Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zróbcie sobie same dzieci, a nie będziecie mnie w trzecią ciążę wkręcać :P

do trzech razy sztuka

Ciekawe jakie u mnie będą dzieci :P kamil czarny ja blondynka xd w sumie dobrze by było gdyby po kamilu odziedziczyly włosy bo ma dużo ładniejsze niż ja :P

zauważyłam, że zazwyczaj czarne się rodzą z takich połączeń :)

Posted

do trzech razy sztuka

zauważyłam, że zazwyczaj czarne się rodzą z takich połączeń :)

No to bierz się za trzecią ciążę :P

To zależy ;) Moja bratanica urodziła się czarna (po mamusi), a teraz jest ciemną blondynką (po tatusiu) :)

Posted

Za "pare" dni mam 23 urodziny :p
W sumie to nie jest jakoś postanowione ze na pewno za 2 lata ;) to wszystko zależy jak się życie potoczy. Jaka będzie nasza sytuacja finansowa i kilka innych czynników ;) może się zdarzyć tak ze trafi się wcześniej. Nic nie wiadomo :)
Jak na razie muszę ogarniać jedno psie dziecko :p
Z resztą Kamila mama wszystkim mówi że ma dwóch wnuków - Leona i Branda xd

Posted

o ile pamietam,  masz 22, w tym roku rodziła moja siora (też Ania) w wieku 24, widocznie Anki tak mają :P

Moja siora Ania ma 24 lata i ani myśli o rodzeniu dzieci :P

Ania, żeby z tych orientacyjnych 2 lat, nie zrobiło się 10 :P

Posted

U mnie dzisiaj też ciepło, zaraz lecę na spacer :P Trzeba zwiedzać nowe miasto :D

Co do dzieci to ja też na razie nie planuję (mam 21 lat, więc jeszcze zdążę :D ). Za to jak zaczynałam moją byłą pracę i na spotkaniu organizacyjnym poznawałam koleżanki to opowiadały o swoich dzieciach- dwie mają dwójkę, jedna ma jedno. Wszystkie dzieciaki w wieku od 5 do 9 lat. A ja zastanawiałam się tylko kiedy one te dzieci porodziły :D Ta co ma jedno dziecko ma 25 lat, te co mają dwójkę mają jedna 24 lata a druga 27 :P

Posted

Marta to my jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z grudnia :p

Jak ktoś się mnie pytała kiedy się weźmiemy za dziecko bla bla to mówię że przecież już dwójkę synów mamy :D

Z resztą pamiętam sytuację jak w m jak miłość Kasia umarła po porodzie i akurat ten odcinek Kamil ze mną oglądał i powiedział "widzisz , widzisz co się dzieje ?! będziemy psy kupować a nie dzieci rodzic" xd

Posted

Ja za 6 mies kończę 22 lata, ale wiem, ze przed 30stką dzieci mieć nie chcę. Jakoś strasznie przeraża mnie ta wizja, chociaż cudze lubię :D Mam teraz dwójkę od dwóch kuzynek. 9 miesięcznego chłopczyka i prawie 4 miesięczną dziewczynkę :D Oni mi starczają haha :D

Posted

A ja Theodora urodziłam mając lat 30, drugie urodzi się jak będę mieć 34 i wiecie co? uważam, że za późno się za to zabrałam :(

Naprawdę żałuję, że nie postawiłam mojego męża wcześniej przed faktem "robimy sobie dziecko" :(

Posted

Czas fajny, ale myślę przyszłościowo :P

Jak moje dzieci wezmą ze mnie przykład, to babcią zostanę po 60-tce :( Kiedy się tymi wnukami nacieszyć?

Kolejna sprawa: zarzekam się, że kończę produkcję po tym drugim dziecku. A jak mi się odmieni? Jak jednak zachce mi się kolejnego albo i dwóch? Kiedy je urodzić?

Ja nie twierdzę, że mają wszystkie dziewczyny rodzić w wieku 18-20 lat :P Ale te 23-25 to jest idealny czas, żeby urodzić, wychować, nacieszyć się macierzyństwem, a potem być w miarę młodą i fajną babcią. Babcią, która pójdzie z wnukami na spacer, która się z wnukami pobawi, a nie babcią, która chodzi o lasce i ledwo żyje :(

Posted

A dla mnie 23-25 to dużo za wcześnie, nie chciałabym być w tym wieku tak bardzo uzależniona od dziecka, jak widać przez moje myślenie ja jeszcze do tego absolutnie nie dorosłam ;)

Posted

A dla mnie 23-25 to dużo za wcześnie, nie chciałabym być w tym wieku tak bardzo uzależniona od dziecka, jak widać przez moje myślenie ja jeszcze do tego absolutnie nie dorosłam ;)

Wiesz, ja mając 21 lat już nie mieszkałam z rodzicami. Byłam "na swoim". Podejrzewam, że gdybym w wieku 25 lat nadal mieszkała u rodziców, to też bym inaczej na to patrzyła ;)