Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie, ja też wchodze dzisiaj na chwilke bo nauki sporo mam a tutaj takie smutne wieści, ale oczywiście trzymamy mozno kciuki za Nafusię Denisek łapki zaciska:) i MUSI być dobrze :multi:

A co do PT to moglabyć mi Agatko coś więcej napisać? sami jszkoliliście Slonika? ile miała punktów? chodziliście coś na szkolenie czy nie? bo ja bym chciała zdac z Deniskiem eksternistyznie ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie:(( bo on tak się do tych psów ciągnie i rwie ale juz coraz mniej więc może poczekamy do wiosny i np. na wakacje zdamy bo wtedy więcej czasu na szklenie i lepsza pogoda bo on jak pada czy jest mokra trawa tro nie siądzie!! a zawaruje tym bardziej nie...:) taki laluś z niego:)

Malawaszko tak jak Julka napisała ten piesek w szelkach to ostrztyżony bobtail (owczarek staroangielski) u nas na osiedlu Denisek ma takeigo kolege Dina ale on nie ostrzyżony ijest i ma takie świetne to futro ale nie wyoibrażam sobie ile kłaków w domu :roll: .... a ja lece sie dalej cuzyc bo jutro mam spr. z matmy a w środe z historii Wosu angielskiego z pątek z polskiego i w ogóle tak sie teraz z tymi spr. uwzieli na koniec roku......tragedia...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a ja wlasnie wyczytalam,ze PiS organizuje wyjazd na Ukraine na wybory dla obserwatorow i bym pojechala, jesli kolezanka zostanie na Swieta w Olsztynie, bo jak nie to d..blada bo szczenkow nie zostawie:((((

Posted

A myslałam ze znowu bedzie duzo do czytania, a tutaj sie szanowni Państwo opuszczaja ;)

Mnie ostatnio nasżło na gotowanie w domku . Tzn nie wiem ctyz mnie cyz mój portfel ;)

A co do PT to SOnia chodizła na szkolenie przez 3 miesiace.

jesli Den ciagnie do innych psów to definitywnie musicie z nim chodzic na skzolenie inaczej nie zdanie, bo egzamin zdaje sie parami. i zwykle odbywa sie rano na mokrej od rosy trawie. No a zajecia sa bez wzgledu na pogode.

Własnie chodzi o to zeby pies wykonywał komendy zawsze a nie tylko wtedy jak ma ochote. Na tym polega idea szkoleń. :)

Macie jeszcze sporo czasu, ale mimo wszystko polecam udział w szkoleniu!

Posted

odwazna jestes !

Ja to bym ani szczeniaków nie zostawiła, ani nie ryzykowała ze cos mi sie tam przydazy... Chyba juz wyrosłam z takich szaleństw ;)

Posted

no samych nie, ale z Iza tak, bo i tak Iza z nimi teraz siedzi jak ja w robocie jestem. Iza miala kilka swoich miotow (Santine mam od niej),wiec spoko, bym sie nie bala,ale nei jest z Olsztyna i obawiam sie ze pojedzie do siebie,wiec kanal:((((

Posted

No to fajnie masz. ja niestety nie mam takich luksusów i jak ide do pracy to szczeniakami zajmuje sie Mama szczeniaków ;)

A jak juz musimy wyjechac to wtedy moja Mama pomaga :) jest naprawde kochana bez niej chyba bym sobie nie poradizła.

Posted

No szczególnie z pomoca humanitarna ;) i przemytem antybiotyków ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Chociaz czasem to mi sie marzy jeszcze jakis taki wypad ;)

Posted

tzn chodzi mi o to ze juz nie miałabym odwagi zostawic tego co mam w domku i ryzykowac ze nie wróce albo ze sie czyms zaraze. O to mi chodziło. Jak nie miałam własnej rodzinki to własciwie i strachu nie było ze mi sie cos może stac, a teraz... Kto by sie zajał moimi futrzakami... :(

Posted

Ja tylko tak jurnie wygladam. :lol: ..ale mówie wam...paaacha słonia!! A w środku to rozpad na czynniki pierwsze...lumbago.."dyskietki wypadajace" :lol: . Jak chodziłam jakis czas temu na rehabilitacje to pospołu ze staruszkami na zabiegach umieralam.. :lol:

No nie...no, tak źle ze mną nie jest...tak sobie zrzędzę :lol:

Malawaszko!! Wpiszemy swoj wiek i zrobimy średnią dla wszystkich, co by bylo sprawiedliwie :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...