Agatka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 NO bedziemy. Mnie czeka duzo pracy jeszcze, bo mój psies nie lubi ringówki ;) NO i on w zupełnie innym jest typie niz Waciak. W Młodzieży pewnie bedzie jeszcze młodszy brat Dengiego. W otwartej Dengi z Deklem i pewnie coś jeszcze. Ciekawe z kim sie spotkamy w szczeniorach... Bede miała jeszcze sunie pis w otw i tam pewnie bedzie ogromna konkurencja NO i jak zwykle cos musze wrzucic do czarnych ;) czyli pies w klasie otwartej.
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Agatka']NO bedziemy. Mnie czeka duzo pracy jeszcze, bo mój psies nie lubi ringówki ;) NO i on w zupełnie innym jest typie niz Waciak. W Młodzieży pewnie bedzie jeszcze młodszy brat Dengiego. W otwartej Dengi z Deklem i pewnie coś jeszcze. .[/quote] zobaczymy co ta sedzina lubi - dla mnie jest ona wielka zagadka
Agatka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Elitesse']zobaczymy co ta sedzina lubi - dla mnie jest ona wielka zagadka[/quote] odkad jeżdze na Litwe to wszyscy Litwini sa dla mnie zagadka. Nigdy nie wiesz co im sie spodoba w danym momencie. Ja chyba zgłosiłam Dengiego z czystej ciekawosci...
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Elitesse']to bedziemy sobie konkurowac :)[/QUOTE] Ano będziemy :lol: , to sie zapowiada prawdziwy zlot - ciekawe dlaczego tak wszystkim się zebrało :crazyeye: , pewnie będzie więcej niż w Katowicach:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :cool3: .
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 moze dlatego ze Opole fajniejsze niz Katowice :) to juz co najmniej psiaczki w mlodziezy sa a mojego Wacia bedzie to pierwszy i ostatni wystep w mlodziezy na miedzynarodowce
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Angelka']No a jak juz jesteś w miocie [B]I[/B] to Irmina Black Gagatek to moja Teri :loveu: Dorotak czyzbyś miała coś do Goldenków ?:eviltong:;) A ten tor to pana Kalisza :eviltong: Ja to wogóle padłam jak zobaczyłam z kim w tym roku bedzie miał szczeniorki Steaven, zzzzzz Genesis to już jest mega wypas :loveu::loveu::loveu::loveu: Masterton a moze na ten miot się zapiszesz, jeśli w ogóle są jeszcze miejsca :lol: [URL="http://www.dalaj.cz/"]http://www.dalaj.cz/[/URL] Romas sprawdzisz w katalogu po kim jest ten Chicago co wziął rasę ?:eviltong:[/QUOTE] A co wiesz o tej hodowli?Faktycznie rodzice imponujący,takiego robala to bym chciała!!!!!!!
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Masterton dla mie jest to najlepsza czeska hodowla i od nich bym wlasnie chciala szczeniorka :loveu: oprocz wygladu zwracaja ogromna uwage na charakter i uzytkowosc sznaucera co mi sie bardzo podoba ! a ich Genesis to nr 1 wsrod czeskich suczek :loveu:
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Elitesse']to bedziemy sobie konkurowac :)[/QUOTE] A co ty Elittese też swojego lalusia zgłosiłaś,tylko nie mów że do pośredniej.....?
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Elitesse']Masterton dla mie jest to najlepsza czeska hodowla i od nich bym wlasnie chciala szczeniorka :loveu: oprocz wygladu zwracaja ogromna uwage na charakter i uzytkowosc sznaucera co mi sie bardzo podoba ! a ich Genesis to nr 1 wsrod czeskich suczek :loveu:[/QUOTE] Cholerka,to chyba tam uderzę,ciekawa jestem czy jeszcze są wolne pieski,czy może lepiej wziąć sukę?Awłaśnie jak to jest z ich charakterami,co lepsze do ułożenia????
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Elitesse']Masterton dla mie jest to najlepsza czeska hodowla i od nich bym wlasnie chciala szczeniorka :loveu: oprocz wygladu zwracaja ogromna uwage na charakter i uzytkowosc sznaucera co mi sie bardzo podoba ! a ich Genesis to nr 1 wsrod czeskich suczek :loveu:[/QUOTE] Popieram :lol:
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Masterton']Cholerka,to chyba tam uderzę,ciekawa jestem czy jeszcze są wolne pieski,czy może lepiej wziąć sukę?Awłaśnie jak to jest z ich charakterami,co lepsze do ułożenia????[/QUOTE] Nie martw się, masz więcej piesków, to starsze szczeniorka ułożą. Trudno doradzać, bo jak dorosną to czasem samce się nie tolerują, ale z sukami bywa podobnie :niewiem: .
