Ania :) Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 No w sunie fakt xd nie pomyslalam xdd Quote
marta1624 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Tak uściślając do Kielc mam o połowę bliżej niż do Wrocka :p Quote
*Magda* Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Wy wszyscy ruszcie dupę i przyjedźcie na wystawę do Dortmund, wtedy i ja przyjadę :D Quote
Ania :) Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 O niee to za daleko xd tam mozesz wypatrywać brata Branda :p Quote
*Magda* Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Dla jednego fafika nie opłaca mi się jechać :P Quote
vege* Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ania gratuluję udanej wystawy! :D Ja nie byłam bo jak to ja pomyliłam weekendy, myślałam, że teraz w sobotę będzie 12 września ahaha :lol: Quote
Ania :) Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Może i lepiej, że nie byłaś to nie widziałaś nieogarnietego Branda xdd bo nie pisałam, ale zachowywał się okropnie. Dobrze, że ta klatka byla ale jak szłam się z nim przejść na siku albo żeby Dominika z nim pocwiczyla to myślałam ze mu łeb ukrece. Ciągnął do wszystkich. Ale jak na ring wszedł to jak zaczarowany. Nic poza Dominika nie widział :D Quote
Talia Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Spoko wyrośnie z tego. Ja nie wyobrażam sobie dłuższej wystawki bez klatki. Czasami zdarza nam się iść bez klatki, ale jakbym była sama i cały dzień to chyba bym mojego pieska zamordowała. Nie polecam np chodzenia z psem do toalety, gdzie nie działa zamek, brakuje papieru, a Wasz pies ma pociąg do muszli klozetowych ;) To z kim się widzę we Wro? My będziemy w niedziele ;) Quote
Ania :) Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 My byliśmy na pierwszej wystawie we Włocławku (na hali) bez klatki i powiedziałam, że nigdy więcej. To była tragedia, ja się umęczyłam i on też, co skutkowało tym, że później przy porównaniu był już padnięty i nie chciał współpracować. Do toalety ja to przez całą wystawę nie poszłam :P Ogólnie nigdzie nie byłam, cały czas przy ringu xdd ale to tez przez pogodę, bo padało i było dosyć nieprzyjemnie, to też się nie chciało zwiedzać. Jeszcze kilka zdjęć (ciekawa jestem kiedy dostane resztę) z Bliską i jedno z ringu Quote
Ania :) Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Tak wieprzek ślinił się całą sobotę na potęgę xD jak nigdy xd Talia, my będziemy w sobotę, w niedzielę jest Aga z Qwendi ;) Quote
łamAga Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Jakie słodziaki <3 taaak będziemy w niedziele :D Quote
vege* Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Brando jest chyba dość wysoki jak na laba, co? :) Bo na tym zdj z ringu wygląda na sporego :) Jak pogoda była brzydka to może i dobrze, że nie pojechałam xD Quote
Ania :) Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Ma 58cm, więc jest ok :) generalnie ludzie nie wierzyli, że ma 10miesięcy, myśleli, że to już dorosły lab :P Quote
*Magda* Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 To on jest większy niż moja Tora :D Quote
Paulina94 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 generalnie ludzie nie wierzyli, że ma 10miesięcy, myśleli, że to już dorosły lab :P Ja kiedyś na wystawie zagadałam do właścicielki BOSa- myślałam że jest dorosły, a miał... 6 miesięcy :D Quote
angineuuka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Na poczekalni siedzielismy dzis z czekoladowa labradorka xd Quote
Ania :) Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Ja kiedyś na wystawie zagadałam do właścicielki BOSa- myślałam że jest dorosły, a miał... 6 miesięcy :D no czasem można się pomylić :) Na poczekalni siedzielismy dzis z czekoladowa labradorka xd fajnie xd a jak miala na imie? Xd No czesc ;) no hej ;) Kurde przeprowadzka już za tydzień, a ja jeszcze nie mam tyyle rzeczy... i jakoś bardzo stresuje się tą niedzielną wystawą... nie wiem czemu. W następny week będę się i tak bardziej stresować bo sama wystawiam i nie bedzie nikogo kogo będę znała :( Quote
marta1624 Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nie stresuj się, będzie dobrze :) Quote
Recommended Posts