Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jostra']Ja za Polsat płacę 55zł[/quote] Wy lepiej dziewczyny pomyslcie o tym by miec u siebie w TV telewizje TRWAM a nie jakies tam seriale i inne paskudztwa ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Mek']I kto by pomyślał, ze takie niewinne dziewcze z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Mam czasem przeblyski zdrowego rozsadku ,ale tylko czasem :lol:

Posted

[quote name='orsini']kto ma adres imageschacku pliz????[/quote]

[URL="http://www.imageshack.us"]http://www.imageshack.us[/URL]

nie mam nagrywarki :(

Posted

[quote name='orsini']ehhh zawsze wiatr w oczy!!!
Mek a Ty dalej nagrywasz dla zony????[/quote]

NIe. Kolezanka zony nagrywa i ta kopia krązy po wszystkich paniach z pracy :lol:

Posted

[quote name='Mek']NIe. Kolezanka zony nagrywa i ta kopia krązy po wszystkich paniach z pracy :lol:[/quote]
ooo a wiec jednak!:))
a czy na koniec moge ja kupic?:))))
chyba ze to na plytkach jest to sie do Ciebie ladnie usmiechne:))))))))))no i miales mi cos napisac:)))

Posted

[quote name='orsini']ooo a wiec jednak!:))
a czy na koniec moge ja kupic?:))))
chyba ze to na plytkach jest to sie do Ciebie ladnie usmiechne:))))))))))no i miales mi cos napisac:)))[/quote]

tten film jest na płycie DVD. MOze być ?? Jezeli tak to zapytam sie naszej piratki skolko sobie liczy za taka jedną kopie. bo tak jak mowie u nas film jest przez jeden wieczór a ja nie mam przegrywarki by Ci to skopiowac .

Posted

[quote name='Mek']tten film jest na płycie DVD. MOze być ?? Jezeli tak to zapytam sie naszej piratki skolko sobie liczy za taka jedną kopie. bo tak jak mowie u nas film jest przez jeden wieczór a ja nie mam przegrywarki by Ci to skopiowac .[/quote]
ooo super!!!!tak pliz pliz!!!
kocham Cie!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']ooo super!!!!tak pliz pliz!!!
kocham Cie!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

A co na to Pani Mekowa??? :-o :mad: :mad: :mad: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']ooo super!!!!tak pliz pliz[/quote]
To przez łikend postaram sie to załatwic a Ty mi podaj adres zebym mógł w ponidziałek z rana Ci to wysłac .

Posted

[quote name='Mek']To przez łikend postaram sie to załatwic a Ty mi podaj adres zebym mógł w ponidziałek z rana Ci to wysłac .[/quote]

w ponidziałek??? :-o

juz wiem, jaki jest ulubiony serial Meka :lol:

"Allo, allo" ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='jostra']w ponidziałek??? :-o

juz wiem, jaki jest ulubiony serial Meka :lol:

"Allo, allo" ;) :evil_lol:[/quote]

Tak , tak.
Ja nie jestem taki wstydnis jak Romas i mnie takie literówki nie ruszaja ani takie łotry co sie wysmiewają :mad: :mad: :mad:

Posted

K.MAĆ!!!!!!
Mek doszla do Ciebie moja odpowiedz???taka dluuuuuuga???
bo mi net padl:(((
i nei wiem czy zdazylam wyslac czy musze pisach jeszcze raz:(((

Posted

[quote name='Mek']To przez łikend postaram sie to załatwic a Ty mi podaj adres zebym mógł w ponidziałek z rana Ci to wysłac .[/quote]
nie stresuj sie az tak:))))
ale wszystkie odcinki pliz:)))))))
pozniej sie wymienimy...adresami oczywiscie to ja cash wysle!
ale super!!!!!
film jest czadowy!
ale sie nie ciesze bo roznie bywa

Posted

dzis mnie przesladuje PECH!!!
sa stawki z Bydgoszczy!!!
psow NIE ma w ogole!ani posredniej, ani w otwartej ani w championach!!!bym zaczela championat:(((tylko ze pies ciutke lysy buuuuuuuauuuuuuu

Posted

Orsini nic nie doszło.
Jostra ja tez lubie to allo allo .
I życze wszystkim powodzenia na wystawce co by się wszystkim udało zdobyc to co sobie życza Powodzenia . spadam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...