Ania :) Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Spoko Agus bardzo się nie spieszy ;) Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ja byłam już pozostawiona sama sobie w ieku 18 lat... teraz mam 31 i nadal jakoś nie odzieciłam się :) a co będzie dalej. nie wiem czas pokaże :) Nie uogólniam, że taki wiek i mieszkanie samemu, to trzeba mieć już dzieci :P Ja jednak dzieci mam i sama wiem, że mogłam się zdecydować wcześniej ;) Quote
Ania :) Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Moja babcia urodziła jak miała 44 lata swojego syna :p wyszła za mąż drugi raz no i chcieli mieć dziecko ;) tym samym mam wujka rok starszego ode mnie :p a moja mama brata 20 lat młodszego :D Quote
jolkablaszczyk Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 wow nieźle... a ja myślałam, że jak mam siostre o 15 lat starszą to już jest duzo.. a proszę jednak potrafią być większe roznice w wieku rodzeństwa :) tyle że my wszystkie 3 mamy tych samych rodziców :) ja jestem najmłodsza :) Quote
marta1624 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Dla mnie na teraz 23-25lat to też za wcześnie ;) Jeszcze chcę pożyć :lol: Najpierw chcę się skupić na pracy, a dopiero wtedy zacząć myśleć o dzieciach (no i pasuje mieć męża :lol:) Pomijając to że ją dzieci lubię tylko trochę, na kilka godzin, i to starsze, więc nie wiem czy w ogóle się zadziecię ;) Quote
vege* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Dla mnie na teraz 23-25lat to też za wcześnie ;) Jeszcze chcę pożyć :lol: Najpierw chcę się skupić na pracy, a dopiero wtedy zacząć myśleć o dzieciach (no i pasuje mieć męża :lol:) Pomijając to że ją dzieci lubię tylko trochę, na kilka godzin, i to starsze, więc nie wiem czy w ogóle się zadziecię ;) Właśnie, znaleźć teraz odpowiedniego faceta na męża to jest wyzwanie haha :D Ja też lubię na kilka godzin, a jak nie daj boże zaczyna płakać to ja jak zwykle nie wiem co chce i nie wiem co wtedy robić hahaha :D Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Moja babcia urodziła jak miała 44 lata swojego syna :P wyszła za mąż drugi raz no i chcieli mieć dziecko ;) tym samym mam wujka rok starszego ode mnie :P a moja mama brata 20 lat młodszego :D Mojego brata kolega ma wujka młodszego od siebie. Bo było tak, że najpierw była w ciąży jego mama z nim w ciąży i on się urodził, a rok później jego babcia urodziła kolejne dziecko, czyli jego wujka :D Ja też lubię na kilka godzin, a jak nie daj boże zaczyna płakać to ja jak zwykle nie wiem co chce i nie wiem co wtedy robić hahaha :D Z własnym dzieckiem jest inaczej ;) Wszystkiego się uczysz od dnia narodzin i wtedy nawet płacz jesteś w stanie rozpoznać: czy coś je boli, czy jest smutne, czy tylko chce zwrócić na siebie uwagę ;) Quote
vege* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Czasami u kuzyna rozpoznawałam płacz, bo akurat wiedziałam, że w tym konkretnym momencie jest wymuszony bo strasznie lubił jak się go na rękach nosi, a ja go wtedy odłożyłam do nosidełka :P ale jak chciał coś innego to za nic nie wiedziałam czego chce :p Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 a ja urodziłam Łukasza mając skończone 22 lata (nie było to do końca planowane, na dodatek byłam na studiach dziennych). W ciąży czułam się dobrze (nie licząc anemii), dzień przed porodem byłam jeszcze na uczelni :) Gabi urodziłam mając 29 i strasznie przeszłam drugą ciążę :( Z perspektywy czasu niczego bym nie zmieniła, czasem jest mi tylko dziwnie, że mam już takie stare dziecko (w grudniu skończy 14 lat). Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Maryśka, ale za to będziesz młodą babcią :) Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Maryśka, ale za to będziesz młodą babcią :) mogę być, bardzo lubię dzieci (teraz mam obfitość w rodzinie, przedwczoraj bratowa oznajmiła, że jest w ciąży- termin na 29 lipca) Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 No to rób trzecie, pókiś młoda :) zawsze mówiłam, że góra do 35 (a nawet do 30-ki) i tego się trzymam Quote
Paulina94 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Pomijając to że ją dzieci lubię tylko trochę, na kilka godzin, i to starsze, więc nie wiem czy w ogóle się zadziecię ;) Ja mam tak samo :P Też wolę już takie starsze dzieci- 4 lata to taki minimalny wiek żeby się jakoś dogadać :D Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 co Wy do 3 lat są fajne, potem zaczynają pyskować :P Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 co Wy do 3 lat są fajne, potem zaczynają pyskować :P Potwierdzam :D 1 Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Madzia, one dzieci tylko w googlu widzą :P, więc nie wiedzą czym to pachnie hehe Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 poczekaj aż nastolatkiem się stanie, wtedy to dopiero zapaszki :P Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nawąchałam się pupy, więc nic mnie już nie ruszy :D ;) 1 Quote
Ania :) Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Ale tu się dzieciato zrobiło :P A my jutro rano jedziemy do weta. Podejrzewam że kaszel kennelowy mamy... Quote
Recommended Posts