Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może i lepiej, że nie byłaś to nie widziałaś nieogarnietego Branda xdd bo nie pisałam, ale zachowywał się okropnie. Dobrze, że ta klatka byla ale jak szłam się z nim przejść na siku albo żeby Dominika z nim pocwiczyla to myślałam ze mu łeb ukrece. Ciągnął do wszystkich. Ale jak na ring wszedł to jak zaczarowany. Nic poza Dominika nie widział :D

Posted

Spoko wyrośnie z tego. Ja nie wyobrażam sobie dłuższej wystawki bez klatki. Czasami zdarza nam się iść bez klatki, ale jakbym była sama i cały dzień to chyba bym mojego pieska zamordowała. 

Nie polecam np chodzenia z psem do toalety, gdzie nie działa zamek, brakuje papieru, a Wasz pies ma pociąg do muszli klozetowych ;) 

To z kim się widzę we Wro? My będziemy w niedziele ;)

Posted

My byliśmy na pierwszej wystawie we Włocławku (na hali) bez klatki i powiedziałam, że nigdy więcej. To była tragedia, ja się umęczyłam i on też, co skutkowało tym, że później przy porównaniu był już padnięty i nie chciał współpracować. 

Do toalety ja to przez całą wystawę nie poszłam :P  Ogólnie nigdzie nie byłam, cały czas przy ringu xdd ale to tez przez pogodę, bo padało i było dosyć nieprzyjemnie, to też się nie chciało zwiedzać.

Jeszcze kilka zdjęć (ciekawa jestem kiedy dostane resztę)

z Bliską

1zx01eb.jpg

33wr70o.jpg

i jedno z ringu

24fzfc3.jpg

Posted

Brando jest chyba dość wysoki jak na laba, co? :) Bo na tym zdj z ringu wygląda na sporego :)

Jak pogoda była brzydka to może i dobrze, że nie pojechałam xD

Posted

generalnie ludzie nie wierzyli, że ma 10miesięcy, myśleli, że to już dorosły lab :P

Ja kiedyś na wystawie zagadałam do właścicielki BOSa- myślałam że jest dorosły, a miał... 6 miesięcy :D

Posted

Ja kiedyś na wystawie zagadałam do właścicielki BOSa- myślałam że jest dorosły, a miał... 6 miesięcy :D

no czasem można się pomylić :)

Na poczekalni siedzielismy dzis z czekoladowa labradorka xd

fajnie xd a jak miala na imie? Xd

No czesc ;)

no hej ;)

Kurde przeprowadzka już za tydzień, a ja jeszcze nie mam tyyle rzeczy...
i jakoś bardzo stresuje się tą niedzielną wystawą... nie wiem czemu. W następny week będę się i tak bardziej stresować bo sama wystawiam i nie bedzie nikogo kogo będę znała :(