Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romas']Bylam w Zk i zlozylam metryke ,bede czekac na rodowod ok trzech miesiecy .Myslicie ,ze naprawde az tyle ?

Ola ,dziekuje Ci za pomoc.Gdyby mnie Ola nie poprowadzila za reke to bym na sekcje nie zaczekala i nie dowiedziala sie tylu pozytywnych rzeczy o Biance.
Wbrew moim obawom Bianka zachowywala sie kulturalnie i nikogo w reke nie uzarla :-)))
No i super.
Teraz pozostaje mi zglosic sie do NDM i modlic sie cobysmy cieczki nie mialy :-))[/quote]
Magda nie ma sprawy, polecam sie na przyszlosc :cool3: . Bianka to SUPER dziewczynka :cool3: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Haha wlasnie sobie zainstalowalam photoshopa w laptopie, bo wczesniej musialam lazic do normalnego kompa, ktory byl ciagle zajety. Zaraz Wam wkleje inne fotki :cool3: .

Ale powqurzac jeszcze Cie moge ;) :evil_lol: .

Posted

w laptopie....
w zeszlym roku o tej porze Mexico City a teraz laptop:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Haha wlasnie sobie zainstalowalam photoshopa w laptopie, bo wczesniej musialam lazic do normalnego kompa, ktory byl ciagle zajety. Zaraz Wam wkleje inne fotki :cool3: .
;)
.[/quote]
zciemniasz ja tu nie mam fotoszopa a fotki wklejac moge!
w imageshacku mozna i zmniejszac wiec...
GDZIE JEST TRENCIN???????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Musze się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością, Andzia właśnie do mnie wraca.:multi: :multi: :multi:
Co prawda jest przerażająco brudna i skołtuniona :mad: :angryy: , więc trochę mojemu Tz-towi wstyd z nią po Warszawce spacerować, ale jak tylko wróci, zaraz jedzie do weta a potem ląduje pod prysznicem.
A wszystko to dzieki orsini i jeszcze jednej osobie z DGM - dzięki wielkie!!! :loveu: :multi:

Posted

[quote name='orsini']w laptopie....
w zeszlym roku o tej porze Mexico City a teraz laptop:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote]
Sie oszczedzalo sie ma ;) :lol: :lol: :lol: .

Posted

[quote name='orsini']zciemniasz ja tu nie mam fotoszopa a fotki wklejac moge!
w imageshacku mozna i zmniejszac wiec...
GDZIE JEST TRENCIN???????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote]
Hahahaha ja nawet nie wiedzialam ze tam mozna foty zmniejszac :lol: .

Posted

[quote name='jostra']Musze się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością, Andzia właśnie do mnie wraca.:multi: :multi: :multi:
Co prawda jest przerażająco brudna i skołtuniona :mad: :angryy: , więc trochę mojemu Tz-towi wstyd z nią po Warszawce spacerować, ale jak tylko wróci, zaraz jedzie do weta a potem ląduje pod prysznicem.
A wszystko to dzieki orsini i jeszcze jednej osobie z DGM - dzięki wielkie!!! :loveu: :multi:[/quote]

Jostra SUPER, wysciskaj malutka od nas i braka dla Orsini i kogos za pomoc :klacz: .

Posted

oj nie przesadzajcie!
jaka tam pomoc raptem podpowiedzialam kto Mala moze zabrac do Wawki.
Oby wiecej nie bylo potrzeby TAKIEGO pomagania nikomu przez nikogo:shake: :shake: :-( :-( :-( :-( szkoda Andzi:(((((toz to zywa istotka a tak sie tuła po swiecie:-( :-( :-( ludzie sa niepowazni jednak:-( :-( :-(

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hahahaha ja nawet nie wiedzialam ze tam mozna foty zmniejszac :lol: .[/quote]
Ty nie zciemniaj a je dawaj co????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

orsini - to mi bardzo pomogło, bo trudno by mi było się do Olsztyna dostać, pociągiem to 13 godzin w jedną stronę!!! A z dojazdem do Warszawy jest duzo mniej problemów. I dzięki temu mała za 6 godzin Andzia będzie już w domciu. :multi:
Niesamowite, że Pitera poznała od razu, przecież widziała go 2-3 miesiące temu. Fifka swojej poprzedniej właścicielki nie poznała juz po pół roku. Ale to chyba kwestia tego, że bardzo dużo przebywaliśmy z naszymi szczeniaczkami.

Posted

no mnie moj Czarny Leb tez poznaje jak sie spotykamy:)))raz na jakis czas, ale jak go do domu raz przyprowadzilam to bez bledu odnalazl wszystko i sie tak strasznie cieszyl:)))

Posted

Jedyne o co się martwię, to że moja Tełka da jej popalić, bo niezły dominatorek z niej jest. :roll: Nawet staremu Larsikowi nigdy nie podaruje. :razz: :mad:

Posted

[quote name='Romas']A to Andzia sie zgubila nowym wlascicelom czy zaniedbali psinke ??Bo ja nie w temacie .
Szczescie ,ze mozna ja bylo odzyskac.[/quote]
Cieszę się, że jest już nami
Wczoraj nagle wszystko się ułożyło i po 15 minutach była już decyzja, że dziś mała trafi z powrotem do nas.

Posted

To Andzia jest w czepku urodzona ,mimo wszystko.Wiele psow trafia zle i nie maja takiego szczescia ,ze ich odpowiedzialny hodowca odbierze z takiego miejsca.
Pomiziaj ode mnie Andzie -Szczesciare,pewno bardzo sie ucieszy jak wroci na stare smieci :-)

Posted

jejku biedna psinka - po co ludzie kupują za ciężkie pieniądze psa o którego potem nie dbają??? a myślałam, że jak ktoś dużo zaspłaci to już będzie dbał i gówno - jak mająza dużo kasy to widać nic dla nich nie znaczą ani pieniądze anie uczucia psiaka :angryy: :angryy: :angryy:

mizianko dl Andzi :loveu: już u Ciebie wróci szybko do formy :-)

a Boluś już jest zdrowy prawie :multi: już lekko mu się oddycha :multi: i nie gorączkuje:multi:

Posted

[quote name='malawaszka']
a Boluś już jest zdrowy prawie :multi: już lekko mu się oddycha :multi: i nie gorączkuje:multi:[/quote]

to dobrze ! :multi: :multi:

a widze waszko ze avatarek zmienilas :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...