Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Romas']Bylam w Zk i zlozylam metryke ,bede czekac na rodowod ok trzech miesiecy .Myslicie ,ze naprawde az tyle ? Ola ,dziekuje Ci za pomoc.Gdyby mnie Ola nie poprowadzila za reke to bym na sekcje nie zaczekala i nie dowiedziala sie tylu pozytywnych rzeczy o Biance. Wbrew moim obawom Bianka zachowywala sie kulturalnie i nikogo w reke nie uzarla :-))) No i super. Teraz pozostaje mi zglosic sie do NDM i modlic sie cobysmy cieczki nie mialy :-))[/quote] Magda nie ma sprawy, polecam sie na przyszlosc :cool3: . Bianka to SUPER dziewczynka :cool3: .
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [B]Mek [/B]nic sie nie przejmuj, mnie tez jakos ten serial nie wciagnal :lol: .
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 KaVanga ale mnie WQRZASZ!!!! moze bys wkleila w koncu foty z Trencina?????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Haha wlasnie sobie zainstalowalam photoshopa w laptopie, bo wczesniej musialam lazic do normalnego kompa, ktory byl ciagle zajety. Zaraz Wam wkleje inne fotki :cool3: . Ale powqurzac jeszcze Cie moge ;) :evil_lol: .
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 w laptopie.... w zeszlym roku o tej porze Mexico City a teraz laptop:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Haha wlasnie sobie zainstalowalam photoshopa w laptopie, bo wczesniej musialam lazic do normalnego kompa, ktory byl ciagle zajety. Zaraz Wam wkleje inne fotki :cool3: . ;) .[/quote] zciemniasz ja tu nie mam fotoszopa a fotki wklejac moge! w imageshacku mozna i zmniejszac wiec... GDZIE JEST TRENCIN???????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
jostra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Musze się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością, Andzia właśnie do mnie wraca.:multi: :multi: :multi: Co prawda jest przerażająco brudna i skołtuniona :mad: :angryy: , więc trochę mojemu Tz-towi wstyd z nią po Warszawce spacerować, ale jak tylko wróci, zaraz jedzie do weta a potem ląduje pod prysznicem. A wszystko to dzieki orsini i jeszcze jednej osobie z DGM - dzięki wielkie!!! :loveu: :multi:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='orsini']w laptopie.... w zeszlym roku o tej porze Mexico City a teraz laptop:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote] Sie oszczedzalo sie ma ;) :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='orsini']zciemniasz ja tu nie mam fotoszopa a fotki wklejac moge! w imageshacku mozna i zmniejszac wiec... GDZIE JEST TRENCIN???????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote] Hahahaha ja nawet nie wiedzialam ze tam mozna foty zmniejszac :lol: .
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='jostra']Musze się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością, Andzia właśnie do mnie wraca.:multi: :multi: :multi: Co prawda jest przerażająco brudna i skołtuniona :mad: :angryy: , więc trochę mojemu Tz-towi wstyd z nią po Warszawce spacerować, ale jak tylko wróci, zaraz jedzie do weta a potem ląduje pod prysznicem. A wszystko to dzieki orsini i jeszcze jednej osobie z DGM - dzięki wielkie!!! :loveu: :multi:[/quote] Jostra SUPER, wysciskaj malutka od nas i braka dla Orsini i kogos za pomoc :klacz: .
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 oj nie przesadzajcie! jaka tam pomoc raptem podpowiedzialam kto Mala moze zabrac do Wawki. Oby wiecej nie bylo potrzeby TAKIEGO pomagania nikomu przez nikogo:shake: :shake: :-( :-( :-( :-( szkoda Andzi:(((((toz to zywa istotka a tak sie tuła po swiecie:-( :-( :-( ludzie sa niepowazni jednak:-( :-( :-(
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kazda pomoc sie liczy :) i najwazniejsze za malutka wraca do domku :multi: .
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Hahahaha ja nawet nie wiedzialam ze tam mozna foty zmniejszac :lol: .[/quote] Ty nie zciemniaj a je dawaj co????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
jostra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 orsini - to mi bardzo pomogło, bo trudno by mi było się do Olsztyna dostać, pociągiem to 13 godzin w jedną stronę!!! A z dojazdem do Warszawy jest duzo mniej problemów. I dzięki temu mała za 6 godzin Andzia będzie już w domciu. :multi: Niesamowite, że Pitera poznała od razu, przecież widziała go 2-3 miesiące temu. Fifka swojej poprzedniej właścicielki nie poznała juz po pół roku. Ale to chyba kwestia tego, że bardzo dużo przebywaliśmy z naszymi szczeniaczkami.
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 no mnie moj Czarny Leb tez poznaje jak sie spotykamy:)))raz na jakis czas, ale jak go do domu raz przyprowadzilam to bez bledu odnalazl wszystko i sie tak strasznie cieszyl:)))
jostra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jedyne o co się martwię, to że moja Tełka da jej popalić, bo niezły dominatorek z niej jest. :roll: Nawet staremu Larsikowi nigdy nie podaruje. :razz: :mad:
Romas Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A to Andzia sie zgubila nowym wlascicelom czy zaniedbali psinke ??Bo ja nie w temacie . Szczescie ,ze mozna ja bylo odzyskac.
jostra Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Romas']A to Andzia sie zgubila nowym wlascicelom czy zaniedbali psinke ??Bo ja nie w temacie . Szczescie ,ze mozna ja bylo odzyskac.[/quote] Cieszę się, że jest już nami Wczoraj nagle wszystko się ułożyło i po 15 minutach była już decyzja, że dziś mała trafi z powrotem do nas.
Elitesse Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 a czy "wloska" suczka znalazla juz transport ?
Romas Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 To Andzia jest w czepku urodzona ,mimo wszystko.Wiele psow trafia zle i nie maja takiego szczescia ,ze ich odpowiedzialny hodowca odbierze z takiego miejsca. Pomiziaj ode mnie Andzie -Szczesciare,pewno bardzo sie ucieszy jak wroci na stare smieci :-)
malawaszka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 jejku biedna psinka - po co ludzie kupują za ciężkie pieniądze psa o którego potem nie dbają??? a myślałam, że jak ktoś dużo zaspłaci to już będzie dbał i gówno - jak mająza dużo kasy to widać nic dla nich nie znaczą ani pieniądze anie uczucia psiaka :angryy: :angryy: :angryy: mizianko dl Andzi :loveu: już u Ciebie wróci szybko do formy :-) a Boluś już jest zdrowy prawie :multi: już lekko mu się oddycha :multi: i nie gorączkuje:multi:
Elitesse Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='malawaszka'] a Boluś już jest zdrowy prawie :multi: już lekko mu się oddycha :multi: i nie gorączkuje:multi:[/quote] to dobrze ! :multi: :multi: a widze waszko ze avatarek zmienilas :loveu:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Waszeczko strasznie sie ciesze, ze juz z Bolutkiem lepiej :multi: :multi: :multi: :multi: .
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 super newsy z Bolusiem!!!!:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts