*Magda* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Może jeszcze będzie :P Zróbcie sobie same dzieci, a nie będziecie mnie w trzecią ciążę wkręcać :P Quote
Ania :) Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Ciekawe jakie u mnie będą dzieci :p kamil czarny ja blondynka xd w sumie dobrze by było gdyby po kamilu odziedziczyly włosy bo ma dużo ładniejsze niż ja :p Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Zróbcie sobie same dzieci, a nie będziecie mnie w trzecią ciążę wkręcać :P do trzech razy sztuka Ciekawe jakie u mnie będą dzieci :P kamil czarny ja blondynka xd w sumie dobrze by było gdyby po kamilu odziedziczyly włosy bo ma dużo ładniejsze niż ja :P zauważyłam, że zazwyczaj czarne się rodzą z takich połączeń :) Quote
Ania :) Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 No to dobrze by było :D ale to jeszcze poczekamy z 2 lata xd Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 do trzech razy sztuka zauważyłam, że zazwyczaj czarne się rodzą z takich połączeń :) No to bierz się za trzecią ciążę :P To zależy ;) Moja bratanica urodziła się czarna (po mamusi), a teraz jest ciemną blondynką (po tatusiu) :) Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 o ile pamietam, masz 22, w tym roku rodziła moja siora (też Ania) w wieku 24, widocznie Anki tak mają :P Quote
Ania :) Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Za "pare" dni mam 23 urodziny :p W sumie to nie jest jakoś postanowione ze na pewno za 2 lata ;) to wszystko zależy jak się życie potoczy. Jaka będzie nasza sytuacja finansowa i kilka innych czynników ;) może się zdarzyć tak ze trafi się wcześniej. Nic nie wiadomo :) Jak na razie muszę ogarniać jedno psie dziecko :p Z resztą Kamila mama wszystkim mówi że ma dwóch wnuków - Leona i Branda xd Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 o ile pamietam, masz 22, w tym roku rodziła moja siora (też Ania) w wieku 24, widocznie Anki tak mają :P Moja siora Ania ma 24 lata i ani myśli o rodzeniu dzieci :P Ania, żeby z tych orientacyjnych 2 lat, nie zrobiło się 10 :P Quote
Ania :) Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Może i tak się zrobi nie wiem :p czas pokaże. A dzisiaj taka piękna pogoda :D cieplutko, słoneczko swieci :) jedziemy zaraz na spacer ;) Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ja właśnie wróciłam ze spacerku :) Słońce razi po oczach, 11'C-niby ciepło, więc nie wzięłam nic na szyję i zmarzłam :D Quote
marta1624 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A u mnie leje... :( Co do dzieci- w lutym będę mieć 24lata :p I nie planuję póki co :) Chociaż mam 3 adoptowane :D Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A u mnie leje... :( Co do dzieci- w lutym będę mieć 24lata :P I nie planuję póki co :) Chociaż mam 3 adoptowane :D A chomik? :mad: Quote
jolkablaszczyk Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Hahaha..!! zapomniałaś o chomiku??!! Jak mogłaś! :D Quote
Paulina94 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 U mnie dzisiaj też ciepło, zaraz lecę na spacer :P Trzeba zwiedzać nowe miasto :D Co do dzieci to ja też na razie nie planuję (mam 21 lat, więc jeszcze zdążę :D ). Za to jak zaczynałam moją byłą pracę i na spotkaniu organizacyjnym poznawałam koleżanki to opowiadały o swoich dzieciach- dwie mają dwójkę, jedna ma jedno. Wszystkie dzieciaki w wieku od 5 do 9 lat. A ja zastanawiałam się tylko kiedy one te dzieci porodziły :D Ta co ma jedno dziecko ma 25 lat, te co mają dwójkę mają jedna 24 lata a druga 27 :P Quote
Ania :) Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Marta to my jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z grudnia :p Jak ktoś się mnie pytała kiedy się weźmiemy za dziecko bla bla to mówię że przecież już dwójkę synów mamy :D Z resztą pamiętam sytuację jak w m jak miłość Kasia umarła po porodzie i akurat ten odcinek Kamil ze mną oglądał i powiedział "widzisz , widzisz co się dzieje ?! będziemy psy kupować a nie dzieci rodzic" xd Quote
vege* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ja za 6 mies kończę 22 lata, ale wiem, ze przed 30stką dzieci mieć nie chcę. Jakoś strasznie przeraża mnie ta wizja, chociaż cudze lubię :D Mam teraz dwójkę od dwóch kuzynek. 9 miesięcznego chłopczyka i prawie 4 miesięczną dziewczynkę :D Oni mi starczają haha :D Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A ja Theodora urodziłam mając lat 30, drugie urodzi się jak będę mieć 34 i wiecie co? uważam, że za późno się za to zabrałam :( Naprawdę żałuję, że nie postawiłam mojego męża wcześniej przed faktem "robimy sobie dziecko" :( Quote
vege* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Magda naprawdę? A dlaczego tak mówisz? Przepraszam, ze pytam ale jakieś niefajne doświadczenia czy jak? Quote
marta1624 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A chomik? :mad: Zapomniałam :lol: Właśnie Madzia, czemu tak myślisz? Mi się wydaje że to całkiem fajny czas ;) Ale się nie znam :) Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Czas fajny, ale myślę przyszłościowo :P Jak moje dzieci wezmą ze mnie przykład, to babcią zostanę po 60-tce :( Kiedy się tymi wnukami nacieszyć? Kolejna sprawa: zarzekam się, że kończę produkcję po tym drugim dziecku. A jak mi się odmieni? Jak jednak zachce mi się kolejnego albo i dwóch? Kiedy je urodzić? Ja nie twierdzę, że mają wszystkie dziewczyny rodzić w wieku 18-20 lat :P Ale te 23-25 to jest idealny czas, żeby urodzić, wychować, nacieszyć się macierzyństwem, a potem być w miarę młodą i fajną babcią. Babcią, która pójdzie z wnukami na spacer, która się z wnukami pobawi, a nie babcią, która chodzi o lasce i ledwo żyje :( Quote
vege* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A dla mnie 23-25 to dużo za wcześnie, nie chciałabym być w tym wieku tak bardzo uzależniona od dziecka, jak widać przez moje myślenie ja jeszcze do tego absolutnie nie dorosłam ;) Quote
łamAga Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Sorki Ania ale chyba pogadamy dopiero w weekend ;( Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A dla mnie 23-25 to dużo za wcześnie, nie chciałabym być w tym wieku tak bardzo uzależniona od dziecka, jak widać przez moje myślenie ja jeszcze do tego absolutnie nie dorosłam ;) Wiesz, ja mając 21 lat już nie mieszkałam z rodzicami. Byłam "na swoim". Podejrzewam, że gdybym w wieku 25 lat nadal mieszkała u rodziców, to też bym inaczej na to patrzyła ;) Quote
jolkablaszczyk Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ja byłam już pozostawiona sama sobie w ieku 18 lat... teraz mam 31 i nadal jakoś nie odzieciłam się :) a co będzie dalej. nie wiem czas pokaże :) Quote
Recommended Posts