*Magda* Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Łoł Aniu, ile pięknych zdjęć :) Aż nie wiem, które cytować :P Quote
Ania :) Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 KOOONIEC :) duuużo zdjęć na poprzedniej stronie ;)) 1 Quote
jolkablaszczyk Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 super zdjecia, psy widać zadowolone z atrakcji spcerowych :) Quote
mar....ka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 hej , superowe foty. Brando z natury kocha wodę, ale Leoś to po po prostu rewelacja z trawą w pyszczku. Quote
Ania :) Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Leon też kocha wodę :) jedyne czego się boi to skoczyć z pomostu. Brando to uwielbia i cały czas skakał a Leon stal na pomoście i płakał bo on by tak bardzo chciał skoczyć ale się boi :p i biegł na około i z brzegu wchodził :) Swoją drogą nie wiecie może czy linka by się nadała dla pływającego psa ? Niedaleko nas rozbiła się babka z beaglem i Brando mi do nich pobiegł babka narobila hałasu (co wcale mnie nie dziwi , przeprosilam i Branda na smyczy uwiazalam) ... a teraz będziemy często jeździć nad wodę plus jedziemy na te mazury. Tylko boję się ze może się zaplatac w linkę albo linka gdzieś się zaczepi.. jeśli jest jakaś fajna linka to jaka ? Quote
mar....ka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Babeczka co ma siorę Shadowa, właśnie na Mazurach używała linki (bo mówiła, że sucza chciała na środek jeziora słynąć :P). Niestety nie wiem jakiej :( Linke dla Kany kupowałam w budowlanym (ale nie wiem jak chłonie wodę i czy czasem nie byłaby ciężka). Quote
angineuuka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Ja uzywalam linki, ale jednak trzymalam jej koniec. Quote
Ania :) Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 No właśnie nad wodę to lekka musi być , parciana ? Jakaś konkretna firma czy obojętnie ? podpytaj majoka jak możesz ;) No i właśnie Brando też daleko wypływa a na Mazurach bym się bała o to :p Quote
mar....ka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 nie mam z babka teraz kontaktu :( Znalazłam cos takiego http://fastncrazy.blogspot.com/2015/07/jak-nauczyc-psa-zabawy-w-wodzie.html piszą tam gdzieś o lince żeglarskiej http://allegro.pl/lina-zeglarska-8-mm-plywajaca-pleciona-polipropyl-i5591255399.html o nawet nie wiedziałam,że to takie tanie Quote
Ania :) Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 No tanie tanie :) dzięki majoka. Zagłębie się w temat i coś będę musiała wybrać ;) Quote
angineuuka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 no linki zeglarskie sa czesto uzywane w psim swiatku. Biothane podobno sa fajne, ale cena nowej to koszmarna cena haha Quote
Tyśka) Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Branod mokry, Leon mokry... to dlaczgeo Ty nie jesteś mokra, co? :D A tak poważnie, świetny wypad. Widać, że Brando w swoim żywiole :) Quote
Ania :) Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Popatrze na te żeglarskie :) Justyna też byłam mokra xd spodnie ponad kolano mokre (wchodzilam z brando do wody jak byl na smyczy) i koszulka też trochę :p Quote
mar....ka Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 O 22.05.2016 o 22:49, Ania :) napisał: Popatrze na te żeglarskie :) Justyna też byłam mokra xd spodnie ponad kolano mokre (wchodzilam z brando do wody jak byl na smyczy) i koszulka też trochę :p Miss mokrego podkoszulka :P Quote
Ania :) Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: Miss mokrego podkoszulka :P Juhuu wygralam cos ? :p Za równy miesiąc będziemy na Mazurach :D :D Quote
jolkablaszczyk Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 zazdroszczę :) ja do polski wpadnę dopiero w drugiej połowie lipca i to tylko na tydzień... Quote
*Magda* Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 4 godziny temu, Ania :) napisał: Za równy miesiąc będziemy na Mazurach :D :D A do mnie, za równo 5 tygodni przylatuje Ola :P 3 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: zazdroszczę :) ja do polski wpadnę dopiero w drugiej połowie lipca i to tylko na tydzień... Ja ostatni tydzień lipca w Polsce i też tylko tydzień ;) Quote
jolkablaszczyk Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 no ja od 20 do 27.7, wiec tak na pograniczu przedostatniego tygodnia i ostatniego :).. kilka dni spędzę w kuj.-pom. u mojej mamy na wsi a potem do wylotu ze dwa dni w trójmieście. Quote
*Magda* Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Zazdroszczę Trójmiasta :) Bardzo miło wspominam urlop w Sopocie/na Helu :) Ale ja też się wybieram nad morze :P Będę cały tydzień 16km od Ustki :) Już się nie mogę doczekać tych ryb zjedzonych każdego dnia na obiad i na kolację :) Quote
Aleksa. Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 45 minut temu, *Magda* napisał: A do mnie, za równo 5 tygodni przylatuje Ola :P Ja ostatni tydzień lipca w Polsce i też tylko tydzień ;) Buahaha, tak się teraz tu chwali, a potem będzie tu pisała, żeby ktoś mnie od niej zabrał hihihi :D Quote
Ania :) Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 Jedziemy na tydzień :) chcieliśmy na 10 dni ale mało który domek chcieli tak wynająć a jeśli już to nie zgadzało się na psy , 2 tyg stwierdziliśmy że to jednak za długo więc jest tydzień :) moja mama zaraz po Mazurach jedzie nad morze na tydzień a później tydzień w domu ;) Po dzisiejszym dniu jestem wykończona ... jutro chyba wszystkie mamy w Ostrowie i okolicach dostaną portfel albo torebkę :p oszaleli dzisiaj. Stoisko zamknęłam o 21:30 (a galeria do 21...) bo nie mogłam się opedzic od ludzi , juz pozniej mnie wkurzali ... no ale z drugiej strony dobrze bo moze uda sie dociagnac do konca miesiaca taki miesięczny utarg żeby dostać premię :p Quote
Recommended Posts