Alicja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]No to będzie strzegła do rana ;)[/FONT] bosh :splat: a ja jej o ciepłych majtkach nie przypomniałam ...a noce takie zimne :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [FONT="Georgia"]oj tam, będzie otulona morzem moherowym więc pupeńka nie zmarźnie[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]oj tam, będzie otulona morzem moherowym więc pupeńka nie zmarźnie[/FONT] naj naciagnie jakiś beret na poślady :grins: Quote
Doginka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ja wiem, czy beretka pomoże jak ma być na minusie 3*C:roflt: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [FONT="Georgia"]Nie zapominajmy że to dziołcha z buszu a nie jakaś tam pierwsza lepsza lalunia z miasta :evil_lol:[/FONT] Quote
Doginka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]Nie zapominajmy że to dziołcha z buszu a nie jakaś tam pierwsza lepsza lalunia z miasta :evil_lol:[/FONT] No fakt, Ona teraz Nimfa Leśna jeeeeeeee:lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 tam ognie się palą...najwyżej kuper dogrzeje :diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Gioco napisał(a):Może i koksowniki dowiozą... i grzańca ......:roll:rozmarzyłam się :lol::lol: Quote
Vectra Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 miałam gości , którzy oglądali lewe mioty :diabloti: zobaczcie , gdzie śpi w psudohodowli Zielonki - Terrierek :diabloti: Alicjo , o której rozmawiałyśmy na ten temat ? kiedy krasnoludki opanują wujkowe łóżko ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 evel napisał(a):Wiecie co, niesmaczne się to robi... :roll: ze swojej strony PRZEPRASZAM , nie miałam na celu zniesmaczać atmosfery , tak mi się ulało lekko.Głupotę znoszę tylko do pewnego momentu :) Niech każdy robi to co lubi , w czym czuje się dobrze i uczy się na błędach innych :) na dobranoc - w roli głównej TERRIEREK - miot inbredowy !!!! to jest bardzo ciekawy temat inbred :) bardzo dużo można się nauczyć , tak wyłuskać , np odnośnie zachowań , fanaberii psiej , lękliwości , nadmiernej agresji , pobudliwości .. zamiast usprawiedliwiać złe traktowania , prowadzenie , dominację która nie istnieje etc etc .. ot co , zwierz po prostu oberwał podwójnie wadliwy gen .. a pseudopieski , niestety często są wsobnie montowane .. bez ładu i składu .. no bo niby skąd wiadomo hu is hu a sztuką wyprowadzania psa z jakiegoś stanu , jest znajomość występowania tegoż ... coś mi się zdaje , że R nie odda terrierka :evil_lol: dziś mi się włosy potrójnie uniosły :mdleje: już pomijam że Terrierek sypia w łóżku .... ale jak usłyszałam , że jadł zupkę z jednej miski z R , a potem drugie danie z jednego talerza ... pozostało mi jedno - zapytałam czy dał Terrierkowi deser :) byłam przekonana , że R właściwie zinterpretuje mój sarkazm ... a on z troska w głosie , mówi NIE , a co mogę jej dać na deser :mdleje: mówię więc , że ma dać jej suchą karmę dla szczeniąt i kojec ... odpowiedź .. no ale ona nie lubi suchej karmy i nie lubi spać w kojcu Więc terrierek dziś jadł .. rosół z makaronem i mięsko w sosie chrzanowym z surówką :) Quote