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Agatka']Widze, że wiele osób korzysta z Opola ;) NO to w takim razie do miłego zobaczenia na ringu :) My się wystawiamy w klasie szczeniąt, młodzieży i otwartej - oczywiście w psach cz-sr :) Wiecie cos więcej o stawkach ?? Juz straciłam nadzieje na Caciba[/QUOTE] A czemu Ty się martwisz,przecież masz ślicznego pisiorka,jak wiesz każdy tego caciba dostać może.......
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='marisia']Nie martw się, masz więcej piesków, to starsze szczeniorka ułożą. Trudno doradzać, bo jak dorosną to czasem samce się nie tolerują, ale z sukami bywa podobnie :niewiem: .[/QUOTE] Na razie muszę się skontaktować,czy wogóle jest coś wolnego,bo ja tu się napaliłam,a może się okazać że "ciacho"
Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Elitesse']Masterton dla mie jest to najlepsza czeska hodowla i od nich bym wlasnie chciala szczeniorka :loveu: oprocz wygladu zwracaja ogromna uwage na charakter i uzytkowosc sznaucera co mi sie bardzo podoba ! a ich Genesis to nr 1 wsrod czeskich suczek :loveu:[/quote] Oj cudne ma psiaki ta hodowla, tez wiele razy je widzialam :loveu: . A to skojarzenie no po prostu marzenie :multi: .
marisia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Masterton']Na razie muszę się skontaktować,czy wogóle jest coś wolnego,bo ja tu się napaliłam,a może się okazać że "ciacho"[/QUOTE] Ale szczeniorków jeszcze nie ma - tam jest napisane o 3-cich urodzinach, więc nic nie wiadomo, może będą same psy, albo same suczki :evil_lol: .
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Masterton']A co ty Elittese też swojego lalusia zgłosiłaś,tylko nie mów że do pośredniej.....?[/quote] do mlodziezy go dalam
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 w posredniej to on by zadnych szans nie mial, w mlodziezy zreszta tez nie ma hihi :)
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='marisia']Ale szczeniorków jeszcze nie ma - tam jest napisane o 3-cich urodzinach, więc nic nie wiadomo, może będą same psy, albo same suczki :evil_lol: .[/QUOTE] Ale chyba jednak..,zdecyduje się na chłopca jeśli takowe się urodzą,odkąd mam psich facetów,to w domu zawsze się coś dzieje!!!A mówiac szczerze lubie zwierzaki z charakterkiem....
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Masterton']Ale chyba jednak..,zdecyduje się na chłopca jeśli takowe się urodzą,odkąd mam psich facetów,to w domu zawsze się coś dzieje!!!A mówiac szczerze lubie zwierzaki z charakterkiem....[/quote] ja majac dwie baby i dwoch sznaucerowych facetow w domu tez zdecydowanie bardziej opowiadam sie za chlopcami :)
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Elitesse']w posredniej to on by zadnych szans nie mial, w mlodziezy zreszta tez nie ma hihi :)[/QUOTE] Oj pitlasz,kobito ,fajowy gostek z niego,i chyba za bardzo krytyczna jesteś ,a i tak przecież kiedyś do pośredniej,czy otwartej go zgłosisz,no i Wacio,ma przecież tytuły,to co za darmo mu dali???...
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Masterton']Oj pitlasz,kobito ,fajowy gostek z niego,i chyba za bardzo krytyczna jesteś ,a i tak przecież kiedyś do pośredniej,czy otwartej go zgłosisz,no i Wacio,ma przecież tytuły,to co za darmo mu dali???...[/quote] fajowy to jest :loveu: i doskonale spelnia postawione przed nim funkcje czyli bycie maskotka do przytulania i nianczenie szczeniakow hihi no i jest naszym systemem wczesnego ostrzegania :mad:
Masterton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Eeeeeeee ja tam wole psie dziewczyny :razz: .[/QUOTE] Bo pisiorka nie miałas,ja kiedyś też tak myślałam
Elitesse Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Masterton']Bo pisiorka nie miałas,ja kiedyś też tak myślałam[/quote] no jak to nie miala ? a Lord ? :evil_lol:
Recommended Posts