Vectra Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Ja tylko ciekawa jestem , skąd mają mój domowy nr telefonu z moim nazwiskiem :diabloti: I na pewno nie z bazy danych TP :cool3: Wszystko było zastrzeżone i telefon nie jest na moje nazwisko :grins: Tak działa ustawa o ochronie danych osobowych i zaznaczania że się człowiek nie zgadza na przetwarzanie danych osobowych. Quote
gops Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 mi się w marcu kończy umowa w orange mam podpisaną od 5 lat na mixa i oczywiście mamy początek grudnia a ja mam codziennie po pare telefonów od nich (jednego dnia sa 2 innego 1 a 2 razy były nawet 3..). najlepiej że każdy telefon jest od innej osoby z innego miejsca , gdy spytałam po co do mnie dzwonią drugi raz w ciągu dnia skoro rano odmówiłam oznajmili że to nie oni tylko pewnie ktos z innego salonu :p w końcu skończy się na tym jak co 2 lata że pójde podpisać ta umowe szybciej dla świętego spokoju . i dzwonią z normlanych numerów nie zastrzeżonych więc odbieram bo czekam na kuriera i za każdym razem myślę że to on . Quote
Okamia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 gops napisał(a):mi się w marcu kończy umowa w orange mam podpisaną od 5 lat na mixa i oczywiście mamy początek grudnia a ja mam codziennie po pare telefonów od nich (jednego dnia sa 2 innego 1 a 2 razy były nawet 3..). najlepiej że każdy telefon jest od innej osoby z innego miejsca , gdy spytałam po co do mnie dzwonią drugi raz w ciągu dnia skoro rano odmówiłam oznajmili że to nie oni tylko pewnie ktos z innego salonu :p w końcu skończy się na tym jak co 2 lata że pójde podpisać ta umowe szybciej dla świętego spokoju . i dzwonią z normlanych numerów nie zastrzeżonych więc odbieram bo czekam na kuriera i za każdym razem myślę że to on . Oni nie dzwonią z własnej woli do ciebie po x razy ;) To baza Ciebie losuje po prostu aby zaproponowali Ci przedłużenie umowy - a wierz mi te bazy są ch***we :p Quote
Vectra Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 macie mojego paniczyka :loveu: :diabloti: aaaaaaaa mój samochód nie żyje , po przekręceniu kluczyka - nic się nie dzieje :grins: ciekawe czy A - zdechł akumulator B - czy naprawiał go Franciszek :mad: Quote
gops Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Okamia napisał(a):Oni nie dzwonią z własnej woli do ciebie po x razy ;) To baza Ciebie losuje po prostu aby zaproponowali Ci przedłużenie umowy - a wierz mi te bazy są ch***we :p to niech to zmienią , skoro odmawiam podpisania przez telefon dzień w dzień niech sobie to zapiszą jakoś a nie dalej wydzwaniają , w końcu muszę iść do salonu i podpisać żeby przestali dzwonić , rozumiem miesiąc przed czasem dzwonić ale nie prawie 4 miesiące ... no nic i tak przedłużam i tak . musiałam się wyżalic , lepiej mi :evil_lol: Panicz jaki wygodny :lol: Quote
Vectra Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Nie ma kontrolek , czyli brak prądu całkiem :diabloti: Quote
Alicja Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 gops napisał(a):to niech to zmienią , skoro odmawiam podpisania przez telefon dzień w dzień niech sobie to zapiszą jakoś a nie dalej wydzwaniają , w końcu muszę iść do salonu i podpisać żeby przestali dzwonić , rozumiem miesiąc przed czasem dzwonić ale nie prawie 4 miesiące ... no nic i tak przedłużam i tak . musiałam się wyżalic , lepiej mi :evil_lol: Panicz jaki wygodny :lol: a ja jak już niechcący odbiorę ów nr to mówię , ze i owszem ale podpisuję tylko w salonie i mają nie dzwonić , jak mamią promocjami to mówię że w salonie też dostanę ...a w salonie narzekam na dzwoniących , mówię jakie mi promocje dawali i też dostaję Doszedł kubrak ?? Quote
Alicja Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Vectra napisał(a):Jaki kubrak :hmmmm: Gopsowej pytałam :) Quote
gops Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Alicja napisał(a):a ja jak już niechcący odbiorę ów nr to mówię , ze i owszem ale podpisuję tylko w salonie i mają nie dzwonić , jak mamią promocjami to mówię że w salonie też dostanę ...a w salonie narzekam na dzwoniących , mówię jakie mi promocje dawali i też dostaję Doszedł kubrak ?? też mam zamiar ponarzekać w salonie i pewnie dostane to samo co mi oferują przez tel z racji któregoś już przedłużania . kubrak jeszcze nie doszedł , pewnie jutro będzie (dam znać na wątku bazarkowym). Quote
Alicja Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 gops napisał(a):też mam zamiar ponarzekać w salonie i pewnie dostane to samo co mi oferują przez tel z racji któregoś już przedłużania . kubrak jeszcze nie doszedł , pewnie jutro będzie (dam znać na wątku bazarkowym). wyszedł wczoraj przed 11 ,obiecali ze dzisiaj będzie dziady kalwaryjskie Quote
gops Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Alicja napisał(a):wyszedł wczoraj przed 11 ,obiecali ze dzisiaj będzie dziady kalwaryjskie priorytety do mnie czasem i 3 dni idą , widać poczta bardzo mnie lubi :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 do mnie jak dzwonili z timobajla, to jeszcze się pytali czy chcę dostawać telefony od nich o promocjach, zawsze mówiłam, że nie, a i tak dzwonili dalej :grins: Quote
Vectra Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 a szczeniaczki dziś kończą 5 tygodni i książkowo zrodził się instynkt - zniszczyć ,zdeptać , zrównać z ziemią :evil_lol: już nie tylko umieją stać na nóżkach , chodzić , ale i biegać :evilbat: Quote
Aleks89 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 gops napisał(a):priorytety do mnie czasem i 3 dni idą , widać poczta bardzo mnie lubi :loveu: Manmat ode mnie szedł 10dni do Ciebie:evil_lol:Po czym wrócił i za dwa dni był znów u Ciebie:loveu:Pamiętasz? Quote
gops Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Manmat ode mnie szedł 10dni do Ciebie:evil_lol:Po czym wrócił i za dwa dni był znów u Ciebie:loveu:Pamiętasz? pamiętam :lol: widać poczta nie zmienia się od lat Quote
Aleks89 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A w ten sam dzień wysyłałem chyba do Marty i Agnes i doszło w ciągu2-3dni.Poczta żyje własnym życiem. Quote
Vectra Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [video=youtube;ydzTtaZ7kV8]http://www.youtube.com/watch?v=ydzTtaZ7kV8&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleks89 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Że tak się wyrażę ,G widzę:diabloti:Ciemność ino może to piekła bramy? Quote
Vectra Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='Aleks89']Że tak się wyrażę ,G widzę:diabloti:Ciemność ino może to piekła bramy?[/QUOTE] monitor sobie skalibruj :diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Zostaw mój monitorek w spokokoju!!To filmik sie nie włączyl wcześniej ,ale już widzę światłość ,a w owej światłości stado szatanów. Quote
Recommended Posts