! wyobraźcie sobie całą noc .. z przerwami może 10 minutowymi na 40 minut wycia.Miałam ochotę wyciąć mu na żywca struny głosowe :evil_lol: jakoś w dzień się uciszył .. ale jak w nocy zacznie od nowa , to go do lasu wywiozę :evil_lol:
Wydoiłam kozę ... rany jakie to urocze stworzenie , głaskać się lubi i buzi daje i rozumie , że ciocia jednak mieszczuch i doić się uczy :diabloti:

aktualnie mam parę chwil przerwy , gdyż całe towarzystwo śpi , ale spokój będzie do 18 , bo o tej godzinie towarzystwo dostaje kolację ... a tu nikt nie zaśpi na michę .. nie to co moje niejadki :mad:

Mój ukochany Karol jest też na kolonii , niedaleko .. towarzyszy samotnej sąsiadce , bo jej maż pracuje na noce i jej smutno samej , więc Karol został jej przydzielony ...
Byłam go odwiedzić , bardzo mu tam dobrze (państwo są po stracie psiaka :( ) mieli majorkę , ale odszedł na chłoniaka ... jak oporządze moją 10 idiotów , to pójdę go odwiedzić .... ;)

nie wiem czemu spać mi sie chce :niewiem: w nocy tak dobrze i cicho mi się spalo :evil_lol:

Franciszek i Marianna , mają się super , śpią właśnie .... chyba im kolonia pasuje