jonQuilla Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [FONT="Georgia"]jasne jasne ;) wszystkie pewnie karmione są ziemniakami i zero psiej karmy...prawdziwa pseudo! ;) i nie mydl nam tutaj oczu :evil_lol: a tak serio to Terrierek jada lepiej ode mnie :mdleje:[/FONT] Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Vectra napisał(a):...coś mi się zdaje , że R nie odda terrierka :evil_lol: dziś mi się włosy potrójnie uniosły :mdleje: już pomijam że Terrierek sypia w łóżku .... ale jak usłyszałam , że jadł zupkę z jednej miski z R , a potem drugie danie z jednego talerza ... pozostało mi jedno - zapytałam czy dał Terrierkowi deser :) byłam przekonana , że R właściwie zinterpretuje mój sarkazm ... a on z troska w głosie , mówi NIE , a co mogę jej dać na deser :mdleje: mówię więc , że ma dać jej suchą karmę dla szczeniąt i kojec ... odpowiedź .. no ale ona nie lubi suchej karmy i nie lubi spać w kojcu Więc terrierek dziś jadł .. rosół z makaronem i mięsko w sosie chrzanowym z surówką :) Qrczaki, sama bym zjadła takie pyszności:lol: A chleba z wodą w tej pseudo to nie łaska?:hmmmm: Co rosołkiem lewiznę przekarmiać:roflt: Ale Terrierek na piersi Rafałka śpiący jest sweetaśny:loveu: Taki malutki przy Rafalku:lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 :lol: no proszę ....czyli Rafałek zostałkupiony przez Terrierka :lol: Nooooo rozmawiałyśmy ok.12 :grins: w południe ma się rozumieć ;) Quote
Vectra Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]jasne jasne ;) wszystkie pewnie karmione są ziemniakami i zero psiej karmy...prawdziwa pseudo! ;) i nie mydl nam tutaj oczu :evil_lol: a tak serio to Terrierek jada lepiej ode mnie :mdleje:[/FONT] no odemnie też , bo ja jadam głownie na sucho i to co gotują na stacjach benzynowych :evil_lol: Doginka napisał(a):Qrczaki, sama bym zjadła takie pyszności:lol: A chleba z wodą w tej pseudo to nie łaska?:hmmmm: Co rosołkiem lewiznę przekarmiać:roflt: Ale Terrierek na piersi Rafałka śpiący jest sweetaśny:loveu: Taki malutki przy Rafalku:lol: Terrierek jest drobny , no bo nie chce jeść normalnie ... znaczy już rozumiem czemu ... oj czuje kłopoty , terrierek jest zarezerwowany :mdleje: Alicja napisał(a)::lol: no proszę ....czyli Rafałek zostałkupiony przez Terrierka :lol: Nooooo rozmawiałyśmy ok.12 :grins: w południe ma się rozumieć ;) fotka z godziny 12:30 :) Quote
Vectra Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [FONT=Arial Black]CHORZÓW !!! wzywany CHORZÓW !!! czy ktoś rozpoznaje tego psa ? [/FONT][FONT=Arial Black]potrzebny pilny namiar na właściciela [/FONT]- właściciel jest na pewno ... ZNALEZIONO BULLTERRIERA Dzisiaj ok.godz.10:30 na ulicy Gałeczki w Chorzowie (nie opodal stacji LOTOS ) małżonek mój znalazł psa Bullterriera o numerze tatuażu K03 (reszta nie czytelna).Być może uciekł opiekunowi na spacerze ,był bez obroży i smyczy.Obecnie przebywa pod opieką weterynaryjną w Lecznicy w Chorzowie -Batorym. .Poszukujemy jego opiekunów ...może ktoś rozpoznaje tego psa??? Kont.tel. 698 679 358 lub 602 658 307 czy jest ew ktoś z Chorzowa, by w razie jak się uda namierzyć właściciela adres , podszedł do niego ????? hodowcy chcą odebrać tego psa , bo twierdzą że jest głodzony i źle traktowany :) haha :evil_lol: no i pan nie chce go wystawiać - jaki niegrzeczny Quote
Vectra Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jest na wsiech forach , potrzebny właściciel i już , trzeba go znaleźć i już Quote
Darianna Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a po chipie nie da sie namierzyc? albo po tatoo w oddziale? Quote
