Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leon też kocha wodę :) jedyne czego się boi to skoczyć z pomostu. Brando to uwielbia i cały czas skakał a Leon stal na pomoście i płakał bo on by tak bardzo chciał skoczyć ale się boi :p i biegł na około i z brzegu wchodził :) 

Swoją drogą nie wiecie może czy linka by się nadała dla pływającego psa ?  Niedaleko nas rozbiła się babka z beaglem i Brando mi do nich pobiegł babka narobila hałasu (co wcale mnie nie dziwi , przeprosilam i Branda na smyczy uwiazalam) ... a teraz będziemy często jeździć nad wodę plus jedziemy na te mazury. Tylko boję się ze może się zaplatac w linkę albo linka gdzieś się zaczepi.. jeśli jest jakaś fajna linka to jaka ? 

Posted

Babeczka co ma siorę Shadowa, właśnie na Mazurach używała linki (bo mówiła, że sucza chciała na środek jeziora słynąć :P). Niestety nie wiem jakiej :( Linke dla Kany kupowałam w budowlanym (ale nie wiem jak chłonie wodę i czy czasem nie byłaby ciężka).

Posted

No właśnie nad wodę to lekka musi być , parciana ?  Jakaś konkretna firma czy obojętnie ? podpytaj majoka jak możesz ;)

No i właśnie Brando też daleko wypływa a na Mazurach bym się bała o to :p  

Posted

Popatrze na te żeglarskie :)

Justyna też byłam mokra xd spodnie ponad kolano mokre (wchodzilam z brando do wody jak byl na smyczy) i koszulka też trochę :p 

Posted
O 22.05.2016 o 22:49, Ania :) napisał:

Popatrze na te żeglarskie :)

Justyna też byłam mokra xd spodnie ponad kolano mokre (wchodzilam z brando do wody jak byl na smyczy) i koszulka też trochę :p 

Miss mokrego podkoszulka :P

Posted
4 godziny temu, Ania :) napisał:

Za równy miesiąc będziemy na Mazurach :D :D 

A do mnie, za równo 5 tygodni przylatuje Ola :P

3 godziny temu, jolkablaszczyk napisał:

zazdroszczę :) ja do polski wpadnę dopiero w drugiej połowie lipca i to tylko na tydzień...

Ja ostatni tydzień lipca w Polsce i też tylko tydzień ;)

Posted

no ja od 20 do 27.7, wiec tak na pograniczu przedostatniego tygodnia i ostatniego :).. kilka dni spędzę w kuj.-pom. u mojej mamy na  wsi a potem do wylotu ze dwa dni w trójmieście.

Posted

Zazdroszczę Trójmiasta :) Bardzo miło wspominam urlop w Sopocie/na Helu :) Ale ja też się wybieram nad morze :P Będę cały tydzień 16km od Ustki :) Już się nie mogę doczekać tych ryb zjedzonych każdego dnia na obiad i na kolację :)

Posted
45 minut temu, *Magda* napisał:

A do mnie, za równo 5 tygodni przylatuje Ola :P

Ja ostatni tydzień lipca w Polsce i też tylko tydzień ;)

Buahaha, tak się teraz tu chwali, a potem będzie tu pisała, żeby ktoś mnie od niej zabrał hihihi :D 

Posted

Jedziemy na tydzień :) chcieliśmy  na 10 dni ale mało który domek chcieli tak wynająć a jeśli już to nie zgadzało się na psy , 2 tyg stwierdziliśmy że to jednak za długo więc jest tydzień :) moja mama zaraz po Mazurach jedzie nad morze na tydzień a później tydzień w domu ;) 

Po dzisiejszym dniu jestem wykończona ... jutro chyba wszystkie mamy w Ostrowie i okolicach dostaną portfel albo torebkę :p oszaleli dzisiaj. Stoisko zamknęłam o 21:30 (a galeria do 21...) bo nie mogłam się opedzic od ludzi , juz pozniej mnie wkurzali ... no ale z drugiej strony dobrze bo moze uda sie dociagnac do konca miesiaca taki miesięczny utarg żeby dostać premię :p