jonQuilla Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [FONT="Georgia"]Mi też nie wygląda na zagłodzonego ;) może różni się od niektórych bulków wystawianych, które są zbyt krągłe jak na mój gust ale ja się nie znam ;D Burżuazja! Nieźle musisz zarabiać na tych szczeniakach skoro stać Cię żeby stołować się na stacjach :evil_lol: Albo po to zmieniłaś na gaz żeby za zaoszczędzoną kasę móc sobie obiadek zjeść :evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jak to się mówi , bogatemu wszystko wolno i hot dogi , żreć również ... kieszeń to może nie cierpi , ale żołądek , się przypomina .... nie mam czasu gotować sobie ... Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Vectra napisał(a):jak to się mówi , bogatemu wszystko wolno i hot dogi , żreć również ... kieszeń to może nie cierpi , ale żołądek , się przypomina .... nie mam czasu gotować sobie ... Szczęściaro, ja muszę niestety gotować dla swojej dziecki:roll: Quote
Katerinas Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Vectra napisał(a):.... Oczywiście ... przez pierwsze 5 minut .. mój plan wypalił ... tak siedzę sobie , to patrzę w lewo , to w prawo , to rzucam piłkę , popijam kawy łyk ... odwróciłam się , by wziąć papierosa .. tak sobie przypalam, zaciągam pierwszy dymek .... i nagle mam obok siebie 10 piesków :mdleje: wybaczam , drzwiczki od kojca ... faktycznie są mało tego tego ... wytrzymałe .. więc zostały wyważone .. znaczy mój plan chytry i przebiegły , zakładał , że mogą chcieć spacyfikować drzwiczki , więc je ustawiłam do tyłu działki .. lotem czestmira , do domu , po opaski monterskie .. pozbierałam stadko wesołych piesków ..umieściłam w kojczyku , zabunkrowałam drzwiczki ,wysłuchałam sprzeciwu ... obserwowałam , że jednak nie wyjdą .. HA więc co ?kawusi jeszcze troszkę mam , to poszłam do domu bo okruszek ciasta doń .. wychodzę dumna z siebie ... że grupa terror na pewno na właściwym miejscu.. oczywiście gdzie były? oczywiście wylazły :mdleje: mój relaks , sielanka , odpoczynek , spokój ... polegał na wsadzaniu bandy terror do kojca , wysłuchiwaniu śpiewów i obserwacji , którędy jeszcze wylezą:mad: uzbrojona po zęby w opaski monterskie , kombinerki , młotek i kilka narzędzi , przydatnych do ulepszania kolonii karnej ... wyłaziły jeszcze ze 4 razy , kojec wygląda jak barykada wojenna :evil_lol: nie wiem czy jest idealnie, po po jakieś godzinie walki o wolność i walki o zabieraniu wolności .... banda terror - poległa , znaczy się - zasnęła jutro bitwa nr 2 !!!jak wylezą , to słowo , będą siedziały w pojemniku na śmieci ... stamtąd nie wyjdą - tak mi się wydaje :diabloti: wypoczęta , zrelaksowana :evilbat: mknę za chwil kilka do Rafała , Marysi i Krasnali ..... w podróży , będzie mi towarzyszył ojciec dzieciorób Franciszek buahahaha :lol: :lol: sa boskie :lol: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/02042011-066.jpg http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/02042011-345.jpg Ale cudnościowe :loveu: :loveu: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/05042011-327.jpg buaua :lol: wdrapujemy się na górę :lol: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/05042011-348.jpg zjeść nogę, zjeść :lol: boskie :lol: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/05042011-163.jpg cudnościowe :loveu: jeza Vectra... zdjęcia sa rewelacja :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Vectro, następna razą przygotuję jakis obiadek w dwojakach, a nie jakieś tam rożki-pierożki... czemu nie wspomniałaś, żeś Ty głodna chodzisz, co? Kiedy masz wolne? Bo nie ukrywam, że i dla mnie zjedzenie obiadku na łonie natury i w Twoim towarzystwie byłoby przyjemnością:) Pzdr. Quote
Recommended Posts